- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Cheesy
őstag
válasz
Alan[HUN] #48657 üzenetére
A Maxell Retro DJ és Audio Wild tetszenek, ha fejhallgatót veszek, ezek közül kerül ki a gyűztes, fentebb is olvastam nem egy dícsérő kommentet.
A fejhallgató + mikrofon egybe-párost egyedül a könnyebb mozgathatóság, komfort (csak lehajtom/csatlakoztatom a mikrofont) miatt keresem, külön felcsíptethető mikrofon miatt 2 kábel is tekeregni fog rajtam. Vagy van erre valami trükk?
-
contaxg
veterán
-
ntomka
nagyúr
válasz
Alan[HUN] #44570 üzenetére
Elég basshead-nek tűnik.
-
-
ntomka
nagyúr
válasz
Alan[HUN] #44418 üzenetére
Csak hogy ne mindig az én szavam álljon a fejes mellett: [link].
Annyit hozzátennék, hogy szerintem supra létére nem olyan kényelmetlen, de ezt embere válogatja ki milyennek találja.
A szigeteléséről sem írt Bodz, mert gondolom utcán nem hallgatta. Ebben majdnem eléri a Shure SE fülesek szintjét. -
Neró
őstag
válasz
Alan[HUN] #43511 üzenetére
Itt a történet eleje.
Egyszerű a kérdés, van ennél jobb füles hasonló áron?
-
vati182
aktív tag
válasz
Alan[HUN] #43291 üzenetére
Mókás egy összefoglaló volt, megmosolyogtatott rendesen..
Hát, tényleg azért próbálkoztam a puhatolózással, hátha van valakinek best buy ajánlata.
De akkor igen veszek valami hasonlóan egyszerű mikrofont, ha ilyen téren nincsen semmi olyan eget verően megfelelő amit érdemes lenne.
Megyek az infolexbeÉS köszönöm, a szórakoztató, és hasznos válaszod, meg az előző hozzászólónak is
-
joci86
senior tag
válasz
Alan[HUN] #41772 üzenetére
Alan[HUN], Köszönöm a választ! Csak a technikai résznél maradva, egy 32-es jobban meríti a telefon akkuját, mint egy 16-os (azonos hangerőnél). Ha igen, akkor ez egyenesen arányos az impedancia nagyságával?
Köszönöm!
Azoktól pedig külön elnézést kérek, akiket zavart, hogy fülhallgatóval kapcsolatban kérdeztem. Valóban figyelmetlen voltam, nem tudtam, h annak a témának külön topic van. Nem szétoffolni akartam ezt, egyszerűen csak nem értek a technikai részhez, ezért kérdeztem. Azon pedig külön meglepődtem, h a FÜLhallgatóknál és FEJhallgatóknál nem egyezik az ohm jelentése... Legközelebb jobban szétnézek mielőtt rossz helyre írok.
-
válasz
Alan[HUN] #41772 üzenetére
ellenállás ≠ impedancia (nem egészen egyenlő)
-
Mustármag
őstag
válasz
Alan[HUN] #41738 üzenetére
Pl.:itt egy csomó kép egy fake ATH-M50-ről, hasonlíts össze!
-
ntomka
nagyúr
válasz
Alan[HUN] #41561 üzenetére
Az én véleményem csak egy vélemény, így kell tekinteni.
Amennyiért te vetted az M50-et, annyiért nagyon is jó vétel. Félreértés ne essék, jó fejhallgató valóban, csak a "hype-ot" ami van körülötte, mint nagy klasszikusan jó monitor fejhallgató és kategóriája legjobbja, azt nem tudom mire vélni. Főleg az utóbbit, merthogy a Shure-ok itt már régen jobbak. Az M50 nagyon-nagyon mélyorientált, középen és magasokban száraz, élettelen. Itt a Shure-ok legalább operálnak, főleg ha az SRH940-et nézzük. Amúgy nem érzem mitől lenne az M50 különb az SRH440-től, főleg ha az új árakat nézzük.
(#41562) Deadzone41: HD660-at szeptemberben hallottam utoljára, akkor sem sokat hallgattam, így nem nyilatkoznék utólag, főleg nem összehasonlításra.
(#41563) akela91: Elég hangos-e? Nagyon! A Shure-ok baromi érzékeny fejhallgatók. Ugyanúgy mélyorientált, mint az M50, csak épp van benne közép és magas is, mármint halhatóan szebb minőségben (szerintem, pedig az SRH440-ért sem vagyok oda, de ezek után lehet adnom kéne neki még egy esélyt).
-
dudika10
veterán
válasz
Alan[HUN] #41298 üzenetére
A füled érzékenysége egyáltalán nem lineáris és hangerőtől függően igen nagy eltérést mutat.
Halk zenehallgatásnál kevesebbnek fogod hallani a basszust akkor is, ha valójában ugyan olyan súlya van mint "hangosabb esetben".Érdemes keríteni egy kalibrált mérőt, megnézni, hogy mi is nálad a normális hangerő. Abból könnyen kiszámíthatod, hogy számolnod kell-e halláskárosodással a jövőben avagy sem.
(#41304) kammerer: én elhiszem, hogy neked tetszik. De ez attól még nem nagyon változtat azon, hogy a kiegyenlítettséggel nem lehet egy mondatban emlegetni.
Nem azt mondom, hogy rossz (bár az én véleményem az, hogy borzalmas; szerencsére a fül remekül alkalmazkodik), de hogy messze nem lineáris (=rohadtul el van túlozva a mély tartomány) az biztos. -
törölt tag
válasz
Alan[HUN] #41289 üzenetére
Lásd még az előző hozzászólásom végére utólag szerkesztett utolsó mondatot, hátha számít.
Amúgy köszönöm a méltányos "szövegelemzést".(#41290) dudika10: Nem véletlenül van ott a szövegemben egy alaposan kiemelt viszonylag jelző! Pont erre az idézési módszerre utalt az egész hozzászólásom.
-
törölt tag
válasz
Alan[HUN] #41258 üzenetére
Van esély, hogy 30ezer körül használtan hozzájutsz Denon AH-D1100-hoz, ha mégis rászánnád magad a külföldről behozatalra, akkor biztos, hogy hozzájutnál. Ez esetben egy egészen szuper fejhallgatód lenne, ami zárt, szépen, informatívan és kiegyenlítetten szól, mégis bőséges mélye van. Alternatíva az Audio Technika M50.
Az ellenállás témához: elvileg 32Ohm-os az optimális hozzá, de azért a gyakorlatban meg tudja hajtani a nagyobb (esetleg a sokkal nagyobb) impedanciájúakat is. Mindazonáltal általában előnyös, ha a fejhallgató impedanciája minél közelebb esik ehhez a 32Ohm-hoz.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Alan[HUN] #41255 üzenetére
"- iPod max. 32 Ohmot bír"
Ez nem igaz.
Zárt circum-nak én Shure srh440-et írnám, 840-es párnákkal (ha a gyári nem lenne elég kényelmes, vagy nem szigetelne eléggé. Ez fej és fül mérettől, formától függhet.)
Mások majd írnak mást.
Utazáshoz viszont suprát használnék, vagy iem-et.
Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest