Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Pink Floyd
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #50754 üzenetére
Köszi! Letöltöttem egy zip file-t, 630 mega. ami tartalmaz többek között 3 db dmg file-t. Ezek közül a 610 megásat átneveztem ipsw-re, de a redsnow azt írja, hogy unable to recognize specified ipsw. Szerinted mi lehet a gond?
Ahonnan töltöttem:
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ -
Pink Floyd
csendes tag
Sziasztok,
iphone 4 4.3.2-t szeretném jailbreakelni. A redsnow-t és az ipsw-t letöltöttem. Kell még valami hozzá? A snowbreeze mire jó?
Köszi -
Pink Floyd
csendes tag
Köszi! A zip file-t kicsomagoltam, benne a 3 dmg file, az egyikre rámentem, egér jobb gomb, átvezés ispw-re. A tulajdonságok között látom, hogy ispw lett, de a redsnow nem találja...
-
Pink Floyd
csendes tag
a link lemaradt: http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
-
Pink Floyd
csendes tag
Sziasztok,
jailbreakelni szeretném az iphone4-em. Letöltöttem az alábbi linkről az ispw-nek nevezett file-t, de ami lejött zip file, abban van 3 db dmg file.
Mit kell tennem, hogy ispw legyen belőlük? Melyiket kell átnevezni? Amúgy átneveztem, majd redsnow, de hiába kerestem rá az ispw-re nem ismerte fel...
Valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Mit rontottam el? -
Pink Floyd
csendes tag
4.3.2 jb nélkül: Készenlét 1 nap 4 óra, használat 5 óra 7 perc, az akksi 79% - szerintem ez önmagáért beszél!!!
-
Pink Floyd
csendes tag
Nagyon jó az új 4.3.2-es szoftver!!!! Előtte 4.2.1 volt jailbreakelve, most már nincs jailbreak!!! Előtte 2 napot bírt az akksi, most a 4.3.2-n 13 óra készenlét és 2.5 óra használat mellett 93%-on áll az akksi!!!!
-
Pink Floyd
csendes tag
válasz
adnoctum18 #50289 üzenetére
Köszi, lehet, hogy hülye a kérdés, de mi az a restore? Az iTunes-sal csatlakoztatva a telót, az alábbi lehetőség van: download and update.
Ez a restore? -
Pink Floyd
csendes tag
válasz
vadászcsiga #50287 üzenetére
Köszi!!!! Ez jelenleg jailbreakelt és van egy kis szoftverhiba, melynek megoldását várom a frissítéstől!!! Szerinted ha backup van, akkor a hiba is megmarad?
-
Pink Floyd
csendes tag
Sziasztok!
Nem régóta vagyok iphone tulaj, így nem igazán vagyok járatos a témában.
Amennyiben a 4.2.1-ről frissítek a 4.3.2-re, akkor minden egyes kontaktot, sms-t, stb. egyenként kell átmásolnom majd az új szoftverre? Az iTunes-ban a zenék megmaradnak?
Köszi -
Pink Floyd
csendes tag
Sziasztok!
SBsettings esetében mire vonatkozik az available memory? Az csak 156MB-ot ír, míg az iTunes szerint 3.7 GB szabad hely van...
Köszi -
Pink Floyd
csendes tag
Sziasztok!
iPhone 4 4.2.1. jb:
Valami nem kerek a telefonnal és nem tudom, hogy miként tudnám orvosolni
Szóval, az a helyzet, hogy miközben külön folderekbe teszem az alkalmazásokat, egy ideig engedi, majd azt veszem észre, hogy egyszercsak az egyik alkalmazásra rááll a másik, megpróbálom lehúzni róla, nem engedi, visszaugrik. Megnyomom a home gombot, minden nyugalmi állapotba kerül, egyedül az a két alkalmazás nem, azok ugyanúgy mozognak egymáson...Újraindítom, bejelentkezik, elsötétül, a legfelső sávban megjelenik egy megtört színes csík, majd bejelentkezik a kezdő képernyő és ami a legfurább, hogy az összes, eddig alkotott folder eltűnik és minden alkalmazás egymás mellett jelenik meg a képernyőkön, abc sorrendben. Tehát alul a dock-on megint csak 4 alkalmazás található, hiába tettem oda előzőleg mondjuk 4 foldert tele alkalmazásokkal...
Köszi!
-
Pink Floyd
csendes tag
Tudtok olyan progiról iphone4-re, ami bemondja a szám és előadó címét?
Köszi -
Pink Floyd
csendes tag
Iphone4: hol tudom megnézni, hogy milyen alkalmazások futnak esetleg a háttérben?
Köszi! -
Pink Floyd
csendes tag
Sziasztok,
erre esetleg tudtok megoldást:
iPhone 4 4.2.1 jailbreakelt. A következő a problémám:
Amennyiben pl. az egyik appot átszeretném tenni egyik képernyőről a másikra, akkor egy idő után meghülyül, kijelöli, beremeg, majd egy teljesen más appot szeretne mozgatni. Megnyomom a home gombot, mindegyik app megnyugszik, kizárólag egy remeg tovább...Nem tudom leállítani...Újraindítom, bejelentkezik, elsötétül és fent egy rövid időre megjelenik egy színes, töredezett csík. Amikor ez eltünik, akkor azt veszem észre, hogy a korábban folderbe rendezett appok kikerültek a folderből....Szerintetek mi lehet a gond? Újra kellene tenne a jailbreaket?
Köszi
-
Pink Floyd
csendes tag
Sziasztok!
Iphone4-re van használható bluetooth progi? Olyan, ami nemcsak iphone és iphone között működik?!
Köszi! -
Pink Floyd
csendes tag
Sziasztok,
Iphone4-re tudtok rádiót? Olyat, amihez nem kell állandó netkapcsolar!
Köszi! -
Pink Floyd
csendes tag
TP-Link : TL-WN321G USB adapter van a gépemen, melyet a másik gép simán lát wifin keresztül. Iphone4 látja ugyan, de ha megadom a jelszót, akkor azt írja ki, hogy nem tud csatlakozni a hálózathoz...Van vkinek ötlete, hogy mi lehet a probléma? Köszi!
http://www.rufusz.hu/termek/tp-link-tl-wn321g-wireless-g-usb-adapter -
Pink Floyd
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a telóm ( iphone4) miért nem tud kapcsolódni a TP-link-es wireless routerhez, mely a számítógépemen van?
Látja a teló a hálózatot, de amikor kiválasztom, akkor nem engedi, hogy a jelszót beírjam...A másik gép simán tud a gépre csatlakozni wifi-n keresztül...
Köszi!