- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
válasz
Newyorker #48317 üzenetére
Ja, ezért kell élőben megfogni, kipróbálni, egyből megváltozna a véleményed. A szövet tok 6k, a bőr meg 10k. Nem éppen "f*srakás" kategória.
trobi28: Le van kullantva a reklámszöveg. Ha ilyenekre hallgatnék, akkor lenne "mateszopsz" (from szsanyi) márkájú hifim is, mert az 1200 wattos
Nálam az dönt, hogy legyen igényes, használható. Ennyi. -
zack
nagyúr
válasz
Newyorker #48177 üzenetére
Ez még lemaradt az előzőből, de aktuális a tiedre:
1 Ghz procinál és 512Mb ramnál jelen helyzetben nem kell több. Persze bele lehet tenni, mert jól mutat papíron, de más egyéb előnye nem lesz, mert a "folyékony" és "folyékony" működés között nem hinném hogy lenne látható különbség.
A progik is még jó ideig nem fogják igényelni az ennyira bika hardvert. Játékokban biztos lesznek hardver zabálók, de ez még önmagában véve kevés lesz.
Amit el tudok képzelni, hogy kap egy csili-vili animált menüt, mert másképp nem hinném hogy eladható lesz bikább hardver ide vagy oda.
Többet kell nyújtson mint az i4, ill. az erősebb hardvert biztos ki fogják használni valahogy.
Kérdés csak az lesz, hogy miként. -
zack
nagyúr
válasz
Newyorker #48168 üzenetére
A gond azzal lesz hogy az i4 3,5 colon 326 ppi-je másképp fog mutatni.
Ahhoz hogy ütőképes legyen 4 colon, lépniük kellene felbontásban is. Mert jó a 4 col, de mit sem ér ha nem lesz ennyire penge éles a kijelző.
Az más kérdés, hogy a 4 col szvsz. már túl nagy, de ha már ilyet vennék, a minimum az lenne hogy tudja 4 colon is az i4 pixeleinek számát.Én is úgy látom egyébként, hogy nem lesz fele akkora ugrás sem, mint 3GS - i4 esetében.
A szoftveres újításokat az i4 is meg fogja kapni, ebben biztos vagyok, hardveresen pedig nem tünik sokkal jobbnak, az eddigi infók alapján. Bár ha kap egy 8MP kamerát és 1080p támogatást, az azért nagy ugrás lenne, de még így se lesz indokolt a csere i4-ről.Ha pedig igazak a hírek, és pl. szeptemberben debütál, az nálunk simán lesz december eleje, így viszont az i4-nek lesz a leghosszabb ciklusa az iPhone-ok között, ami nekünk i4 tulajoknak jó, aki viszont cserélni akar annak nem túl kedvező hír.
-
BossBoss
őstag
válasz
Newyorker #48107 üzenetére
Nagyon pihent vagy kollega. Folyamatosan olvasom a forumot es kb fel eve egy ertelmes hozzaszolasod nem volt. Fogalmam nincs, hogy ez eletkori sajatossag vagy helybol ilyen vagy. Nem szeretnek itt nagyon off-olni, de neha tenyleg csak fogom a fejem a hozzaszolasaidon. Ne erts felre, nem bantani akarlak de ez egy szakmai forum. Torekedj szakmai, ertelmes es atgondolt kerdeseket es valaszokat alkotni ne a hulyeseget hajtani mindig!
Elore is koszonom magam, es remelem sokunk neveben is! -
válasz
Newyorker #48099 üzenetére
Olyanról, hogy iskola hallottál már, vagy csak meséltek róla rémtörténeteket? Sőt tovább megyek, egyszerű józan paraszti ész? Remélem, tényleg csak poénkodsz, mert ez nagyon durva, ha komolyan gondolod, hogy ez igaz. Tudod, szerintem, bármiben, amiben nem vagy biztos, google a barátod alapon keres rá. Én is így szoktam, így nem derül ki, mekkora hülye is vagyok 1-2 dologhoz igazából.
Tadamm: [link]
Ha már itt tartunk, a másik dolog, amikor a sok hozzá nem értő egy mozgóképre (videóra) azt mondja, hogy photoshop? Mégis hogyan? Aki egy pl 1 perces videót képkockánként kialfáz, és az adott részletet változtatja csak, annak gratulálok. Lehet megmutatnám neki az After effect-set, aztán örömében le is sz*pna, hogy ilyen is van? Rájönne, hogy amíg ő végzett pshoppal, más egy egész filmet végigeffektelt
-
joey04
titán
válasz
Newyorker #48066 üzenetére
Hát pedig nálam benne van abban a 3 játékban, amivel még játszani szoktam. ezen kívül a Cut the rope, és a doodle jump. utóbbi lehet, hogy csak az újdonság varázsa. van még egy ötös: labyrinth, dark nebula, fruit ninja, doodle truck, bubblepop. ezekkel néha-néha.
a többi (nagy név) nfs, meg infinty blade, meg asphalt és ehhez hasonlók már a kukában vannak. verem a fejem a falba, hogy az megvettem az asphalt-ot pl. -
Importőr
csendes tag
válasz
Newyorker #47939 üzenetére
Félreértjük egymást, én sem kezelem hímes tojsként, félórája repült egy métert
pontosan emiatt használok gumitokot.Szimplán úgy állok a dologhoz, hogy többet fogok kapni érte, ha megvédem a karcoktól.
Van akinek igenis számít az az 5 ezer forint többlet amit megkap egy jobb állapotú
telefonért, én is közéjük tarozom.Persze, ha úsznék a pénzben, akkor sem "b@sznám" szét a telefonomat, de ez igény kérdése...
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
Newyorker #47588 üzenetére
Na ezt honnan vetted mégis? Jobban megéri felhívni a haveromat az USA-ba a T hálózatáról, mint ingyen skype-on csupán adatforgalmat használva, vagy netán skype outtal fillérekért egy usa vezetékest hívni, szemben a 100-200ft-os percdíjjal? Meg ez megint csak annak a függvénye, hogy kinek mekkora adatcsomagja van...
-
válasz
Newyorker #38787 üzenetére
Nem szeretek sok pénzt adni telefonért (10K-s volt i4 előtti legdrágább telóm), de ez biza nagyon megérte
! Teszem hozzá gyorsan, hogy a munkámat is nagyban segíti, nem csak játékra használom (sőt igazából arra nem is).
Vater mondta múltkor, hogy azt hitte minden csoda 3 napig tart...
Mondtam neki jah, de itt nem elsősorban a telefon a csoda (volt előtte touchom), hanem a megjelenő alkalmazásokon képedek el mindig, hogy ezt is tudja a telefon és ezért nyomkodom állandóan.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
Newyorker #38697 üzenetére
Vhol van, vhol nincs. De amúgy ez népámítás, hogy nincsen. Nem igaz, hogy a mai világban nincsen olyan technológia, hogy ne tudjanak ennyi idő alatt elegendőd legyártani.
Szval ez csak marketing, csak hogy láttassák mennyire fontosak ők, hogy i4-ből milyen kevés,vagy és "HARCOLJANAK" érte az emberek.
De amúgy rohadtul nem éri meg megvenni onnan, annyi pénzért kapsz mér függetlent is, kivéve, ha 10k vagy 16k-t fizetsz havonta.Ikon 600-nál már megéri persze.
-
JarrekStar
tag
válasz
Newyorker #36723 üzenetére
A 16 gigás az 142.990 a 32-es pedig 172.990, ha jó emlékszem. Igen lehet részletre is venni. Az ár amúgy a választott díjcsomagtól függ. Ha Ikon vagy MM díjcsomaggal veszed akkor olcsóbb, különben annyi amennyit írtam.
Én pl ECO díjcsomaggal vettem 2 év hűséggel és így volt 142.990, ha 1 évvel vettem volna, akkor persze drágább lenne.
INMOTEP: Persze, ide írd be a serial numbert.
-
válasz
Newyorker #35276 üzenetére
Igen, ennyivel nagyobb. A telefon a még pont jó kategória. Akkor érzed igazán,ha egymás mellé teszed a 2 telefont. A youtube videók viszont csalókák, mert annyival nem tűnik nagyobbnak a kezedben a telefon, mint egymás mellett az asztalon. Ez lehat azért is, mert SGS is irgalmatlan vékony, így teljesen más az érzet a méretet illetően. Ez most érdekesen hangzik ,de így van.
iPhone kijelzője kifejezetten kicsinek tűnik SGS után. -
válasz
Newyorker #35272 üzenetére
- lehető legszebb külső: mindkettő szép, ezt csak Te tudod, melyik tetszik jobban.
- ingyen navigáció: ezt nem tudom, sosem kellett GPS (csak séta közben a maps, hogy odataláljak valahova, ezt meg mindkettő tudja jól.
- minél hosszabb akkuidő: ezt még nem teszteltem, ha mindkettő jól van kihasználva, kb. ugyanannyi ideig bírják (hiába mondják, hogy SGS nem brja, konfigolni kell, és menni fog, elején nekem is para volt)
- látványos ötletes megoldások a oprendszerében i4 szép, jó, gyors. SGS-t meg ha nem tetszik, úgy alakítod, ahogy akarod, és megvan a látvány,garantálom. Nekem a lockscreen kész vizuális orgia volt
- jól működő wifi: mindkettő jól működik, ismert helyeken mindkettő ugyanazokat a wifiket látta. SGS nagyobb kijelzője miatt a netböngészés jobb rajta.
- lenyűgözze az embereket: mindkettő lefogja, garantálom. Nekem ez a legkevésbé számító szempont, nem azért veszek telefont, hogy "vagizzak vele". Tény, mindkettőt meg fogják nézni, mert ot vannak a topon. SGS-nél az első reakció kb. ennyi lesz: "Jó nagy display, b*szod!", míg i4-nél: "Ennek van súlya,,b*szod" -
Csigger
őstag
válasz
Newyorker #35163 üzenetére
ha már nincs hűség az előfizetésedre minden gond nélkül tudsz Készülékváltás programban új telefont venni, tök mindegy, hogy milyet illetve milyen díjcsomagban! lényeg, hogy a számod megmarad, legfeljebb attól a naptól megint van rajta hűségidő, így ergo ha át akarnál menni egy másik szolgáltatóhoz, vagy meg akarnád szüntetni a számot, akkor csak abban az esetben lehet, ha lejár a hűségidő, vagy kicsengeted a szerződésbontási díjat!
ek állítólag kb olyan árban lesz az iPhone 4 is, mint a 3Gs volt, de ez persze csak találgatás!
majd kiderülnek az árak, ha már fenn van az általad linkelt frissített pdf! -
törölt tag
válasz
Newyorker #35163 üzenetére
Médiamánia paripacsomagban vagyok náluk kb 1 éve, volt aranykártyám, nem vettem készüléket amikor megkötöttem eredetileg, most júniusban simán meg tudtam rendelni a webshopban a 3G-t, amikor még 30e ért dobálták, kihozták hozzá a tarifahűség papírt, aláírtam, ennyi. Sztem ha van AK (nem a gépkarabély
) akkor hasonlóan fognak nálad is eljárni az I4 esetében.
Mondjuk az egy kérdés, h ikont tényleg csak úgy lehet e kötni h veszel egy iphone-t újonnan, plusz teljesen új előfizetés hozzá, mert nekem a telefonban ezt mondta a mókus, h áttérni nem lehet rá, még iphone vásárlás+tarifahűség alkalmával se. Mondjuk a médiamánia nekem jobban megfelel, mert ott nem kell külön az sms-ért fizetni (ikonban csak hálózaton belül ingyenes az x db SMS - LOL, ezt tényszerűen tudom állítani h csak Mo-ra érvényes T-Mo baromság, legalábbis kicsiny régiónkban a horvát T tuti h nem csinálja, és felteszem a szlovák se) -
Csigger
őstag
válasz
Newyorker #35161 üzenetére
felejtsétek már el ezt a CSAK ikon díjcsomagban lehet venni iPhone témát!
mindenki felblattyog a kedves T honlapra bele megy az iPhone szekcióba, és ott van az akciós árlista egy PDF-ben!mindenféle díjcsomagban lehet venni iPhonet akármilyen konstrukcióban csak olyankor a teló ára emelkedik nyilván!
bocsi, ha nagyon nyers voltam, csak már kismilliószor elhangzott a topicban, és kismilliószor volt már ez a kérdés!
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Newyorker #34990 üzenetére
ízlések és pofonok, de az apple az apple, minőségben sztem jobb viszont én személy szerint kipróbálnék egy androidot- ami nincs lekorlátozva mindenhol mint az ios- iphoneon
bár a 4es antennája nem igazán illik az applehöz
ezt a kérdést feltetted a másik topikban is?
....
-
geri|
aktív tag
válasz
Newyorker #34818 üzenetére
Alapvetően azonban nem szabad elfelejtened, hogy az apple nem csoda- ugyanúgy előfordulhat fagyás, vagy bármi kis probléma mint más gyártóknál. (bár nekem még sem iPhone-al, sem macbook pro-mmal, sem iPoddal nem sikerült összehozni)
Szóval nem a Messiás, de szerintem most az egyik legjobb mobilkommunikációs eszköz, a mellé kapcsolt szolgáltatásokkal együtt. -
madgie
titán
válasz
Newyorker #34816 üzenetére
Van skype rá, ingyenes (Win Live Messenger is). Most a Navigon T-Mobile Edition is ingyenes az iTunes-szon, így a free (belföldi) navit is kipipálhatod.
Szerk: a Navigon jól működik, igaz, hogy hajlamosabb eldobni a jelet, mint egy külső navi, de használható (két hete próbáltam ki, 250 km-t vezetett és vezettem). A Skype-ot rég nem használtam, az nem rémlik, milyen, de gondolom az is jó. Live Messengert nap, mint nap használok, az viszont nagyon baba.
-
-
Jojo5
őstag
válasz
Newyorker #34795 üzenetére
Ha minden összejön nekem is az első iphoneom lesz
Egy dologtól félek mégpedig a kicsi képernyőtől és az esetleges szövegbeviteli problémáktól, mert ilyen telónál a nagy ujjak nem kifizetődöek sztem, bár lehet aztán semmi bajom se lesz ezekkel, majd elválikSzerintetek 16 vagy 32 gigásat éri meg az új szifonból ? HD videó stb kell ezeknek 32 giga vagy bőven elég a 16 giga ?
Aktív témák
Hirdetés
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest