- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
Jason83 #40111 üzenetére
már fentebb írtam róluk.
leszedttem mind a kettőt mobilra(3gs) és tök ugyanugy nézz ki ha játszok és nem olyan csunya mint a simán látható képeken és természetesen nem olyan szép mint a HD verzión,hanem pont a kettő közötti....
a hd-nem hd verzió között csak a felbontás a különbség a grafikai részletesség megegyezik.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Jason83 #37138 üzenetére
Én 25-én (premiert követő napon, szombaton) rendeltem meg webshopról a 32gigásat. Következő héten telefonon felhívtak ügyfélszolgálatról, és tőlem 10 000 forint előleget kértek el. (ikon200-al rendeltem, 2 év hűségre). Egy sima domino kártyás "ügyfél" vagyok, 4 éve, habár aranykártya státuszban vagyok, nem tudom, ez mennyire számít ilyen esetekben.
Amúgy az egyeztetést követő órákban a webshopon átkerült a rendelés "szállításra vár" állapotúra, és azóta sincs semmi változás. Több fórumon olvastam, hogy 25-26-27én rendelték meg webshopról, és egy hete már megjött, nálam mi lehet a baj? Bár ha jól emlékszem azok mindegyike 16 gigás volt.
-
manchester85
veterán
válasz
Jason83 #37142 üzenetére
Félreértettél. Én is tudom, hogy ebből a 60k leforgalmazható, a dominóból meg nem. Egyszerűen arról van szó, hogy nem kérhetnek el többet összesen a dominós árnál. Az előleget azért kérik, mert félnek, hogy új előfizetőként nem fizeted tovább, eladod, stb. Na de basszus, a telefonár+előleg ne haladja már meg a dominós árat, mert gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy te már túl is fizetted a készülék árát. Akkor milyen alapon fizess még előre nekik havidíjat? Nem lehet még tudni, de ősz közepe-végén várható, én úgy hallottam.
-
manchester85
veterán
válasz
Jason83 #37138 üzenetére
1 év hűségre vetted? Hát, azért enyhén pofátlanság, hogy a teljes előfizetés árát kifizettessék előre. Arról nem is beszélve, hogy ez több, mint a dominós ár.
Ha nagyon nem tudsz mit csinálni, fizesd ki, bár azért oda lehet szólni egy kicsit.
Állítólag hamarosan a voda meg a telenor is forgalmazza majd, lehet, hogy érdemes lenne megvárni.
-
D@niel
addikt
válasz
Jason83 #37138 üzenetére
Szerintem ne mond vissza, ha nem gond, fizesd ki es kesz.
Most volt a kezemben egy i4....baromi jo a kijelzo tenyleg! En amiert valtani fogok a kijelzo, ill. akkumulator.
Elegge fekszik a 3G/3GS design, asszem az i4-et szoknom kell. Nem ereztem a vekonysagot illeto kulonbseget, de sulyban a +2g-t annal inkabb.
Kicsit kenyelmetlen GS-el szemben a design, de nem veszes. Elethubb a netezes, akkor meg mas nem izgat.Nem annyira teszteltem, de sebessegben is csak nehany "mm" differencia lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest