- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
samgar #50624 üzenetére
most miért? én imádnám az applet
amúgy jó az ios jb nélkül is. de az 5 ben azért vmi normálisabb multitask kezelőt elviselnék, meg legalább azt hogy a kapcsolókat egy helyre rakják (ahonnan gyorsabban elérhető az összes) akár a beállításokban ha már sbsettings nem is lesz.
meg egy kicsivel több testreszabhatóság elférne, legalább a csengőhangok szintjén, meg hogy olyan ficsőröket amik tök feleslegesek egyeseknek- ki lehessen kapcsolni, vagy bele se kéne alapból tenni ennyi faszságot, berakhatnák az appstoreba, oszt majd mindenki eldönti mire van szüksége.. gondolom rengetegen használják a kontaktok.appot, a stocksot vagy az itunest, vagy a voice memot.. csak egy rendszer tök jó lenne akár csak a 4 alapprogival.. -
válasz
samgar #44100 üzenetére
Esetleg ha nem szelektíven olvasnád a hozzászólásaimat, máshogy jönne le.
Cxgrav:Ez miért baj? Több simkártyát használsz? Előző modelljeim nekem sem szerették a menet közbeni simcserét (mostanit nem próbáltam). Ment, de pl. beraktam másik szolgáltatós simet, és az előző szolg. logója maradt ott
-
vadászcsiga
félisten
válasz
samgar #43312 üzenetére
Meg mindig csak jb keszuleken lehetseges zart kijelzonel a wifi?
Feletted írja Jacis hogy "Megy lekapcsolt kijelzővel is töltés" ebből mire következtetsz?
Közben kipróbáltam néhány nagyobb, 90 megás app letöltése közben a kijelzőt kikapcsolni és lejött mindegyik, úgyhogy lehet hogy egyedi eset volt a tegnapi.
-
row
csendes tag
válasz
samgar #41700 üzenetére
Már megbocsáss, de meg tudod mutatni nekem azt, hogy hol írják: az iTunes-ból megvásárolt csengőhangok jelentős része NEM alkalmazható csengőhangként, max futás közben élvezheted a vonatfüttyöt, kakas kukorékolást meg mittomén még mit, ha olyan hülye vagy, hogy ezt játszod le....A telóval semmi baj nincs és a probléma is orvosolható, hiszen leszedték már az appot párezren panasz nélkül, sanszos, hogy csak Te meg én nem látjuk a fényt az alagút végén....
-
laczkoo
tag
-
row
csendes tag
válasz
samgar #41696 üzenetére
Mint a kerdesbol is kiderul, elso szifon user vagyok... Gondoltam, ami 10 eve mar mukodott, igy 2011 kuszoben sem lehet ordongos. Szerencse, hogy ingyenes app volt, igy mehet a kukaba. Viszont a csengohangjaim(AAC), amiket az ipod mappaban tarol a telo es ugy lat, mint holmi zenei albumot akkor szinten felejtos? Azert sajna fizettem egy keveset es bosszantana, ha nem tudnam hasznalni...Koszi a valaszt!
-
Kommy
veterán
válasz
samgar #40346 üzenetére
az furcsa, mert azt írtad, hogy most szedted csak le a magyar store-ból mivel eddig nem volt. Itt egy kis ellentmondás van mivel, magyar kártyával csak magyar store-ba lehet regisztrálin, és tudtommal 1 accountal csak 1 storeba lehetsz regelve.Az a 1.98 az nem a programért volt, hanem azért mert ellenőrizte, hogy van e pénz a kártyádon, és azt nem vonta le csak zárolta, vissza fogod kapni.
-
D@niel
addikt
válasz
samgar #32100 üzenetére
köszi
nem véletlen vagyok itt
Bár engem nem feltétlen érdekel ez az egész, mert már összeesküvés-elmélet szinten van ez a téma. Az apple is hibázhat, vicc, ha azt mondják előre tudták a térerő problémát (mármint hogy több ezer modelnél elő fog fordulni), 30 nap csere gari van, vissza lehet vinni ha nem tetszik, ha gond van vele cserélik, másrészt kapsz hozzá tokot, az iPhone-ok szerintem 70%-a tokban van amúgy is.
Nincs mit ezen túl ragozni, elég kevés 4-el van térerő probléma.
-
s_
tag
válasz
samgar #31299 üzenetére
mert, win7 64bitem van és valahogy nem szerette és gép resinél a windows töltőképernyőjéig jut el a gép onnantól kék halál, akármikor amikor felraktam azt a szart mindig ez volt, egy hét alatt 4 format C, egyszer elfelejtettem letörölni, egyszer meg nemértettem a működését. harmadszor meg szintén nem működött stbstb, és hiába mondod hogy xp módban kell futtatni és telepíteni, én úgy csináltam és semmi nem történt, de mostmár lényegtelen is mert az eső helyrehozta.
-
-
manchester85
veterán
-
Polllen
félisten
válasz
samgar #30132 üzenetére
Amúgy azt simán el tudom képzelni, hogy tényleg leárnyékolja a kéz a telefont és emiatt ahol gyengébb a térerő eldobja...(és erre a szoftveres feltekerem a készüléket tényleg nem egészséges megoldás, bár engem nem nagyon fenyegetne egyik veszély sem, lévén, hogy mindig vezetékes headset-ről dumálok)
-
AttiQa
tag
válasz
samgar #30128 üzenetére
Olvasni, olvasni, olvasni....
[elöttem szólók már linkelték...]
Handrás csak most sélután jutott hozzá a telóhoz, sokat még nem tudott kideríteni róla. Amúgy meg az Ő ősbarátja a kollegám, aki beszélgetett vele facebook-on a sorbanállás alatt... Ő nem állítja az ellenkezőjét, szal nem tudom ezt honnan vetted....
De azt hiszel, amit akasz....Te Dógod...
kicsit sokan jelzik a problémát hozzá, hogy igaz lehessen... Nem a gizmodo, aki kitalálta. Bejelentések alapján megy.
-
AttiQa
tag
válasz
samgar #30114 üzenetére
igen lehet hogy nem engedték be őket... de amit annó közöltek, az is igaz volt.
nem volt kamu. nem véletlen van az hogy ez a "kis harc" ami kialakult köztük (nevezzük inkább szivatásnak) az pont aannak köszönhető, hogy ők közölték le annó a készülékről a képeket, videókat.
Akkor is ez volt, emléxem: "oh ez kamú! nem így fog kinézni"Ja... nem így mi?
Ez szted teszt?mármint a link...
-
AttiQa
tag
válasz
samgar #30104 üzenetére
Azért a hátlap elszineződés és a kijelző elsárgulása nem ugyan az a falat....
És a térerő esése se smafu... van fent jó pár videó már erről nézegesd őket. Én kipróbáltam a 3gs-emen, bárhogy fogom, meg se moccan a térerő. azért ez elgondolkodtató....
Sajnálom, hogy ez van, mert így bazi sokat fog csúszni a jó széria. De ne így legyen! -
válasz
samgar #29851 üzenetére
Biztos ez is üzletpolitika, "Akadj ki és vegyél újabb típust" alapon.
Viszont, akinek lassú 3G-n, az visszateheti magának a 3.1.3-at is akár.samgar: Azért ez egynapos tapasztalat... Közben utaztam is 1,5 órát, ment a 3g net, meg közben msn, skype (amiről írtam, hogy remélem megoldják, hogy a programok közötti váltásnál ne jelentkezzen ki-be, mert így halálosan "sz*r".
-
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest