- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nem árt ha van ismerősöd a T-nél, még ha közvetett, már az is elég. Iszonyat nagy még mindig a hiszti. Mindent elvisznek csont nélkül, legyen 16 vagy 32Gb. Nesze neked válság.
Egyébként mesterségesen van generálva a hiány, hogy fenntartsák az érdeklődést, és nem utolsósorban az árakat. Ez belső infó.
-
zack
nagyúr
Bárcsak annyi gondja lenne az N8-nak, mint az i4-nek...Szerintem repdesne örömében az N8 topik.
Más:
Akit tudtam felvettem GC-ben.
Jah..Megvettem a másik kötelező játékot is, a Fruit Ninja-t. Elképesztően jó a játék! Eddig számomra a best of.
Viszont 3G-n láttam egy játékot, amit kerestem a store-ban de nem találtam. Teheneket kellett kilőni, és nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni a játék nevét illetően. -
10 dollárért 3-at adak, akár azonos, akár különböző színűeket. Jól ráragad, és a bumper sem szedi le.
atirag: én is balkezes vagyok, azoknak nagyobb szívás a térerő probléma. Én könnyen beszélek itt a III. kerületben, full térerő mellett. Majd ha megyek haza vidékre látogatni a szülőket, kíváncsi leszek, milyen lesz.
-
Ez egy baromság, főleg, hogy a szélei gumiból vannak.
Escatech: SGP oldaláról nyogudtan rendelj, én is rendeltem többször onnan, és semmi para nem volt, 2-3 munkanapot ültek a csomagon, aztán 5-6 munkanap volt, míg ideért a posta.
Vasinger!: Hát ez megb*sz
"Kijelző törlő fólia" meg "Kontaktus"
-
Escatech
csendes tag
persze, hogy nem :] garanciapapíron rajta is van, hogy a véletlenszerű sérülésekért nem felelnek, nekem pedig ebből az jött le, hogy hiába bizonyítom, hogy gyárilag ilyen, akkor sem fognak vele semmit csinálni. Így már viszont látom az értelmét a linkelt cikknek
(by the way az is vicc, hogy mennyi panasz van arra, hogy az apple bumper is sérüléseket okoz a fém kereten. Pont a hátlap miatt aggódtam, mikor megtudtam, hogy üveg...) Évek óta használok Apple termékeket, szóval megszoktam már, hogy kb minden nyomot hagy rajtuk (ipod classic+belkin tok pl) de azért annak örülnék, ha a jövőben nem járnék így a többi termékükkel.
-
Mtt
tag
Akkor már ketten vagyunk nagyon haragosak... Szerk.: 3-man, @Octi is
Gondolom nem csak nekem van Google keresőm, vannak erre a problémára magyar leírások is, szóval meglesz a heti program.Kérdés hogyan kezdjek neki, leszedjem a jb-t meg a függetlenítést, tegyem fel csak simán iTunes-szal az iOS4-et, és utána alkalmazzam a bm-es leírást? Valamely tapasztalt fórumozótól kérhetek MSN-es segítséget?
-
Octi
aktív tag
-
Csigger
őstag
hááát, te tudod, de az utóbbi időben a Nokia okosmobilokért én egy fél forintot nem adtam volna!
akkor tényleg várd meg, ahogy a kolléga mondta a WM7-et, mst láttam róla egy videót, mondjuk tiszta Android meg iOS copy, de úgy tűnik használható!
vagy ha nagyon más kell szerintem a Samsung Galaxy S ami így videókról bejövős... -
-
rolcsibácsi
őstag
-
a000
őstag
-
samgar
őstag
Mint lentébb olvashattad ( nem tudom megtetted-e ) a jailbreak nem "hekkelés", hanem teljesen legális lett és rengeted lehetőség rejlik benne fejlesztői téren. Kicsit olvasgass utána. Nem mindenki csak játszik a telefonon, bár néha kétségeim támadnak, mikor a "szakmai" topikban minden második hozzászólás arról szól, milyen kurvajó játék ez is meg az is...
-
Fercsa
senior tag
Nalam ugy van benne, ha atallitom magyarra, hogy "Spotlight kereses".
KépEsetleg probald meg, hogy atrakod angolra.
Szerk.: Ha megvan osszes pipa ki majd ujraindit, kulfoldi forumokon jelentos gyorsulast ertek el vele. Egyesek 3.1.3 sebessegehez hasonlitjak, hat kivancsi leszek nalad is javul-e.
-
Kommy
veterán
100%, hogy kell lennie, beállítások ott elvileg ha nem görgetz az utolsó menüpont az általános, utána pedig a képernyő 3/4-énél van egyetlen különálló rész aminek a Spotloght keresés abban kell minden kikapcsolni.
Amúgy az iOS 4 már 1 hónapja kinn van lassan, sőt már jött is egy frissítés hozzá. Szóval bőven kivártad a 4-5 napot. És 1 millióan leírták már, hogy 3G-n nem az igazi. De elvileg te vissza tudsz menni régebbi firmware-re.
-
Syl
nagyúr
Ja, így érthető. Újraindult a gari.
Csak azért kérdeztem, mert ugye sokan a "2 éves az iphone-ra a garancia" tévedésben élnek.(#32262) jacis
Van ám!
A tavaly létrehozott accountomhoz felvittem a bankkártya adatait. Azonnal leszedett 1.98 eurót.
Két napra rá beléptem az appstore-ba, azzal fogadott, hogy erősítsem meg az adataimat. Ismét leemelt 1.98 eurót.
Vettem egy 0.79 eurós programot, semmit nem vont le.
Egy hét múlva jött a következő "confirm your account info", és persze ismét ugrott 1.98 euró!
A probléma az egészben, hogy céges telefon lévén, a céges bankkártyát regisztráltam be és most van rajta némi hiány. 3 x 1.98 euró levonás, de csak egy 0.79 eurós számla van mellé.
Szóval pusztuljon meg jobs a boltjával együtt! -
-
Nem biztos, hogy mi kapunk még abból a szériából. Elvégre, akinek cserélték, mert visszavitte, olyat adtak, ami már nem produkálja a jelenséget. Bár, a sajtótájékoztatón azt mondták, szept. 30ig adnak ingyen tokot, addigra fogy el a raktárkészlet (viszont ez is érdekes, nem úgy volt, hogy már most sincs sehol raktáron?
).
Mindegy, remélem, mi már a jó szériából kapunk (bár engem a mostani sem zavar, nagyobb a füstje, mint a lángja a hibának szvsz). -
Szerintem nem. Tudom, hogy mondta a "Steve" de attól még csak a tényeket látom. Hogy nincs elég, meg hogy az angol oldalon is 2 hete folyamatosan azt írja az Apple, hogy 3 hét múlva szállítják, ha most megrendeled...
Most látom a cikket: [link] A plusz 17 országban, ahol július 30tól kezdik értékesíteni a mobilt, mi nem vagyunk benne.
-
AirBundy1
tag
Ma este nekiálltam feltenni a 4.0 custom fw-t, nehogy baj legyen a 4.0.1-gyel, és pont mire végeztem úgy 23.45-kor, az itunes az utolsó sync alkalmával kiírta, hogy elérhető a 4.0.1. Lehet, rosszul értelmezem, de szerintem éppen belecsúsztam, amikor még engedte a 4.0-t.
-
rolcsibácsi
őstag
-
rolcsibácsi
őstag
ja arra ki ne vágyna, viszont az kinek kell hogy ha bemész a metroba és a sarkát fogod akkor elszáll?
vagy ha külföldre esetleg vidékre mész..
meg egyátalán, én nem vennék egy hibás valamit, mégha az csak ritkán is jönne elő..
(nekem egy androidos teló is jöhetne kipróbálásra, télleg nem kell csőlátásúnak lenni h csak apple, de mint mondtam énis imádom az őskori 3g-met)milyen telód van? milyen itunes verzio? és mit akarsz rárestorolni?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest