- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
hatesz
tag
válasz
Landon #42933 üzenetére
A számok léptetéséhez nem kell JB, csak el kell olvasni a használati útmutatót:
Szüneteltessen egy dalt vagy videót: Nyomja meg egyszer a középső gombot.
Nyomja meg újból, hogy folytassa a lejátszást.Ugorjon a következő dalra: Nyomja meg gyorsan kétszer a középső gombot.
Térjen vissza az előző dalhoz: Nyomja meg gyorsan háromszor a középső
gombot.Tekerjen előre: Nyomja meg gyorsan kétszer a középső gombot
és tartsa nyomva.Tekerjen vissza: Nyomja meg gyorsan háromszor a középső
gombot és tartsa nyomva.Állítsa a hangerőt (csak iPhone 3GS): Nyomja meg a + vagy – gombot.
Válaszoljon egy bejövő hívásra: Nyomja meg egyszer a középső gombot.
Fejezze be az aktuális hívást Nyomja meg egyszer a középső gombot.
-
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Landon #42386 üzenetére
hmm nekem nem mondtak ilyet hogy dupla lenne.. médiamánia L ben vagyok, de mindegy is, tuti hogy a tv-mre vonatkozik és nem a netre, de jó lett volna tudni hogy hány órám van még..
57 ft lenne hogy lekérdezzem az adatforgalmamat ott a 1730on, de ennyi erővel onnan sem fogom megtudni... vagy most melyiket küldi majd a tv-t vagy netet.. áá mindegy, még megnézek pár műsort azt hagyom ebben a hónapban már.. -
rolcsibácsi
őstag
-
Everman
addikt
válasz
Landon #41552 üzenetére
"Ilyen nincs, h JB miatt gallyra menjen a lap ez egyszerűen "bollocks". Azt a telót vmilyen fizikai behatás kellett h érje!"
Nem kell hozzá fizikai behatás és még csak nem is a jailbreak a probléma oka.
A készülékbe valószínű egy gyengébb flash memória került ami megadta magát és a Restore alatt már nem tudja a hibás blokkokat kikerülni.A Settingsben lévő törlés egy biztonsági funkciót is ellát, nem csak töröl mindent, hanem azt úgy teszi, hogy többé ne lehessen az eredeti tartalmat visszaállítani, vagyis minden blokkot felülír többször is. Ezért tart olyan sokáig ez a művelet.
Nála valószínű hibás volt a flash és tartalék blokkok is megteltek, amikkel a rendszer helyettesíti a hibásakat, a törlés meg a többszöri felülírással végleg tönkretette azt. -
becc88
csendes tag
válasz
Landon #41554 üzenetére
1.Á, értem köszi!
2. Nekem az is elég lenne, ha csak olvasni tudnám rárakni a telefonra, mert elég hasznos dolog lenne.
Ja és még eszembe jutott egy harmadik dolog is, de ez szintén abból kifolyólag, hogy nem értek az „okostelefonokhoz”. Amikor megjött első nap a telefon nem volt nálam a sim kártyám mert bizonyos okokból kifolyólag csak ma este fogom visszakapni, ezért a barátom sim-ét tettük bele, majd bekapcsoltuk a telefont, és lehet, hogy valamire rákattintottunk véletlenül, (erre azóta se jöttem rá), de elkezdett netezni amit csak úgy vettünk észre h a barátom kártyáján mindössze 100Ft maradt. Azóta a telefonban nincs sim, csak itthon bögyözgetem amíg visszakapom a sim kártyám, és amennyire tudtam kikapcsoltam minden netes elérést amit csak találtam a beállításoknál, de kérdés: automatikusan csatlakozik a netre a telefon, ha tud, vagy remélhetőleg sikerült minden netes hozzáférést letiltanom? -
manchester85
veterán
válasz
Landon #41490 üzenetére
A subpixel teljesen más, nekem volt porszem és subpixel is.
Az többnyire zöldes színben világít és fekete háttérszínnél látszik, míg a porszem kikapcsolt kijelző mellett és természetes nagyfénynél látszik a legjobban. A subpixel pedig sötétben, tehát lehetőleg természetes vagy bármilyen külső fénytől mentesen, aktív kijelzőn, viszont fekete háttérrel. Magyarul a porszemet a kijelző alatt egy napos időben könnyen észreveheted az utcán, a beragadt pixelre pedig este, leoltott lámpával, feketén világító háttérrel van a legnagyobb esély.
-
mexicanraven
senior tag
-
StLui
veterán
válasz
Landon #41332 üzenetére
Na éppen ezért nem értem miért emelik ki sokan, nem csak itt, hanem főleg iphone fikázó oldalakon, hogy ez milyen drága, pedig lassan kiderül nem is annyira, főleg ha a konkurenciához viszonyítjuk.
Másik kérdésed: simán a bal tenyerembe fektetve tartom, két szélére ráfogva és wifis netezés közben látom, hogy nullára megy a térerő kijelzés. De szintén bal kézzel telefonálva, semmilyen beszédminőségbeli változást, romlást nem tapasztaltam de akkor ugye nem látom a kijelzést sem (fülemhez tarva persze ilyenkor
)
-
tikshow
addikt
válasz
Landon #41222 üzenetére
nyugodj meg, itt az egyik az tesztbe is szidták valamelyik iphonet, hogy az egyik "hangszórója" nem szól...
D@niel: mindenképpen meg kell tudnod, hogy nem használ-e hamis papírokat szerződéskötéskor, utána mehet a dolog, ha átvág mehetsz bíróságra, de ha nem hamis adatokat adott meg akkor a bíróság kifizetteti vele, ismerősömnek anno ellopták a telefonját, tudta, hogy kik voltak, a tárgyaláson kérdezték tőle, hogy mennyit ért, és átutalták neki, vagy a bíróság vagy a személy, ezt pontosan nem tudom, viszont később 1-1,5 év telt el talán, viszont inflációt, amortizációt nem számoltak rá
-
D@niel
addikt
válasz
Landon #41205 üzenetére
Gitz, Landon: a karcolódással kapcsolatban: múltkor volt a kezemben egy elég friss i4, aminek roppant karis volt a hátlapja. Az enyémen negyede annyi karc nem volt és kb. 10 hó alatt, erre fel mondtam, hogy jobban karcolódik.
De akkor tévedtem, valszeg a tulaj nem vigyázott rá eléggé.
Az, hogy i4-en a fekete tompább, csak a hátlapra értettem, szerintem az üveg lap sokat el vesz belőle, vagy pedig műanyagban jön át jobban a szín, nem tudom.
Okés, úgy néz ki váltok. Legfőképp a kamera fontos, igen. Mi legyen még fontos? Sebességben elég a 3gs, netnél pl. az enyém 5-ből legalább 3x gyorsabban behozta 3g-n, mint a négyes, kijelző is szinte elég (bár ha 1 hétig használnék egy négyest, hozzá szoknék a retinához, és nem lenne jó vissza váltani...). Most hétvégén volt egy esemény, ahol fotóznom kellett a mobilommal, és nem igazán tetszett az eredmény. Gyakran fotózok mobillal, de amikor úgy van, hogy fontos a jó minőség, nem csak úgy hobbiból családi kirándulásnál exponálok, akkor jobban érzem, hogy igény van a minőségre.
Ill. sokat kellene videóznom, azt meg már ugye HD-ban. i4 kamerájával meg vagyok elégedve. -
kenny-macary
csendes tag
válasz
Landon #40754 üzenetére
Szia Landon!
Ilyenektöl nem kell félned mert ha be van kapcsolva az iPhone akkor meleg, még ha nem is érzed kézzel.
Namost, az a melegség elegendö ahhoz hogy a pára nem üljön le az alkatrészekre, főleg ha a zsebedbe van!
Ha kikapcsolt állapotba 30 percig van kitéva hidegnek (~ -10) és beviszed +25-re, majd bekapcsolod, lehet hogy nem fog neki jót tenni de nem nagy a valószínüsége hogy tönkramegy mivel nem egy nyitott dologrol van szó hanem egy teljesen zárt telefonrol, ami mellesleg körbe porvédö gumi van!Egysóval ne aggódj -20 ig simán jó vagy! Ha zsebben van ha kézben!
Azért merem kijelenteni ezt a -20 fokot mert az én 2g-m aminek rásdásul aluminium a hátulja, bírta a -15 fokot simán! Kicsit be volt lassulva de nem volt vele baj! -
manchester85
veterán
válasz
Landon #40739 üzenetére
A downgrade-hez nem kell JB, tehát gyárilag csinálsz mindent, csak nem az apple által előírt módszerrel.
Mondjuk az is tény, hogy a JB legtöbb esetben warezoláshoz, vagy szoftveres függetlenítéshez vezet, de ha a közelmúlt nagy botrányából (iOS4 működése 3G-n) és a saját példámból indulok ki, akkor a downgrade jelentheti egyszerűen azt is, hogy a júzer a korábbi stabilitásra vágyik, amit esetleg az új szofver nem nyújt. Amíg az apple nem garantálja, hogy minden rendszer legalább olyan gyors lesz, mint az előző, addig elmehet a pics*ba, vagy biztosítson hivatalosan is downgrade lehetőséget. Szal ezért is kicsit más téma ez.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Landon #40719 üzenetére
Nézd talán annyira szakosodtak, hogy egy csúszkát elhúznak...de pont ezért várok a T-nél a telora a rohadt biztosítással fogtak meg engem. Mert azért csak nyugodtabban veszem elő ha tudom, hogy biztosítva van, főleg, hogy a suli olyan környéken van ahol a szomszéd épületből kikönyökölő egyének sorra kiabálják, meghaltok magyarok...
-
<NewL>
addikt
válasz
Landon #40671 üzenetére
nehogy aszidd
én utóljára amikor fóliát akartam rárakni az iPhonera, 5öt vettem. ...és most sincs rajta. szóval érted
ha gagyi akkor sosem tudod felrakni tökéletesen, az, hogy meg levegőbugyborékos legyen öt helyen, meg felváljon egy nap után a szélén... inkább nem használok semmit. bár ez csak egy fonnyadt 3G.
-
Tanbá-apó
tag
válasz
Landon #40582 üzenetére
Nem tom mire gondolsz a ragados hatlappal.. Én a dobozbol kivettem a készüléket, egy perc mulva mar huztam is le a gyari foliat és azzal a mozdulattal (nehogy egyetlen porszem is rárepüljön) már tettem is fel a duplafoliat, így tökéletesen illeszkedik. Nem ugy nézem h bármilyn tok is meg tudná kezdeni, mostanra már tökéletes a tapadás...
A másik kérdésedre: a kemény bumper valóban beleganajol a fóliába, de nálam csak a hátlapi fóliát kezdi meg, ott is csak a kameránál lévő sarokban. De mivel a szilikon bumper sokkal gyengédebb, így már nem áll fenn ez a veszély!!
-
-
válasz
Landon #40600 üzenetére
Mondjuk az oké, hogy Te csalódtál a fóliákban, de tegyük hozzá, hogy véleményem szerint hatalmas tehetséged van a rossz felrakáshoz (nem bunkóságból mondom, csak hogy 2 Crystal fóliát is rosszul feltenni, stb...
).
Az IS változott összetételben, de csak egyszer amióta ezzel foglalkozom (foglalkoztam), inkább a csomagolást változtatják.
Egyébként most vannak akciók karbon matricákra:iCarbons: 10% kedvezmény (kupon kód: GIFT10), és ingyen posta
LuckyLabs: Kettőt fizet, hármat vihet akció.
-
qky
tag
válasz
Landon #40597 üzenetére
Én pont a bumper általi fólia-halált megelőzve rendeltem egy ilyet
13 dollár + 2 a szállítás.
Holnap fogom megkapni, már csak a telefon kellene.Most, hogy megjöttek a vodás árak, megszületett a döntés. Átmegyek a T-hez.
Szóval holnap-holnapután megnézem mi a helyzet az Arénában.
Szerinted sikerrel járok, lesz ott még iPhone? -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Landon #40487 üzenetére
végül sikerült tiniumbella segítségével, de a következő a problémám
Iphone4)
a gyári t-s kártyával valamiért nem unlockolódik a telefon
beírom a pint de nem csinál utána semmit, visszaáll segélyhívás módra háttérben az itunes ikon.
de kezdem az elejéről hátha tud valaki valami okosat mondani mert én mindjárt kibaxom az ablakon az egészet
ott kezdődött hogy délután csak úgy egyik pillanatról a másikra elszállt a hálózat, hiába kapcsolgattam be-ki, a simet fel sem ismerte és "nincs hálózat" felirat díszelgett több órán keresztül.Hívtam a T-mobile-t mert azt hittem valamilyen okból letiltották a telefon(pedig a számlát fizetem rendesen) de a hölgy azt mondta fizetési hátralékom nincs, és náluk minden tutinak tűnik.
mondom jólvan akkor restore, ez elég nehezen ment de végül is sikerült felmászott rá a 4.2.1 is. az unlockolás faszán ment, a hálózatom is visszajött. Aztán backupoltam
Backup után ugyanúgy elszállt a hálózat
Na mondom szuper, újabb restore de most meg nem akarja unlockolni már kétszer is próbáltam a restore-unlock párost
HELP!!
-
D@niel
addikt
-
Tanbá-apó
tag
válasz
Landon #40117 üzenetére
már írtam a "...térerő legyen veled" topicban, hogy a 1430-on keresztül rendeltem, ott vettek fel minden adatot. Viszont ez október 22-én volt, így szerintem elég hosszú a várakozás. A mai sms a következő:
"Az Ön által xxxxxxx számú rendeléshez tartozó előrendelt termék megérkezett, a kiszállítást megkezdtük, melynek várható időpontja 2010.11.19 20:00-ig. T-mobile webshop."
-
Mappa
addikt
válasz
Landon #39984 üzenetére
pedig az enyémét is így szereztem (ismeretség) ..sőt azóta a szervizet is megjárta (por kijelző /üveglap miatt) amire azt mondták 2 hét ..és lett belőle 1.mikor legelőször mentem a telóért a faszi úgy hozta ki a dobozt hogy fel volt írva rá egy cetlire a neve.(még hogy figyelnek a félretett telefonokra ) kérdeztem tőle mennyit kaptak? azt mondta 8-at...amikor a szervizből 1 hét múlva kaptam egy új készüléket már ki volt írva, hogy iphone 4 pillanatnyilag nem kapható. ez november elején volt
-
D@niel
addikt
válasz
Landon #40049 üzenetére
Ez a szappan forma nálam elképesztő! Volt a kezemben nem egyszer i4, és tök jó, de nem az igazi. Sokszor filózok rajta, hogy ha nem használtam volna iPhone-t egy napot sem, lehet a forma végett inkább egy 3GS-t választanék a négyessel szemben
Bár mindegy is, erre a formára nem fognak vissza térni a tervezők, az tuti.
a000: Steve papa nélkül vége a vállalatnak.
-
D@niel
addikt
válasz
Landon #40039 üzenetére
Szerintem meg nem lehet tudni
anno x boltban nem volt, aztán véletlenül a legutolsóban meg igen. Előtte rákérdeztem mobilon lehet-e tudni hogy melyik üzletben van, melyikben nincs, és persze, ilyen infóvcal nem tudtak kiszolgálni a központiak, hívtam egyessével az üzleteket.
-
manchester85
veterán
válasz
Landon #40020 üzenetére
A (webshopos) előrendelést/megrendelést bármikor visszamondhatod, szóval emiatt nem kell aggódnod. A szerződést még nem írhattad alá, szóval simán kivárhatsz, vagy ha adódik jobb lehetőség, megrendeled/megveszed máshol, és lefújod az egész T-s akciót. Tudom, hogy ez most nem vigasztal, de ezt bármikor lefújhatod, még a futárnak is megmondhatod, hogy mégse kell a teló, szóval nincs vesztenivalód.
-
kiszu
senior tag
válasz
Landon #39969 üzenetére
Sajnálatos amiket itt olvasok.
3 hete úgy döntött a kollégám,hogy akkor most megveszi a T-nél.
Nem rendelt előre meg semmi,csak felhívta a szervizes ismerősét,hogy van e készleten.
Volt,bement aznap a Duna Plázába és megvette. És aznap döntötte el reggel.
Már azt is el tudom képzelni,hogy ha bemennél simán,kapnál,az előrendeléseket meg szivatják.Pár hete meginogtam,hogy eladom a független i4-em és az elsők között veszem meg a Vodánál,de amit azok művelnek az komplett vicc.
-
Tanbá-apó
tag
válasz
Landon #39966 üzenetére
érdekes mert az egyik arc itt okt 28-án rendelte meg, és már megkapta. Mondjuk az 16 gigás volt...
beszéltem már a kiszállítási csoporttal is, azt mondta egy igen kellemes hangú néni, h ne aggódjak, a rendelés sorrendjében történik a kiszállítás. Na bumm, köszi... Amugy a 1430on rendeltem (eddig webshopot irtam, mer' aszittem az uaz, de nem...), az okt28as srác is ott rendelte...
várok és várok ás várok... amugy kiderült egy ismerősöm ismerőse dolgozik a t-nél, ő sem tud segíteni max sürgetni a dolgot, de ez most mit sem ér...
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Landon #39250 üzenetére
megkérdezhetem hogy hány helyen próbálkoztál?
mert mikor én vettem, végig kellet járnom a várost és csak a mom-ban volt.. ők épp akkor kaptak, máshol meg midenhol azt mondták hogy olyan kéthetente jön, de azok is csak az előrendelőké lesz.., ugyh az kamu, csak meg kell találni hogy hol van..kelingugru: mennyi volt?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Landon #39093 üzenetére
Én Vodás vagyok, Iphoneom van. 500mb-ért fizetek havi 1000ft-ot fél évig utána pedig 2000ft-ot. Nincs tùlforgalmazási díj csak lassul a hálózat.
Most novemberben jött be ez a csomag, elvileg lesz nagyobb is. Eddig 2 gb-al használtam és ha csak mobilon neteztem, nem kötöttem rá gépre vagy nem töltöttem le vmit akkor csak 200mb-ot fogyasztott pedig folyamatosan megy a PH.
Lesz a Vodafone-nál Iphone4 nemsokára! -
manchester85
veterán
válasz
Landon #39091 üzenetére
Az első napokban tuti, hogy lesz a vodánál, nem fogsz lemaradni. Mikor a T-hez bejött, még az USA-ban is 3 hetet kellett várni a rendelést követően. Most már 24 órán belül meg lehet venni az iPhone 4-t! Mire a voda elkezdi árusítani, bőven lesz raktáron, főleg az első körben, de lehet, hogy már folyamatosan.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest