- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
sbazsi #50017 üzenetére
Szoftveres gond.
Előfordul.
Egy reset általában megoldja az ilyen jellegű gondokat.hemaka:
Nálam is volt csúszka beragadás, de csak 1x. Pont futottam + zenét hallgattam, és közben kerestek. Csak úgy tudtam felvenni ha kihúztam a füles zsinórját. Isten tudja mi történhetett. Ez volt az első WTF szitu amióta jb volt. Jb előtt ilyen nem volt, egyik szoftverrel sem.
-
válasz
sbazsi #49472 üzenetére
Elmondom, én hogy csináltam i4-en, free software-rel, JB nélkül.
- Ringtone Maker-t letöltöttem a telóra AppStore-ból
- a telón levő .mp3-ak közül kiválasztottam egyet, és annak egy bizonyos részét, 30 mp-et, amit csengőhangként kívántam felhasználni
- RM elkészítette belőle a .m4r formátumot
- iTunes-ban File Sharing, Apps-ok közül, alul kiválasztod az RMakert, amire megjelenik a file jobb oldalon
- Save as, majd kimented vhova
- duplakatt a file-ra, amire iTunes megnyitja
- iTunes-ban katt a Ringtone-sra, ahol megjelenik az imént lejátszott file
- checkbox beikszel
- szinkronizál
- telón megjelenik a file a Hangok között, az Egyedi hangoknál. -
manchester85
veterán
válasz
sbazsi #48526 üzenetére
Most már nagyon örülnék, ha leállítanád magad. Ez egy szakmai topik, tehát a készülékkel foglalkozunk, nem pedig azzal, hogy az expressz-en vajon milyen arab seftesek hirdetnek újként telefonokat, és hogy kamu-e. Vazz, láttam tegnap egy iPhone-t a gulliver játékbolt kirakatában, szerintetek kamu iPhone volt? Lehetne egy rakás értelmetlen kérdést feltenni... Nehogy már még neked álljon feljebb... Válaszoltam egyébként a nonszensz kérdésedre, legalábbis elmondtam a véleményem, nem? Akkor meg mit pattogsz? Nem tudom, mit képzelsz magadról, de ígérem, legközelebb válaszra se méltatlak, és megnyugtathatlak, hogy ilyen kérdésben más se nagyon fog neked választ írni, max annyit, hogy nem ideillő a téma. Érdekes párosítás amúgy a bicskanyitogató viselkedés és a segítségkérés egyben. Ha nagy nehezen sikerül majd valahogy beszerezned egy talán nem letiltott, még működő iPhone-t, akkor meg majd jössz ide minden szar kérdéssel, addig meg persze mindenki hülye, aki kritizálni merészel, mi? Na szevasz...
-
manchester85
veterán
válasz
sbazsi #47776 üzenetére
Nem tudom, de őszintén szólva nem is érdekel. Soha egyetlen iCuccomat se jailbreakeltem. iPhone-nál még meg is értem, de minek jailbreakelni egy táblagépet? Mióta is van meg a cucc? 3-4 napja? Életed első iCucca, de máris létfontosságú a JB... iPhone-nál ott a függetlenítés, percszámláló, amik adott esetben igen is fontosak lehetnek. Na de egy iPadre minek? Ja igen, warezolni... Persze ez a te dolgod, csak mivel baromira nem konstruktív céllal teszed (első iDevice, még csak ismerkedsz a rendszerrel, ebből adódóan semmi nem indokolja, hogy konkrét cél miatt JB-znél) ne várd, hogy jó szívvel segít majd akárki is. Ott a szifon.com...
-
sbazsi
veterán
-
norbesz74
aktív tag
válasz
sbazsi #47722 üzenetére
a hosts fájlodat kell kipucolni, szedj ki belőle minden gs.apple.com-ot tartalmazó sort. vagy:
“az Umbrellában vedd ki a pipát az Advanced fülön a “Set hosts to Cydia on exit” opció elől. Vagy a hosts fájlból ki kell törölni minden olyan sort, amiben a gs.apple.com cím szerepel, majd újraindítva a számítógépet, egy újabb restore szükséges.”
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest