- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
tikshow
addikt
válasz
LordAndrew #25192 üzenetére
documents 2 free a progi a progi neve, youtube-on nezhetsz rola videot, de vannak komolyabbak, persze jo penzert
-
42861
senior tag
válasz
LordAndrew #25192 üzenetére
Van egy rakással. Nem lesz gondod vele. Csak sajnos, úgy mint a zenéket, videókat, nem lehet doksit felrakni a kütyüre. Wifin keresztül megy a buli.
-
TheMarci
addikt
válasz
LordAndrew #23816 üzenetére
Igen, kicsit gyorsan írtam, szóval úgy tudod mappákba rendezni, hogy csinálsz egy mappát a gépen, pl 'iphoneképek' néven, és akkor ezt a mappát fogja figyelni, hogy milyen képek/mappák vannak benne, és ennek megfelelően synceli a telefonra. Szal létre kell hozni a gépen egy mappán belül a képeket mappákba rendezve, ahogy akarod majd, hogy legyen, és azt másolja át, és jeleníti meg a telón a képeken belül a mappákat. (belerakod a 300 képet a mappába, és egy mozdulattal át szinkronizálja.)
-
TheMarci
addikt
válasz
LordAndrew #23813 üzenetére
Képes mappás dolgot szerintem csak progival lehet megoldani, a gyári a gépről másolt képeket tudja mappásítani.
Geocachinges progi nagyon jó van rá, asszem a neve is geocaching, mondjuk netet használ, de az összes nemzetközi láda rajtavan, lehet térkép/domborzat/műhold szerint választani, hogy hogy nézzed, mutatja, hogy merre van a láda, ugye a teló érzékeli, hogy merre áll az eleje, így nagyon könnyű megtalálni.
Doksikat külön telóra telepített file managerrel tudod rendezni. -
Luser2000
addikt
válasz
LordAndrew #20043 üzenetére
"... Jó-e (stabil-e) a GPS? (iGo minden probléma nélkül fut kocsiablakra szerelt telefonnal?) ..."
Nos, nekem a jelfrissítés átállítása után is szarul működik sajnos. Az elvárhatóhoz képest sokkal pontatlanabb a pozíció. Valamelyik programom (már nem emlékszem sajnos melyik, mert a leírtak miatt hanyagolom a GPS használatát, Sygic vagy Ndrive) még arra is képes, hogy néhány másodpercre bontsa a kapcsolatot a belső GPS vevővel.
Lehet a JB nem tetszik neki, nem tudom, hogy a "steril" készülékek mennyire teljesítenek jól GPS terén. Kíváncsi is vagyok rá.
-
válasz
LordAndrew #20043 üzenetére
"-Lehet-e vele valamilyen módon Blackberry hálózathoz kapcsolódni (a céges levelezésem BB alapú, a WinMo platformon van rá egy BlackBerry connect nevű alkalmazás, ami szabványos BB eszköznek láttatja a telefont és megkapom rá az emileket pusholva)"
Nincs.
"-Lehet-e háttérben taskokat futtatni (SIP telefonkliens, MSN messenger)? Úgy hallottam, hogy hivatalosan nem, de van valami hack, ami lehetővé teszi."
Jailbreak után lehet, vagy a push notifikációk működnek még, pl. IM klienseknél, de nem annyira kényelmes.
"-Office dokumentumokat (elsősorban XLS és DOC) lehet-e szerkeszteni vele?"
Igen, ha veszel hozzá szoftvert.
"-Jó-e (stabil-e) a GPS? (iGo minden probléma nélkül fut kocsiablakra szerelt telefonnal?)"
Kell vele mókázni valamennyit (a topik alapján), de utána működik jól, ha jól emlékszem.
Majd valaki javítson ki, ha tévedek."-Van-e valamilyen magyar turistatérkép rá? (GisRussa, Navitel alapú. Turistautak.hu-ról nagyon aprólékos turistatérképek elérhetők WinMo-ra)"
Nem tudok róla.
"-Lehet-e a képeket mappákba szervezni? Azaz csak abból a mappából túrja a képeket a nézegető program, amit megadok neki a többi mappát hagyja békén (abból ne mutasson semmit), amíg nem váltok át. (Úgy hallottam, hogy nincs hagyományos értelemben vett filekezelő)"
Nincs fájlkezelő alaphelyzetben (jailbreak előtt és után is milliárd megoldás van), de nem utolsó sorban a szinkronizálás is elég képlékeny.
"-Filmeket jól játszik le? (Van-e egyszerű konverter, amivel felirattal együtt át lehet konvertálni a filmeket laikus - a videotömörítési szabványokban járatlan - embereknek is?)"
Igen és igen.
"-Lejátszik tömörítésmentes (FLAC) zene formátumot?"
FLAC-et nem, de ALAC-ot (Apple Lossless) minden szó nélkül.
"-Bluetooth kihangosítót/füleseket jól kezeli? (Hangtárcsázással)"
A hangtárcsázás csak 3GS-en működik, de nem tudom, hogy BT-n keresztül is megy-e.
"-Hívásrögzítésre van-e lehetőség?"
Nincs.
"-Mobilnet megosztás van-e valamilyen vezetékmentes módon? (Touch HD2 pl. wifi access pointként tud netet megosztani)"
Bluetooth PAN-on keresztül van, vagy USB-kábelen keresztül.
cilo9: Nem kell külön kikapcsolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest