- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz
chubii #29325 üzenetére
Nemtom ismerősöd mit csinált, de annyi az egész hogy felrakod, ha nincs ebuddy accod akkor csinálsz egyet. (kb. 3 perc) Beloggolsz, hozzáadod msn accod és kész.
Frissíteni akkor frissít ha kijön egy új változat, de az nem jön sűrűn, frissítés után is megjegyez minden beállítást... Amúgy sem tudom mi telhet rajt sok időbe, annyi mint mikor letöltesz egy appot. Mérettől függően max pár másodperc vagy pár perc. (nagyobb több száz megás játékoknál csak wifivel engedi eleve)
Hivatalos Windows Live Messenger app nem jött még ki iPhone-ra de készül gőzerővel és nagyon jó lesz. Várom már én is mert ebuddy annyira nem tetszik. Használható, de amit láttam a ms messengerből az sokkal jobbnak tűnt.
http://windowslivepreview.com/messenger/new/ -
tikshow
addikt
válasz
chubii #29266 üzenetére
azt számold bele, hogy az ikon200-ba az sms-ek, csak t-snek küldhető(mármint az ajándék 100), és minden nem t-s smsért fizetni kell, média maniaban meg mindenkinek lehet küldeni azt az 50et(ezért is lettem is mms), mert az 500 mega bőven elég nekem, viszont nem akarok 5000-nél többet tejelni(mms-ben kb 197 perc - 5000 ft - lebeszélhető, 50 ingyen sms mindenhová, és 500 mega adatforgalom)
-
válasz
chubii #29235 üzenetére
Tévedsz, van rá garancia, csak épp olyan embertől kell venni, aki intézni is tudja.
A repedés meg "nagy esély"? Ugyan már, úgy beszélsz, mintha minden második iPhone ilyen lenne. Attól, hogy van 1-2 sok ezerből az nem mondható soknak. Persze, ha pont a Tiéd lesz repedt, akkor sokCsapi007: Küldtem hozzád egy embert, aki nálam keresett IS-t. Üzleteljetek
-
a000
őstag
válasz
chubii #29229 üzenetére
Na pont erről beszéltem nemrég, hogy a letiltás elleni szerződés is szart sem ér.
Én hardverapro-ról nem vennék telefont, sok a csaló, meg úgy általában telefont használtan sosem. Meg semmi mást se. Tudom nem mindenki vehet újat. Én ilyenkor gyűjtök inkább. A vadi új a biztos, megéri rászánni azt a többletet, mert a nagy spórolni akarásnak nyögés a vége. -
manchester85
veterán
válasz
chubii #29235 üzenetére
"T-nél,újonnan nem fogok venni hűségre, mert annyit nem szánok egy mobilra sem . Ez a 110-120k még belefér nálam....."
Már bocs, de mennyit nem szánsz rá? Ha 80-ért megveszed újonnan, akkor 40 ezerrel olcsóbban vetted meg, mintha használtan vennéd. Ha ez nem éri meg neked, akkor az azt jelenti, hogy 2 évre sok neked a 200k (telefon+számla), hisz 80 ezer+ 24*5000= 200k.
Ha megveszed 120-ért, akkor marad 80 ezer forint a telefonszámládra két évre lebontva. Így lennél egálban a T-s előfizuval. Ez a pénz egy havi 3300ft-os számlára elég. Már bocs, de elképzelni nem tudom, hogy ezen mit lehet még spórolni. Max akkor, ha nem használod a telefont semmire. Egyedül a csapi által említett céges/flottás előfizetés megtartásában van ráció, de költségmegspórolásban én semmit nem látok. Alapból 40 ezerrel többért veszed a telót, mintha előfizuval vennéd. Ezt az összeget (plusz még ezen felül, hogy megérje) meg tudsz spórolni egy vodás csomaggal? Ehhez jelentősen 3000ft alatt kellene lennie a telószámládnak, és akkor még a szolgáltatásról nem is beszéltünk...
-
Kashim
őstag
válasz
chubii #29229 üzenetére
Nézd, rizikó mentesen úgysem fogsz tudni használt telefont venni soha az életben. Szerintem ezt te is tudod jól. Bármelyik telefonnál így van, de iPhone-nál ez hatványozottan igaz. Előtted a választás, vagy veszel egy használtat és minden nap úgy kelsz, hogy rettegsz a letiltástól. (na jó ez kicsit túlzás, ennyire nem vészes a helyzet
)
Vagy betotyogsz t-hez és veszel sajátot, esetleg függetleníted ott ha van egy kis összekuporgatott pénzed. Elég régóta látom már, hogy írogatsz ez ügyben, szóval ennyi idő alatt már szerintem összegyűlhetett ennyi zsé, hogy így is hozzájuthass. De nincs közöm hozzá, nem is szólok bele. Esetleg várd meg iPhone 4-et. Akkor talán esnek kicsit használt árak, ha telítődik a piac 3GS-el.Az a baj, letiltás is mindig akkor jön mikor már biztonságban érzed magad. Mikor én is használt iPhone-okat kerestem, 3 nap alatt kétszer jártam meg zsinórban, két olyan komoly eladóval, akiktől másnap vettem volna át személyesen... Egyiknél az átvételen esedékes napon ütött be a dolog. Ő is használtan vette, és a vásárlástól számított másfél év után tiltották le neki, mert az előző tulaj úgy döntött nem fizeti tovább a számlát és lelépett...
Persze biztos vannak tuti vételek, de ha ilyen bestbuy árak körül nézelődsz, számíthatsz rá hogy belecsusszanhat egy-két túl rizikós dolog is. Ha mindenképp tutira akarsz menni, gyári függetleneket szerintem drágábbért keresgélj, ott talán nem érhet akkora meglepetés.
Személy szerint egy hét keresgélés után nem bírtam már tovább és lehet utólag már hülyén hangzik de fogtam magam és elhúztam tréhez 2 évre hozzájuk láncoltam magam, de nem bántam meg, van egy jó kis csomagom 1 giga adatforgalommal, aminél nem kell fosnom hogy mikor lépem túl, wifi után futkozni mindenhol, vagy centizgetni a kb-okat. 80k-ért szerintem belefért. 2 évig meg simán kihúzza még, nem egy elavult konstrukció még 2010-ben sem. Tegyük hozzá én nem ragaszkodtam a korábbi Pannonos előfizumhoz, igaz még mindig él, melóhelyen sokat használom, de nem biztos hogy sokáig tartogatom már.
Neked milyen kártyához kell, vagy miért ragaszkodsz ennyire használtért?
-
szrxx
tag
-
spyduck
nagyúr
válasz
chubii #28866 üzenetére
Legjobb haverom cégére vettem. A poén az az egészben, h 3590ft-os előfizetési díjtól lehet megvenni 2év hűséggel 80.000ft-ért. Na már pedig nekik vmi 3640ft-os havidíjuk volt, MÁZLI
A 2év hűség őket meg nem érdekli mert van 7 előfizetés meg vagy 30db telefon. A lényeg, h tudni kell barátokat választani -
TheMarci
addikt
válasz
chubii #28691 üzenetére
Csak emiatt nem hiszem.. De bármibe beleépíthetik, nokiáknál volt program, hogy ha megfordítod a telót, akkor abbamarad a csörgés, ilyen dolgokra itt is felhasználhatják, hogy ha hátra viszed, akkor ezt csinálja a program, ha előre hozod, akkor mást, csak a fantázia szab határokat, meg a használhatóság.
-
Gicz
addikt
válasz
chubii #28238 üzenetére
figy külföldi vagy hazai?
ha külföldni akkor 3.1.2 van rajta vagy custom 3.1.3
ha 3.1.2 akkor régi ibootos és custom 3.1.3 at tudsz rá feltenni, amivel az aktiválás és a jb és a függetlenítés megoldott.
ha külföldni és új bootos, akkor cska meg kell várnod a 4.0 megjelenését (kb 1 hét) és lesz rá függetlenítés és jb. valsz hacktivation is.
ebben a 2 esetben mivel külföldi nem tiltható, enyni előnye van.
ha T-s, akkor irass alá akitől veszed egy ingó vásárlási szerződést, sorozatszámmal, a telefon IMEI számával szem. ig számokkal, lakcím stb, hogy vállalja hogy amennyiben letiltják a telefont a teljes vételára visszafizeti.
ha t-s de semmilyen papírt nem hajlandó aláírni akkor ne vedd meg 90% hogy le fogják tiltani 1-2 hónapon belül.
-
-
-
WuuWuu
tag
válasz
chubii #27353 üzenetére
enis 100ba vettem nagyon kifogastalan allapotban garival
plusz adott a srac autos töltöt meg tokot amiket ö vett hozzá kb 7ezerbe jött ki vele. ugyhogy ha aztveszed 93. kikell fogni nekem nagyon nagy mákom volt az tény
es nemis kpra vettem mer masik telo+ráfizetés.viszont vaterán szeretik a készpénzes vásárlókat, kérdezgesd körbe hogy mennyiér adnák oda.
-
D@niel
addikt
válasz
chubii #27334 üzenetére
Gondoltam hogy már nem lesz meg...
Mit gondoltál, oda adja 50-ért és független?
7 hónapig fizetsz, vagyis fizettél volna havi 5ezret, IKON200, ebben vannak percek, sms, internet, 100%-osan felhasználhatóan. Nem értem...
Másrészt hasonló árban nem fogsz találni mint ez. Vannak még biztos jó vételek, ez meg extra jó vételnek számít.
-
D@niel
addikt
válasz
chubii #27131 üzenetére
iPhone-nál ilyen nincs. Pofon egyszerű az egész, Seettings / General / Usage, és ott van hogy mennyi az adat forgalom. Letöltés + feltöltést összead, that's all.
Ahol van 3G lefedezettség (t-mobile honlapján meglehet nézni), ott tudsz használni 3G-t, ill. EDGE-t, a 3G- te állítod be, ON / OFF.
Ahol nincs 3G, ott marad a GPRS, bár Opera Mini böngészővel ez így is elég jó.
Vidékiek operáznakHa már így belejöttem: az Ikon csomagos internet youtube-nál 3G-n a videókat nem az eredeti, hanem kicsit lebutított verzióban hozza elő, gazdálkodik az adat forgalommal. Nem annyira vészes, engem azért zavar.
Szerk. x-edjére: A havi 200 perc minden belföldi (20-as,30-as,70-es,78-as,52-es) számra érvényes, emelt díjasra (90-es) viszont már nem.
-
D@niel
addikt
válasz
chubii #27129 üzenetére
Az adat forgalamat a mobilon is megtudod nézni a beállítások alatt. Ha eléred a 80% forgalmat, kapsz értesítő sms-t.
A my t-mobile-on megtudod nézni jelenleg hol tartasz. Elég necces a dolog, kidob egy összeget, amiből még nem vonták le a kedvezményeket, kvázi nem azt fogod látni, hogy 200p-ből mennyi van még hátra, ill. sms-ből. Ikon csomagoknál necces. Szerintem rá kell érezni. Ja, és az sms-ek csak 30-as számra mehetnek a havi 100-ból. Küldhetsz máshova is, 35Ft / db pluszban.
Külföldön az internetnél meg azt hiszem 15.000Ft után kapsz, ha már él ez a funkció.Misi1979: köszönöm.
-
D@niel
addikt
válasz
chubii #27125 üzenetére
Kinek mi a sok. Ha Opera Mini-t fogsz használni, akkor több lesz, mint Safari-n. De először szerintem várd meg, hogy meglegyen a cucc
Jut eszembe egy kérdés: ha bekapcsolom a Push-t az e-maileknél, akkor mért van még külön fetch new data?
Ha bekapcsolom, akkor a fetch mehet manual-ban, igaz? Láma kérdés, sry. -
D@niel
addikt
válasz
chubii #27108 üzenetére
Háááát, ha ennyiért oda adja, gyorsan le kellene rá csapni! (ha még megvan, bár a kommentek alapján nem valószínű.)
Meg kell nézni élőben, hogy minden stimmel-e a mobillal, le kell ellenőrizni a T-s szerződést, aztán átíratni az üzletben, és kész.
Véletlenül nem te mondtad, hogy nem akarsz előfizus lenni?
-
D@niel
addikt
válasz
chubii #27069 üzenetére
Javítson ki valaki ha tévedek, de jó állapotú 3GS-t már lehet találni 80kilóért is, igaz?
Érdemes ilyenkor már megvárni az új modellt, nem lehet tudni biztosra fog-e változni a 3GS ára. Szerintem egyből még nem fog változni, abból indulok ki, hogy 3G ára sem változott mikor kijött a GS, legalábbis itthon nem, csak november 16.-án, "karácsonyi akcióra" hivatkozva.
Nézz szét a hardverapro.hu-n, láttam múltkor a vaterán is 1-2 jó vételt.
Ha találtál valamit, szerintem nyugodtan linked be ide, biztosan segíteni fogunk.
Szerk.: Nem akarsz újat, előfizusan? Ugyanis azon véleményen vagyok, mobilnet nélkül az iPhone csak félkarú óriás.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest