- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
dni
őstag
Sajnos hagy némi kívánnivalót maga után. Én francia autóban használnám, amiben az üvegezéséből fakadóan amúgy is gyengébb a jel, ezért van mellette egy rendes navim iGO-val, 5"-os kijelzővel, TMC-vel, 29Kból kijött a történet és ha telefonálok, akkor is látom a térképet anélkül, h bármihez kellett volna nyúlnom, ami elvonná a vezetés elől a figyelmemet, nagyobb a kijelző, több mindent tud a navi is, és nem késik.
-
Gicz
addikt
persze h lehet. eco díjcsomagom van, alapból van benne " net " 250KB havonta ingyen aztán 10KBként 10FT. így behivod 2 szer a prhardvert aztán már tul is lépted. onnantól fizecc.
volt már h azt hittem wifin vagyok de még nem ment fel rá és 3g-n néztem meg pár oldalt, 6 ezres net számla lett 3 perc böngészésből.
azóta van mellé relaxnet, 3gb os csomag.
addig csak wifin használtam az iphonet, de mióta van a relaxnet ugy érzem h 3g net előfizu nélkül nem iphone az iphone.
-
Csabee.
nagyúr
Mint azt hallottad a híradóból is, a szolgáltatót küldenek sms-értesítőt ha elérted a szolgáltatásodban megrendelt internet adatforgalmat. Onnantól kezdve a te felelősséged hogy mennyit használod az internetet! Magától az iphone nem frissít, és amiket küld push üzeneteket az elenyésző adatforgalmat generál.. Magától nem lesz több 10ezres számlád ne aggódj. Külföldön lehet elúszni ha nem figyelsz oda, de akkor is kapsz értesítőt, és lekorlátozták a külföldi internet adatforgalmat,(s csak akkor lépheted túl ha megrendeled te magad a további szolgáltatást.) is épp az általad felvetett ok miatt.
-
Syl
nagyúr
Nem használódik, de nem tűnik olyan strapabírónak mint az eredeti iPhone füles. Annak a dugóján van valami gumi, ami védi a kábel és a dugó találkozását. Szerencsésebb lenne, ha a CX-300 II mintájára a 3,5" dugóból nem egyenesen, hanem 90 fokban elfordulva jönne ki a kanóc.
Hangerőszabályzót gondolom azért nem tettek rá, mert a finom utcai por könnyen érintkezési hibát okoz. Passz. Nekem nem hiányzik. A telefonon szoktam állítani a hangerőt.C^^
Köszi, ezeket nem tudtam. -
AkosL
aktív tag
Én is most vettem fülest és engem is zavart, hogy egyiken sincs hangerő szabályzó. Rá is kérdeztem az istyle-ban és azt mondták, hogy az apple nem adta ki a szükséges adatokat, ahhoz h hangerő gombot tegyene rá. Ezért egyik gyártónál sincs, csak az apple fülesén.
(Lehet, h azóta változott a helyzet, ez 1 hónapja volt)
Én végülis egy sennhesierc cx400-nál kötöttem ki, ég és föld a különbség. -
Syl
nagyúr
Nekem ilyenem van. Szerintem nagyon jó. Tiszták a magas hangok, a basszus pedig brutálisan erős tud lenni. Egyedül a 3,5 mm dugasz nem tetszik benne. Nagyon sérülékenynek tűnik ott a kábel.
C^^
A tekerés hogy működik vele? Mert én azzal az egy gombbal eddig csak három funkciót tudtam elérni:
1 klikk - play/stop
2 klikk - next
3 klikk - prew -
FefeeX
veterán
Ha meg tudsz barátkozni az agybadugósdival, akkor mindenképp jó
Nekem azért kicsit sok, mert nem annyira jött be a semmit nem hallok kintről fíling, meg a nagy hangerő leégeti az agyam, viszont nagyon jól szól. Felváltva használom az eredetijével (a legenda szerint az is Sennheiser), mondjuk hogy megért-e annyit, amennyit kértek érte, az meg szubjektív
-
tikshow
addikt
hát most csak annyit tudunk segíteni, hogy ami rádió adók elérhetők neten, azokat tudod streamelni egy-két programmal, ha ikon csomagot veszel akkor talán elég is rá az 1 giga, ez egy félmegoldás persze, de jobb, mint a semmi, néz szét itunes store-ba, hogy milyen rádió programok vannak, mik a vélemények róla, mennyit adatot zabálnak, mik foghatók vele, utána már egyszerűbb lesz a döntés
-
tikshow
addikt
mármint, hogy bluetooth chippel rádió? szerintem az eddigi modellekbe kizárt, mert rém gyenge a bt adóvevő, ha magasfeszültségű kábel közelébe vagy(villamosmegálló, vonatállomáson valamiért nem, nem is értem) megőrül, össze vissza dobálja a jelet, hol jön, hol megszakad, na ez zenehallgatás közben(mert bt headseten hallagatok zenét) kifejezetten irritáló...
ja és a poén, ha keresztbe teszem a kezem, akkor is néha megszakad
de ez csak ilyen egy-két pillanatra mindig, nem vált át hangszóróra csak nem fogja a headset a küldött jelet(nokia bh-103), de ha a vevő a füleden, nem mellkasodon van, mint ennél a típusnál, akkor a keresztbe tett kéz valszeg nem probléma -
D@niel
addikt
jaj de jó ezekre válaszolni
Hi. 16gigás változat elég lesz neked a leírtak alapján.
1GB adat forgalom kinek kevés, kinek sok. Ezt neked kell eldöntened. Az a véleményem, hogy ha gyakorta vagy wifi kapcsolat közelben, elég az 500mb-s csomag is.
A programok nem frissítik magukat automatice, neked kell megtenned. Normál programok (tehát nem játék, hanem skype, tv újság, facebook, hasonlók) nincs 10 mb méretűek.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest