- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
<NewL> #47119 üzenetére
az csak 3.xx-os szoftveren volt jo sajnos.. grat apple..
amugy a tererohoz annyit hogy az elozo melohelyemen eleg fos volt a terero igy ha megmarkoltam elment a terero-iphone4.. DE elotte a 3g-mnek alapbol nem volt ahogy sok mas nokianak, lg-nek stb... 3g-nek volt az ablakban vetele de ahogy megfotam annak is ugyanugy elment... ilyenel ezek a radiotelefonok... de i4egesz jol teljesit, foleg ahhoz kepest hogy mindenki ezt a problemajat emliti... -
Kommy
veterán
válasz
<NewL> #47059 üzenetére
Van rá lehetőség.
iPHone Backup extractor, ott ránymosz a Read Backups gombra kiválasztod a backupot, majd pedig legörgetsz az aljára iOS Files, Extract gomb, kiválasztod hova csoamgolja ki és utána Library/Notes és ott a notes.sqlite-ot kell megnyitni valamiylen sql kezelő programmal,például ezzel.
Ha jól tudom mac-et használsz mivel én is ott csináltam ezt
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
<NewL> #44982 üzenetére
Ez 2009-es cikk... Ne haragudj ezzel mit csináljak? 2011-et írunk. Ha az Appleből meg a T-ből indulok ki, akkor nem hiszem, hogy a Voda megengedheti magának, hogy ne tiltsa az iPhone-t. Ha ráterhelik a családomra, akkor a T minek tiltja a telefonokat, ha úgy is megkapja a pénzét?
-
kiszu
senior tag
válasz
<NewL> #42891 üzenetére
Simán rendelhető az xms-től.
Max 2 hét alatt a boltban van.
Én karácsony elött 2 hétel rendeltem fehéret és 1 hét alatt megjött.
Természetesen hívd fel elötte,de rendelhető,ez biztos.De van persze próbapéldány is a Duna Plázában,úgyhogy nem kell kipróbálás nélkűl megrendelned.
Ha ott elolvasod a hszeket,agyondicsérik.
És teszteltem 3gs 4.1 és 4.2.1 valamint iphone 4 4.1 és 4.2.1-el,tökéletesen működik.
-
máyköl
veterán
válasz
<NewL> #41506 üzenetére
"azt mondjuk nem írta, de majd énjólmegmondom
annyi értelme van, hogy 2 évig full gusztustalan tőle a telefon, és 5 ezerrel többért el lehet adni. az invisible shield meg 6ezer"
Kb.Nem értem miért kell egy telefont így használni. Egyesek sose rakják le semmilyen asztalra, csak alá raknak valami puhát, ami nem karcolja, stb.
Felesleges szerintem. Egyszer használjuk azt a telefont, használjuk rendesen. Lesz pár karc rajta, és? Sokkal kevesebbet nem ér.
Nekem megéri azt a -5e Ft.-ot, hogy nem őrzöm pólyababaként, hanem normálisan használom.
Még fólia sincs az enyémen, de egy karc sincs rajta ettől függetlenül. Ha lesz, az sem érdekel. Egészségére. -
válasz
<NewL> #41416 üzenetére
Van persze, nézd meg a honlapon. Korrektek, viszonylag hamar megjön a posta. Én is annyiért adom, amennyiért vettem, de sajnos csak iPhone 4-re van nálam.
Jó volt a Beyza-m csak épp már nálad koptatja magát
Tény, hogy a bőr elegánsabb volt, de így 28 felett már az ember fiatalodni akar, szóval ezért most szövet tokkal nyomom. Nincs mit tenni, 30 felé már minden nap ajándék -
manchester85
veterán
válasz
<NewL> #41328 üzenetére
Hát a vodás smart csomagokért meg aztán végképp ne dobd oda.
Na, az botrányos...21k-ért 26ft-os percdíj, 1000 perc után, ezek mit képzelnek? Van értelme nyárig a GS-nek? Isten ments, hogy elrontsam a karácsonyod, de sztem egyszerűbb akkor már kihúzni nyárig, de te tudod.
Én úgy tudom, hogy minden 3G/GS ugyanúgy reped.
Egyébként az enyém azóta reped, mióta rávettem magam végre egy tokra.
Azóta már le is szedtem...
-
manchester85
veterán
válasz
<NewL> #41325 üzenetére
Ááá, most pangás van. Az előző két oldalon pont azt fejtettem ki, miért nem.
Valahogy nem érzem szükségét, főleg a jelenlegi áron. Ha meg másra váltanék (esetleg WP7 jöhet szóba) az meg még korai lenne a szoftveres támogatottság hiánya miatt. Nehéz kérdés, mert iPhone után iPhone már csak nem lehet akkora varázs (az első varázsát nem überelheti), lehet majd veszek vmi low-end alcatelt iPhone vétel előtt.
A tökély is lehet unalmas.
-
manchester85
veterán
-
Landon
addikt
válasz
<NewL> #40700 üzenetére
Utálom most ezt mondani mert elrontom vele a szerencsém de ez a switcheasy eddig bejött!
3db van egy dobozba sikerült másodjára feltenni normálisan. Az első alá sajnos pont bement egy szösz de más gond azzal se lett volna. Most már az adhesive-eket fel tudom rendesen tenni, először a sgp crystal-nal az volt a gond h megprobáltam mindenáron feltenni ugy mint a video-ban tudod h így folyamatosan "rágörgteni". Na ugy nekem eddig csak ferdén ment rá. Ma ugy csináltam h leszedtem a fóliát és nagyon ovatosan h ne menjen semmi az aljára szépen két kézzel pontosan ráhelyeztem.
Aztán utána squeegee-ztem. Eddig rendben van, tokkal együtt.
Mondjuk nekem tapintásra azért nem jön be mert pont uolyan mint az orig üveg (most tudom sokan hülyének néznek h ez miért rossz
) és nekem az IS jó kis műag-os könnyen csúszó narancsbőre naon bejött anno
Tikshow: Thx akk majd ennek megfelelően vágok.
-
Kommy
veterán
válasz
<NewL> #37645 üzenetére
Erre nem gondlotam, akkor marad a beállításokbeli engedélyezés tiltás.
időzítő tényleg jó lenne, csak az a baj, hogy maximum olyanra tudom megcsinálni, hogy figyelmeztet mintha egy ébresztőóra lenne, mert nem engedélyezett a háttérben kód futtatása, vagyis nem tudom, hogy lehetne megoldani.
(#37643) icecave: természetesen be fog kerülni, csak az a baj, hogy a beta meg nem akarom beküldeni, mert tele van hibával. amit ha lenne időm, nem csak 1-1 óra akkor tudom megnézni, mert rá kell jönnöm, hogy miért csinálja. Sajnons a napi két up lehetősége nagyban befolyásolja a tesztelésemet, mert ha azt ellövöm akkor nincs több tesztelési lehetőségem.
(#37650) FuckeR19 : icecave jól mondja legfőképpen a PH terheltségétől függ, és sajnos mostanában nagyon rakoncátlankodik a PH.
-
Kommy
veterán
válasz
<NewL> #37640 üzenetére
Ha gondolod a beállításokba berakhatom, hogy kapcsolható legyen. (elvileg nem sok kódolással jár) Amúgy kétszer home gomb elhúzod jobbra és bekapcsolod a képernyő forgatás tiltását.
Át fogok költözni egy másik oldalra, így meost egy ideig a weboldalllal foglalkozok. Pedig máma hibákat akartam javítani, de most inkább az oldat csinálom, elméletileg semmi nem fog elveszni és nem kell majd külön megynitni egy oldalt, hanem a weboldalról telepíthető lesz.
Mindenkinek, iPHUpper-el kapcsolatban
És természetesen szívesen veszem a hibákat, ha valaki talál, és annak is örülök, ha valaki még segít azzal is , hogy letölti az iphonecunfiguration utility programot, és a hiba után rádugja a telefonját, és a programban kiválasztja és rámegy a consolra, és elmenti anank a tartalmát és elküldi nekem -
Morden24
nagyúr
válasz
<NewL> #35924 üzenetére
Frászt. Van Music, meg Apps.
(#35928) tsimora: Nincsen ringtones opció ott. Ha lett volna, nem kérdezgetnék, ennyire még én sem vagyok hülye, asszem
És nem, nincsen Mac-em.(#35931) cigam: Nincs, és ne nézz hülyének, azt nem komálom. Ha nem akarsz segíteni, akkor nem tartok igényt rá.
Ha láttam volna egy Ringtones menüt a tetves iTunes-ban, akkor sanszos, hogy nem picsognék itt. -
Morden24
nagyúr
válasz
<NewL> #35912 üzenetére
Nem.
Google akármit meg nem használok, és nem is fogok.Akkor igazából a 64bites Outlookkal van gondja? Már azzal is elégedett lennék, ha erre lenne egy egyértelmű válasz, mert akkor máris megy a levél az Apple-nek, hogy egyel több ember basztassa őket a supportért (ha már van [névleg] 64bites iTunes, akkor jó lenne, ha támogatnák a [nem csak névleg] 64bites Office-t is
).
Hogy mit keresek itt? Lett egy szifon4-em. Nagyon jó, nagyon tetszik, bár az iTunes egy óborzalom. És ha még az Outlookkal sem tud szinkronizálni, akkor irgumburgum
-
-
válasz
<NewL> #35466 üzenetére
Hogy érted, hogy javított-e a térerőn?
Akkor elmondom hogy van. Ez nem úgy van, hogy az iPhone 4-en alapból 2-es (5ből mondjuk) a térerő, de ha ráteszel egy tokot, vagy fóliát, akkor felugrik 5-re.....
A térerő MINDIG 5-ös, csak ha megfogod a bal lenti oldalt (ezért parább kicsit a bak kezeseknek, ők nagyobb eséllyel árnyékolják le, mert úgy tartják), és a tenyereddel összezárod a 2 antennát, akkor az 5-ből lemegy 2-3-ra... NEM dobja el a jelet, stb. csak kicsit gyengül. Nekem még nem kapcsolt szét sosem, pedig direkt így telefonáltam, hogy ott szorongattam...Ha teszel rá tokot, akkor még ez az ingadozás sincs, az IS-el ugyanez a helyzet, ha rajta van az oldalán, foghatod ahogy akarod.
Szóval ez a térerő dolog inkább vizuális (látod, hogy lejjebb megy a térerő, ha leárnyékolod a kezeddel), mint valódi hangminőségbeli probléma.
-
manchester85
veterán
-
Salvatore
tag
-
Salvatore
tag
válasz
<NewL> #33567 üzenetére
Nekem csinált, aztán feltoltam a 4.01-et multitask és háttér nélkül, azóta majdnem olyan, mint 3.13-al. Jah és nem hagyja el a hálózatot sem (2-3 naponta megcsinálta).
Egyébként van egy progi, amivel ki lehet kapcsolni őket restore nélkül is: ztoggle a neve, nem próbáltam. -
Everman
addikt
válasz
<NewL> #33140 üzenetére
Ha T-Mobile-os a készüléked, akkor nyomj egy Network Settings Reset-et és nem lesz több felugró ablak, ha független a készüléked és a másik két szolgáltató rendszerét használod, akkor ezzel együtt kell élned, mert a Voda és Telenor adatok (carrier bundle) nincsenek a rendszerben.
-
biker
nagyúr
válasz
<NewL> #32431 üzenetére
hélóhélo, nem azt mondtam, nem igaz, csak hogy x ember szerint trágya, y szerint gyors.
mivel a panaszkodók mindig többen vannak, ezért x>y. kérdés, hogy a lassú gépek hány százaléka panaszkodik (z) és a gyors gépek hány százaléka jelzi, hogy jó (w) mert akkor kiderül, z*x vagy w*y a nagyobbegyelőre nem teszem fel...
-
-
biker
nagyúr
válasz
<NewL> #32427 üzenetére
itt meg teljesen jó, érdekes...
-
Csapi007
veterán
válasz
<NewL> #30363 üzenetére
Hy
Eddig két verzió volt, egy ingyenes reklámmal, és egy fizetős reklám nélkül.
Most kiadtak egy új főverziót ami ingyenes és vannak benne reklámok. A pro változatot meg az appon belül tudod megvenni. (eltünteti a reklámokat és használhatsz több accot)Ziog: Kézzel próbáltad beírni az APN címet?
-
-
-
FefeeX
veterán
válasz
<NewL> #29914 üzenetére
Nos, ezért nem volt eddig multitasking benne. Mert egyszerűen az átlag embernek több szüksége van a rendelkezésre állási időre, mint a multitaskingra... Egyszeri embernek magyarázhatod, hogy lövöldözze ki a programokat... Én pl 2-3 programonta nullázom, gyakorlati szükségem eddig sem volt a multitaskingra. Még nem néztem, de remélem kikapcsolható...
-
Aidan85
aktív tag
válasz
<NewL> #29765 üzenetére
Teljesen igazad van! Nem tartom logikusnak én sem, h iTunes-szal csak a számítógépen lévő képeket lehet szinkronizálni a telóra, és telóról a gépre nem... Végső megoldásnak tudnám javasolni (bár sokkal körülményesebb), hogy rakj fel valami progit, amivel képmegosztóra fel tudod tölteni a képeket, iPicasso-t tudom javasolni, én google picasa fiókkal használom, nagyon bejött... Azért nem e-mailben küldést javasoltam, mert ott ha jól emlékszem van valami korlát, h egyszerre hány képet lehet küldeni...
-
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest