Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
Tauren45
aktív tag
Üdv.
Szeretnék venni egy zene hallgatásra való fejhallgatót íme a "paraméterek":
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?:
Tulajdonképpen mindenhol.
Milyen célra szeretnéd használni?:
Only music.
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?:
50€ az az 15e-t.
Vezetékes vagy vezeték nélküli?:
Persze vezetékest jobban örülnék az egyoldalúnak de ha nem kivitelezhető vagy a 2 oldalúak jobbak akkor azt.
Circumaural vagy supraaural?:
Circumaural-Zárt. Általában zárt fejhallgatóim voltak így nem tudom milyen lehet a nyitott, de az tuti, hogy ne a fülemet nyomja.
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?:
Nélküli.
Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Arany közép út. Azért egy kis bass jól jönne + meglehessen különböztetni a magasabb hangokat a többitől.
Milyen típusú zenéhez?:
David Guetta + társai + rádió
Mihez lenne használva?:
Telefon, pontosabban SGS 2.
Ennyi lenne a "kritika".
Eddig egy AKG K 77-et nézegettem nem tudom ez jó választás-e vagy sem.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #34095 üzenetére
A eDigital nem árulhat T1-et.
Viszont nagyon más a hangja mint a HD800-nak.
Ha bejön a DT880 hangja, akkor T1 is tetszeni fog. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #34095 üzenetére
Annyiért legyen is jó kábele...
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #34093 üzenetére
HD800nak is elég jó kábele van. (dudika10 meg a belsejéről is tudna mesélni
) Nem gabalyodik, gubancolódik, a k1000-é rosszabb. Azé hd650 szerű, de talán egy picit rosszabb annál.
Nem rossz fejes ez, látszik, hogy nem 5 perc alatt csapták össze, jól meg van tervezve, jó anyagokból, figyeltek az ergonómiára és a hangja is rendben van.
Csak aztán jön egy pár sata kábellel összekötött tésztaszűrő és megmutatja, hogy lehet ezt másképpen is és felborítja -az amúgy természetes- "minél feljebb lépünk, annál kisebbek lesznek a különbségek" elvet. Cserébe macerás, nehezen hajtható és 1-2 óra után lassan kényelmetlen is és esetleg lehetne műanyag helyett fém mechanikája.Szívesen meghallgatnám a T1-et is, de valószínűleg az sem fog tudni kiugrót mutatni. Kicsit más hangkép, görbe, de hd800nál technikailag nem lesz jobb (egy kategória). Inkább ízlés kérdése lehet.
Érdekes, hogy a T1 sokáig 220 körül volt, most meg felment 270re az új ára, míg a HD800 maradt kb. ugyan annyi. (Mondjuk edigital-nál még mindig 230ra van kiírva a T1, de 'csak rendelésre'.)
Hifiman-ek, Audeze-k lehetnek még kicsit másabbak, de a hifiman-ek valahogy nem izgatják annyira a fantáziámat, az LCD3 meg jó drága, meg amúgy sem a "kell" kategória.Még jobban érdekel, hogy Shure mit tudott kihozni az srh1840ből.
-
Terrayon
tag
Véletlenül nem tervezi valaki mostanában, hogy vásárol a Thomann-ról? A közös vásárlásba beneveznék egy ilyen kábellel: K601/K701.
-
PAtr0n
addikt
Igazából szerintem "V' karakterisztikájú lenne az igazi, de tulajdonképpen mindig úgy hallgatok zenét, hogy a mélyet alapon hagyon, kis közepet tolok, és elég sok magasat. Ebből kifolyólag lehet hogy inkább a semleges lenne nekem jó?
Elektronikus zene szerintem meg kimerül abban, hogy nem valódi hangszerekből épül fel, tehát szintetizátor, vagy számítógép által keltett hang. Ha úgy jobban tetszik: tuc-tuc vagy diumvisum zene
Elsősorban ezeket hallgatom, de mindenevő vagyok, sokszor hallgatok rockot, rap-et, és néha-néha komolyzenét is. Lehet, hogy így nehéz is lesz az igényeimet kielégíteni -
mzso
veterán
Már eleget költekeztem, kimerült a keret, egyelőre megfelel, jó lesz amíg nem foszlik le a műbőr
. Főleg, hogy csak postázással/szállítással tudnám idejuttatni.
Bár a házi plüss + műbőr tákoláson elgondolkodtam amikor említette valaki.
Na erre végképp nincs keret.
-
mzso
veterán
Nem. De félek nem is hallanám a különbséget. Nem tartom magam különösebben vájt fülűnek.
(#34075) dudika10
"többszörösen túlteljesítetted a kérést azt hiszem ezzel a hozzászólás linkeléssel. Sokat segít az olvasásban, bár marha macerásnak tartottam mindig is ahhoz, hogy én is így válaszoljak több kérdésre egy hozzászólásban."
Hát igen Amúgy is lassan írom meg a hozzászólásokat... Kár hogy nincs itt normális multi idézés. (Bár ha belegondolok sima sincs, mindig vissza kell lépkedni kivéve ha bemásolják mint most én.) -
mzso
veterán
Kényelembe mondjuk el bírok képzelni a HD660-nál. A 661 szerintem nem jó "mindenféle" zenéhez mert V karakterisztikájú és nem semleges.
Szorítőerő nem vészes így pár hét használat után. A párna egy kicsit nyomtat fülemet az oldalával, de vagy kezdem megszokni vagy "betörtem" és idomul a fülemhez. A Shure 440 nincs messze a keretétől az milyen kényelemben. Bár igaz ott van a 240 is.
-
contaxg
veterán
válasz
dudika10 #34072 üzenetére
Tudod, a fotóban azt mondják, hogy egyszer minden kép értelmet kap, vagyis nem oktalanul született. Szerintem ez mással is így van, így a fejhallgatókkal is. Én nagyon félek konzekvensen kijelenti dolgokat kellő tapasztalat és gyakorlat nélkül és azt sem árt figyelembe venni hogy nem mindenki azt keresi a zenében, a hangokban mint Te vagy éppen én.
Szóval nem vagyunk egyformák. -
dudika10
veterán
Belegondolva igazából az összes olyan zártnak ami szigetel is, elég nagy a szorítóereje a nyitottakhoz képest. A jól szigetelő fejhallgatók kényelmetlenebbek, a CAL kényelmes, de nem szigetel annyit...
Mindegyik tágításra szorul szerintem.(#34072) dudika10: budapesti, kis b-vel természetesen.
mzso: többszörösen túlteljesítetted a kérést azt hiszem ezzel a hozzászólás linkeléssel. Sokat segít az olvasásban, bár marha macerásnak tartottam mindig is ahhoz, hogy én is így válaszoljak több kérdésre egy hozzászólásban.
Azért nincs bajod a D1-el, mert a helyén kezeled és nem egy valószínűleg kategóriákkal jobb eszközhöz hasonlítod a low-end hangkártyát.(#34077) contaxg: mindennek van értelme, csak éppen nem mindegy, hogy mennyi.
Legtöbbek ízlése pedig alakul / alakítható. Szerintem nem teszek azzal rosszat, hogy a "közízlést" picit eltolom a kiegyenlített/természetes fele azzal, hogy leírom az egyébként teljesen szubjektív véleményem. Akit komolyabban érdekel a téma előbb vagy utóbb kiköt a saját ízléséhez igazított rendszernél, a többiek meg nyitnak a minőségre a mély hangok puffogása mellett/helyett. -
mzso
veterán
válasz
Avalon #34041 üzenetére
"Igen, munkahelyen használnám, de nem ütvefurót kell kizárni, hanem a szokásos irodai zajok. Beszélgetés, etc.."
Szerintem Bármelyik zárt megteszi akkor. Drágább fejesekről csak mások tudnak majd tanácsot adni.Én csak annyit tudok, hogy Shure-ok jellemzően semleges karakterisztikájúak, amit javaslok "sokféle" zenéhez.
Nem igazán értek, hozzá de az elektronikus az sokféle lehet úgy gondolom. Milyen karakterisztika kell. Mély oriántált, semleges, V, ...?
Nincs valami elbarmolva a driver beállításoknál? Nekem mondjuk D1-em van, de annak semmi baja a Superlux HD660-ommal.
-
dudika10
veterán
Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy Budapesti vagy.
Ha rászánsz 1-2 délutánt, akkor meghallgathatsz elég sok fejhallgatót és akkor biztos, hogy nem nyúlhatsz mellé. A kényelmet is a saját fejeden tesztelheted.Szerintem mindenképpen megéri kipróbálni a fejeseket.
contaxg: úgy emlékszem az M30-at pont nem próbáltam még egyáltalán, de ezek szerint nem is baj.
Az M20 egyáltalán nem fogott meg, de azért túlságosan rossznak se mondanám, nem bestbuy az biztos és nem hiába nem szerepel az első hozzászólásban. -
tiggi
csendes tag
válasz
dudika10 #34066 üzenetére
Fejmögötti mánia azért van, mert naponta van, hogy 3-4órát is a fejemen van a fülhallgató és a fej feletti egy óra után már nagyon kényelmetlen nekem, a fej mögöttit meg egész nap el tudom magamon viselni.
Ezért szerettem volna egy normális fej mögötti fejhallgatót, de ha nincs akkor veszek olyat amilyen van.
Egy Superlux HD660 vagy Superlux HD661-el akkor nem nagyon lőnék mellé, igaz?
-
dudika10
veterán
-
dudika10
veterán
X Audio... rosszabb mint egyik-másik alaplapi.
Mi ez a fej mögötti mánia? Tán punk frizurád van?
Egyik sem lesz jó fej mögötti használatra, de ilyet szinte kizárt, hogy találni fogsz.A zártak nem igazán hallatszanak kifelé. Pár méterről már egyáltalán nem zavaró egyik zárt sem szerintem.
A Creative Aurvana Live az, ami zárthoz képest rosszul szigetel... -
tiggi
csendes tag
válasz
baluka26 #34048 üzenetére
Nem alaplapi, Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio hangkártya.
Néztem, hogy van ott több zárt is, de mivel én egyiket sem ismerem, szívesen venném olyan véleményét akinek van tapasztalata olyannal, amelyik kifelé a lehető legkevésbé hallatszik és mellette azért jól szól.
Meg nem tudom, hogy ezek közül melyiket lehet fej mögöttiként használni?
-
aerosmith
őstag
Sziasztok elolvastam a legelső hozzászólást de nem igazán vagyok kibékülve azzal a listával, arról nem is beszélve hogy a lista fele egyféle kinai gyártó termékeit ajánlja.
Mindegy, a lényeg hogy tanácsot szeretnék kérni a vájtfülűektől hogy az alábbiakból melyikkel járnék a legjobban, esetleg milyen olyan más füles van ami ajánlott.
Roland RH-200V
SENNHEISER HD203
AUDIO-TECHNICA ATH-T300
AUDIO-TECHNICA ATH-M20
AUDIO-TECHNICA ATH-M30
AKG K514
Shure SRH-240Igények: főleg játékra, sb liveról, circumaural, max 17ezerért, legyen rendes basszus benne, de szóljon tisztán a közép és a magas is. Lehetőleg zárt vagy félzárt, strapabíró kábel.
-
törölt tag
válasz
contaxg #34045 üzenetére
Nem tudom, mindenesetre amivel csak lehetett javítani a hangon, azt mind megtettem, mármint foobarban.
Túlságosan elölről szól minden, a hangszerek picik, sokkal kevésbé hiszem el, hogy valóban mondjuk csellót hallok, az egész úgy nincs megfogva. CD + erősítőnél viszont nagyon jól kézben tartja a dolgokat, egyben van a zene, sokkal jobb a tér, a hangszerek, tényleg mintha ott lennének; amikor belecsapnak a húrok közé, akkor annak van nyomatéke, és nem erőlködik. Képes elragadni, van érzelmi töltet. Egészen más szint tehát. Nagyon meghálálja a jobb cuccot. Dehát miért ne tenné? -
tiggi
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni fejhallgató vásárláshoz.
- Számítógéphez lenne használva kizárólag, tehát hordozhatóság nem szempont.
- Játék és zenehallgatásra lenne használva, sajnos a zenét nem tudom behatárolni, mert hangulattól függően hallgatok mindenféle zenét.
- Max 20.000Ft lenne rászánva.
- Vezetékes legyen.
- Circumaural.
- Zárt.
- Mikrofon nélküli.Az elsődleges szempont, hogy minél kevésbé hallatszódjon ki, mert a párom tőlem két méterre TV-zik és nem praktikus, ha mind a ketten halljuk amit a másik néz/hallgat.
Szerk.: Jaj még valami, ha lehet fej mögöttit szeretnék(ha fejhallgatóból van ilyen).
-
-
contaxg
veterán
-
Avalon
tag
válasz
Deadzone41 #33960 üzenetére
Egyenlőre alaplapi meghajtást kapna, laptophoz kellene. Később ez változhat. Milyen rendszert tudnátok ajánlani? Merre tudok utánanézni/olvasni?
-
-
törölt tag
válasz
contaxg #34039 üzenetére
Proton AC-420, egy ezeréves darab, amibe már nem kapni lézert.
Szerintem a DT770 legnagyobb érdeme az, hogy képes viszonylag olcsó de tisztességes forrásról is jól zenélni
Lehet, de mégis lényeges előrelépéseket lehet tenni, ha jó cuccot teszel elé. A hangfalam esete az még ilyenebb. A NAD C315-ről is zenélt, aztán erről az erősítőről egy új szintre emelkedett. Pedig még ez sem a vége. Persze a hangfaltól is létezik jobb hangfal.
-
törölt tag
válasz
contaxg #34033 üzenetére
Ezzel együtt (ja meg azzal, hogy van némi alapzaja, de ez amúgy hangfalnál is van) is jobb hallgatni a cd + erősítőről: jóval kiforrottabb, magabiztosabb hang, csak ne lenne a lézer gyenge.
Egy jobb fejhallgató erősítőről, dac-ról azért majd igyekezni fogok meghallgatni a jövőben, az fix, hogy a xonar messze nem hozza ki a fejhallgató valós tudását. Amikor a telefonomról hallgatom vele a bartók rádiót, arra jobban felkapom a fejem.
-
bigmasterg
addikt
válasz
szakibá... #34027 üzenetére
-
PuMbA
titán
válasz
Audison #33687 üzenetére
, a dinamika mellett nekem sem tetszik az "elektronikusra váltás" (főként popban, de a rockban se jó annyira helyzet). Annyi effekt meg kompresszió van már mindenen, hogy semmi sem hasonlít az "igazi hangzásra". Mondjuk már az Auto-Tune előtt is voltak szép számmal vokál effektek - meg EQ-zták meg kiemelős vokál mikrofon stb. - , de azok nem alakították robotokká az énekest (kivétel az extrém vocoder-es eseteket). Néha van olyan, hogy elegem van minden effekt fosból
aztán ilyen régebbi koncert felvételeket hallgatok felüdülésként YT-on. Manapság is miket lehet csinálni koncerten: benyomják ugyanúgy Pro Tools-ba azokat a plugineket/effekteket amiket használtak a CD-n aztán ugyanúgy szól élőben minden.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bigmasterg #34022 üzenetére
Nekem már meg se köszönöd?!
-
törölt tag
válasz
contaxg #34001 üzenetére
Pedig azért igencsak kihozza a források közti különbséget.
Én még mindig nem tudom eldönteni, melyik a valós hangkaraktere.
Az erősítőmről és CD-lejátszómról teljesebb magasban (többnek nem több), mélyben egyértelműen több (biztosan nem a cd-lejátszóm miatt), és nagyon jó dinamika, de a több mély miatt a közép jobban háttérbe szorul. A Xonar DG-ről pedig úgy tűnik, hogy hiányoznak a sávszélek. Több a közép, de szinte semmi dinamika (hiába tekerem feljebb a hangerőt, csak kiabálós lesz, mint amikor egy kis teljesítményű cucc erőlködik) relatíve, vékonyka megszólalás, a tere is beszűkültebb, faragatlanabb hang, összességében azonban ez a kiegyensúlyozottabb a mély-közép-magas arányokat tekintve, bár ettől még nem jobb, mert ettől még nem ez a hallgathatóbb, továbbá hiányoznak a sávszélek, hiányzik a dinamika. -
szakibá...
senior tag
válasz
bigmasterg #34022 üzenetére
Szívesen. Azért én még kíváncsi volnék annak a középső akusztikai elemnek a hatására, amit kiszedtél belőle, ha még nem dobtad el.
-
bigmasterg
addikt
K500 bal oldalát teljesen szétszedtem, majd összeraktam.
Hajszálat nem találtam (meghallgattam szétszedve is, akkor már nem volt torzítás), most összeraktam és szintén nem torzít.
Szétszedéssel - összerakással azért szenvedtem egy darabig.
Majd rakok a szétszedett állapotról képet.
p_adam, szakibá... köszi a segítséget.. -
contaxg
veterán
válasz
farkasd #34015 üzenetére
Koss PRO DJ100? Ez még jól is szól.
A Audio-technika WS55 sem rossz, de ez már inkább bass heavy cucc. -
Tomi_Sci
őstag
válasz
Deadzone41 #34010 üzenetére
Téged sem szabadna fejhallgatók közelébe engedni
-
farkasd
csendes tag
sziasztok,
4 fejhallgató között gondolkodom, ehhez kéne egy kis segítség. főleg utcai zenehallgatásra használnám. az opciók:
www.sony.hu/product/hpo-classic/mdrpq2z.ae
www.philips.hu/c/fejhallgato/sho9567bk_10/prd/
uk.akg.com/product-detail-2821/q-460.html
és végül: beats by dr dre studio/solo.
kényelem, minőség, strapabíróság, igazából minden szempont érdekel. köszi -
guppy
őstag
válasz
a kábelét ne hagy lelógni a földre, hanem dobáld fel a szék kartámaszára.
mzso - attól h nem vagy pesti még fel tudsz menni pestre(buda)...
-
SOAD19
addikt
válasz
Nálam az asztal, fal felőli részén jön fel a kábel (a fejes kis tartó doboza is fent van a monitor mellett és ott pihen a fejes) és csak annyi kábelt húzok fel, ami elegendő, így nem nagyon van esély, hogy átguruljak rajta, bár az is igaz, hogy nem szoktam rallyz-ni ide-oda a székkel. Ha távolabbra kell mennem, akkor fejes le és ...
-
mzso
veterán
válasz
contaxg #34011 üzenetére
Gondolom ez csak Budapestiekre érvényes.
Átrendezés/máshol vezeted el a kábelt.
Nekem az asztal mögött volt a kábel nagy része a többi meg be volt illesztve asztalon lévő tárgyak közé hogy oldalt legyen és ne legyen utban, az asztal előtt csak egy kicsi lógott ki. Spirál kábellel nincs ilyen azt inkább nyújtani kell
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #34008 üzenetére
Nekem 32 Ohm-os van, de valóban volt ilyen is belőlük.
Akit érdekel, hogy szól egymás mellett a Beyerdynamic DT235 a Shure SRH240 ellenében (és viszont), az keressen meg priviben.
-
Deadzone41
őstag
lehet vannak kivételek, én nem találkoztam még velük. btw ti hogyan küszöbölitek ki hogy a gurulós szék lábával átszánkázzatok a kábelen, esetleg még le is rántsa a fejetekről a fülest? nálam minden napos jelenség sajnos az olcsó fejesek nem nagyon szerették, viszont a mostani akg-m meg az előző tűrte rendületlenül.
-
Shufny
őstag
válasz
SkyLaci #33996 üzenetére
Akkor próbáld meg értelmezni, amit írtam. Végképp nem értem, hogy mi a problémád, amikor ajánlottam neked 5000 Ft alatt fejhallgatót. Nincsenek semmiféle értékek, amiket nézni lehet, de ezt is leírtuk több ezerszer. Megbízható márka a nevéből él, így ennyiért nem fog használható fejest adni, mert a legnagyobb szemetet is megvennék tőle.
Kizárólag lecsúszott fejeseket lehet ajánlani ebben a kategóriában, mint a DT235 volt, vagy az SHP5401. Az utóbbi nyitott, Philips, és viszonylag érzéketlen. Összeszerelési minőségre se az igazi, így nem tudták eladni az eredeti $100 -ért. Legtöbb helyen már nem is kapni.
Viszont nem is értem minek magyarázok, amikor nem vagy hajlandó elolvasni se, amire direkt rákerestem neked.
(#34005) Bodz: "A tartósság meg nagyban függ a gazditól is."
Erre hívtam fel a figyelmet, amire jött a "had várjam már el..." Normális gazdinál csak a kifejezetten ótvar fejesek fognak tönkremenni. Vagy pechesek, de akkor meg bármi. -
Bodz
nagyúr
válasz
Deadzone41 #34002 üzenetére
"5000 forintos fejhallgatóktól kényelmet, tartósságot..."
Ez így ebben a formában nem igaz. Vannak roppant kényelmes fülesek 5xxx forintért. A tartósság meg nagyban függ a gazditól is. -
DBAtti
aktív tag
válasz
SkyLaci #33996 üzenetére
Az igaz, hogy sokan errefelé nem foglalkoznak ezzel a kategóriával. Én is kíváncsi lennék egy nagyobb összehasonlításra olcsóésjó termékek kapcsán, csakhogy erre nem akaródzik pénzt áldozni egy meglévő jobb minőségű rendszer mellett, ezért nem készül ilyen teszt. Amit megtanultam, hogy ami 1800-2500HUF-ba kerül, ott hangminőségről nem érdemes beszélni, csak arról, hogy szól, és mennyire kényelmes (van nekem is Philips SHP1900-am, vagymi, a létező legolcsóbb, és 10 év után még ma is működik).
Emellett az 1. hsz-ben tényleg ki van emelve, mi az ami ajánlható 10k alatt, én nagy barátja lettem az SHP5401-nek, 5k-ért elég korrekt hangja van, mélyben kicsit szegény, és a pántja kicsi, nagyfejűek hátrányban, de tisztán szól, és nincs brummogás, dübörgés alul. Ha össze akarod hasonlítani, a Senn HD201-nél pl jobb.Hogy kitérjek a márkákra is:
ez az a kategória, ahol a nagy nevek sem biztosítanak minőséget. A Senn/AKG belépő modelljei nem feltétlenül nyújtanak többet egy Sony/Philips/... márkánál (típusszámokat nem tudnék megjelölni sajnos, neten 50USD alatti kategória besorolás), azért vannak ebben a szegmensben is termékeik, mert sokan megveszik, ha látják az emblémát, és utána el vannak ájulva, hogy vettek 4k-ért egy SENNHEISERT! Tudom, mert én is sokáig vágyódtam anno egy 201 után. De elég egyszer meghallgatni egy komolyabb darabot, és onnantól tudni fogod mi a különbség, és miért nem tud a fórumozók java része segíteni ebben a kérdésben. -
Deadzone41
őstag
válasz
SkyLaci #33996 üzenetére
5000 forintos fejhallgatóktól kényelmet, tartósságot pláne hangminőséget nem lehet elvárni. szerintem simán megéri beruházni egy 10-20 ezresre ami hosszú éveken át kiszolgál. persze ha nincs többre igényed/pénzed vehetsz olcsóbbat is, de szerintem itt nem nagyon van tapasztalat ezekkel a fejhallgatókkal hogy segítsünk a választásban.
konkrét márkát se nagyon tudunk ajánlani mert elég nagy a szórás gyártókon belül is, a hangzatos nevek általában szemetet gyártanak az olcsóbb kategóriákba.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest