- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz
leroyclub #30721 üzenetére
Tilt to Live
Skullpogo
Robot Unicorn Attack
Plants vs. Zombies
Pro Zombie Soccer
Eliss
Tiki Premium/Lite
Car Mania
iBlast Moki
AuditoriumCsak pár kiemelés a színvonalasabb de mégis egyszerűbb játékok közül.
Néhányuk talán most is akciós, bár az utóbbi napokban volt amelyik ingyenes is volt.
Ezeket mindenképp ajánlom megtekintésre. -
Madwe
nagyúr
válasz
leroyclub #30721 üzenetére
Boost 3d, flaboo, falldown, the impossible game, super quickhook, soosiz, tilt to live, superblox, ezek szerintem geci jó egyszerübb nem összetett játékok
ajánlom amúgy az appvee.com és a thoucharcade.com oldalakat, appveen pl értékelik őket, oldalt irja mi lett ingyenes, olcsobb, meg keresgélni is lehet, és mindkettő elég jól kiemeli a kb must have játékokat, sok olyan van, általában azokról irnak.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
leroyclub #30709 üzenetére
Hát hogy működik e sima cib kártyávall azt nem tudom. A húgomnak sima visa otp-s van de van hozzá internetes rész is és azzal tud fizetni neten is meg az appstoreban is.
Belépsz az itunesba a gépeden bejelentkezel és olyat kell keresni hogy Edit payment information. Azt kitöltöd értelemszerűn rányomsz az okéra és egy próba. Szerintem mennie kéne.
Igaz nekem master card dombornyomott kártyám van és műkszik. Bár régebben kipróbáltam a sima visa otp kártyával anno és ment azzal is. Lehet bank függő a dolog. -
tikshow
addikt
válasz
leroyclub #29101 üzenetére
ha teszem azt olyan mailed van ami nem szolgáltatós(értsd nem kell hozzá kimondott email kliens), hanem van hozzá webes felület(gmail, freemail, hotmail, stb-stb) akkor megnyitod safariba, hosszan nyomod a linken az ujjad, majd feljön egy kis "ablak" amibe az lesz felül pirossal, hogy download, alatta pedig, hogy open, open in a new page, értelemszerűen download, majd teszem azt ifileal megnyitod(szintén cydia)
de mindjárt megnézem neked, hogy a mail progiba működik-e, de szerintem működnie kell -
Doresz
tag
válasz
leroyclub #28315 üzenetére
Exchange-nél állítsd be a Calendart. Én ez alapján csináltam meg.
-
manchester85
veterán
válasz
leroyclub #27402 üzenetére
Csapi leírta már, hogy 50-100 hozzászólással korábban volt róla szó. Egészen pontosan egy linket kellene megkeresned, pár oldalt visszalapozva. Azzal, hogy ugyanazt többször leírod, nem fogsz előrébb jutni a kérdésben, főleg, ha el is mondták, mit csinálj.
Kb. 1 percbe került megkeresni: [link]
-
balazs0102
senior tag
válasz
leroyclub #27188 üzenetére
3.1.3-al miért nem lehet itthon használni?
más kérdés: most készülök 3gs-t venni megint. le is foglaltam egy fehér 16Gb-osat, DE, azt mondja a srác h küldföldről kapta. Namost ha átveszem úgy is kipróbálom h feljelentkezik -e a hálózatra meg minden okés -e. DE ha pl rádugom gépre és aktiválom vagy miaszösz akkor lehet h letiltják vagy akármi?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
leroyclub #26894 üzenetére
Nah maradtam a File Viewernél 0,79 euro volt most is annyi de régebben vettem.
Word fileokat nem olvas abszolút, meg sem nyitja. Lehet azért mert Office 07 van???
De elmentettem egyesével PDF be és azt viszont gond nélkül hibátlanul tudja olvasni a telefon.
Így csináltam: Intézőbe vagy az explorerbe beírtam az ip címet amit adott és onnantól kezdve csak be kell másolgatni majd uploadolni a fileokat wifin keresztül és kész működik is.
Tényleg egyszerű volt. -
manchester85
veterán
válasz
leroyclub #26714 üzenetére
Ezt szerintem bízd a moderátorokra, oké? Nem véletlenül van off funkció. Egyébként mi köze az iphone topikhoz, hogy te mit gányoltál szét a gépeden? Ha jól látom, nem iphone-nal, hanem laptoppal kapcsolatos kérdésed van.
Amúgy nálam dettó, mégse barmolom szét minden kérdésemmel a topikot.
-
ent
őstag
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
leroyclub #25350 üzenetére
Cydia ---> Szifon.com source ---> 3G logo fix vagy mi a teljes neve. ----> Most már van szines T-mobile logód, ha belemész a telefonodba SSH-val vagy T-Pottal, a System/Libary/Carrier Bundles mappában ott megtalálod a T-mobile mappádat amiben a 2db logo van. Vmi képszerkesztő progival (pl.: Photoshop) csinálsz neked tetsző logot ugyanabban a méretben, és néven majd felülirod. Respring és Voilá!
Kicsit soknak tűnik vele a meló de gyakorlatban pár perc!
UPDATE: Kicsit lassú voltam!
-
Kommy
veterán
válasz
leroyclub #25350 üzenetére
Megkeresed a telefonon a Default_CARRIER_Szolgáltatód-HU.png fájl és kicseréled az itt levő képpel. Meg van egy FSO-val kezdődő is(Default helyett) azt is kicserélheted szerintem uygan erre a képre amit a Default-al kezdődő. mindenképpen csinálj biztonsági másolatot az eredeti képekről.
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest