- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Nocsesz1 #50354 üzenetére
Jb kell hozzá Cydia - NoLockScreen
-
válasz
Nocsesz1 #49531 üzenetére
Nocsesz1, rolcsibácsi:
Más: megvettem az atomic browser-t, még a mercurynál is jobb, safari ment is egy mappa mélyére. Igaza volt zacknek, tényleg a legjobb. Ja, cydia-browser changer prog kell hozzá, hogy alapértelmezetté lehessen tenni bármilyen böngészőt. SBSettings-be beépülő ki-be kapcsolója pedig: browser changer sbsettings tools.
Ezt is atomicról írom, unalmas várni a sorom az APEH-nél -
vadászcsiga
félisten
válasz
Nocsesz1 #48251 üzenetére
Az esemény beallitásán belül a kezdete és vége-ben "egésznaposra" állítva nem az? Nem próbáltam.
Dirty yakuza, Rolcsibácsi kössz a felvilágosítást, megvárom a 4.3.1-es unthetered jb-t aztán majd meglátjuk. Mindig ezt mondom ott figyelt a 4.0.1-es, a 4.2.1-es greenpoison is a gépemen mégsem használtam. Igazából felek magamtól androidon durván nyomtam nagyon sok időm ráment és nem volt egy jól belakott telefonom mert 3 naponta tettem fel új rendszert. Amikor megvettem az iPhone-t megfogadtam hogy jó útra térek.
Eddig sikerült 3 hónapja tiszta vagyok -
Kommy
veterán
válasz
Nocsesz1 #47753 üzenetére
inkjébb 61-66 kb az shsh (attól függ honnan van mentve cydia vagy apple) de, neked igazából nem kell megleni elég ha megvan saurik. De van de ki ne próbáld mert akkor nem lesz gyerekjáték visszahoznia telefonod (jb miatt).
De ha most nem akrsz jelenleg jb-elni akkor inkább restor-oljál iOS4.3-ra és majd amikor úgy gondolod, és lesz is akkor pedig jailbreakelsz.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest