- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Org
aktív tag
M@te: Szintúgy.. De nekem nem mindig reagál rá..
tikshow: Ha én reggel 5kor elmegyek dolgozni és délután 2kor hazaérek, akkor kapcsoljam be? milyen hülyeség ez már? akkor tölthetném minden nap, úgy leenné..
Vagy ha valaki elmegy iskolába reggel és este ér haza akkor egész nap menjek? ez sztem baromság.. -
rolcsibácsi
őstag
hát persze, ilyen nagy boltokban minden sokkal drágább..
főnököm 40ért megkapta a 32 gigás i4-ét tegnap előtt mert platinás vagy mi.. én 80ért vettem ikon400ban 16 gigásat..csak aranykártyás vagyok.. beszarás
hogy lehet feljebb lépni?egy restart segített az itunes-nak, most valahogy egyben vannak a szettjeim.. nemtudom mitől lett jó, az id3tagek verzióját átváltottam 1.0-sra, mindent kitöltöttem vagy 5 ször az összere de csak össze vissza volt minden, nyomtam egy restartot a gépre és most egyben van...
továbbá most már az óra is rendesen megy (egyenlőre) azzalse tudom miaf.. volt, azzal nem csináltam semmit csak jó lett.. még respring se volt..manchester: jobb a tré mint a csodafón- alap
150fttal több perc?lol
-
D@niel
addikt
Behúzod a csengőhangot az iTunesban a bal felső részhez, ahol van a music, apps, hasonlók. Csak engedd rá, nyitni fog magától egy ringtones részleget. Bepipálod ami kell, és sync.
Szerintem ez a legegyszerűbb, ami létezik. Aki túl akarja bonyolítani az álljon neki editálgatni, meg cydiával hülyéskedni (azért mondom ezt, mert múltkor egy hivatalos fejlesztés nem gyengén haza vágta a mobilom...szval azóta nem is nyúlok bele), szerintem a megadott honlapon kb. minden fent van, na meg persze akárki fel is tölthet, megint csak akármit.
máyköl: Vodával kapcsolatban még mindig semmi pontos infó, de akinek fontos, figyelje az iWorld honlapját, ott elég hamar kint vannak az infók.
-
Egy hozzászólásban több embernek is válaszolhatsz, úgy, hogy elé írod a nevét, prezentálom:
kiszu: köszi, én máshogy értelmeztem a kérdést.
M@te: akkor az átalakító lesz a megoldás.
Így nem vádol meg senki azzal, hogy hozzászólásokat gyűjtesz, nem fog pihentetni a moderátor, és másokat sem zavar, hogy 3-5 egymás utáni hozzászólás is ugyanattól az embertől van. 5 percig lehet szerkeszteni a hozzászólást, szóval meg lehet oldani, ha nem sikerül, 1-2 alkalommal a dupla postok miatt senkit nem heréltek ki, de te állandóan ilyeneket tolsz.
-
varga.balazs
aktív tag
-
CsuRi101
tag
az jöhet le...
de már egy ideje az üzletben dolgozókkal nincs lehetőség beszélni...Az elején valóban az szól, hogy melyik üzletet hívtad, de a 3-as után pl. mondja, hogy a telefonos ügyfélszolgálat kért menüpontjára kapcsol. és utána kérsz ügyintézőt, ami már a telefonos ügyfélszolgálati ügyintéző lesz.. De azért tedd őket helyre!
-
Ghosti
aktív tag
Eléggé ideges lehettél, ha 3gs-t akartál volna 4 helyett
.
A neten a legmegbízhatóbb, a cetlire amire felírják a neved, sztem már miután kiléptél az ajtón a kukában landol. A visszahívásos dolog, meg ismételten nem megy a cetlis úton(ha mégse kerül kukába), mert úgyis elfelejte, vszínű nem te voltál az az egy ember, aki vmit szeretett volna, tehát mindenkinek a NETES rendelést ajánlom.
-
manchester85
veterán
első kérdés: itt a válasz
második kérdésre pedig az aláírásomban...
Aktív témák
Hirdetés
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest