- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
norbest #28209 üzenetére
ez hol nagykéűsködés? kérdeztél, válaszolt rá vki h oylan mint ha kiégett villanykörtét próbálnál meggyógyitani-programot keresel. mellé álltam. mire te azt mondtad mire nagyképűsködök.
mondtad h előbb guglizzak. gugliztam találtam az oldalt amit belinkeltem, amit ha előbb TE gugliztál volna felesleges lett volna a kérdés. szóval te sem gugliztál utána.
azonkívül ez tényleg olyan mintha villanykörte meggyógyító progit keresnél. kipróbáltad a linkem?
azt a színvillogtatósat. ha az nmem segített akkor kijelzőcsere. -
-
-
balazs0102
senior tag
válasz
norbest #27588 üzenetére
vaterásokkal is kivan a bré sokszor. Nincs áruja, de utald el előre az összeget, és akkor megrendeli és akkor 2 nap míg megjön és küldi. Hát elmegy a jó k. a.-ba. Miylen kereskedő az iylen? Azonnal letiltanám, és csak azt engedném kereskedni akinek tulajdonában van a meghirdetett termék.
Na mindegy ez off volt így. -
-
-
Frenky87
aktív tag
válasz
norbest #27306 üzenetére
Soha nem allitottam, hogy a ket telefonnak koze lenne egymashoz [habar volt egy origos cikk, ahol iphone killerkent emlegettek, de szerintem azt ok sem gondoltak komolyan]
Nem tudom mennyivel jobb/rosszabb hangchip van az 5800-ban, de nem hiszem, hogy tul nagy kulonbseg lenne u.a. fules, u.a. bitrataju zene kozott EQ nelkul.
-
cilo9
aktív tag
válasz
norbest #9523 üzenetére
Tudtam én még, hogy olvastam valamit ezzel kapcsolatban. Itt van az előzőleg linkelt hír előzménye (itt is kicsit lejjebb kell görgetni). Látható az is, hogy melyik fajta iPhone-n hol van ilyen.
Lényegében igen így működik, ahogy Te is írtad. Vízre érzékeny a matrica és ha nedvesség éri, akkor pirosra (vagy rózsaszínre, a nedvesség mennyiségétől függően) változik és úgy marad, jelezvén "áztatva" lett. Csak az a baj, hogy a matrica elszineződési mértékét az Apple szervíz esetén nem kicsit értékeli szigorúbban, mint amit a matrica tesztjei indokolnának, ezért nem javítja sok esetben. Plusz ugye a magas párától is beszínőzdhet. Pl. ha a munkahelyeden üzemel egész nap egy párásító és ott ülsz mellette, akkor könnyen bepirosodhat. Vagy ahogy tsimora járt, fürdés közben ha nedves kézzel fogod meg, akkor attól is színeződhet. És azért a vízbe esett és a példák közt igen nagy a különbség.
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest