- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Aktív témák
-
blunt
aktív tag
válasz
runner 125 #49857 üzenetére
az apple mar egy jo ideje serial number alapjan dolgozik. es ez az osszes termekukre igaz!
-
Gubro
senior tag
válasz
runner 125 #49857 üzenetére
Igen.
-
manchester85
veterán
válasz
runner 125 #48612 üzenetére
Szerintem meg ne legyen ennél vékonyabb már egy telefon. Ha túl vékony, egyszerűen bizonytalanná válik a fogása, nincs fogáspontja. A legömbölyített szappantartó forma pedig csak úgy repül az ember kezéből. Legyen az előlap jobban kihasználva (nagyobb kijelző vagy kisebb előlap, ugyanakkora kijelző mellett) a vastagság meg szerintem ne változzon. Én speciel nem szeretnék egy bankkártyát markolászni, 3 ujjal.
-
zsambek
aktív tag
válasz
runner 125 #48566 üzenetére
Szia,
Minimum 20x húztam már így ki az iPhone-mnak az üvegét, de semmilyen probléma nem lett belőle.
zsambek`
-
válasz
runner 125 #48560 üzenetére
Ez ígyvan iPhone 4 esetében. Viszont 3G/3GS-en mint láthattad is, gyk. a fél telefon a hátlapra van csavarozva belülről.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
runner 125 #47508 üzenetére
ha nokia lenne vagy bármi más akkor szted nem tartanának fasznak itt páran?
-
manchester85
veterán
válasz
runner 125 #47516 üzenetére
Elhiszem. Viszont tönkretenni egy hibátlan modellt, hogy valamivel drágábban lehessen eladni a cserekészüléket...ez nonszensz. Mi van, ha a szervizes azt mondja, beázott, le lett ejtve, esetleg rájön a "turpisságra"? Egyébként mennyit lehet nyerni egy lassan 2 éves modell esetében egy új készüléken? 10 esetleg 15k-t? Na meg persze csak ha megfizetik, mert a 3GS piaca is leszállóágban van azért már. És ezért kockáztatni, egy jó készüléket megrongálni? Ügyeskedjen az ember ott ahol tud, nem is akarok én ítéletet mondani, de ez nemcsak hogy kockázatos, kisstílű, de egyben kevés hasznot hozó próbálkozás is. Ezzel az erővel raboljon hajléktalanokat, még az se ennyire méltatlan...
-
trobi28
addikt
válasz
runner 125 #47502 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni akkor fél perc micro is megteszi (valahol egyszer olvastam hogy utána nincs az a szervíz aki megmondja hogy mi történt a HALOTT készülékkel)
ÉN NEM PRÓBÁLTAM!!!!!!! -
manchester85
veterán
válasz
runner 125 #47508 üzenetére
Nemtom, mi köze ennek az Apple fanatizmushoz, én emberi normáknak nevezném inkább...
-
máyköl
veterán
válasz
runner 125 #47505 üzenetére
Én is meg akartam csinálni, de inkább nem szúrtam ki velük.
-
GALARDO
addikt
válasz
runner 125 #47505 üzenetére
Igen csak ha van egy jó telefonom direkt azért nem tenném tönkre hogy kapjak egy újat de te tudod.
-
GALARDO
addikt
válasz
Mi értelem lenne?
-
manchester85
veterán
válasz
Nem nevetés, hanem egy inkább teljesen más gondolat, pontosabban értve jelző jutott eszembe, de az nem lenne szalonképes.
Ha sokáig baszkurálod, nyilván megreped, hajrá.
-
válasz
runner 125 #46831 üzenetére
Na mi van, hiányolsz a gyúrós topikból?
Legalább volt szerencsém mindkettő tulajdonosa lenni egy ideig, úgyhogy nem a levegőbe beszélek. Ha visszakeresel a kis összehasonlításomba, volt pár dolog, ami a Galaxyban jobban meg van oldva és ezt is szépen leírtam
-
hemaka
nagyúr
válasz
runner 125 #46289 üzenetére
Gondolom most jobban vigyáznak majd a söröző programozókra.
De április körül biztos lesz már valami...
-
GALARDO
addikt
válasz
runner 125 #46282 üzenetére
Júniusba.
-
verser233
senior tag
válasz
runner 125 #46224 üzenetére
Köszönöm neked is!
Még egy kérdés:
- Ugye ennél a négyes iphone-nál sokszor lehetett olvasni, hogy vannak térerő hibái. Ez most mennyire van igazából jelen? Olyat is olvastam, hogy ha balkezes valaki az jobban eltakar valamit a telefonon (annyira nem értek hozzá, meg eddig nem is foglalkoztam vele igazán) amitől könnyebben elmehet a térerő. Ez mennyire valós?(Bal kezes vagyok) Illetve metrón mennyire lehet jól használni telefonálásra? Csak azért kérdem, mert nekem a 3gs olyan volt, hogy hívtak és 10-ből 8x alig értettem mit mond, vagy megszakadt.
-
rOwLeY
őstag
válasz
runner 125 #37056 üzenetére
közben olvastam. Sztem ez is hardveres gond lesz, mert jb-zett és full szűz restore-olt rendszeren is megvan a probléma. Mind1 a hétvégére még adok neki időt, meglátom hogy viselkedik, ha nem oké, jövő héten beviszem szervízbe.
-
rOwLeY
őstag
válasz
runner 125 #37052 üzenetére
és melyik szervízben volt ez? Nekem térerő problémái vannak. GSM hálózatra nem megy fel csak 3G-re és a hívások is szakadoznak. kipróbáltam Pannonnal és T-s kártyával is. Attól félek, h emiatt rinyálnának, hogy mutassam meg a saját SIM-emmel h mi a gond, csak hát Pannon-os a kártyám és T-s a teló.
Ha a Network menüben OFF-ra állítjátok az Enable 3G-t, akkor nektek is elmegy a térerő? Elvileg nem szabadna, mert GSM hálózatra akkor is csatlakoznia kéne.
-
a000
őstag
válasz
runner 125 #37052 üzenetére
Hova asdtad be? Melyik t-be?
-
válasz
runner 125 #37034 üzenetére
Elvileg, ha le voltak mentve az shsh filejaid (vagy manuálisan, vagy a Cydia-ban), akkor vissza tudod tenni a 3.1.3-at. Csak a saurik szervert be kell írni a hosts file-ba, hogy ne az Apple-el akarja aláíratni a szoftot, hanem a saurik serverrel.
-
manchester85
veterán
válasz
runner 125 #37034 üzenetére
Akkor upgradelj, vagy a recboottal vedd ki recovery-ből.
-
válasz
runner 125 #37031 üzenetére
Az oké, hogy restore-oltál, de mit raktál rá, melyik szoftot? Az apple csak a legújabbat írja alá, így a taurik szervert kell brakni a windows host file-jába.
-
manchester85
veterán
válasz
runner 125 #37031 üzenetére
Recboot-tal vagy tinyumbrellával tudod kivenni recovery-ből. De miért maradt recoveryben
Nem engedi upgrade-elni?
-
manchester85
veterán
válasz
runner 125 #37028 üzenetére
dupla
-
manchester85
veterán
válasz
runner 125 #37028 üzenetére
Szerintem mind1, de inkább restore. Az aktiváláshoz szükséged lesz T-s kártyára. Viszont, ha kapsz egy új telót, akkor azt már nem fogod tudni downgradelni 3.1.3-ra szerintem.
-
manchester85
veterán
válasz
runner 125 #36923 üzenetére
Szerintem elég a garijegy, bár nem tudom pontosan. 14 munkanapon belül vissza kell kapnod.
-
manchester85
veterán
válasz
runner 125 #36916 üzenetére
A teljes készüléket. Fóliázott, újat fogsz kapni.
-
Kashim
őstag
válasz
runner 125 #36874 üzenetére
Tudtommal cserélik, nem is kell hozzá mérgesnek tűnnöd. Ha visszaviszed azért tolj egy restore-t, mert a JB-t nem kedvelik és volt már, hogy amiatt visszautasították. (elég suttyó módon)
Hopp most látom válaszoltak már előttem. Sry a dupe-ért.
-
cigam
titán
válasz
runner 125 #36705 üzenetére
?? Miért maradna ott a régi? Ha kijön egy frissítés, logikus, hogy felülírja az új verzióval.
Azt nemtudod megcsinálni, mint pc-n, hogy 1 program különböző verzióit telepíted/használod. -
Kashim
őstag
válasz
runner 125 #36688 üzenetére
Én is ugyanígy jártam anno. Vidéki vagyok és jó lett volna körbekérdezni a boltokat hol van iPhone, de nem adhattak ki infót, szóval caplathattam fel a legközelebbi Tré-pontba imákat mormolva. Mondjuk én 3Gs-t vettem "csak". Szerencsére volt nekik, bár csak fekete.
-
talamasca
senior tag
válasz
runner 125 #36684 üzenetére
Nem opció, sajnos.
Az ügyfélszolgálaton nincs (vagy nem adnak ki) infót a boltok készleteiről...
A webshop 15.-e körül kap legközelebb készülékeket... -
CoDWaW07
őstag
válasz
runner 125 #36674 üzenetére
Nincs sajna
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #36574 üzenetére
..jah, leesett.
Nem, nekem 3GS-em van.
-
Klemens
őstag
válasz
runner 125 #36520 üzenetére
Ha 1 napot elvisz rendesen, akkor az már jó. Sajna nekem a Pulse, messze kevesebb netezéssel épphogy kihúzza mire hazaérek.
-
Newyorker
addikt
válasz
runner 125 #36520 üzenetére
az I 4 -nek?
-
MartOOn
addikt
válasz
runner 125 #36515 üzenetére
enyémmel mi lehet? erre tudsz vmi megoldást? köszi!
-
MartOOn
addikt
válasz
runner 125 #36512 üzenetére
ma vettem ezt a szaros 3g-t, ma szedtem le netről itunest semmit nem változtattam rajta a dfu meg nem tom mit jelent
-
MartOOn
addikt
válasz
runner 125 #36511 üzenetére
valaki hozzám is szolon már légyszi nekem semmi nem változik
itunes logo meg a kábelvég oszt ennyi
itunes meg nem látja...
megoldás van vagy dobjam ki?
-
MartOOn
addikt
válasz
runner 125 #36506 üzenetére
ugyanebben a cipőben járok csak 3.1.3-ról akatam 4.1re tolni....
-
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #36506 üzenetére
Recoveryből nekem csak restorerral jött vissza.
Mert a hackelt itunesban nem tudtam szoftvert frissiteni mert a recovery módban lévő I4-et nem ismerte fel az xp 64 bit.. így kivittem a kinti géphez netet átdugtam itunes fel, erre a gép érzékelte, hogy a teló recoveryben van és onnan restore és ment is utána vígan -
JarrekStar
tag
válasz
runner 125 #36052 üzenetére
-
manchester85
veterán
válasz
runner 125 #27981 üzenetére
A tartozást szerintem úgy értette, hogy lejárt a hűséged, vagy előre kifizetted a hűség végéig az előfizetési díjakat. Tehát mondjuk, ha ikon 200-ban 2 éves hűséget kötsz, akkor fél év után csak úgy függetleníthetsz, ha kifizeted még a 1,5 éves "tartozásod", ami ebben az esetben 90 ezer ft, erre jön rá a 20 ezer ft-os függetlenítés.
-
Berci77
tag
válasz
runner 125 #27336 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁ, csak vagy 1000szer lett leírva, hogy a másik mikrofon. fura is lenne, ha szólna :-)
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #26656 üzenetére
Megoldva, köszi mindenkinek.
-
tikshow
addikt
válasz
dobj meg priváttal, hogy mi érdekel
-
t.rudolf
csendes tag
válasz
runner 125 #26672 üzenetére
Jogos!!!
-
Csapi007
veterán
válasz
Hy
Az este folyamán tudok segíteni ha gondolod. -
Birki
tag
válasz
runner 125 #26597 üzenetére
Nem a Te infod volt a téves. A cydia megfelelő repo-jából letölthető a program, aminek a neve yxflash! (Vigyázz vele, mert sok negatív tapasztalat is olvasható róla!) Privát megy...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
runner 125 #26604 üzenetére
A géped a helyi kapcsolatot veszi alapértelmezettnek, ezért van szükség letiltani adott esetben a helyi kapcsolatodat, vagy a wifi-t!
-
Syl
nagyúr
válasz
runner 125 #26602 üzenetére
Ezzel most összezavartál.
Mit is szeretnél csinálni?
-
Sorrentino
csendes tag
válasz
runner 125 #26604 üzenetére
Nálam külön helyi kapcsolatként jelenik meg a tethering (apple mobile device néven).
Értelemszerűen ne ezt tiltsd le, hanem ha van ezen kivül másik helyi kapcsolat a gépen. Nekem van, és ha azt letiltom, akkor hopp, és működik is... -
Sorrentino
csendes tag
válasz
runner 125 #26602 üzenetére
Tiltsd le a sima internetkapcsolatodat a számítógépen.
Start-Hálózatok helyek-hálózati kapcsolatok megjelenítése----és itt jobb klikk a helyi kapcsolatra, majd letiltás.Nálam így működik.
-
Csapi007
veterán
válasz
runner 125 #26595 üzenetére
Hy
XYFlash egy kezdetleges flash kezelő program volt, köze sincs a Divx-hez.
Legegyszerűbb hogyha átkonvertálod a filmet. De JB után a VLCPlayer le tud játszani konvertálatlan filmet. -
Syl
nagyúr
válasz
runner 125 #26582 üzenetére
Én már ejtettem el utcán, betonra
Semmi baja nem lett. Szerencsére!
-
manchester85
veterán
válasz
Először azt hittem, a sajátodról beszélsz.
De mondom magamban, a smiley-k alapján csak másé lehet.
spedy!
Ja, 70 ezerért megmarad a garid, sőt, újra is indul...
Ha neked ennyit megér...
-
spedyboy
senior tag
válasz
épp ezen gondolkozok
hogy akkor mivan ha betöröm a képernyőmet és elmegyek a tmobilehoz hogy javitsák meg hisz szerviz is (elvileg)
és akkor az a legjobb ha ők megcsinálják és garim is marad ugyanugy... -
Syl
nagyúr
válasz
runner 125 #26575 üzenetére
Üdv a klubban! Várunk
-
BloodyEddie
őstag
válasz
runner 125 #21546 üzenetére
Nem tudom sajnos, csak Gmapset és 1.0 iGot használtam navira.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
runner 125 #21524 üzenetére
Szabad ég alatt nagyon. Kocsiban nekem dobálta néha a jelet és lassan talált műholdat (igaz, az első verziós iGO volt).
-
D@niel
addikt
válasz
runner 125 #21511 üzenetére
Hello!
Hátlapon 3G-nél a modell szám A1200 valamennyi, GS-nél A1303.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
GS-en csillogó a szöveg (mint az alma logó), 3G-n matt szürke színű.
(#21510) spedyboy: magad ellen beszélsz, kategóriákba szelektálva sokkal átláthatóbb. Akár egy "játékok/alkalmazások/egyéb progik" válogatás is sokat javít a helyzeten, nem kell 5-6 oldalt átlapoznod mire megtalálod a keresett ikont. Nem feltétlenül "elvetemült" az, aki szeret rendet tartani a telefonján. Persze lehet kézzel átrendezgetni is az oldalakat, de hosszú távon lehetetlen ezt csinálni. Állatkert, kerítés... örülnék ha úgy tudnék programozni, mint azok az "állatok".
-
válasz
Több módszer is van rá. Ránézésre a hátlapon a 3G-n sokkal sötétebb az iPhone felirat és ami alatta található.
Valamint a 3GS-ben van iránytű, és voice control alapból, a gyári appok között. Ja, és nike + alkalmazás.
Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest