- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
en 80ert vettem ket evre.. ettol meg szegeny vagyok hogy iphoneon van.. mas kocsit vesz, meg lakast, nekem erre telik.. ne te dontsd mar el hogy az a parszaz forint sokat jelent e vagy nem.. inkabb nem raknek ra egy appot sem es nem hasznalnam a draga telomat es kesz.. de amugy en nem feltetlenul azert jb-elek hanem hogy hasznalhatobba tegyem az apple neha hulye elgondolasait..
-
-
zack
nagyúr
Akkor ez valami széria hiba lehet.
Nekem frankón üvöltenek a csengőhangok. Mikor vetted? Lehet voltak szériák amik halkabban szólnak. De érdekes mindenesetre. Egy telefont azért megereszthetnél az Apple felé, azt is hozzátéve, hogy a December végi i4-ek miért szólnak hangosabban...
De ha jársz a 13.ker-ben szívesen összehasonlíthatjuk, ha ez megnyugtatna. -
Ghosti
aktív tag
Mondjuk az érdekes, ha elvileg kikapcsolt állapotban van, tehát a tetején megnyomod, és nincs kép, akkor elvileg a wifi offol, és alig kéne merülnie a telónak. Lehet, hogy akksi problémád van, nekem most egy olyan 3G-m volt, aminek annyira szar volt az akksija, hogy tölteni nem tudtam, hiába dugtam rá, be sem kapcsolt.
-
becc88
csendes tag
Látszik h béna vagyok.
Már ott megbukik a dolog, hogy bejön ez az account, ahol kér e-mail címet meg jelszót és már azt sem fogadja el, gondolom mivel nem tudom hogy milyen jelszót kéne beírnom. Továbbá nem tudom hol kéne bankszámlaszámot bepötyögni, lehet még ezután? Nem vágom.Amúgy nyugodtan szóljatok ha idegesítő vagyok, abbahagyom a kérdezgetést
-
zack
nagyúr
Ezt én is másképp tapasztaltam.
Első benyomás kézbevéve az volt hogy bejön a mérete, se nem túl kicsi, se nem túl nagy, de a fogása....baromi kényelmetlen. Nem vágja a kezem, mert ez túlzás, de ferdítés nélkül állítom, hogy kézben tartva, fogásra, a legkényelmetlenebb okosteló ami a kezeim közt járt 10 évre visszamenőleg.
Persze megveszem, mert bízom benne hogy meg fogom szokni, csak az ember ha már megveszi a legdrágább telefon a piacon, elvárja, hogy kényelmes fogása legyen. -
manchester85
veterán
"65-68%-al drágább, nem 3szoros áron van"
Akkor nézd meg szépen az ikon 400-as árlistát... Sehol nem írtam, hogy ikon 200-ban a 3szorosa. A dominós ár miért nem inflálódik?
"Minden, ami új, és jobb az elődnél, az drágább"
Hát persze, és az elmúlt 20 évben minden telefon, ami jobb volt egy elődnél, az drágább is volt.
Az első iPodok 400 dollárba kerültek, és 5 gigásak voltak, ha jól rémlik. A mostaniak 250 dollárba kerülnek, és 160 gigásak. Akkor most ezek szarabbak? De egyébként az i4 se kerül többe, mint az előzőek, ezt csak te képzeled oda.
-
manchester85
veterán
A négy kerék egy olcsó szóvicc akart lenni a nevedre utalva.
Elismerem, nem az év poénja volt, de a tudatodig így se jutott el. A személyeskedést te kezdted, fölényeskedő hangnemben, miközben teljesen következetlenül érveltél. Magadra max. te maradtál, az olcsó érveiddel. Jó volt ez a topik nélküled is, szerintem senkinek nem hiányoznál.
Zack, nem is akarunk lebeszélni.
A MM L ár-érték tekintetében az egyik legjobb csomag, jó feltételekkel. Ha azt vesszük, azt a csomagot simán adhatnák készülékár kedvezmény nélkül is, úgyhogy összességében bőven megéri 80-ért, ha a csomagot ki is használod. Nekünk csak a tendenciával van a bajunk, de ha a voda csomagokat vesszük alapul, hasonlóan jó csomagban 150k körül lenne az i4.
-
Malachi
veterán
egyrészt azért nincs igazad, mert 2 éve a 8GB-os volt az alap elvileg 200USD-s kezdő áron, most pedig a 16GB-os az alap, elvileg ugyanennyiért. nyilván nem azt várom, hogy legyen 200 dollár itthon is, ne menjünk el ebbe az irányba. másrészt a 16GB-os memória modul kb. kemény 5 ezret dobna az áron.
hidd el, itthon ez egy piszokul túlárazott telefon.
manchester85 - nahát, ugyanazt magyarázzuk.
-
manchester85
veterán
Talán nem a 16 gigásat (drágább készüléket a két modell közül) kéne összehasonlítani a mostani olcsóbbal. Szerinted nem az a releváns, hogy az aktuálisan kisebb készülék (16GB) az akkori kisebb készülék (8GB) megfelelője? Számolni én is tudok, a piacon aktuális modell legkisebb verzióját az akkor aktuális legkisebbel vetettem össze. 2 éve az új modellek közül a 8 gigás volt a legkisebb, most a 16. Hangsúlyozom, új, mielőtt bebüfögnéd a 3GS-t. Ikon 400-ban 28 ezerrel nyitott a 3G 8GB, ennek a mostani megfelelője (kisebb i4) 80 ezer. Az amerikai árak teljesen konzekvensen ezt a logikát követik, úgy látom, csak neked nem jön össze a dolog. A kisebb modell 200$, vagyis az előző évi teló árán vezetik be. Ha ott esetleg volt memóriaduplázás, az nincs hatással az árra, mert a kisebb illetve nagyobb modellt veszik alapul, 3G-3GS esetén is így volt. Ezt magyarázd meg, te mindenttudó okostojás.
-
_adaml21_
őstag
Én még halogattam a biztosítást, igazából arról akartam magamat meggyőzni, hogy nem kell, és pont jövő héten meg is kötöttem volna az eszemre hallgatva, ha nem jön valami észérv ellene. Hát tessék. Egyébként baromi gyanús volt, mert külföldi t-mobil oldalakat nézegetve nem volt ennyire jutányos a a készülékbiztosítás... és pont Magyarország lenne ilyen kiváltságos?
Emberek! Eddig is volt sok mindenkinek iPhone-.ja, vagy valami nagyobb értékű készüléke. Eddig is vigyáztunk rá, buszon nem nagyon vettük elő, cigányt látttunk, áttettük másik oldalra, vagy eltettük, lehetőleg belső zsebbe, vagy táska rejtett zugába. A törésről karcolásról meg annyit, hogy ekkora értékű készülékre tessék már odafigyelni! -
Landon
addikt
Van egy ilyen teória ami nagyon is igaz, hogy ha az ember már nem hal éhen és egy kicsit növekszika jövedelme vagy jobb helyzetbe kerül vmilyen úton-módon akkor tuti h nem "elsődleges termékre" fog költeni (kaja, egyéb megélhetéshez szükséges termék) hanem luxus termékre (műszaki cikkek, autó etc). Ezzel csak az a baj h ezen okból millió hülye van aki rendesen eladósodik és utána nyekereg, hogy éhezik meg tönkremegy meg nem tud mit csinálni etc... de uakkor amikor volt 2 fillérrel többje inkább vett példának okáért 2 kilós iphone-t részletre amit nyög majd 10 évig...
Az autókkal uez a helyzet csak még sokkal sokkal rosszabb....
-
trobi28
addikt
-
TheMarci
addikt
Nem rólad volt szó, elhiszem, hogy vannak emberek, akik csak a magyar nyelv miatt rakják fel, azokkal egyet is értek, és nagyon helyes, hogy csak amiatt! Nekem is van egy rakat eredeti játékom rá, csupán azt mondtam, hogy sokkal többen vannak, akik azért jb-znek, mert progikat ingyen tehetnek rá, mint azok, akik kizárólag a magyar nyelv miatt teszik.
-
<NewL>
addikt
most miért hazudnék? a fórumban láthatja akárki, hogy kedvelem, imádom "megvédem" az applet a trolloktól
3G - 3.1.2 jb - minden bele, rengeteg minden, 100 app - elviselhető gyorsaság
iOS4 - no jb - csak appstoros appok (20db - alap dolgok) semmi buhera, 6gb szabad hely - böngészni nem lehet, van amikor 20mp-ig csak vársz, vársz, vársz és akkor történik valami, pedig csak egy új fület akartál megnézni.jacis : na bémeg, eddig meg az volt, hogy ha sok oldalon vannak a cuccok azért lassul be, erre most van 2 lapom és azért lassul be. sajnos nincs sbsettings, de néha kíváncsi lennék mennyi mb szabad memóriám van, biztos van vagy 10
-
<NewL>
addikt
hát szívesen cserélnék most ha itt lennél a szomszédba
mondjuk, hogy mostanság nincs annyi időm, a mail,hír olvasgatásban kimerülnek nálam az appok, szóval a gyári cuccokkal is lazán ellennék ha mennének röccenésmentesen.ez nem vicc, most ilyen a 3G iOS4-el : iOS 4.0 on 3G iPhone (parody) ez nem paródia, max a zenével viccesen jön ki, na ilyen ...sz.r
-
Xero
nagyúr
Na akkor elkezdem a tapasztalataim alapján.
Ha régebbi a sw, mint nálad is, de akár lehetne 3.1.2 is, érdemes a nulláról kezdeni.
Mindent syncelj vissza a gépre, ha az sms-ek fontosak azt sftp-n keresztül mentsd le. Nem tudom már pontosan merre található az adatbázis file-ja, de ha gondolod előbányászom pontosan.
Ha ez megvan akkor mehet neki egy restore and update.
Sajnos nálam két próbálkozásból kettőnél is lényegesen lassabb lett a rendszer, ha simán update volt és backup visszarakás. Valamiért nem szereti a 4-es a régi backupot.Egyébként, ha nem érzed feltétlenül fontosnak az iOS 4 újításait, én inkább kihagynám a helyedben! 3.1.2-vel sem egy idegbeteg gyorsvonat, de azért némileg gyorsabb. (Teszem hozzá én bekapcsolt multitaskal is elviselhetően használom. Ha bent hagyok 4-5 appnál többet, vagy a navigon és még 1-2 apróságot, már borul a bili!)
-
xedamin
tag
Quickoffice nevű csoda képes txt-t szerkeszteni, menteni, stb stb stb, illetve html fájlt is megnyit. PHP és CSS úgy tűnik nem igazán működik vele, viszont egy próbát megérhet, én enélkül nem igazán tudnék élni
(pl: menetrendek pdf-be lementve vannak, mp3-at is lehet rárakni, képeket, stb, és mappákat is lehet benne létrehozni).
Alternatív link is van hozzá, amit most nem részleteznék, amennyiben szükséges, küldök pm-ben, illetve segítek használni (márha kell ehhez tudás, ugyanis pofonegyszerű kezelni)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest