- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Bling95 #50120 üzenetére
Google Exchange-el tudod szinkronizálni a kontaktjaidat Gmail címtárba onnan meg már bármibe.
-
-
válasz
Bling95 #39642 üzenetére
Az bőven elég lesz.
Mondjuk a bumperrel egy baj van, hogy csak a gyári füles csatlakozója fér bele a lyukba, így ha a Sennheiser CX500-al akarom hallgatni (már ha élvezni is akarom valamennyire a zenét, nem csak a cincogást hallgatni, amit a gyári kiad), akkor le kell venni. -
-
RumiTT
tag
válasz
Bling95 #39612 üzenetére
Ez baromi jó... Nekem 15.én jár le hűségem, azután tudok csak venni, de már felírták számomat, hogy igényt tartok rá meg minden. Nekem azt mondták nem lehet foglalni, ha jön akkor felhívnak több embert is és aki odamegy az veszi meg...
Továbbá Veszprémre azt mondták, hogy az kiemelkedő árút kap IPből, és, hogy ott nézzem meg, vagy BPn. Lehet jövőhéten felmegyek Veszprémbe akkor inkább, mivel állításuk szerint CSAK szerdán kapnak mindig új darabokat. -
Ulkesh
őstag
válasz
Bling95 #10173 üzenetére
A kapacitív kijelző lényege, hogy a tested elektromos töltéseit érzékeli, ezért nem megy a dolog kesztyűbe és ezért nem segít ezen a gondon semmiféle cerka sem.
Viszont léteznek konkrétan iPhone-hoz kifejlesztett kesztyűk (használnak iPhone-t olyan helyen is, ahol a napi átlaghőmérséklet -15 fok), keress rá a neten.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest