- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
válasz
joey04 #49882 üzenetére
Nem semmi. Ide se figyelek pár napig és valaki kifordította a világot a helyéből... hihetetlen.
Basszus!Akkor ezek szerint van egy fix pont az univerzumban!!!
Enjoy: nem úgy volt a pletyka, hogy hamarosan a mobileme is ingyenessé válik? Hm... mintha olvastam volna valamit erről...
-
manchester85
veterán
válasz
joey04 #49730 üzenetére
Jól tetted!
Nem tudod (tudjátok) hogy a hivatalos szolgáltatói függetlenítéshez kell-e restore? Mert nálunk van most a családban egy iPhone 4, 4.2-vel, és lehet, hogy azt öröklöm majd meg. Még képlékeny a dolog, az is lehet, hogy én leszek vodás, de SHSH nem lett mentve, ennyi a tuti. Viszont amióta 3G-re kiadták az iOS4-et, én már nagyon óvatos lettem.
hemaka: köszi!
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
joey04 #49298 üzenetére
ensem vettem meg semmit, es nem is fogok. egyedul a pwntunesre ruhaznek be ha tudnam hogy tuti jo lesz.. sbsettingsbol en wifi, 3g, airplane, fenyero, es remove backgrounds kapcsolokat hasznalom csak, bluetooth meg a tobbi baromsag nem is latszik.. minek.. van egy olyan h more- arra tap es ottvannak a beallitasai.
amugy most vegiggorgettem gyorsan hohy miket mondjak, de telleg ami neked kell csak azt.. amit en minden iphonera feltennek mert eleg faszsag h mikozben szinkronizalsz a geppel, de hivnak, vagy te hivnal, vagy barmire hasznalnad akkor meg kell szakitani, erre van a syncronicity vagy mi.. ezzel a hatterben szinkronizal es kozben ugyanugy hasznalhatod a telot.. ha facetimeolsz bar szerintem senki nem hadznalja nalunk MO-n akkor jol johet a facebreak is. a tobbi telleg csak kiegeszito szemelyre szabhatosaghoz ahogy neked jobban tetszik a rendszer. vagyis ha valamiert anyazol hogy ez miaszarert igy van??? akkor kerdezz hogy mi a megoldas raa multicleaner hogy nez ki, ill hogy mukodik? en most a gyari multitaskot hasznalom, sbsettingsben ott a remove backgrounds ha az osszeset ki akarom nyomni, de ugy vannak amugy is beallitva hogy amikor duplaklikkel elohozom a csikot alapbol rajtuk van az x hogy egybol kinyomhato legyen ami nem kell- nem szukseges hosszan tartani az ujjam rajta h rezegjenek..
ja errol jut eszembe hogy en mikor igy irogatok a billentyuk megnyomasakor rezzen egy minimalisat csak hogy erezzem megnyomtam- nekem segit, persze igyis hibazok neha es lusta vagyok visszatorolni (egy swype-nak orulnek) de legalabb eleg gyorsan tudok irni -
zack
nagyúr
válasz
joey04 #48914 üzenetére
Szerintem sem poén, bár én tojok a jb-re.
goodwill:
Mi lenne ha átvonulnál a "melyik okostelefont vegyem" topikba?[link]
Egyrészt objektívebb képet fogsz kapni az összehasonlításról, és könnyebben tudsz majd dönteni, a vételt illetően, másrészt meg itt nem lesz flame, hogy fikát kap az Android, és csatlakozik 1-2 lelkes Android "fan" hogy megvédje szeretett rendszerét.
-
hemaka
nagyúr
válasz
joey04 #48914 üzenetére
Szerintem csak ezzel akarnak felvágni, hogy őket még az Apple is figyeli. Ha az Apple tényleg megszorongatná őket, már rég csak egy 404-es hibaüzenet lenne a domain alatt.
Zack, az a baj, hogy eleve egy félkész rendszert akarnak eladni. Úgy akarták csinálni, mint ahogyan az ios is lassan felépült. Csak azt éppenséggel elfelejtették, hogy annak bizony már jó pár éve...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
joey04 #48622 üzenetére
De aktiválni csak i4-en lehet ezért kértem segítséget privátban. A személyes adataimat nem szivesen írnám ide be.
M@te
A telszámaid megtartásáshoz csináld meg ezt előbb: Google Sync, utána a gmail tárolja őket. Onnan bármikor visszanyered az összeset.
Az sms-eket csak a backup tárolja de ha nem akarod visszatenni akkor elvesznek, legalábbis én így tudom. -
manchester85
veterán
válasz
joey04 #45993 üzenetére
Persze, ez tény, de szerintem keveseket érint, gyakorlatilag csak a Kanadában vett iPhone-okat. (ha a legális gyári függetlenből indulunk ki, és eltekintünk az extrém esetektől, mint távol-kelet vagy Ausztrália) Ráadásul meggyőződésem, hogy ez csak egyirányú dolog, tehát nálunk nem világgaranciás az iPhone, de az USA-ban már igen (gyakorlatban). Nekem 2 hónappal a gari lejárta után, szó nélkül ingyen cserélték a T-mobile-os 3G-n az üveget az USA-ban, 10 perc alatt kb. Majd miután elkezdett repedni a hátlap, és felhívtam a Starkinget (elmesélve a történetemet, hogy üvegcsere miatt kaptam ráadás garit, és hogy kiterjed-e hátlaprepedésre is) végig se mondtam, amit akartam, közölte, hogy a buborék esztétikai hiba, nem zavarja a működést, így azt se érti, hogy ezzel az Apple garanciálisan miért foglalkozott, majd közölte, hogy az apple nem javít, hanem új készüléket ad.
Jó, hogy itt ezek a senkiháziak jobban tudják, mi garanciális hiba, mint maga az Apple... Aztán elmaileztem a számlát, és néztek, mint a borjak.
Szóval oké, nincs világgarancia, de ha lenne itt is normális genius bar, vagyis tényleges apple szerviz, akkor nyilván más lenne a helyzet. Persze ez nem tudom, kinek a hibájából fakad, (nyilván az apple nagyon szigorú szakmai és felszereltségi kritériumokhoz köti a szervizelési engedélyt) viszont az tény, hogy amit az USA-ban megveszel, azt ők gond nélkül helyben tudják javítani, nyilván ezért nincs rá itt garancia, amit amúgy is oda kéne visszaküldeni. A gyári függetlenek meg elsősorban Európában kaphatók.
-
manchester85
veterán
válasz
joey04 #45986 üzenetére
Na mondjuk a starkingnak kb. annyi köze van a javításhoz, mint nekem. Ha garanciális a készülék, adnak egy újat, (refurb) ha nem, akkor szintén. (ilyen 70-80k körüli összegért, leadva a régit) Sajnos hivatalos iPhone szerviz, a szó szoros értelmében Magyarországon nem létezik. Nekem kellett felvilágosítanom a Starkinget, hogy a világon vannak olyan Apple store pontok, ahova, ha beviszem a készüléket, ott azon ténylegesen végeznek is valamit, tegyük fel, szakszerűen megjavítják. Persze, nyilván van ennek a kérdésnek is jelentősége, hisz aki tegyük fel Kanadában vesz egy függetlent, annak nagyon nem mind1, hogy tudja-e majd hova vinni itthon, ha baja lesz, csak szánalmas ahogy előadják, hogy hivatalos Apple szerviz, közben meg azon kívül, hogy a két készüléket elküldik A-ból B-be, semmit nem csinálnak. Majd miután elmagyarázom, hogy az enyém hivatalosan javítva lett, akkor ő néz hülyének, mert hogy az iPhone-t nem javítják... Ja persze, nyilván minden szervizben leadott készülék, ami megy az Apple-höz, azt a hulladékgyűjtőbe szállítják, az Apple meg legyárt az ügyfél letört némítógombja miatt egy új iPhone-t.
Pl. mi van, ha én akksit szeretnék cseréltetni hivatalos szervizben, garancia időn túl? Nyilván 70-80 ezerért lecserélhetem a telót egy refurb-re...
-
zack
nagyúr
válasz
joey04 #45593 üzenetére
Én szvsz. várok ezzel még.
Eleve itt van a nyakunkon a 4.3, és arra jóval gyorsabban lesz jb, mint 4.2.1.-re.
Annyit szívtam a bugokkal az elmúlt időszakban (Samsung), és úgy bennem van még, hogy jelen pillanatban a bug mentesség mindennél többet jelent nekem, és nagyon élvezem hogy semmi gondom a telóval és baromi stabil. -
joey04
titán
válasz
joey04 #45561 üzenetére
Még egy bug, ami a yourtube miatt van: ha fb appból ugranák át yt-re egy belinkelt videó miatt, akkor a yt app kilép. nás programnál nem fordul elő, a böngészőből is szépen átugrik és betölti a videót, csak fb appból érkezve csinálja össze magát. ha ezeket tudom, vártam volna még a frissítéssel, nekem a cydiás dolgok fontosabbak, mint az, hogy a proximity sensor hibátlan legyen. Még a safariban keresés jött jól, de ugye nálam ez is meg volt oldva korábban is.
-
rolcsibácsi
őstag
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
joey04 #45568 üzenetére
#45563... az en alairasomban ottvolt hogy untethered.. ki kellett vennem
a000: ugy nem lehet vele hdr-t ahogy a gyariban, de van benne kismillio effekt, koztuk hdr-el, de az hogy tul-,alul-exponalt kepekbol rakja ossze es minden reszlet latszik, azt nem tudja..
teyla:azt nem is lehet 2G eseten elrontani,mivel nem jon mar ra uj szoft, a legujabb a 3.1.3 tudtommal..
-
Kommy
veterán
válasz
joey04 #44972 üzenetére
Az ipagod maximum fejlesztőknek lesz használható, mivel te nem fogod tudni felrakni. (megoldható hogy felmenjen, de ahhoz kell egy fejlesztő aki megcsinálja és ehhez a forráskód kell). Érthetően nem fog bekerülni apstore-ba. MIvel arról írsz , hogy jb nélkül (így cydia kizárva).
-
zack
nagyúr
válasz
joey04 #44768 üzenetére
Hát ha ennyi lesz, én nem fogok frissíteni. Minek? Semmi lényegi újítás nem lesz benne.
Ha meg esetleg kipróbálom majd egyszer a jailbreaket mert olyanom lesz, akkor meg be fogom szopni. Kicsit olyan ez a 4.3 mintha a jb miatt jönne, mert szinte u.a. mint a 4.2.1...
A "mintha simábban futna" kijelentés egyébként is kevéske. -
zack
nagyúr
válasz
joey04 #44710 üzenetére
Arra is gondoltam, hogy bár ki van vágva a Carbon matrica a vakunál, és látszólag nem lóg bele, létezik hogy e miatt gyengébb az ereje hogy esetleg nem láthatóan lefog belőle a Carbon matrica?
Az a baj hogy levenni nem akarom, főleg azért, mertt mi van ha semmi köze hozzá. -
máyköl
veterán
válasz
joey04 #44231 üzenetére
Nekem is kicsit erősen kell nyomni. Néha azt hiszem, befagyott a telefon, mert nem lép ki a menübe a gombnyomással, aztán rájövök, hogy csak kicsit erősebben kéne megnyomni, úgy meg már egyből kilép.
Sok 3G-nél tapasztalok ilyet, a 2G-knél pedig pont az ellentéte, nagyon könnyen reagál a Home gomb. -
válasz
joey04 #42893 üzenetére
Elképzelhetőnek tartom, hogy az iPhone 5-nek megint más lesz a felbontása. Ha (S)(AM)OLED mellett döntenek, akkor nem is fognak tudni ekkora PPI-t elérni, mint a 4-esben van. A Retina Display kb. egy technikai demo, amit a hagyományos panelből maximálisan ki tudtak hozni.
Fogyasztás miatt jó lenne energiatakarékosabb kijelzőre váltani, még ha ez kicsit a felbontás rovására is megy.Persze áradozunk itt ekkora változásokról, holott az Apple stratégia biztos nem ezt diktálja, hogy mindent cseréljenek le az új iPhone-ban. Tehát valszeg a Retina Display marad. Hát mennyi változás volt a 3G és a 3GS között? Szerintem minden második generációnál van nagyobb előreugrás, változtatás.
Igen, miért nem azt olvassuk a hírekben, hogy megduplázták az akksikapacitást, és már minden mobilban a 2000-2500mAh lesz az alap...
-
zack
nagyúr
válasz
joey04 #42886 üzenetére
Nem kell sokat várni ettől a procitól. Annyira nem fog nagyot ütni. Az meg még kérdéses, hogy hogy oldják meg az optimális fogyasztást. Mert jó jó a dual core, csak sztem teljes mértékben felesleges még a nagy többségnek mobil eszközökbe. Jobban jártunk volna ha a meglévő 1 magos procik órajelét tolják fel 1,5Ghz-ig.
Mert az aksik méretére és kapacitására magasról fosik minden gyártó. A dual core-hoz meg elengedhetetlen lesz egy 30-50% nagyobb kapacitású aksi. Szóval hiába itt az LG újdonsága 2 magos procival, de nagyon kíváncsi leszek arra, hogy meddig fohja bírni 1 töltéssel, és mennyire fogja zabálni az akkut, ha esetleg 1080p rögzítesz, ill. 1080p filmet nézel rajta...
Sok a kérdés, és nem látom a megnyugtató válaszokat, addig pedig senki se ringassa magát feleslegesen abba, hogy megérkeztünk a mobil 2 magos procik világába. Persze elvileg megérkeztünk, csak ha majd 16 óránként kell tölteni az eszközt, az nem lesz túl nagy pozitívum. -
válasz
joey04 #42886 üzenetére
Az komoly, ha valóban így lesz, mindjárt gyorsabb lesz az iPhone, mint az asztali P4-em
Elképzelhető, hisz az A4 is ARM technológiára épül, majd az Apple A5-nek fogja hívni.Én egyébként fizikailag nagyobb kijelzőnek még örülnék, persze ne legyen szélesebb a telefon ezáltal
-
Everman
addikt
válasz
joey04 #42371 üzenetére
"mennyi volt ekkor a szabad memóriád?'
120 mega körül.
"de én ezt fájlaltam leginkább a 3G-nél"
No igen, azért a 4-esnek 4x annyi memóriával egyszerűbb gazdálkodnia és ez 4.x-es rendszert alapvetően erre a vasra írják. (Jó sok 4-es
)
-----
manchester85:
"Attól függ, kinek mi a természetes. PC-n se kell kijelentkezni ahhoz, hogy a program bezáródjon."
Látszik, hogy te Windowsról érkeztél
OSX-en nem záródik be egy alkalmazás attól (általában), ha lezárod a grafikus felületét (ablakát), a kilépéshez menüből ki kell léptetni.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
joey04 #42371 üzenetére
sztem ez a safari frissites inkabb ido kerdese mint memoria..
ha este megnezed amit reggel megnyitottal akkor jo hogy frissiti magat, es t
koze nincs a memoriahoz, nem?epp most hogy ezt irom leall a hatterben szolo tunein radio- wifirol megy meg nemtudom irni a szoveget, kov pillanatban meg ilyet ir hogy tulvan melegedve es varnom kell amig lehul, majd aztan tudom hasznalni
eddig meg sosem lattam ezt a kepet a telomon..
mar megy egy 3-4 mp et kellett varni..
furdokadban ulok epp, annyira nincs meleg vagy pára, nyitva volt az ajto..
meg maga a telwfon sem meleg ugyh eleg fura.. csak a tunein, safari meg a nimbuzz megy a hatterben.. hoban, fagyban semmi baja, amikor 3g-n kereszrul tv-t nezek rajta orak ota, es hozza se tudok nyulni a telohoz olyan forro( kozben tolton persze)
akkor nem irja eztmostmeg szobahomersekleten besir
lehet most erezte ugy hogy ezt a ficsort latnom kellmultitaskhoz annyit hogy skypenak van olyan beallitasa hogy maradjon e hatterben vagy ne.. de a multitast kezelo azert nem egy olyan nagy ordongosseg, ha a skype nem kell akkor azt kinyomod, a tobbit meg leszarod..
-
Everman
addikt
válasz
joey04 #42365 üzenetére
"Ezt tudom, de pl netezek kb megnyitott 3-4 tabbal, majd fifa, és ha még az angry birds is a memóriában van, maikor visszatérek safariba, újratölti az oldalakat."
Kíváncsivá tettél és kipróbáltam.
Safariban nyitottam 4 oldalt, majd betöltöttem pár játékot és alkalmazást (Angry Birds, Infinity Blade, Revolt, Real Racing 2, Twitter, Facebook, iBooks, Docs to Go), majd visszaléptem a Safariba. Nem töltött semmit újra, ott vártak a megnyitott oldalak.Az, hogy nálad miért csinál ilyet, azt passzolom.
-
Everman
addikt
válasz
joey04 #42334 üzenetére
"ez szépen hangzik, csak amikor annyi felesleges szar fut a háttérben, hogy lecsökken a memória, és a rendszer a safarit lövi le, akkor marha idegesítő, hogy újratölti az oldalt, amikor visszalépek."
A rendszer a legrégebben használt inaktív alkalmazásokat kezdi kilőni, nem azt amit használsz
Nálam van, hogy 20-30 alkalmazás is ott figyel a háttérben és semmit nem venni észre belőle.----
manchester85:
"Oké, de egyszer csak bezárod őket te is, nem?"
Néha igen. Nálam úgy van belőve, hogy hosszú home-ra bezárja az alkalmazást, ha meg a powert nyomom hosszabban, akkor minden háttérben futó folyamatot kisöpör.
De erre ritkán figyelek, mert nem sok vizet zavarnak a cuccok a háttérben."Legyen mondjuk a navigáció, rádió, egy voip kliens (pl skype) meg mondjuk egy azonnali üzenetküldő progi (msn). Lehet, még kifelejtettem valamit, de a különféle fingós-böfögős progiknak semmi értelmük, hogy ott figyeljenek a multitasking bárban"
A különböző fingós-büfögős alkalmazások nem is futnak a háttérben. Az általad is felsorolt IM, stream, GPS stb megoldások futnak csak a háttérben.
No meg illik tudni, hogy gyárilag a dupla home az nem multitasking bar, hanem recents bar, vagyis azt mutatja, amit legutóbb használtál, nem azt ami valójában a háttérben van, vagy fut (ha task managerként akarod használni ezt a funkciót, ahhoz plusz patch kell)."Ezeknek semmi értelmük, hogy bármilyen formában is (akár csak a memóriát zabálva, vagy semmit se zabálva, csak az időmet, hogy külön bezárjam őket) fussanak."
Nincs jelentősége a dolognak. Ha van memória, akkor ott maradhat, amíg a rendszer ki nem löki, mert senkit nem zavar. Mint mondtam nem kell ezzel foglalkoznod, mert nem lassítja a készüléket, ha meg kell az a memória, akkor felszabadítja magától, nem kell neked játszadoznod ezzel.
"Na ez az. Nem az számít, hogy neki szüksége van-e, hanem, hogy nekem szükségem van-e, hogy fusson. Ez itt a lényeges különbség."
A kettő ugyanaz.
Pl.: használsz egy navigációs alkalmazást, navigál az úton és közben bejön egy hívás. A navigáció megy tovább a háttérben, tartja a kapcsolatot a műholdakkal, sőt némelyik még kissé halkabban a szöveget is mondja tovább a háttérben. Ilyenkor neked is fontos, hogy menjen az adott alkalmazás a háttérben is.
Ugyanez az alkalmazás ha csak elindítod, de nem navigálsz vele és háttérbe küldöd, akkor felfüggeszti magát és a GPS kezelést is lekapcsolja, csupán a memóriában marad, hogy ha legközelebb meghívod, gyorsabban előtérbe kerüljön (egész addig, míg az általa foglalt memóriára másnak nem lesz nagyobb szüksége, mert akkor a rendszer kilépteti).Vagyis ténylegesen csak akkor fut egy alkalmazás a háttérben erőforrást is használva, ha neked is szükséges ez, mert olyan funkciót lát el, aminél a háttérben futás lényeges szempont.
-
Gubro
senior tag
-
manchester85
veterán
válasz
joey04 #42302 üzenetére
Hát hogy nem ment vele a képfeltöltés.
Amúgy az üzenőfal is részletesebb lett, amikor ilyen alkalmazások dobnak ilyen üziket (mittomén, kiszel tünde megnézte, milyen napja lesz holnap) akkor a válasz sose szerepelt az app-on belül az üzenőfalon, ami idegesítő volt.
szerk.
Én nem próbáltam mostanában a képfeltöltést, de az appstore kommentekben is sokan írták, meg Gubro is említette korábban.
-
madgie
titán
válasz
joey04 #37110 üzenetére
Nekem ez nem kevés, csak nem csüngök mindig rajta. Reggel felkelek, megnézem, milyen idő lesz, ha van időm, tíz percet játszom valamin, beérek a melóba, közben zenét hallgatok, melóban ha üresjárat van, két Guitar Hero szám, hazaérek, megnézem a leveleket, wifi max fél órát, estefelé talán megint egy kis játéknyomkodás, ennyi
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
joey04 #36892 üzenetére
Nekem bejött ...,neki szerintem nem,de erre az orvosság az eldás !
Azt már nem értem ,ha már elkelt a telója...és nem ordenáré buktával akkor minek bele energiát ölni ,hogy mennyire szar....
Olyan ez mint az a volt barátnő akit örültél ha le tudtál pattintani ...nemhiszem ,hogy a 626 dik gondoltat előtt következne az ,hogy most átmegyek és ráugrom -
joey04
titán
válasz
joey04 #35962 üzenetére
Valamivel hosszabb használat után:
Ami kérdés volt, hogy karcokkal hogy áll a hátlap. Nos, a 3G pár nap után karcos lett, ezen nincs most egy se. Szóval nem igazak a hírek, hogy karcolódik, vagy ha hosszabb távon ez változna (bár miért is változna) akkor sem lesz rosszabb ebből a szempontból (sem) mint a 3G/GS. Tokot nem tudom, hogy vegyek-e, mert ha veszek, akkor oda a "feeling", nagyon jó érzés csupaszon kézbe venni.
Napfény az nem sok van, így sokáig nem tudtam letesztelni, de tegnap végre sikerült elkapnom a napot, szaladtam is ki gyorsan. Első tapasztalatok és videók alapján is azt gondoltam, hogy gyengébbet hoz ezen a téren mint az elődök, kb olyan lesz, mint egy SAMOLED. Nos, szerencsére annál jobb, a 3G-nél egy kicsit gyengébb, de lehet, hogy csak belemagyarázom.
Akksi változatlan, az "erős kezdés" után arra gondoltam, talán még javulhat egy kicsit, ez tapasztalataim alapján nem következett be, de a 3G-nél jobban bírja.
Fagyások nincsenek, bugokból akad egy kevéske. Egyszer volt olyan, hogy ment a zene, és ha beléptem a beállításokba, akkor leállt a zene. Nem memória gondok lehettek, mert másik 5-6 program indítása után is lazán ment tovább a zene, csak a settingsnél lépet ki. Újraindítás után megoldódott a probléma. A másik amit valaki említett is, és akkor írtam, hogy nálam nem jön elő, a wifi probléma. Nos, azóta párszor nekem is előjött, néha megszakad a net, ha wifizek, de nem dobja el a hálót látszólag, a jel is maximumon van. Random csinálja, néha 1 perc után, néha órák után, és szerencsére ritkán.
Térerő változatlan, a hiba létezik, itthon el tudom vele dobatni a hálózatot, de itthon eleve 1-2 csík között ugrál. Ami érdekes, hogy néha elég egy ujjal is 20 másodpercig megérinteni, már dobja is el, néha meg ha markolom, akkor sem, pedig a jel mindkét esetben gyenge. Amiben igaza van az Applenek, hogy így jobb a vétel, mint más készülékkel, nálunk az iPhone 3G meg a régebbi telefonjaim alig másztak fel 3G-re, a HTC Dia pl szinte soha nem is látott 3G-t, a 4 viszont igen. Igaz roppant gyengén. De szerintem ez az egyértelműen észlelhető, de nem kiemelkedő javulás nem érte meg, annak fényében, hogy ez ilyen tervezési hibával párosult. Hívást, netet hétköznapi használat során továbbra sem dobott még el.
A netet továbbra is jobban eszi, mint a 3G, és ezt talán Csigger is írta twitteren, de nem esküdnék meg rá, hogy ő volt.
Továbbra is nagyon pozitív az összkép, megérte megvennem. Ez a piacon lévő legjobb választás, számomra legalábbis biztosan.
-
Morden24
nagyúr
válasz
joey04 #36213 üzenetére
Én ugyan speedtesttel nem mértem ki, de a tapasztalatom ugyanez, tehát tényleg létezik a Death Grip. Gyenge térerőnél látványosan le lehet gyilkolni a jelet. Olyan helyeken, ahol csak EDGE kapcsolat van, konkrétan meg is lehet szakítani minden konneksönt egy kis ujjazással.
Szerencsére térerő szempontjából jó helyen tevékenykedem a napjaim során, ergo számomra ez az antennegate-dolog szomorú, de lényegtelen érdekesség marad. -
Morden24
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
válasz
joey04 #35962 üzenetére
Na akkor jót választottál
Bevallom, nekem is mozgatja a fantáziám ez a behemót, lehet veszek egyet, de nem örülni. Nem Galaxy helyére, hanem mellé. Úgyis az előfizetés ingyen van, mert T-s vagyok, a részletet meg kinyögöm simán.
Ez az első szifon, ami külsőre megdobogtatja a pici szívem, mert nagyon minőségi ránézésre is...
Kr hogy a Galaxyt csak két hónapja vettem, T-nél nem lehet két előfizut 3 hónapon belül venni, így várnom kel vele legalább 2 hetet, addig megérlelődik a gondolat. -
-
tsimora
tag
válasz
joey04 #35492 üzenetére
Itthon is alapbol 72 oran belul cserelniuk kell ha demonstralni tudod a hibajelenseget a szervizben es ok szinten irasban elismerik azt. A 30 napos refund szerintem itthon atvihetetlen a szolgaltaton, el se jutna az Apple-ig.
Ket eve a 3G-t a 71. oraban vittem vissza mert beallt a nemitogombja. Persze azt konnyebb demonstralni.
-
tsimora
tag
válasz
joey04 #35488 üzenetére
Igen, az Apple penz visszateritesi garanciat vallalt, nem cseret!
Ezt fontos mondani mert sokan felreertettek itthon.
Mert az Apple-nal tudjak hogy minden forgalomba kerult 4-es telefon kb. ugyanolyan, ezert csak felesleges szervizforgalmat generalna egy "csereakcio". Tudom, Ulkesh szerint nem igy van, mert a tokeletes es szamos minosegbiztositasi ponton atment Apple cuccok ugye akkorat szornak, hogy neki mindig tokeletes jut, a tobbieknek meg ilyen-olyan... -
Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- DELL T40 EMC Szerver
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest