- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
-
manchester85
veterán
válasz
TheMarci #43562 üzenetére
Ezt tudjuk.
Nem erről szól a dilemma, hanem arról, hogy korlátlan mennyiségű készülékre tölthető-e le ingyen egy adott fizetős alkalmazás a másik accountjával, amennyiben azt a programot nem akarom szinkronizálni, és így elkerülöm, hogy authorizálni kelljen az accountját a számítógépemen.
-
FefeeX
veterán
válasz
TheMarci #40888 üzenetére
Pl én is olvastam a kezdő hsz-t. Beszélni lehet róla, a programokról is ráadásul, csak segítséget adni nem lehet hozzá...
Mondatértelmezés kérdés, tudod egész más, ha kiragadsz belőle részleteket, és más az, ha az egész mondatot értelmezed...
"A topicban a mai naptól fogva (2009. június 30.) tiltott téma a jailbreak és a SIM unlock, valamint minden ezekkel kapcsolatos dolog említése, legyen szó linkekről vagy eljárásokról — programok említése megengedett, de azok felrakásának módjáról írni már tiltott"Ezek mellett emberünk nem azt kérdezte, hogyan JB-zzen, hanem hogy hogyan mentse meg a telefonját. Namost, ez se nem a JB, se nem az unlock felrakási módja, segítsége, stb. Ez egy egyszerű kérdés, ami arra irányul, hogy egy elrontott telefont hogyan tud helyre hozni. Ami az én olvasatomban szabad.
-
Jason83
csendes tag
válasz
TheMarci #39575 üzenetére
Hmm... köszi az infót. Az alap facebook app nálam se ismerte fel teljes név szerint a kontaktokat, de emailcím szerint már igen! Én a smartsync-et csak a nagyfelbontású képek miatt használnám, mert a FB app csak kicsiket tesz be.
a000: neked is köszi. majd megpróbálok vmielyik app árát visszakunyerálni
ha nem hát nem
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
TheMarci #39311 üzenetére
ifunbox, mediamonkey pl..
RumiTT: én eleinte hiányoltam a sony ericsson-os idők hangzását de megszoktam az iPhone-os letisztultságot is, nincsenek agyonerőltetve a basszusok (sajnos)- én nem tudom megérteni hogy miért nem csinál valaki az ipod app hoz egy equalizert amit kézzel lehet állítgatni, akár appstoros akár cydiás... meg persze attól is függ mien fülesed van, én a cx300-al eléggé megvagyok elégedve és gyenge fantáziám miatt nem is nagyon tudom elképzelni hogy mitól lehet sokkal jobb egy sennheizer i8 vagy mi a pontos neve ami 70-80ezer forint.. ugyh sztem király ezis.. de ízlések és pofonok
hacsak a hangerőre gondolsz akkor nem lesz gondod az tuti.. -
twine
veterán
válasz
TheMarci #39098 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Tehaát az Itunes-ban találok valamilyen Backup funkciót?
És ez nem zavarja össze a szoftvert? Vagy az ettől teljesen független, és a backup, csak az adatokra vonatkozik? Ha igy van elég jól hangzik...megkönnyítené a dolgom...Várnék még mástól is egy megerősítést.....vagy egyéb ötletet...minnél egyszerűbb és gyorsabb annál jobbDe nagyon ne zavarjatok össze
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
TheMarci #36963 üzenetére
hát pont ezért mondják be mert törvény van rá sajnos, de nyilván ők megtehetik ilyen módon, de azt nem tudja ellenőrizni senki hogy te mindig bemondod e..
recorder? melyik? én próbáltam már elég sok hangrögzítőt de mikor hívás van azt az időszakot kihagyja még ha fut is a háttérben -
TheMarci
addikt
-
mecsek20
tag
válasz
TheMarci #34119 üzenetére
oké van benne igazság, de tény az is, ahol a T forgalmazza ott nagy a készlethiány és a várakozási idő, annak ellenére, hogy nem hálózatfüggetlen és több országban csak hűségnyilatkozattal árulja. Szerintem az októberi bevezetéssel inkább azt akarják elkerülni, hogy jó nagy készlethiánnyal indítsanak, mint a németek... Az azért elgondolkodtató, ahol más forgalmazza ott max 1-2 hetes várakozás van, míg a T-nél 2 hónap...
-
Kis Joe
senior tag
válasz
TheMarci #33965 üzenetére
TheMarci: Lehet jópárat veszítenének, de az a baj hogy a felhasználók jelentős része csak feszíteni használja. Sokan például még a mail-t se állítják be. Nem hogy JB....
Csigger: Én annyira nem félek. Az emberek mindig kitalálnak valamit hogy megoldják. A Windows másolására vonatkozóan is hány védő próbálkozás volt. Itt is megoldják. Abban viszont igazad van hogy egy normális app megér 200 forintot. De mondjuk az iGo 80 euróért....
-
biker
nagyúr
válasz
TheMarci #32488 üzenetére
az baj, továbbra is a "beszoptad" effektus marad.
folyékonyan beszélem az angolt, sőt, osx-re lokalizáltam magyarra pár programot is,, a telefon meg a páromé, aki nem beszél angolul. miért hihetetlen ez?
nincs rajta illegális, lopott program!
mindent én telepítettem rá a saját accountommal, a saját visa kártyámmal. -
-
<NewL>
addikt
válasz
TheMarci #28638 üzenetére
ha widget-re gondolsz - Steve ezzel kapcsolatos levelét láttam valamelyik blogon a válasz egy No volt
(#28464) D@niel : muhahaha
az egy szurkálás volt, de ehhez nemtudom, hogy lehetett ennyire félreérteni. eddig nem volt hivatalos infó azért kérdeztem rá, hogy te is az Apple-nél dolgozol -
-
Landon
addikt
válasz
TheMarci #28094 üzenetére
Ez a vele egyező árú Macbook Pro-nál kb csak 3x tud többet... de le is írhatom röviden:
ASUS: ~$1500
17.3inch 1920*1080
Core I7 720QM
8GB RAM
500GB HDD
ATi M HD 5870Macbook Pro: ~$1500
13inch
Core2Duo
4GB RAM
320GB HDD
nV GF 320MÉs itt most a nagy különbséget a VGA és a CPU között értem.
-
Frenky87
aktív tag
válasz
TheMarci #27320 üzenetére
Profilokat es a filekuldest alairom, van akinek szuksege van ra.
Cserelheto akkumulatorral mire mesz?
Elolapi kamerat hany ember hasznalna a kornyezetedben?
Asszem latok par embert telefonnal a kezeben/szajaban/seggeben, egyik sem videofonalt meg/tette szova, hogy szuksege lenne ra.Wifi sync jo dolog es kenyelmes tud lenni
[Abban az esetben, ha alapveto funkciok eseten nem fagy meg a keszulek [marpedig 5800 olykor produkal szep fagyasokat]]Tenyleg hagyjuk, mas kategoria.
-
Játékos
addikt
válasz
TheMarci #24138 üzenetére
Természetesen lehet, hogy igazad van, ezért írtam azt, hogy el tudom képzelni...
Arra gondolam, hogy esetleg van a gépben "célhardver" erre a célra. Olyanra gondolok pl. mint egyes alaplapokon, amikor audio módban mehet a gép anélkül, hogy operációs rendszert töltene be. Persze simán tevedhetek! -
LordAndrew
tag
válasz
TheMarci #23815 üzenetére
Köszi a gyors választ. Az első részét nem teljesen értem: "Képes mappás dolgot szerintem csak progival lehet megoldani, a gyári a gépről másolt képeket tudja mappásítani." Milyen program kell hozzá? Mit jelent az, hogy "mappásít"? (Feltöltök egy rakat képet és a gyári képnézőjével, de már a telefonon kell mappákba reneznem? - Ezesetben támogat valami bulk fájlkezelési módot? Mondjuk kijelölök 300 fájlt egyszerre és átmozgatom egy mappába egy mozdulattal?)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
TheMarci #14323 üzenetére
S ha kiveszem a térképeket belőle akkor nem lesz semmi gond igaz? Térképek mellől még mit kell kivenni ami felesleges? Building-s vagy mi? Csinált már valaki ilyet?
ITUNES-ben ha beállítom a preferences-nél hogy ne a C-re hanem a D-n legyen az itunes, mappa, attól függetlenül a C-re rakja a zenék mappába! Miért?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest