- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
LaptopSystem #48536 üzenetére
flash videókat többnyire lejátsza, youtube-on szinte mindent, egy két nagyon régi videó akad amit nem, flash-el összerakott oldalakat viszont nem hoz be
bluetooth sincs sajnos amit tudnál használni fájlküldésre, csak headsetekhez jó többnyire.
ezeken kívül, és még pár hiányosságán kívül azonban a legjobb telónak mondanám jelenleg.. -
manchester85
veterán
válasz
LaptopSystem #48551 üzenetére
-
-
válasz
LaptopSystem #48548 üzenetére
Minden relatív, de mivel ez egy iPhone topik, így az "igen" választ fogod kapni. Viszont, írd 1 hozzászólásba a mondanivalód, ne sok egymásutániba (ott a szerkesztés gomb), mert egy moderátor meg arról fog informálni, hogy ban-t kaptál egy időre.
-
hemaka
nagyúr
válasz
LaptopSystem #48544 üzenetére
Van bluetooth, fájküldésre alapból nem használható, csak a kiegészítők kommunikálnak vele. Videóknak meg minek bluetooth, azon akarod küldözgetni őket? Egy normálisabb videót bt-n áttolni egy örökkévalóság.
-
válasz
Inkább a gyártó, vagy a szolgáltatók oldaláról kellene tájékozódnod.
-
válasz
iPhone 4 Technical Specifications. Esetleg csináljak printscrennt is a telefonomon, ahol ki-be kell kapcsolni, vagy az Apple-nek is hiszel?
-
válasz
LaptopSystem #48541 üzenetére
...de van. Talán meg kellene nézni a specifikációját is az oldalán
-
TheMarci
addikt
válasz
LaptopSystem #48536 üzenetére
Nem akarok kötözködni, hamár te kezdted az iphone topikban a flash-el, de biztos, hogy kell a flash? Elég sok embert ismerek, aki iphone-val netezik, de eddig nem sokan tudtak mondani olyan, oldalt, ami a flash hiánya miatt kezelhetetlenné vált.
-
válasz
LaptopSystem #47968 üzenetére
alfa156: Használd a szerkesztés gombot és ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor foglald bele a mondandódat egy hozzászólásba!
-
zsambek
aktív tag
válasz
LaptopSystem #47968 üzenetére
Szia,
Igen, 120-130 körül. Ha nagyon szemfüles vagy, akár tudsz találni 130 körül teljesen újat is!
zsambek`
-
crwn
senior tag
válasz
LaptopSystem #47964 üzenetére
Te tudod, neked mi éri meg...
-
zsambek
aktív tag
válasz
LaptopSystem #47964 üzenetére
Szia,
Igen, megéri..
De attól is függ, hogy mennyiért veszed
zsambek`
-
crwn
senior tag
válasz
LaptopSystem #47961 üzenetére
Szinte dupla annyira erős a vas (iPhone 4): memória, processzor.
-
hemaka
nagyúr
válasz
LaptopSystem #47957 üzenetére
ezt a múltkor beszélték itt, valószínű, hogy valamennyire feszül benne az adatkábel.
-
persil
nagyúr
válasz
LaptopSystem #47921 üzenetére
Az a különbség, hogy Iphone 4G nem létezik.
Olyan létezik, hogy iPhone 4.
-
kisbandima
tag
válasz
LaptopSystem #47921 üzenetére
Az iPhone 4 előnyei a 3GS-sel szemben:
- kétszer annyi memória
- retina kijelző + nagyobb felbontás
- tovább lesz a támogatott eszközök között
- 5 megapixeles kamera
- facetime
- personal hotspot (a 3GS-en a wifi-s rész nem elérhető)
- gyorsabb processzor
- nagyobb aksiHTC: tavaly amikor lejárt az előfizetésem és is az Apple kontra HTC kérdéssel találtam szemben magam. Én az Apple mellett döntöttem és majd egy év után mondhatom neked, hogy nagyon meg vagyok vele elégedve és abszolút megérte a 80.000 Ft-ot, 2 év hűséget és a havi minimum 5000 Ft-ot. Egyedül csak azzal a selejtes headsettel nem voltam megelégedve, úgyhogy gyorsan le is cseréltem. Sőt, a környezetemben is van olyan aki végül is miattam vett iPhone 4-et a HTC Desire helyett és ő is nagyon meg van elégedve az Apple-lel.
-
zsambek
aktív tag
válasz
LaptopSystem #47926 üzenetére
Szia,
Akkor gyorsan írok
Külső:
iPhone 3GS: nagyon szeretem a fogását, a gombokat
iPhone 4: nem szeretem a fogását, a gombok is túl furcsák nekem
Belső:
iPhone 3GS: Sebessége az iPhone 4-hez képest szerintem nagyon érzékelhető, de ezzel is nyugodtan lehet játszani, netezni. Kamerája természetesen rosszabb, mint az iPhone 4-é, de aki nagyon akar fotózni, annak úgyis van egy kamerája.
iPhone 4: Sebessége szuper. Kamerája jobb, illetve én nagy lelkesedéssel használtam az előlapi kameráját, PhotoBooth-al kifejezetten jó szórakozás.
Konklúzió:
Véleményem szerint, ha a pénz nem számít, akkor nyugodtan vehetsz iPhone 4-et. Ha számít a pénz, akkor vegyél egy 3GS-t, és mondjuk 1éven belül ráfizetsz 30.000Ft-t, és kijön egy iPhone 4
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest