- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Játékos #46481 üzenetére
Csináld azt hogy amikor elkezd tölteni, nyomjad a home + power míg elsötétedik és utána pedig csak a home gombot nyomd és közben dugd rá a gépre miközbena home gombot nyomod, ekkor be kell kerülnie recovery módba és mehet a restore. És az iTunes-nak és USB-nek kell megjelnnie a telefonon.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Játékos #38226 üzenetére
Ugy hogy a billentyuzet beallitasainal magyart valasztasz.
A tavolsagerzekelo hibajarol, senki nem tudja hogy javitva lesz e vagy sem
Nekem az elso telefonalasnal ( 3napja) volt hohy a hivas kozben felhivtam valahogy egy masik tagot is, csak neztem h mivan aztan kinyomtam a 2.beszelgetest es annyi, de ha figyelek ra akkor nincs gondom.. Ezelott 3g volt azzal ilyet sosem csinaltam 2ev alatt. A mom parkban vettem a telot a temobilban, ami mellett ottvan egybol az apple bolt is ahol megkerdeztem hogy mi a helyzet a bumperral, mondta h magyarorszagon nem is lehetett kapni sosem es szte mostmar sehol mert csak javitott iphone 4 eket adnak ki… Na mondom igen miaz h javitott?? Mondja hogy az antennat megoldottak es kivulrol ez ugy latszik h nincs csik ott a bal also rarokban a telo oldalan… Hat csak magamban gondoltam hogy uristen, megha a temobilban mondtak vna ezt a szoke picsa, de hogy az apple boltban mond ilyen faszsagot… El is jottem azt belenyugodtam abba h sehol egy hozzaerto ember az interneten kivul akik hasznaljak is a telefont.. -
Aidan85
aktív tag
válasz
Játékos #38206 üzenetére
Nekem van olyan kontaktokban most, h "Összes saját iPhone-on"... 4.1 van most fennt, egyébként most volt kis időm, végig néztem pár forumot google help-ben, és ott sokan panaszkodnak erre, h majd minden OS verzióváltáskor megvan ez a probléma... Még nincs fx hozzá... hát így jártunk...
-
válasz
Játékos #35847 üzenetére
Én is ettől félek, most kicseréltem nagy képekre ( a telefonon tárolni szoktam az arcképeket is), de lehet, hogy felteszem iTunes-ra, és az outlook kontaktokat frissíti rá a telefonra, nem pedig az outlookot frissíti a telefonon lévő adatokról (bár így lenne a logikus, mert pl. beírok telefonra egy új telefonszámot, akkor azt csak nem törli le, hanem beteszi outlook névjegyzékben, nem? ).
-
trobi28
addikt
válasz
Játékos #35837 üzenetére
Én úgy vettem észre hogy ez az egész kép dolog attól függ hogy mekkora a fotó mérete ami be van állítva,ha kicsi akkor nem lessz teljes a kép.
Onnan vettem észre hogy leszinkronizáltam a google névjegyzékeimet és ha hívott valaki akkor kicsibe jelent meg.Utána feltettem egy mappába a Csengőképeket és beállítottam megint az Iphone-on mindegyik ismerősömhöz akiknél használom és most teljes képernyőn mutatja ha hív és utána is amig beszélek vele.
Próbáld ki -
Coyote2000
őstag
válasz
Játékos #33457 üzenetére
mennyiért veszed?
Csak azért kérdezem, mert én cégváltás miatt kényszerültem szolgáltatóváltásra (trémobilról vodára), és végül Hong Kongból hozattam egy iPhonet, 135.000 Ft-ért. Ez gyári független, nem kellett rajta semmit kókányolni... Az egyetlen kellemetlenség a töltő volt (nem európai szabvány), de arra van több megoldás is (olcsó átalakító, laptopról töltés, stb.).vaterán nézz szét esetleg... én a házilag függetlenített verziót nem annyira ajánlom, mert ha befoltozgatja a kiskapukat az Apple akkor mindig szopni fogsz az iTunes-szal.
-
Atombalu
senior tag
válasz
Játékos #29978 üzenetére
Jól értem, hogy ez a 499 font csak és kizárólag egy független iPhone 4-et jelent ?
2 hónap múlva pont átutazóban leszek Londonban lehet venni kéne egyet.
~170.000,- HUF-nál itthon gondolom sokkal drágábban lehet majd hozzájutni, nameg, ha függetlent akarsz, akkor az buherált lesz. Vagy nem ? Én már nem követem.
Függetlenség számomra alap. Máshol nem lehet független iPhone-t vásárolni ? -
v2izzy
tag
válasz
Játékos #28794 üzenetére
Én is most fejeztem be épp és már hétfőn is nagyon bejött, de ez csak fokozódott mostanra.
Nagyon tetszik a telefon, egyértelműen megveszem, amint lehet! Viszont az érdekelne, hogy mikor ér Mo.-ra, mert a júliusiba nem vagyunk benne, de vajon az augusztusi 24-ben már benne van Magyarország? Ezt nem tudja valaki? Esetleg a 3GS-hez viszonyítva nem tudja valaki megmondani?
Előre is köszönöm!Vapor: A közlegő iWork.
-
Kashim
őstag
válasz
Játékos #28139 üzenetére
Azt valahogy vissza lehet, (én nem tudom hogy, nem foglalkozok ilyenekkel) de baseband akkor sem áll vissza mert már felfrissítette magát az update-el, és a függetlenítésnél az számít.
Elvileg már van megoldás rá, rossz hír viszont hogy csak az OS4 jailbreakkel együtt fogják kiadni. Tehát még várni kell rá.most látom már megválaszolták előttem, sebaj
-
leroyclub
senior tag
válasz
Játékos #28137 üzenetére
Egyenlöre nem lehet. De lesz hozzá. 1-2 hét és lehet majd nyitni.
MÁS: felraktam appstore-bol a legujabb skypot. Nem volt SIM az iphone-ban és wifivel kapcsolodtam az itthoni netemre. Felhivtam a saját számom, ami egy másik teloban volt és láss csodát kicsörgött, fel is tudtam venni és beszélni. Érdekes...
-
Kommy
veterán
válasz
Játékos #27280 üzenetére
majdnem jól gondolod, csak nem a 3.1.2-es firmware fog felmászni rá hanem a 3.1.3-as hacsak te nem mondod meg neki, hogy a 3.1.2 menjen fel (letöltöd és utána shift + restorral rárakod a 3.1.2-t). Persze ez csak 3G (2G)-esetén van így. (2 G-nél mind1 melyik firmware van rajta)
-
manchester85
veterán
válasz
Játékos #26711 üzenetére
Én nem általánosítottam, hanem tényeket soroltam.
Tény, hogy a voda árlistájában a telefonok 2 év hűséggel, a legbrutálabb havidíj mellett is csak 10-15 ezerrel a független telefonár alatt hozhatók el. Míg az iPhone csomagtól függően igencsak olcsón elhozható, vagy úgy általában a médiamániás átlistán szereplő telefonok.
500 megabyte a vodánál 2000ft, egy ikon 200 csomag úgy 5000ft, hogy abban 1 giga net is van, plusz a percek és sms-ek, a készülékedvezményről nem is beszélve.
Voip tiltva van, vagyis a netet nem tudod internetes hívásokra használni. Nincs edge, vagyis ha nincs valahol 3G hálózat, GPRS hálózaton tudsz csak netezni. Tessék, tények, az meg, hogy kinek mi a jó, szubjektív persze.
-
Kommy
veterán
válasz
Játékos #24820 üzenetére
Szerintem a régieket is át kellett volna másolnia. Ehhez nem kell iTunes szóval biztos nem csinál semmit.
(#24822) Prof01: ha azt akarod megcsinálni, hogy ne a dokumentumokban hanem mondjuk egy másik partíción legyenek a programok akkor ha jól tudom az iTunes-ban edit --> perefences.. --> advenced és ott meg tudod adni a media könyvtárat.
-
Kommy
veterán
-
Kommy
veterán
válasz
Játékos #24753 üzenetére
Tessék itt a leírás a gmail exchange-be állításáról
-
horn3t
tag
válasz
Játékos #24601 üzenetére
És hogy kerülted el? Úgy amit Kis Joe javasolt?
Kis Joe: Köszi majd azt nyomogatom elsőnek
Más kérdés.
Kéne excel a telóra. Mármint amivel tudok módosítani is. Melyik a legkönnyebb módja hogy rájuttassam az xls fájlt? Illetve melyik ingyenes progival lehet használni?
Ezt wifi nélkül meg lehet oldani? -
D@niel
addikt
-
C^^
őstag
válasz
Játékos #24607 üzenetére
"Én azt hittem, hogy az iTunes-ban az Outlookal való szinkronizálás azt jeleti, hogy a telefonon lévő számokat/neveket/adatokat elmenti az Outlookba."
Pedig pontosan ezt csinálja, hacsak nem pipáltad be itt a Contacts rádiógombot.
Ha ezt bepipáltad akkor kérdés nélkül az Outlook adatbázisával írja felül a telefonét.Egy kivételes eset van még: ha a két adatbázis között nagy az eltérés/nem egyezik. Ilyenkor megkérdezi, hogy összefésülje-e az adatokat (merge), vagy írja felül a gépen lévő adatbázissal a telefonét.
-
Játékos
addikt
válasz
Játékos #24601 üzenetére
Ha már itt tartunk. Volt szó korábban a kontaktok szinkronizálásáról. Én azt hittem, hogy az iTunes-ban az Outlookal való szinkronizálás azt jeleti, hogy a telefonon lévő számokat/neveket/adatokat elmenti az Outlookba. De sajnos ő pont fordítva gondolta, így az üres Outlookból szinronizált, és az összes kontaktomat törölte.
Hogy is lehet ezt fordítva csinálni?
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 11
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest