- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Csigger
őstag
válasz
Kis Joe #33967 üzenetére
iGo-ért én akkor adnék pénzt, ha normális lenne a felület! az hogy a térképük, meg az alkalmazott elvük király, attól még a szoftver nem felhasználóbarát!
amúgy van egy csomó normális navigációs szoftver, ami nagyon szépen fut és ne is olyan drága!
múltkor spec a Navigonnak voltak szülinapi ajánlatai, amikor nagyon jó árakon adták a programjaikat!úgy vagyok az appokkal, hogy ha van vmi jó, amit használ is az ember, azt megveszem inkább a store-ban, mégis van hozzá rendes support, nem kell sz@rakodni és nézni a tortek között, hogy mikor van frissítés! ha meg nem nem tudom eldönteni, hogy kell-e akkor van egy rahedli oldal ahol utána lehet nézni a dolgoknak, akár youtube videók, ahol el tudom dönteni...
-
Csigger
őstag
válasz
Kis Joe #33964 üzenetére
a JB még elmegy! én a fejlesztőkre leszek kíváncsi, hogy milyen módszereket találnak majd ki a tört appokra! 1-2nél már remekül működik egy-egy ilyen mechanizmus, mert a tört appok vagy nem indulnak el, vagy kilépnek!
pár eurós alkalmazásoknál igazán nem értem meg az embereket miért nem képesek kiadni pár száz forintot! -
Landon
addikt
válasz
Kis Joe #24788 üzenetére
Hát srácok nem könnyítitek meg az ember dolgát!
Mondjuk csak azért nem mert én már nagyon fenem rá a fogam de, hát 90%-ban ezt olvasni/hallani, hogy az új iphone olcsóbb is lehet akár és új CPU, első camera, gyorsabb OS etc. Egyetlen egy dolog nem tetszik benne és az a design... De az nagyon nem. Nekem a mostani 3G/3Gs design sokkal jobban bejön. Bár nem tudom, hogy ezeknek a "4G" screenshotoknak mennyire lehet hinni. Mindenesetre nálam a gyorsabb CPU/jobb kijelző mindenképpen döntő. Amit linkeltem szöveg az szerintem magáért beszél.
Ha mondjuk az lenne, hogy októberben érkezik az új iphone akkor nem gondolkodnék ennyit, de így hogy nyárra várható és viszonylag nagy újításokkal így már akármennyire is szeretnék most egyet érdemesebb várni.
-
D@niel
addikt
válasz
Kis Joe #24705 üzenetére
Csináld úgy hogy rámész a 'Link' feliratra, ott bemásolod a linket és beírsz valami szöveget, pl. Katt, vagy akármi.
iPhone-ról még nem próbáltam, de mennie kell.Ha már off: Bementem ma Debrecenben az iStlye-,ba kérdésemre mondta a pultos csaj hogy június-július fele várható az iPad. Az új MacBook Air-ről meg lövése nem volt....Scheiße
-
Coyote2000
őstag
válasz
Kis Joe #24635 üzenetére
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor szifonról elküldök egy mail-t akkor visszakapom ugyanazt. A címzett is megkapja, de én nekem is elküldi. De ha a bcc-t kitörlöm akkor nem küldi el nekem. Ezt nem lehet átálítani hogy ne kelljen mindig törölni?
De. Settings / General / Mail, Contacts, Calendars / Always Bcc Myself >> OFF
-
Játékos
addikt
válasz
Kis Joe #24591 üzenetére
Szerintem nem is szabad ezektől a külső akksiktól sokat várni, ezek ilyen vészmegoldások. Egyébként meg szinte akárhova megy az ember, áram, vagy PC (USB), vagy autó általában van a közelben. Ha meg nincs egyáltalán, akkor lehet alternatív megoldásokban gondolkodni...
-
Enjoy
addikt
válasz
Kis Joe #24470 üzenetére
Az új JB megvan már, csak az iPad-et kell megvárni, és szerintem már ki is adja Geohot mester a JB-t.
További infó: Szifon.comJátékos: iBlueNova progira van szükség (Cydia).
-
-
baki_00
csendes tag
válasz
Kis Joe #23077 üzenetére
Hát srácok nem tudom hogy miért, de nekem abszolút nem jött be ez a SennHeiser MM50. Biztos az én hallásommal van a gond.
De nekem amilyen cicergést nyom, az valami iszonyatos. Pedig nem vagyok nagy bassus rajongó(blues és jazz zenéket favorizálom), azért mégiscsak hiányoznak a mélyebb hangok. Úgyhogy inkább megmaradtam a jó öreg, alsóbbnál is alsóbb kategóriás sony MDR-E755-nél.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kis Joe #22913 üzenetére
Most én is néztem egy fizetős programot, de olyan rádiók nincsenek benne, mint az MR2 petőfi, vagy a Neo, vagy a roxy. Így nem láttam nagy értelmét letölteni.
Kipróbáltam két fizetős MSn programot és kettőből az egyik totál használhatatlan. A másik az még úgy ahogy elmegy pedig full. A jobbik ami használható úgy ahogy az az MSNi Mobile. A másik is valami hasonló, de mérgemben kitöröltem, mert annyira nulla.Közben eszembe jutott: iMSN LIVE Messenger PRO (Windows Live messenger)
Megvettem, felrakta és szar nem tudok bejelntkezni. Valami acccountot kéne csinálni szerintem de arra már nem volt ingerenciám a méregtől. -
<NewL>
addikt
válasz
Kis Joe #22878 üzenetére
látom neked sem jött át egy videó sem,egy cikk sem igazából.
az apple az ipad-ot nem a netbook-ok és kis laptopok ellen szeretné küldeni,vetélytársnak. egy teljesen új kategóriát készített ismét(mint anno az ipod) egy többfunkciós multimédiás termék amely könyvolvasásra,netezésre,képnézegetésre született. (persze mellette még sok más dolgot is tud) és ami a lényeg,ezeket mind zökkenőmentesen és látványosan.
az apple-nem nem az volt a célja ,hogy a romban álló Magyarországon minél többet el tudjon adni ebből(meg sok más termékéből),mi van itt kérem? minimálbér és munkanélküliség.rolcsibácsi : szerintem meg jobb
de ha már próbáltad,és megvetted miért nem azt használod? -
válasz
Kis Joe #21360 üzenetére
Én ott csesztem el a dolgot, hogy alapból magyar store-ban vagyok regelve, oda szól a bankkártyám is, aztán ha van update, egyből jelszót kér a telefonon az appstore, de a magyar-hoz. Beírom, de vannak programok, amik kiírják, hogy sajnos, ezt az US atore-on keresztül lehet frissíteni, szóval váltsak, csak azt nem tudom, hogyan. Mivel a telefonon csak jelszót kér, és egyből a magyar store-hoz.
Megpróbálok bejelentkezni US Store-ba, ús sync-elni, majd az telefonon az appot újra elindítani, hátha akkor az US lesz az alapértelmezett benne.u.i.: persze, magyarra is felkerülnek az update-k, csak később. Így meg szokott oldódni, csak nem akkor rögtön.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Kis Joe #21017 üzenetére
Erről a t-mobilos progiról tudsz bővebbet írni?
Amúgy nekem az m2 ingyenes csatornát a "Streamer" nevű progival sikerült behoznom. Csak sajnos nagyon gyenge minőségű videóként, és a hangja sem túl jó. De annyi mindenesetre látszik, hogy hardveresen képes rá (miért ne lenne, hisz IP felett streamel t-mobil rtsp protokollon).
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Kis Joe #20295 üzenetére
Igen, csak a 3GS megjelenése előtt is nagy találgatások voltak, hogy ilyen, olyan jó lesz..
De, ha nincs a 3.0 fw akkor az egész 3gs... nagy csalódás lett volna.
Én csak örülnék neki ha nagyon sok mindenben javulna az új készülék, de én már nem akarok előre inni a medve bőrére. De tény ami tény, én nekem most 3G-m van és nem szándékozom 3GS-re váltani, de a legújabbat megfogomjoey20: szólok
-
<NewL>
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Medence topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest