- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
kisbandima
tag
Gondolom emlékszel, hogy nemrég én is ezzel szenvedtem. Mint kiderült működik az, csak van amikor 4-5 másodperc alatt talál nekem jelet, de van amikor 1-2 perc. Ez persze nagyon bosszantó, szóval emiatt erősen gondolkodok, hogy iGO primo-ra váltsak, csak előtte akkor úgye vissza kellene kérnem a Navigon árát, mert ez így sehogy sem tetszik nekem.
Volt olyan, hogy kint a házunk mellett nem talált jelet, bementem a házba, ott pedig rögtön működött.
-
vadászcsiga
félisten
-
rolcsibácsi
őstag
abban igazad van hogy allandoan ujra be kell allitani a cydias cuccokat, letolteni oket egy restore utan.. de sztem nem olyan surun adnak ki ios-t hogy ne lehetne kibirni azt a 2orat ami elmegy ra. meg nem is muszaj allandoan restorolni.. nekem meg soha nem volt gondom a frissitesekkel appok teren, azt nemtudom hany app van neked fent, es hogy milyen regi verziokat szedsz le, de az appstoreos progik sem tul surun frissulnek, ha meg megis az kb 5masodperccel tobb frissiteni mint az appstorebol. nemertem mi a bajod ezzel a reszevel.. ha frissitesz is vmit akkor is megmarad a progi beallitasa.. nekem ez is tok jol mukodik.. sosem latok piros karikat, ha megis van vmi frissites, azonnal megvan es el is tunt.. az infinifilders sztem nem a legjobb. sajnos a folderenhancert nem frissitettek egyelore a legujabb ios hez de azzak akarmennyi appot teszel is bele sokkal gyorsabban nyilik meg mint a gyari, jb nelkuli mappak.. amugy sztem az is lassu amit jb-nelkul csinalt az apple. de jb vel pl lehet gyorsitani az animaciokat, igy olyan porgosse lehet tenni a menuben valo mozgast mint egy sgs. az sgs olyan mintha nem lennenek animaciok es csunya, viszont joval gyorsabb erzese van, ios+jb el meg lehet allitani a ket veglet kozti kulonbseget.
kb10- max 15 alkalmazasom van cydiabol de azok mindegyike teljesen kompatibilis a legujabb szofttal is. es egyatalan nem lassabb a telom mint ha jb nelkul hasznalnam. sok mindent kiprobaltam enis es igaz hogy volt ami mar ereztette a sebessegvaltozast, de azt le is szedtem es annyi.. persze jo erzes az ha nincs semmi baj az ios-sel, es konnyu azt mondani h a jb bassza el, ez igaz is, ezert tudni kell banni a jb-kel es akkor semmi erezheto nem lesz hogy van egyatalan. -
trobi28
addikt
Elhiszem hogy neked nem jött be de te is elhiheted hogy van akinek nem nagyon van más választása.
Én is szivesen használnám JB nélkül atom stabilan de mivel Telenoros vagyok így semmi esélyem normális áron hozzá jutni így marad a T-s JB-el függetlenítve vagy persze a gyári független horror áron -
rolcsibácsi
őstag
4.3.2jb nekem tökéletesen megy minden most. Egyetlen apró hiba van az pedig a nemitó pöcök rezgese.. Sbsettinghez használok jópár kiegeszitot megsincs semmi gond vele. Egyedül a Bluetooth kapcsolót nem nyomozók sosem mert nincs mihez de azis kibekapcsolja nekem. Az más kérdés hogy a celeste nem működik.. Ill nem lat más telefonokat
a lockinfo is tökéletes nálam.. Call logot meg hasonlókat nem használok de winterboardtol elkezdve bigify-ig van pár customizalo progi is fent. Mégsem akadnak össze.
Van ifile, unlimtones, installous, ékezetes fix, wififofum, simpleplayer, camerabuttons, htc plugin, springflash, syncronicity, untrackerd, és 5-6kiegeszito az sbs-hez. Meg pár téma. Van ezek között olyan is ami nem feltétlenül kell, viszont vannak olyan dolgok amik jól tudnak jönni. És miért ne használnám ki őket ha egyszer a rendszerek tok stabil. Egyszer nem volt safe módom, fel tudom venni elsőre a hívásokat, jól bírja az akksi is.. Nekem semmi bajom a jb-kel meg mindig. Kopp kopp.
Lehet nálad az a baj hogy túl sok mindent kipróbáltak mar és nem ártana egy restore aztán azokat felrakni amiket használsz is. A cydias cuccok uninstallkor hagynak maguk mögött szemetet.. Ez a rendszer nekem most tökéletes, és majd valószínűleg csak az 5os szoftot teszem fel kíváncsiságból..(lehet rossz repokbol pakolsz fel dolgokat, vagy nemtudom..)
-
Nekem is volt már ilyen párszor. Ha sokáig nem vásárolsz, ellenőrizni akarja, hogy a számlád még fedezetképes-e, gondolom voltak már visszaélések, hogy regisztrációkor ellenőrizte az Apple, minden szép és jó volt, aztán egyszercsak az illető letiltotta a kártyát, vagy nem volt fedezet. Szóval újra be akarja zárolni a 2 euro-t, mint mikor regeltél (visszakapod, ahogy az előzőt is). Mivel nincs annyi rajta neked, ezért szivsz.
-
Solar_Wind
senior tag
Én messziről sem vagyok egy iTunes szakértő, ezért félve kérdem, hogy az iTunes-ból miért kell frissíteni applikációt? Nem úgy van, hogy amit a telefonról letöltesz App Store-ból frissítést, azt a következő szinkronnál "transferring purchases"-ként átmásolja a telóról az iTunes-ba?
-
vadászcsiga
félisten
-
Solar_Wind
senior tag
Jaja, valóban
Tavaly dec. 22-én vettem magamnak karácsonyra a Vodafone-nál. Ráadásul Neked T-s van ,igaz?
Egyébként tényleg vannak különbségek az egyes iPhone 4-ek közt, és ráadásul nem is kicsik, nagy a szórás, nagyobb, mint kellene.Mondjuk szerintem az tény, hogy Apple terméket (ez igaz a Mac-re is) nem szabad venni azonnal a "launch" után, mindig vannak kisebb-nagyobb hibák, szóval legalább egy negyedévet érdemes várni, az "instant get" itt nem jó magatartás. Óriási igényt tudnak generálni és néha a gyártókapacitások nem követik ezt, megfeszített tempó, ilyenkor becsúsznak a hibák is.
-
vadászcsiga
félisten
-
trobi28
addikt
Nálam alap az SBSettings,3.1.... óta Használom különböző iphone-okon (3G,3GS) de nem tapasztaltam ilyen hibát igaz most is 4.01-es FW-n vagyok.
Ezért nem jo neki ugrani mindjárt a frissitésnek ha kijön.
Én megszivtam ezt Androidon azota nagyon nehezen beszélem magam rá,van egy jól működő készülékem,amugy sincs időm rá hogy állandóan herbeküljem,nekem fontosabb az hogy mindig tegye a dolgát amikor kell,EZÉRT VETTEM IPOHONET!!! -
rolcsibácsi
őstag
engem is zavar kicsit az az érzés hogy nem a legújabb van fent, és biztos vannak a legújabbakban olyan cuccok amikről sehol sincs szó-pl a videóstreamelésnél hogy össze lehet húzni a képet és a címsávval együtt nézni(így könnyebb elmenteni pl a mobil tv url-jét meg biztos vannak kis bugok javítva. 4.3.1et jb nélkül használtam pár napig de nekem is zavarta az a szememet hogy mikor megnyitok valamit nem bevillan hanem bevillantgat.. ezért inkább a 4.2.1 egyelőre. az akku nekem talán jobb volt a 3assal de sose mértem le.. csak volt hogy majdnem egy óra múlva, végig msneztem wifin és még mindig 100körül volt az akkum. 4.2-n azért lehúzom a töltőről és nemsokáig látni a 100%ot.. persze ettől még lehet h ugyanannyi ideig bírja mindkettő..
-
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy rosszúl gondolom de szerintem ha mindenképpen jb-t akarsz akkor a 4.3.2 jb-vel még rosszabbúl jársz mint a mostanival mert a cydiás cuccok egy része nem lesz kompatibilis vele. Ha jól gondolom akkor a legjobban a 4.2.1-el járnál azon megy minden legalábbis abból amiket a két régi motoros Rolcsibácsi meg Icecave irogat ezt szürtem le. Plusz nincsenek mikrolagok.
Még egy megfigyelés: furcsa de mintha az i4-esek többet panaszkodnak röccenésekre nekem pl. ilyen hogy nem reagál a slide nem volt még egyik fw-nél sem.
-
persil
nagyúr
Csak arra gondolok - mint például utánad is említették, 3g-n az iOS4-et - hogy frissítéssel lehetne várni 2-3 hetet, addig simán el lehet tengődni az új szoft nélkül és az emberfia elolvashatna közben X fórumot, hozzászólást, véleményt, hogy miért is éri, vagy éppen nem éri meg frissíteni.
Persze lehet csak én vagyok kissé megfontolt ilyen téren, de még egyszer mondom, hogy nem gyújtogatni akartam, csak vélemény szinten mondom
A rövid lényeg, hogy olyan böszme nagy frissítések nincsenek, ami miatt tényleg kéne az upgrade. -
manchester85
veterán
Nem-"e"?
Kérdezd meg, mit éltek át a 3G tulajok, mikor kijött a 4.0... Akkor legalább még engedélyezte az Apple, hogy visszatedd a korábbi fw-t, ma már ezt se lehet. (csak ha megkerülod shsh-val ugye). Én most ugy nez ki, teszek egy kirandulast a wp7 vilagaba, es 1 ev mulva, ha faterom ismet alairhat, visszaterhetek iOS-re egy iphone 4 szemelyeben. Viszont mar most remegnem kell, hogy ne kelljen restore, es maradhasson rajta a 4.2.1, mert semmi kedvem kiserletezgetni vele, igy jo, ahogy most van. (Shsh nem lett mentve, mert mar nem irta ala az Apple, mikor megkaptuk a telot, de meg az van rajta) Szoval nagyon nem szimpi ez az egesz.
-
persil
nagyúr
Igazán nem kötöszködés, de ha megy valami szépen, ahogyan kell, akkor egyáltalán miért kell azonnal megjelenés után feltenni a legfrissebb szoftot, amikor ráadásul a változtatások 90%-át észre se veszi egy átlag user, mert egyszerűen nem olyan.
Te magad is leírtad, hogy "..olyan jól működő rendszer, mint a 4.2.1."
Feleslegesnek érzem az azonnali frissítést, pláne rögtön megjelenés után, hacsak nem valami olyan tényleges újítás van benne, ami miatt feltétlen fontos lenne és mindennapos használatban is észre lehetne venni.
Nem flame, és nem is konkrétan neked szánom, csak egy észrevétel, de én így látom.
-
kisbandima
tag
Nekem szerencsére a menü szaggatásán kívül nincs semmi bajom vele és az általad felsoroltakból semmi sem jelentkezett. Esetleg még az, hogy amikor a lock screen-en kétszer megnyomva a home gombot megjelenik az ipod, akkor a borítóknak hülyeséget szokott megjeleníteni. Igaz a menü szaggatása nagyon bosszant, mert korábban ez nem jelentkezett. Már az is megfordult a fejemben, hogy ez egy feature nem pedig bug, méghozzá ami azt a célt szolgálja, hogy elhitesse veled, hogy itt az ideje a telefon cseréjének.
De semmi baj, én nem vagyok márka fanatikus és biztos ami biztos alapon szemmel tartom a HTC-t. Már most félek attól, hogy a következő iPhone 150.000 - 160.000 Ft lesz 2 év előfizetéssel, Ikon 200-al.
-
-
kisbandima
tag
Documents To Go Desktop Application with 2-Way File Sync
Ha majd lesz valami tapasztalatod vele, akkor légy szíves oszd már meg velünk, mert kezd tele lenni vele a t****, hogy a QuickOffice-t, Symbianon, iPaden, Androidon is frissítették mostanában, az iPhone meg le van s*****. A Microsoftos doksikkal akad problémája, szóval a kompatibilitásra rá lehetne gyúrni. Eddig ez az egyetlen progi amit bánok, hogy megvettem. Csak jönne már az iWorks iPhone-ra is.
-
Enjoy
addikt
Én ReaddleDocs-ot ill.QuickOffice-t használok, de szerintem DocsToGo-nál is így oldották meg:
1, Progi által generált elérési címet bemásolod a PC böngészőjébe, s ott betallózod a kívánt fájlt.
2, iTunes - iPhone - Apps fül, s legörgetve a progihoz, betallózhatóak a fájlok az alkalmazásba.Emailben kapott fájlok:
1, Gyári email kliensben tartsd hosszan lenyomva az ujjad, s felkinálja, hogy melyik progiba mentse le.
2, Progin belül (ReaddleDocs, QuickOfficeÍ) Add Attachments-nél alapból kiszedi az email csatolmányokat. -
TheMarci
addikt
inkább erről menjen a téma, mint előtte a 'hogyan törjem fel, és rontsa el a jb a telót'-ról.
aláírásokba meg tényleg azt írja ki az ember, ami neki fontos, nehogy már baj legyen, hogy kiírja, hogy mije van, és szereti. van, aki kiírja, hogy milyen menő online játékokban, vagy mittomén, hobbi az is, láttam már pár hencegő embert fórumokon, és máshogy csinálták.
"Ott kezdődik hogy ez egy általános iPhone szakmai fórum. iPhone 2G-tól i4-ig.
Nem hiszem hogy aki 2G-t illetve 3G-t használ, az annyira el lenne eresztve anyagilag."Az ember mérlegeljen. drága kocsit sem vesz az ember, hogy utána ne tudjon tankolni bele. másik, amikor panaszkodnak, hogy hogy lehet letiltani a mobilnetet az iphoneon, mert sok pénz..
-
blunt
aktív tag
bmwk1200s benne lesz a csomagban. csak be kell majd masolni a theme dir-t a teheme konyvtarba es menni fog minden.
zack kicsit vicces, hogy napi 50 Ft-ra azt mondod, hogy sok.
nem csak GT2 ha mar igy belementunk, hanem van egy 2011-es supercharged Range Rover Sport is
adja meg az a guglinak az adatait aki akarja. se az uzletpolitikajukat nem szeretem, sem pedig, hogy allandoan a problema van veluk. ja, tudom. neked soha nem veluk bajod. egyeni szoc prob. en maradok az apple-nel es az apple politikajanal, es majd amikor megtankolom a GT2-est gondolni fogok arra, hogy napi 50 Ft (25 cent)-al tobbet tehetnek a kocsiba, ha a csodalatos guglit valasztanam. kosz, nem. en szeretek mindent egy kattintassal megoldani.
akinek meg nincs napi 50 Ft penze, az nyilvan majd az iphone topicba fog jonni.. jol van.
arrol mar nem is beszelek, hogy gmailben a beerkezo levelek alapjan adja ki neked a sok junkot meg szemetet (az o nyelvuk szerint tanacsok arra, hogy hol mit vehetsz). Ezek utan kivancsi lennek mennyire biztonsagos. de ebbe nem akarok belemenni, engem rohadtul nem erdekel a gugli, ezert is van sajat domainem ahol szepen felallitottam magamnak mailszervert es ezt kiegeszitem a mobileme-vel. ennyi.
-
rolcsibácsi
őstag
az encryption nekem auto-n van, egy rendszergazda szerint ebbe az is beletartozik hogy AES legyen- vagyis ezt az eszköz maga választja ki. most nincs itt a 3g ugyh nem tudom kipróbálni. esetleg ha te tudod hogy ez volt a megoldás akkor majd megcsinálom énis
, addig is jó így a mac address szerinti szűrés is- meg talán biztonságosabb is.
-
Soak
veterán
Hát mindenki förcsög is
... legalábbis nagyon sokan, megnéztem JB nélkül is és ugyanaz volt az eredmény, most pl 1óra alatt (nem nyultam hozzá) 4%-ot esett , pedig mindent kikapcsolok mindig, sosem ragad bent semmi . Nem értem, teljesen megegyezik a használat a 4.2.1-el . Semmi kirívó és mégis elfekszik . Gondoltam már arra ,hogy visszateszem a 4.2.1-et , beállitom, hogy minden off, elinditok egy filmet loopban és megnézem meddig birja, de ez embertelen idő ... De eddig ennél jobb nem jutott eszembe .
Zjunior : Az offon van, de most kivettem az exchangerből, hogy szinkronizálja az emaileket, szerintem az pittyent be eddig... legalábbis most jó .
-
fazr
senior tag
"Eleve nem mindegy hogy hol tartózkodsz. Mert hiába futtatod kb azokat a progikat, ha közben az átjátszótornyok messzebb vannak, persze hogy többet fog fogyasztani. Ha egyforma helyen nézted, akkor is lehet gyengébb vagy erősebb a jel, pedig u.a. a helyen tartózkodsz."
Beteg vagyok ezért utóbbi napokban itthon voltam és a telefon pár méteren belül mozgott tehát ez az elmélet bukott.
"Auto fényerő miatt is fogyaszthat jóval többet naposabb időben"
Mint előbb is írtam: itthon voltam, valamint a szoba be van sötétítve, így a fényerő is azonos végig.
"Ezt a "nagyjából ugyan azokat, ugyan akkor csináltam" tényleg komoly összehasonlításnak gondolod? Mert ez több mint röhelyes.
Lehet munkálkodott a háttérben, frissítéseket keresett, push is ide tartozhat."Ez annyit jelent, hogy csatlakoztattam a telefont notebook-ra, ment a restore 4.3.1-re, a JB és ez után a szokásos programokat telepítettem. Beállítottam az email címemre az Exchange-et push-al. Beállításokban és a programokban belőttem mindent szokásosra. Kihúztam a kábelt notiból és mivel ez után mentem is aludni estére szokásomhoz híven kikapcsoltam a wifi-t és az adatforgalmat. Mikor felkeltem bekapcsoltam wifi-t és kb 30-40 percig olvastam PH-n a szokásos topic-okat és blogokat ágyból. Pár órával később két speedtest.net -es mérésig kipróbáltam personal hotspot-ot 4.3.1-ben. Ez után csak emaileket olvastam és telefonáltam.
Na, hogy valamennyire hiteles legyen a teszt, ezért 4.2.1-el ugyan ezeket csináltam (pers hotspot-os tesztet 4.2.1 esetében MyWi-vel helyettesítettem) és a "nagyjából" kifejezést csak azért használtam mert kis eltérések előfordulhattak (max 1-2 %). Mivel minden ugyan abban a szobában történt, ezért majdnem 100%-ban azonos körülmények között használtam mindkét esetben a telefont. Ráadásul ma a 4.2.1-el 3 perccel többet telefonáltam, de 4-el kevesebb emailt kaptam."Szóval ennyit a "hiteles" tesztedről, és a pánikkeltésedről.
"
Nem pánikkeltésnek szántam, csak utána olvasgattam miket írnak az újabb iOS-ekeről, mielőtt rászántam volna magam a frissítésre és sokan írták, hogy jobban merül az akksi. Először nem nagyon hittem benne, de mikor elkezdtem használni, látványosan csökkent a töltöttség mutatója és első nap estére annyira lemerült mint korábban két nap alatt, akkor eldöntöttem megismétlem a napomat 4.2.1-el, hogy biztosra menjek nem csak bebeszélem magamnak. Sajnos igazam volt és sok más embernek is. Ettől függetlenül lehet neked lehet optimálisabban működik, mert sokan írják, hogy nekik jó, de legalább ugyan annyian írják, hogy drasztikusan csökkent az akkuidő.
"Tök jó, hogy be lett téve egy hír, hogy mit fog tartalmazni a 4.3.2 és már már mindenki kombinál, hogy biztos azért mert milyen szar lett az aksi 4.3.1-ben, és ezt akarják javítani."
Ez fogalmam sincs, hogy jött neked. Mostanra fejeztem be a "tesztet", ezért írtam most a hozzászólást.
ui: ezeket a Cydia-s progikat telepítettem: SBSettings, SwitcherPlus, iFile, Lockinfo, Safari Download Manager
JB-vel elvileg nem lehet gond, mert ha jól olvastam te is használod. -
rolcsibácsi
őstag
en mar irtam hogy nekem meg ihy tunik hogy tovabb birja 4.3.1el, de hat jah ezt eleg sok dolog befolyasolja..
mindenesetre en senkinek sem ajanlom hogy frissitest nyomjon restore helyett ill hogy backupot rakjon vissza ami egy regebbi szofthoz tartozott. sztem nem tul egeszseges, plane ha elotte volt jb..
en az automata fenyerot kikapcsolom es allitgatom kezzel inkabb es addig sem kell dolgoznia az erzekelonek. 3g-t, wifit is kikapcsolom ha nem kell, emailek meg jonnek edgen is rendesen.. -
Soak
veterán
Azért ahhoz laboratóriumi körülmény nem kell, hogy lássam, hogy nap végén eddig kb 50%-al hoztam haza, most meg belenyal a 20%-ba . Az is feltünő, hogy készenlétben is masszívan repül lefelé az akksi . Ugyanúgy használom , nyilván nem mindig %-ra azonos, de ez a változás nem hibahatáron belüli, nem 1-2%, hanem 10-20% . Én csak azt nem értem, hogy az emberek nagyrészének ez van, de vannak páran akinek nem? Nekik mi más ? Nem értem, nézegettem minden funkciót de semmit nem találtam ami 4.3.1 specifikusan változott volna .
-
fazr
senior tag
Nekem kb kétszer olyan gyorsan merült 4.3.1-el 4.2.1-hez képest.
Tegnap ugyan abban a napszakban tettem fel 4.2.1-et mint korábban 4.3.1-et. Mindkét esetben azonos programokat telepítettem és azonos szolgáltatásokat állítottam be. Nagyjából ugyan azokat, ugyan akkor csináltam.
Feljegyeztem az értékeket, mert direkt az akksi időt teszteltem, azonos idő után:
4.3.1 53%
4.2.1 76%Az eltérés elég nagy szerintem.
-
Nem, de ez nem is lockinfo-hoz van. Szóval amúgy sem lehetne hozzá feltelepíteni.
Ikonokat szeretnék a lockscreenre kitenni (mail ipod, stb). Viszont ehhez az kell, hogy a lockinfohoz lehessen feltelepíteni, mert egy külön program összeakadna vele (értelem szerűen, vagy a lockinfo pakol ki cuccokat a lockscreenre, vagy másik program, a kettő együtt nem tud, vagy legalábbis biztosan összeakad).
-
rolcsibácsi
őstag
-
Nem konkrét telefonról van szó, csak egy éven belül tervezem valami okosteló beszerzését, és kiváncsi voltam, hogy WP7-en, vagy a iPhone-on van-e ilyen fícsör.
Droidra én is tudok ilyen hekkelni, de az nem hozza sem az iPhone gördülékenységét, se a wp7 k*rvajó kezelőfelületét.
Szóval még csak puhatólózok, de ha Apple cuccot veszek, akkor iPhone5 lesz.(#49351) manchester85:
Nem pont erről van szó.
-
joey04
titán
Azért 6-10 progi nem sok idő. Téged ismerve, azonban ez nem 6-10 lenne.
Te annyi progit raktál fel az első 2 hétben, mint eddig én összesen (sem)
De ahogy olvasod, van erre is megoldás (backup)Meg lehet kövezni ezért a véleményért,
Kövezni nem kell, de hamarabb volt JB, mint AppStore.
-
vadászcsiga
félisten
-
Soak
veterán
A cydias appokat is le lehet szedni jóárasítva.
szerk : Amúgy nekem elég sok van fent és összeakadás meg ilyenek sosem volt még . Igazából, ha nem látnád a cydia ikont nem mondod meg, hogy JB-s a telo, ugyanúgy müködik mint egy gyári .
szerk 2 : a Cydias appokat ugyanúgy lehet backupolni.
-
1. Ezért van mindegyikből trial, ki tudod próbálni, kiderül az is összeakad-e.
2. Írsz a fejlesztőnek, ha para van. Nekem a smartscreen nem ment fel régebben 4.1-re. Írtam a fejlesztőnek, és fél óra múlva jött az e-mail, hogy kész, tegyem fel, és menni fog. Aztán még volt egy kölcsönös köszönetnyilvánításos e-mail. Most is megtehettem volna, de már úgyis ki akartam próbálni valami mást, és ezzel most szép ürügyet is kreáltam magamnak, hogy megvegyem ezt is. Ja, smartscreen 6,25 dollár, lockinfo 8,25.
3. Nem te mondtad pár órával ezelőtt a telefonban, hogy nem baj,ha azt a kevés progit felteszed maual?Én sem bízom a cydia-backupoló progikban.
-
joey04
titán
marad a google.
ez nem hivatalos, ez buhera. fel lehet fogni úgy is, hogy ez egy rövidfilm, melynek címe: betekintés egy Androidos mindennapjaiba.
nem szeretem használni. pl. mostanában újult meg a cydia. Lusta voltam kipróbálni. csak azért nyitottam meg, hogy megnézzem mik vannak fent, mit másoljak be neked. Szerintem ezt úgy kell használni, hogy kitapasztalod mik kellenek, közben becsúszhat pár restore is, készülj fel. Aztán ha összeszedted, akkor minden szoftverfrissítésnél felpakolod ezt a pár dolgot. Aztán eldugod az ikont egy mappába, és rá se nézel. Maximum ha valami rakoncátlankodna az új szoft miatt, akkor ránézel a cydiára, hogy van-e hozzá frissítés. -
joey04
titán
Nagy spíler nem vagyok, de ami nekem alapnak számít, az a Multicleaner, (normális multitask), Sbsettings, Cydelete (cydiás cuccok is kapnak kis X-et hosszú nyomásra, hogy olyan könnyen lehessen törölni, mint a gyári progikat), Infinifolders (bármennyi app pakolható egy mappába), Safari Download manager, iFile (rendes fájlkezelő), Yourtube (yt videók mentése), open ssh.
Winterboard nem tudom, hogy most milyen, régen az néha okozhatott galibát, én mg 3G-n próbálgattam, oda a vas is kevés volt. Ma már nem kell, a választható hátteret sem mindig használom, most is ios 3 féle feketeség van. A fenti kombóval nekem tökéletesen megy a gép, semmi különbség a gyárihoz képest gördülékenységben, stabilitásban. Amit ki fogok még próbálni: Celeste.
-
Soak
veterán
Az sbsettings nem élhetetlen és hamar jön hozzá frissités szerintem . Amúgy meg az apple sorozatosan követ el hibákat az uj iOS-el is akár, ennyi erővel az sem fér bele a juzerikszperiencbe, pedig de csak épp bugosra sikerült . Ha meg valami bugos, arra egy jó Cydias app általában sokkal elöbb reagál mondjuk mint egy uj iOS .
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- LG LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest