Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
krx21
nagyúr
-
törölt tag
A "Pioneer cucc" elég kényelmes, és elég masszívnak is tűnik. De meghallgatás nélkül semmiképp se vegyél, már csak azért se, mert mint mondtam, nagymértékben más a hangja, és kevesebben fogadják el ezt a más hangot, mint a Retro DJ vidámabb, világosabb tónusú hangját.
(#50006) Dany007: Ezekkel szemben inkább a JVC-t érdemes, persze az se hibátlan.
(Egyébként a felsorolt típusok közül én a magam számára nem a JVC-t, hanem a Denon D310-et venném meg, de más számára nem ajánlom, mert a D310-nek, D510-nek aztán tényleg sajátos hangképe van, ha valamelyik után hallgatom a Denon D-1100-at, akkor a szinte mindenki által mélytúlsúlyosnak, a középsávra ráülő mélyűnek tartott D1100 világos tónusúnak, fémesen csilingelőnek tűnik.)
A néha és most is szóbakerült Sony XB500-at én nem erőltetném, valóban van mélye, de elég durva, mesterséges hangja van szerintem. -
mcs
veterán
A Pioneer kényelemre tökéletes. A hangjára nem mondom, hogy pocsék, mert például egy hasonló árú Sonynál nagyságrendekkel jobban szól, viszont a terhelhetősége eléggé gyatra. Ha szoktál használni mélykiemelést, akkor ne vedd meg, mert viszonylag könnyen be lehet torzíttatni vele.
-
Dany007
veterán
No, ezeket talaltam a MM- ban az én árkategóriámban.
Agk k 512MK II
Philips SHP 2700
Philips SHP 6000
Denon AH- D310R
Sennheiser HD 419Első hallgatásra túl nagy különbséget nem éreztem köztük. Ami viszont ütős volt az a Denon AH D1100, de az 50k.... Viszont annak komoly hangja volt.
Szóval szerintetek a fent felsoroltak közül melyiket érné meg megvenni a JVC RX 700-hoz viszonyítva? Vagy egyik se olyan jó és inkább vegyem a JVC-t? A mély fontos...
Köszi előre is!
-
jeni
félisten
válasz
#71562240 #50004 üzenetére
igen,köszi
nekem itthon a fehér DJ van ami tényleg hosszabb hallgatásra nyomja a fülemet.,vagyis kényelmetlen,bár tartósnak és árához képest szépen szól.
Ezért gondoltam a Pioneer cuccra,hogy van olyan jó és kényelmesebb-e? tartósabb-e?
A Wildre írták korábban,hogy a rajta levő festékek leválnak,gondolom a fekete-zöld kinézetre nem jellemző,csak a fehér Pepitás változat!?
Mintha olyat olvastam,hogy csak néhány dB a különbség a DJ a Wild közt,talán még dinamikában,viszont valaki írta,pár sorral lejjebb,hogy még kisebb a fülre való vagyis kisebb a fejhallgató kerete,kevésbé fekszik bele a fülbe.
Az Asszonynak adom a DJ-t mivel neki is kellene egy és épen fehér laptopja van neki.
hooppssz:nem vettem észre,hogy az ötvenezredik beírásom az enyém -
törölt tag
A Wild-ot még nam hallgattam. Retro DJ-t és M-290-et vetettem már össze, ezen kettő közül szerintem az M-290 a jobb, de úgy látom, az itteni többség szerint a Retro DJ. Az energikus-mélyhangsúlyos (némelyek által - tévesen - mosottnak és tompának ítélt) M-290 ízlésfüggőbb, megosztóbb mint a Retro DJ, és az olvasmányaim alapján ezt sejtem a Wild-dal kapcsolatban is - márminthogy a Wild is ízlésfüggőbb lehet mint a Retro DJ. A Wild-ról olvasottak alapján valószínűsítem, hogy nekem az M-290 jobban tetszene, mint a Wild. Majd egyszer kipróbálom.
-
baluka26
veterán
válasz
Deadzone41 #49999 üzenetére
Érdemes lett volna elvinni, ég és föld a kettő.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Deadzone41 #49999 üzenetére
Másnak is felajanlom, hogy az ujabb trükköket belerakom a régiek be.
Jo izlesre vall a boricska is, Köszönjük!
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- SzoftverPremium.hu
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest