Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
Aktív témák
-
dabgergo
őstag
válasz
vadászcsiga #50027 üzenetére
Ja, én is töltöm minden éjjel. De nem gáz egyáltalán sztem, igen intenzív használattal is kibír egy teljes napot, számomra ennyi a lényeg.
-
dabgergo
őstag
Adott egy barátom iPad-je es most frissiteskor DFU módban ragadt. Mit lehet tenni? Tiny umbrella?
-
dabgergo
őstag
válasz
vadászcsiga #48814 üzenetére
Már előjött töbször, sokak szerint túl bonyolult meg összetett, de én nagyon szeretem a Pocket Indormant-ot, sztem nagyon jó.
-
dabgergo
őstag
Iphone át fogja magától állítani az időt?
-
dabgergo
őstag
Arra jöttem rá h iphone fülhallgatót ugyebár nem lehet beazonosítani tehát simán meg lehetne azt csinálni h az elromlott fülesemet odaadom valakinek akinek még van garija és ő becseréli nekem egy újra, sőt ez még neki is jó mert újraindul a fülesre a gari elvileg. Ha van valaki aki megtenné nekem ezt a szívességet írjon légyszi egy PÜ-t!
-
dabgergo
őstag
Ma voltam a Mom-ban is a T-nél, itt sokkal rendesebbek voltak, sőt azt mondták h a tartozékra egy év gari van, de sajnos az nem indult újra amikor a készüléket cserélték így az 1 év is lejárt.
-
dabgergo
őstag
Na voltam a T-nél, hát nem volt olyan happy mint reméltem. Azt mondták h csak 6 hónap van, és h a tartozék garija nem indul újra amúgy sem ha a készüléket cserélik.
@Enjoy: neked hol cserélték ki a 11. hónapban?
-
dabgergo
őstag
A fülhallgatóra is van gari? Valamiért a jobb füles egyáltalán nem szól...
Ebben is van vmi indikátor ami mutatja ha vizes lett? -
dabgergo
őstag
Kb 6 hónap után az én telómon is (fehér) megjelent a töltőnél egy nagyon kicsi (pár mm-es) hajszálrepedés... úgy látszik ez teljesen elkerülhetetlen, úgy vigyáztam rá mint vmi hímestojásra. De legalább majd kapok egy újat ha visszaviszem.
-
dabgergo
őstag
válasz
Stalker-2572 #47093 üzenetére
SB-Settings.
-
dabgergo
őstag
Van egy olyan app amivel külön lehet a programokat vagy bármit jelszevas védelemmel ellátni. (Úgy működik h ha hosszan rányomsz az ikonra akkor nem csak a törlés ikonka jelenik meg amíg rezegnek hanem egy ilyen lakat is asszem) Tudja vki ennek a nevét? Nem találom
-
dabgergo
őstag
Nektek mennyi szabad hely van a telón? Nekem mint már korábban írtam amikor kb 400MB alá megyek akkor sokszor nem indul el az iPod. De idegesít h kb fél gigát e miatt szabadon kell tartanom, ez csak nálam van így?
-
dabgergo
őstag
válasz
Balázs0916 #46156 üzenetére
Nekem is volt amúgy vmi hasonló amiről nemrég írtam is, de nekem az oldotta meg a helyzetet h töröltem néhány programot és lett kb 400MB szabad hely és azóta simán megy minden, nem záródik be megától.
-
dabgergo
őstag
Van olyan Cydiás app ami meg tudja jeleníteni a képek/videók fájlneveit vagy infót róluk?
-
dabgergo
őstag
Keresek egy olyan app-ot amivel az megoldható h a laptopomról kivetített képeket az iPhone-omról léptessem bluetooth-os kapcsolaton keresztül. Tudtok ilyet?
-
dabgergo
őstag
Na megvan h miért nem indult el néha az iGO meg az iPod, kb csak 30MB szabad hely volt, de ahogy letöröltem egy nagyobb játékot már ment is. Szal megvan a rejtély.
-
dabgergo
őstag
Érdekes: előző héten írtam h iGo nem akar elindulni, aztán egyszer csak simán elindult (anélkül h bármi más programot töröltem volna vagy ilyesmi) azt tegnap meg az iPod se akar elindulni. Amikor rábökök csak fehér hátlap jelenik meg az látszik kb fél percig aztán magától bezáródik... Iszonyat idegesítő, sztetek mitől lehet? Volt már vkinek hasonló tapasztalata?
(Ja és ezzel párhuzamosan az iGO se megy újra...)
-
dabgergo
őstag
Valamiért hétfő óta nem akar elindulni az iGO. Sztetek milyen progival akadhat össze? Amikor elindítom az app-ot akkor kb 50%ig betölt majd ott megáll és nem csinál semmit. Esetleg vmi ötlet? (Korábban tökéletesen ment, már vagy 4 hónapja.)
-
dabgergo
őstag
-
dabgergo
őstag
Valamiért nem működik a fókusza a 3GS-em kamerájának, több másik 3GSel is összehasonlítottam és tényleg rossz... Van rá még gari, de az a kérdésem, hogy sztetek ez biztos h hardware-es hiba? Nem lehet h ha szoftot frissítenék akkor megjavulna?
Van tippetek h mit csináljak? -
dabgergo
őstag
Kösz a válaszokat!
És a headsetes névbemondós dologról tudtok vmit? -
dabgergo
őstag
Az vhogy megoldható sztetek h ha headstetet használok és hív vki akkor mondja be a hivó fél nevét?
Másik h T-nél adnak cserekészüléket (iPhone-t) ha beadom a szervízbe a telót?
-
dabgergo
őstag
Eddig ki volt kapcsolva a szókiegészítés, de most bekapcosltam és tök jó mert sokszor kiegészíti az ékezet nélküli szavakat ékezetessé. Az lenne a kérdésem h h lehet vele szavakat "tanítani"? Tehát azért nem minden szót egészít ki, nem lehet bővíteni a szókincsét mint Nokián meg asszem SE-on a T9-nél?
-
dabgergo
őstag
Tudja végül valaki h T-nél mi a helyzet az iPhone Delivery-vel?
-
dabgergo
őstag
válasz
manchester85 #41127 üzenetére
Tudom h nem vagy JB-s, de az iPhoneDelivery nagyon jól működik és tök jól lehet állítani, hogy miként jelezze ki, nagyon tetszik.
-
dabgergo
őstag
Azt tudom h a mobilnetet meg lehet oszatni a géppel, de fordítva lehetséges? Szal az iPhone-nal meg lehet osztani vhogy a laptop internetkapcsolatát?
-
dabgergo
őstag
válasz
RumiTT #40849 üzenetére
Calendar settingsnél van olyan h aéarm notification sound. Zenét nem lehet beállítani, de nekem eddig bőven megfeleltek azok a hangok amik ott vannak. És összességben sztem ez a legjobb naptár/todo app.
Más: untethered JB 4.2.1-re mikor várható? Tudja vki? Jöhet PÜben is ha itt nem lehet róla beszélni.
-
dabgergo
őstag
Akinek fenn van a 4.2.1: van bármiféle változás wifivel kapcsolatban? (Ilyesmikre gondolok: megy normálisen a VPN, esetleg több hálózatot lát, kevésbé dobja el a jelet stb.)
-
dabgergo
őstag
Senki nem találkozott még a tegnap említett fókuszálási hibával iPhone-on?
-
dabgergo
őstag
Elég furcsán viselkedik pár napja a 3gs kamerája: mintha nem akarna fókuszálni. A képet ugyan úgy elkészíti, de mind életlen kb. Akkor látszik nagyon ha pl egy papírt akarok lefotózni amin vmi szöveg van, nem rég még nem volt semmi gond, tökéletesen olvasható volt a szöveg, de most egyszerűen teljesen életlen. Ez hogy lehet? Nem volt azóta szoft frissítés meg semmi egyéb. Nem értem.
-
dabgergo
őstag
Vki esetleg a erre?
-
dabgergo
őstag
Véletlen letöröltem az iPhone-ról és a gépről is azt a képet ami most a hátterem a telón. Mivel egy szerkesztett kép ezért sok idő lenne újra csinálni, szal vmi rejtett mappából elő lehet bányászni az iPhone-ról? (Hiszen ott vhol tuti megvan mert még a háttér maradt.)
-
dabgergo
őstag
Azt tudja vki h lehet-e olyat csinálni h T-s előfizetést felfüggesztesz mert pl kimész egy időre küldöldre, de még tartana a hűséged? (pl h meghosszabodik annyival nyilávn amennyivel felfüggesztetted vagy ilyesmire gondolok.)
-
dabgergo
őstag
Hello!
Ezt tudom ajánlani: Hungarian English Dictionary & Translator -
-
dabgergo
őstag
Azt nem lehet vhogy megcsinálni, h a hangerőgombokkal ne állítsam a csengetés hangerejét? Sokszor volt már rossz h véltelen elállítottam.
-
dabgergo
őstag
Láttam több helyen is h van ilyen battary full alert-es progi. Magyarul vigyázni kéne h ne töltsem sokkal túl a telót? Az nem jó ha éjjelente mindig a töltőn van?
-
dabgergo
őstag
Nem lehet vhogy az elkezdett de el nem küldött sms-eket elmenteni? (Jó tudom ki lehet másolni a jegyzetekhez ha muszáj, de nincs vmi drafts mappa?)
Nem tudom kik használják innen a Pocket Informant naptárnak, de nagyon jó, tudom mindnekinek ajánlani, az eddigi legjobb amit próbáltam!
-
dabgergo
őstag
válasz
SyntaxeError #39334 üzenetére
A Quickoffice-t tudom ajánlani! SZtem nagyon jó és ha jól emlélszem, akkor élesebben hozta be vhogy a pdf-eket.
Más: fotóknál hogyan lehet megnézni a fájl nevet? Elég sokszor szükség lenne rá.
-
dabgergo
őstag
Az miért lehet h van olyan alkalmazás ami nem indul el a 3gs-en (4.1) csak a kezőképéig jut aztán magától kilép? (Pl. a geocaching)
-
dabgergo
őstag
Csatlakoznék ehhez a wifis témához. Megfigyeltem vmit: vannak vezeték nélküli hálózatok amik tökéletesen mennek még sosem szakadtak meg és mindig magától csatlakozik is, ilyen nekem pl az itthoni jelszavas net, de ilyen az összes Mekiben található wierás net is. Na de most jön az érdekesség: sok ingyenes hálózat egyszerűen nem megy, pl: KFC, Burger KIng stb, amik laptoppal amúgy mennek. Látja a hálózatot látszólag csatlakozik is, van h megjelnik fenn az állapotsávban a wifierősséget jelző jel van h nem, de ettől függetlenül egyszerűen nem megy a net, a Safari pl kiírja h cannot load the page. Egyszerűen nem tudom h miért lehet ez. 4.1-ről van szó.
A másik h utána jártam az egyetemi wifinek, ott nagy csodálkozásomra azt mondták h a 4.1-es szoft óta vhogy az iPhone-ok nem tudnak csatlakozni a VPN-hez hiába adják meg a megfelelő beállításokat és ők sem vágják miért van ez. De korábbi szoftokkal megy elvileg.
Na most akkor vmi hiba van ezek szerint a 4.1es szoftverben a wifivel kapcsolatban?!
-
dabgergo
őstag
-
dabgergo
őstag
Miért lehet h a Call Counter (a sima ingyenes nem a 3) nem jelez semmit? (akárhogy állítom a dátumot vagy bármit mindig 0 percet ír.) Az SMS counter az megy jól.
-
dabgergo
őstag
Sztetek melyik a legjobb email nézegető program? Próbáltam most a Mailroom-ot, de nem találom h ott hol van push, meg néha ha elfordítom a képernyőt rosszul tördeli a tartalmat. iGmailt is próbáltam, az sem rossz egyébként.
-
dabgergo
őstag
A Stockshoz hogyan tudok normálisan hozzáadni pl Huf/Dollár árfolyamot? Ha a keresőbe beírom h Huf akkor egy ilyet zalál csak HUF=X ami a kiírt adatok alapján az Euróval szembeni árfolyamot mutatja, de nem értem h miért nincs kiírva h EUR.
-
dabgergo
őstag
válasz
rolcsibácsi #38306 üzenetére
Áhh sikerült, nem tudtam a jelszavam, erre kiküldtek smsben vmi jelszót de abban betük is voltak szal azt nem is engedte beírni, aztán beugrott az eredeti szal sikerült belépni
És itt kellett aktiválni a hívószámkijelzést is! Kösz!
-
dabgergo
őstag
T-nél hol tudom ellenőrizni h milyen tarifacsomagban vagyok meg h milyen dolgokra vagyok előfizetve? (Telenornál egy webes felületen mindent át lehetett tekinteni.)
-
dabgergo
őstag
1) Az alapértelmezett T-s mobilnetet hogy tudom lemondani?
2) Miért van az h bárki hív telón mindig unknown number van kiírva? Pedig nem letiltott számok, a számkijelzést vhol aktiválni kell? Vagy hol kéne a beállítani?3) Másik, hogy egyetemen simán csatlakozok a helyi hálózathoz, majd VNPnél is mindent a leíírtaknak megfelően megadok, de amikor a VPNhez csatlakoznék mindig ezt írja ki kapásból: The server is unreachable. Try reconnecting stbstb. Persze nem segít az újracsatlakozás. Másnak iPhoneon uo megy, mi lehet a hiba?
-
dabgergo
őstag
Azt vhogy meg lehet csinálni h a Pocket Informant aktuális bejegyzései megjelenjenek a lock screen-en?
-
dabgergo
őstag
Köszi mind2töknek!
Rájöttem amúgy h word dokumentumot sokkal jobb olvasni mint pdfet, mert az előbbit lehet normálisan nagyítani úgy h nem kelljen horizontálisan is mozogni, tehát tudja tördelni normálisan. A pdf-ek túl kis betűméretűek ha a kijelző szélességéhez igazítom. A normális tördelésre nincs megoldás pdf esetén, ugye? Mert akkor átkonvertálom őket inkább docba.
-
dabgergo
őstag
Lenne két kérdésem:
1) T-mobilenál mit kell tennem h mobilnetre véltelne se menjem fel mert nincs előfizetésem? Szal h ha netet hazsnál bármikor is azt csak wifin tehesse?
2) Akik tok nélkül használnak fehér 3GS-t: mennyire karcolódik a háta normál használat mellett?
-
dabgergo
őstag
-
dabgergo
őstag
Ma kipróbáltam az Alarm Clock Pro-t és egy éjjel alatt 20%-ot merült a teló mert ugye ahhoz h normálisan szóljon is reggel az előtérben futnia kell az appnak. Amúgy annyira nem gáz mert max töltőre rakom éjjel, de azért kényelmesebb lenne ha a beépített ébresztőhöz alapból is be lehetne állítani bármilyen hangot meg a snooze idejét lehetne állítani.
-
dabgergo
őstag
Nincs olyan ébresztőóra ami akkor is működik amikor nem az előtérben fut a program (szal sleep módban van az iPhone) és be lehet állítani saját számot? Az Alarm Clock Pro sleep módban csak rezeg egyet... erre alig ha kelek fel
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest