- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
FefeeX #46749 üzenetére
Ape-t nem játszik le az i4.
Viszont az Apple Lossless-t viszi az összes lejátszó. Flac-ra is van megoldás, de ezt jelenleg egyetlen igen drága progi tudja csak lejátszani, még akár a 24bit,88,2kHz,3000kbit/s SACD rippeket is, amiből jelenleg 5 szám van a telón. Még mielőtt feltennéd azt a kérdést is, hogy biztos nem hallható a különbség, megsúgom, hogy hallható.
Azt végképp nem értem, mi köze az mp3-ra adott válaszomnak, ahhoz, hogy utcán hallgatom e a flac-ot vagy nem, de talán sejtem miért kérdezed.
Képzeld, olyan szilikon van a fülesemen, ami annyira izolál még utcán is, hogy a külvilágból semmit se hallok. De általában ezt a "feature"-t tudja bármelyik profibb IEM füleshez adott jobb szilikon ill. gumi harang. Persze ehhez elengedhetetlen a hozzáértés és türelem, amig megtalálja az ember a legtökéletesebb harangot.
Ha szkeptikus lennél ezzel az infóval kapcsolatban is, megnyugtatlak, motoron se hallataszik be túl sok minden. Robogón semmi, a sportmotoron meg fordulatszám és sebességfüggő.
Sportolás közben, zárt térben is hallgatom, nem csak utcán, bár mint írtam, nem hallok különbséget.Egyébként 1 hét múlva érkezik meg hozzám a Sony új Hybrid harang csomagja...Jók az eddigi tapasztalatok, minimálisan jobb, illetve még tökéletesebb hangzást várok tőle, aztán majd kiderül ebből mi fog megvalósulni.
-
válasz
FefeeX #41009 üzenetére
Ha már játék,ajánlom a BlastOff Addiction-t! Nagyon jól el lehet szórakozni vele
Ha másért nem, azért nézzétek/vegyétek meg, mert a grafikáját egy kedves ismerősöm csinálta, akit én tanítottam 3d studio max-ra, és ez az első ilyen önálló projektje.
Van lite verzió is: BlastOff Addiction Lite -
rolcsibácsi
őstag
válasz
FefeeX #40896 üzenetére
Ennyi erővel ez is csak nézőpont kérdése..
Csak említést tett róla, semmi torvenybeutkozot nem közölt szerintem csak egy időpontot kérdezett, ráadásul off-ban.. De vitatkozni lehet mindennel. Én azt nem értem hogy egyaalan ha ilyesmivel foglalkozik akkor tényleg miért itt kell ilyeneket kérdezni.
Annyi iphoneos website van ahol írnak mindenféle jb dologról.
Pont itt kell?? Na mindegy.. Engem nem zavar, uncsi mar ezen vitatkozni...
Mondjuk nekem inkább lennének szakmaiak a hekkelos dolgok mint az hogy kinek mien tokja van vagy hogy mikor lesz mar a vodanal iPhone stb...
Pedig személy szerint nem érzem ugy hogy kifujt volna ez a telo.. De ez a topik itt.. Néha mar nagyon unalmas sajnos a sok hülye kérdés -
-
tikshow
addikt
válasz
FefeeX #30178 üzenetére
a push lényegeben annyi, hogy ilyen csevegő programoknál(másnál is de most mind1) feldob egy kis ablakot, hogy üzeneted jött - mintha egy smsed jött volna
bekapcsolni meg úgy tudod, hogy belépsz a settingsbe ott a notificatiosbe, ezt bekapcsolod, és kiválasztod azokat a programokat amiket akarsz, hogy értesítsenek, ha valami változás van, programon belül meg általában meg lehet adni, hogy meddig, 15 perc, 1 óra, 2 óra, 1 nap stb-stb -
Frenky87
aktív tag
válasz
FefeeX #30157 üzenetére
messenger nem multitask kepes meg, ha jol tudom.
ibook nekem is felejtos, tobbi program oke, sebessegre sincs panasz, akkuido is mintha javult volna [lehet placebo
]
osszessegeben teljesen jo. kesobb, ha helyrejonnek a programok [multitask ugyileg], meglatjuk
szerk:
[kicsit lassan sikerult megirni, mar kifejtettek elottem] -
Kommy
veterán
válasz
FefeeX #30157 üzenetére
Eurosport, twitter, dropbox, angrybirds ha játék közben megállítod és úgy lépsz ki akkor visszalép. ezek mennek már multitaskban meg még biztos van.
(iphupper amit én használok
, van benn egy hiba ami miatt nincs kiadva, meg még nem tudom, hogy hogy lehetne úgy hogy 3.0val is kompatibilis legyen + legyen multitask képesség. )
-
Kashim
őstag
válasz
FefeeX #30024 üzenetére
Ha nVidia kártyád van tudom ajánlani Badaboom-ot. [link] (nem találtam hivatalos oldalt)
.mp4-be konvertál, villámgyorsan a GPU-t használva. Persze sebesség függ attól hogy milyen kártyád van, de már egy alap gyorsítóval is sokkal hamarabb végez mint egy sima processzorral kódoló. Vannak előre mentett profilok, iPhone is pixelre pontos felbontásba, természetesen HD-ba is tud. Nagyon egyszerű az egész, csak kiválasztod mit akarsz és már csinálja is, semmi bonyolítás, csak ajánlani tudom én is ezt használom.
Néha 1-2 sorozatot szoktam feltolni, tökéletesen vitte a telefon. Jah és igen, H.264-ben kódol.
Ha kész csak berántod iTunes movies-ba és már szinkronizálja is.Jah és hátha még nem hallottátok, jön ma éjfélkor Farmville iPhone-ra, ingyenesen.
Új-zélandi appstore-ból már elérhető, de csak olyan accal lehet tölteni. -
-
Kashim
őstag
válasz
FefeeX #29931 üzenetére
[http://toucharcade.com/2010/06/22/ea-holding-massive-0-99-sale-for-48-hours/]
De elég csak fellesni appstore-ba, beírod keresésbe Electronic Arts és már kidobja ajánlatként a készítőket. Need for Speed-ek és a torpedós Battleships játék különösen ajánlott.
Érdemes sietni mert nem tudom pontosan tegnap mikor indult, számít-e időeltolódás stb. Természetesen a magyar appstore-ra is érvényes az akció.
Remélem követi a többi kiadó is és tartanak némi leárazást az új iPhone érkezésére.Jött amúgy iOS4 update multitask támogatással az utóbbi két napban egész sok játékhoz, köztük a Plants vs. Zombies-hoz is. Lassacskán azért alakulnak a dolgok.
-
WuuWuu
tag
válasz
FefeeX #27696 üzenetére
nekem is tetszik a desire olvastam rola sokat.
mondjuk, az multitouch?
kézbe még nem fogtam sajnos. más dolog hogy mennyibe kerül a desire.
szerintem nahgyon megkérik az árát. nem olcsók az apple cuccok tudástol függetlenül.ha belegondolsz a 32gigás 3GS is majdnem 300 db kö kemény ezresbe került.
-
hcs57
addikt
válasz
FefeeX #16140 üzenetére
Mégegyszer: a fórumtársnak OTP Visa electron kártyája van, erre írtam, hogy a VISA Classic (dombornyomott) kártyával esetleg tud regisztrálni. Tehát NEM JUNIORRAL, NEM CIB és NEM IS RAIFFEISEN MasterCArddal, mert nem fog bankot váltani az Apple Store miatt.
Reális és megvalósítható okosságot igyekeztem neki mondani, ellentétben más fórumtárs okosságaival, aki más bank, más kártyáit javasolja, esetleg fiatalítja a juniorhoz...
De nem szólok többet...
Ennyit akartam még, és mindenkitől elnézést
, az off-ért.
-
-
<NewL>
addikt
válasz
FefeeX #15876 üzenetére
Az Appstore-ban van Download Managar,van Lite verziós is. Ez elvileg tud tölteni youtube,rapid stb
Keresem ezt a Falshlight progit
A fekete csík helyén az volt írva ,hogy strobe,ha rányomtam pulzált. ..és nem volt benne semmi más szín csak ez a vakító fehér azonnal. Nem jött be semmi reklám,semmi sallang. Kb 20 Flashlight appot néztem már meg és egyszerűen mind egy rakás f*s. Ez kellene.
-
válasz
FefeeX #15732 üzenetére
Én is vigyázok rá, rajta van már pár hónapja, de bírja.
A karcállóságról annyit (bár most magam ellen beszélek, hisz árulom is az IS-t), hogy én nekiestem egy 100as szöggel, és azzal meg lehet karcolni
Kulcs, ilesmi meg se kottyant neki, de szög betett
Persze, inkább a fóliát, mint a telefont.
-
válasz
FefeeX #15729 üzenetére
Én a széleken megküldtem egy kis hajszárító témával, aztán ott tartottam a tenyerem egy percig, úgy odaragadt, aztán már csak simogatni kellett, hogy jól álljon. Sarkoknál kulcsfontosságú, hogy szépen odaragadjon, mert ha feljön, koszolódik majd stb.
Egyébként, akinek kell IS, nézzen szét az aprók között
-
<NewL>
addikt
válasz
FefeeX #15726 üzenetére
Beállítások-Általános-Billentyűzet
nekem mind ki van kapcsolvaAz Invisible S-et nehéz volt felrakni? mert én már szívtam eleget kijelzőfóliával,lehet jobb lenne nekem is egy ilyen. A levegőbuborékok kiszáradnak a fólia alól teljes mértékben?
Élménybeszámolót elfogadok privátban is -
C^^
őstag
válasz
FefeeX #15332 üzenetére
Csak felvevő-, léptetőgomb és persze mikrofon.
A hangminőség nem rossz, a gyári fülest oda-vissza veri (mármint a régebbit, az újat még nem hallottam), de a szűk keresztmetszet sajnos maga a telefon. Dinamikusabb a hangzás de ha bedugom a fülest például egy jobb MP3-lejátszóba akkor érezni, hogy az jobban szól.
Összességében tehát szépen szól, de aki nagyon audiofil (szerintem én annyira nem vagyok az), annak lehet, hogy csalódás. (Nem a füles.) -
Ulkesh
őstag
válasz
FefeeX #15344 üzenetére
"-telefon okosítása, érdemes, nem érdemes, +-, ilyesmik"
Ha olyan igényeid vannak, amikhez szükséges "okosítás", akkor nem kérdés, de ezt csak te tudod eldönteni.
"-videót normálisan tömöríteni képes program, vagy hasonló"
Handbreak.
"akksi töltöttségét %-ban meghatározni képes program (nem 5%-okban)"
Ha 3GS-ed van, akkor csak be kell kapcsolnod, hogy százalékban is mutassa (Settings/General/Usage/Battery Percentage), ha régebbi modell, akkor SBSettings telepítése után abból bekapcsolhatod (jailbreak kell hozzá).
-
cilo9
aktív tag
válasz
FefeeX #15278 üzenetére
Headset-es kérdésed: Ha a gyári fülest használod, akkor egyszerűen megnyomod az irányító részt (ahol a hangerőt, számléptetés satöbbi gombok is vannak) és felveszi. Használatiban le van írva, hogy a füles miket tud irányítani, érdemes elolvasni, mert elég sok funkciót tud.
Hátlap/fólia: nekem kb félévig volt sima 3G-m, mindenféle védelem nélkül, viszont én is mindig valamire letettem (újság, papír, szalvéta, stb) és zsebben hordva sose volt mellette semmi, csak a forgalmi és mégis mikor eladtam, eléggé hajszálkarcos volt és ez csak a zsebből való ki/be rakosgatástól. Igen érzékeny hátlap.
Ezért most a 3Gs-nek a hátlapját védem matricával, fóliát viszont nem használok, a 3G-n se használtam és karcmentes kijelzővel adtam el. -
Enjoy
addikt
válasz
FefeeX #15289 üzenetére
De barátunk épp' kijelző fóliáról írt. A hátlapra szerintem kötelező is
Én is vettem egyet a hátlapjára itt a PH-n icecave kollégától.
Kijelzőre valóban rossz, mert olyan érzést nyújt, mintha rezisztív lenne a kijelző-be lehetne nyomni. Illetve még tapad is az ujjad, kevésbé tudod gördülékenyen használni vele, mint nélküle.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest