- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
RumiTT #43832 üzenetére
"amit leteszek földre és hallgatom, ezt pedig se itt a pályán nem hallom, se pákozdon nem hallom az ingoköveknél ahol semmi más zaj nincs."
Hát most nem azért, de erre nem biztos, hogy az iPhone a legjobb készülék.
Persze, nyilván úgy gondolkozol, hogy ennyi pénzért minden téren feleljen meg (ez jogos is) de ha én a saját példámból indulnék ki, ilyen helyzetekre valami olcsóbb zenelejátszót tartanék fenn. Praktikusabb is, nem is kell rá annyira vigyázni, stb. Letenni a földre az iPhone-t?
-
zack
nagyúr
válasz
RumiTT #43796 üzenetére
Nem tudom mit vársz...
Ez nem egy 2 kazettás hordozható rádiósmagnó.
Ha ez a fontos, hogy menőzz a haveroknak a suliban, és ne égj be, mert túl halk, akkor vegyél hozzá egy Bose, vagy bármilyen dock station-t, és akkor hallani fogják a haverok is.[link]
Tudom hogy 270 dodó, de gondolom nem érdekel, mivel az iPhone4-ért sem te dolgoztál meg, gondolom szülőktől kaptad. A fogalmazásodból ítélve középiskolás lehetsz, és megmondom őszintén, nem vágom minek egy középiskolásnak egy iPhone4...És itt most nem arról van szó, hogy mennyire álltok jól anyagilag, és megtehetik e a szüleid vagy sem.Itt a morálról van szó, és az értékítéletről, és megmondom őszintén "bicskanyitogató", hogy egyesek megfagynak, mer tnincs pénz fűteni, esetleg éheznek is, mások gyerekeinek meg az a gondja, hogy a haverok előtt cikis ha halk az iPhone 4. Isteni.
Tényleg nem tudom hány éves vagy, de én amikor kb. annyi idős lehettem mint te, jóformán semmi nagy értékű dologot nem kaptam, amit mostanában alapértelmezettként megkövetel egy gyerek, mert ha nincs neki, már nem is ember a suliban.
Tudod hogy vettem az első Nike Air cipőmet? 9 hónapig spóroltam rá...A motorozás sem hullott az ölembe, a GSX-R 1000 szintű motorokról sokáig csak álmodoztam, bújtam a katalógusokat, hogy addig nem fogok nyugodni, amíg nem lesz nekem is.
De egy magadfajta srácnak, aki már a suliban iPhone4-el rohangál, milyen értékítélete lesz felnőttként?
Bocsi, hogy kifakadtam, no offense, de ez a fajta nevelési morál agresszívvé tesz. -
Shim
őstag
válasz
RumiTT #43384 üzenetére
3G kapcsolat vagy WiFi kell a térkép betöltéséhez. Ha nem találja meg a helyzeted a GPS, menj ki a szabadba, épületen belül elég siralmas a hatékonysága. (Mondjuk amúgy se remekül, nekem a Vérmező közepén nem találta meg a helyzetem
)
manchester85-tel értek egyet. Nem sok értelmét látom egy szakmai topikot ezzel szétoffolni.
-
kiszu
senior tag
válasz
RumiTT #41937 üzenetére
A Nokia Bt fülesekkel gondba leszel. Nem szereti az iPhone. Amit igen, az a Motorola,Plantronics,Jabra. Nokiabol kb 6 fajtát próbáltam az összes fajta iPhone verzióval,de mindegyiknek volt valami gebasz. Sonyericssont nem próbáltam. Amivel a legtökéletesebb volt az a Motorola.
-
dabgergo
őstag
válasz
RumiTT #40849 üzenetére
Calendar settingsnél van olyan h aéarm notification sound. Zenét nem lehet beállítani, de nekem eddig bőven megfeleltek azok a hangok amik ott vannak. És összességben sztem ez a legjobb naptár/todo app.
Más: untethered JB 4.2.1-re mikor várható? Tudja vki? Jöhet PÜben is ha itt nem lehet róla beszélni.
-
válasz
RumiTT #40169 üzenetére
Van dögivel, csak az angol nevére (FreeCell) kell rákeresned. Illetve a nagyobb passziánsz (angol nevén Solitaire, erre is kereshetsz) játékokban is előfordul. Pl. a Solitaire City Deluxe-ban, aminek elég húzós az ára, vagy a Solebon Solitaire-ben, ami olcsóbb, de úgy emlékszem szintén nem rossz.
-
máyköl
veterán
válasz
RumiTT #40120 üzenetére
Nem képes egy program jobb kamerát csinálni egy kamerából.
Az x megapixel mindenhogyan x megapixel lesz, bármilyen programmal is próbálkozol. Maximum arra képes egy program, hogy kontrasztosabb, fényerősebb, teltebb színekkel fotózzon, de semmiképpen sem lesz nagyobb megapixelszámú a fényképező a telefonban. -
Landon
addikt
válasz
RumiTT #40028 üzenetére
Szerintem te vmit nagyon keversz. Ha a T honlapján az ELŐRENDELEM gombra kattintva előrendeled a telefont (számot választasz etc...) és utána felhívnak és egyeztetnek veled akkor onnantól benne vagy a sorba. Addig nem. És azok fognak előbb telót kapni akik benne vannak, ez A szabály... ezért volt a botrány h nincs olyan h vki előbb kapjon mint a "várólistások".
-
Ghosti
aktív tag
válasz
RumiTT #40028 üzenetére
Mondjuk azért eléggé pofátlanság, hogy nincsen előre foglalás, mert asztalt is lehet étteremben foglalni, stb.
De legalább ha nincs, akkor ne etessék a népet azzal, hogy van.
Amúgy nem feltétlen biztos, hogy karácsonykor több lesz, illetve lehet vmennyivel többet szállítanak biztos, de akkor is hidd el nagy lesz a sorbanállás, sőt lehet mégtöbb, mivel karácsonyra mindenki ilyennel lepi meg magát.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
RumiTT #39314 üzenetére
ezekszerint a beépített hangszóróra voltál kíváncsi nem magára a szoftver képességeire
sztem az is hangos, függ az mp3-tól is amit ráraksz mert nem egy hangerőn van az összes, ezen lehet állítani, de maga a hangszóró sztem elég erős és nem fog recsegni hangosan sem. persze azt nem mondom hogy a leghangosabb telefon, de csak azért mert ilyen tesztet még nem csináltam.. gond nincs vele..nekem eddig bejött az oplayer, vitt minden filmet normálisan mintha csak átkonvertálva néztem volna őket.. igaz csak avikat raktam rá főleg, és 700megánál nem voltak sokkal nagyobbak..
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Autós kamerák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest