- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Bár a saját fülese is agybadugós, de nem kell csodát várni tőle. Azt meg számold ki mennyi, ha veszel még hozzá egy külön premium minőségű fülest. Nekem azért érte meg, mert elég régóta Sennheiser CX500-at használok. De ha most egyszerre kellett volna megvennem, 30k fellett lenne bőven...
Csapi007:
Én is túlárazottnak tartom, bár előfizut így is úgy is hosszabbítanék. 80k-ért meg annyira nem vészes, a jelenlegi okosteló árakat figyelembe véve. Az is tény, hogy a 3GS-t el tudnám hozni 40k-ért, de úgy vagyok vele, ha itt a pénz az I4-re félretéve akkor legyen a legújabb. Úgysem 2 hónapot fogom használni.
-
zack
nagyúr
Elvileg ha kilépsz a távból akkor nem bont egyből hanem elkezd szakadozni. Az a baj hogy ez sok mindentől függ. Lényegében teljesen felesleges megnéznem, mert az X10 Mini BT vevője nem tudom hogy erősebb e vagy gyengébb mint ami az iPhone-ban van.
Tehát megtéveszteni nem akarlak. Azt tudom megcsinálni, ha nem annyira sürgős neked, ha nálam lesz az I4 akkor kipróbálom. De ez még 3 hét. -
-
Landon
addikt
Annak a 490Ft-os biztosításnak btw mi értelme van? Én is kötöttem de a 490Ft-osba nincs lopás elleni biztosítás... Már pedig ugye az a legnagyobb fenyegetettség a mindennapi használatba legalább is a belvárosban. A 790Ft-osba van lopás ellen is. Én is először a 490eset akartam amikor mondták meg olvastuk h sry abba nincs lopás elleni biztosítás.
Más: Azt hiszem ez a gondja már másnak is volt itt de most nálam is előjött h ha be van kapcsolva a cellular data (3G is) és a wifi is akkor hiába van wifi a közelbe akkor is a mobilnetet használja. Ennek a sorrendjét vhol át kell állítani vagy ezzel nem lehet mit csinálni?
-
Jojo5
őstag
én még szeptemberben kötöttem biztosítást a szifonra. kíváncsi leszek, hogy most akkor nekünk is változik-e bár ha benne van, hogy árváltozás lehetséges akkor úgyis fog
amúgy vicc az I4emen lepattant az üvegből... IS van rajta csak mert tokot még nem tudtam venni ami tetszett... de áh
-
FefeeX
veterán
Lekapcsolja magát 2% körül... Attól függ, mennyire használod épp, 3D játéknál előfordulhat, hogy 3%-nál kapcsol ki...
akos_1984: nem tudom mit értesz szükséges cuccok alatt, itunes-ban van szinkronizálás gomb. Arra rányomsz, meg előtte kiválasztod, ha nem alapból az outlook-ot állítja be szinkronizáláshoz, és már megy is fel a cucc a telóra. Naptárastul, névjegyzékestül.
-
rolcsibácsi
őstag
2be, sok értelme nincs, ritkán azért akad ami a magyarba nincs benne.. azt amúgy nem értem hogy jól menő appokat miért vesznek ki...
mate:régen énis vettem 6000ért is-t 3g-re de az üvege annak sem karcolódott, tokokat meg megunom egy idő után ugyh 2000nél többet nem adnék értük..
-
D@niel
addikt
iOS 4.2.1 3GS-en:
1) Hangerőnél meg lehet adni, hogy ha fel-le lépkedsz, akkor a csengés hangerőt is módosítsa-e, vagy nem.
Ez a legjobb szerintem, már baromira hiányzott, nem egyszer volt, hogy levettem zene közben a hangerőt, aztán meg nem hallottam amikor hívtak.
2) Dupla home gomb lenyomása után elő jönnek az épp megnyitott alkalmazások. Ha balra lapozok ott van a képernyő forgatás lezáró gomb, iPod gombok, meg iPod ikonja, és lehet még egyet balra lapozni: itt pedig van egy hangerőt szabályzó rész. Nekem ez a második kedvencem, mert tokban pl. kényelmetlenebbül érem el a fizikai hangerő gombokat.3) Kontaktokhoz külön-külön meg lehet adni a csengő hangokat. Szvsz ez is jó, mert amikor neki állok sms-ezni, valakinek az sms-ét hamarabb várom, így már egyből tudom hogy írt-e vagy sem.
4) E-mail rész is változott, ill. a Notes is, kicsit szélesebbek lettek mindkettőben a sorok, átláthatóbb az egész. Notes-ban meg mintha változott volna a betűtípus is.
5) Kicsit gyorsabbnak érzem az alkalmazások közötti váltást, olvasatlan leveleket is hamarabb megnyitja (gprs-en legalább is annak tűnik).
6) Safariban ha meg van nyitva egy oldal, és a keresőben beírunk egy szót, lentebb egyből mutatja, hogy az oldalon hány találat van az adott szóra. Mondjuk ez is tök jó, szvsz. Nagy terjedelmű szövegben egy idézetet egyből meg lehet találni.Kb. ennyi, ami érdekes lehet. Szívás, hogy 3GS-en nem lehet megadni új sms hangokat, meg nincs ingyenes MobileMe. Üzemidőről ugye még nem lehet mit írni, majd pótolom.
-
manchester85
veterán
Eddig is csak előrendelés volt... De az, hogy épp van-e megrendelés/előrendelés opció, az az érkező vagy meglévő készletek függvénye. Ismételten leírom, hogy nem erről beszéltem. 14 óra tájékán, pár perc erejéig (de 14:20-nál nem tovább) az iPhone 4 és a 3GS mellett csupán a készülék ismertetője link volt feltüntetve, illetve, hogy a készülék jelenleg nem kapható. Se táblázat, se árak, az ikon csomagok ismertetője természetesen igen, de az iPhone-okkal kapcsolatos árak, táblázat nem. Nem a megrendelem, előrendelem gomb hiányzott, hanem a táblázat.
Tehát pont ugyanaz fogadott a webshopon, mint ami 3G esetén volt feltüntetve, mikor megszűnt a forgalmazás, és csak a készülék ismertetőjét lehetett megnézni.
-
Mappa
addikt
1.eddig 11% volt a legalja
2. is is, ha végeztem itunes-ban és ha nem full akkor megy écakára hálózatra.
3. ja! van kedvem benyomni a gépet vagy semSzerk.: i4-re dokkolót merre találok ? istyle, xms nél is csak ipod meg ilyenekre van vagy 3g/3gs re ....valamit nem jól nézek
-
Nagyon helyes, örülök (hogy megveszed).
Tisztázzuk ismér, hogy a JB nem azért kell/jó dolog, mert warez játékokat lehet rátenni a telefonra, eredetileg sem erre találták ki. Hanem arra, hogy amit az Apple nem enged, meg lehessen oldani, az egyedi sms és csengőhangtól kezdve bármiről is legyen szó.
Nem is JB-s a telefonom, mégis minden appot megvettem. Nekem az SBSettings, Call Counter, és ilyenek miatt kellett a JB, és ha ott is fizetősek voltak, ott is megvettem őket. -
rolcsibácsi
őstag
olvasd el az apróbetűs részt, régen énis megszívtam ezzel. a telefonos lekérdezés, vagy neten egyenleginfo nézés felesleges mert ott maximum egy közelítő érték van.. egyébként abból jönnek le a kedvezmények amik a csomagodhoz tartoznak, ugyh felesleges hívogatni őket.
na és az a 200 perc vonalas és mobil, de nem minden szám, pontosan nem tudom hogy van megfogalmazva de csak belföldi magánszemélyeket hívj illetve akinek olyan a száma, kék számok pl mint amit mondtál 06 40... az nem tartozik bele ebbe így azt a 20 percet majd ki fogják veled fizettetni!!
zöld számokkal nem tudom mivan de mondom én is megszívtam mert pl a digi tv 40 es számú vagy a 1234 vagy nemtom már mi a másik számuk az is ingyenes de csak ha vezetékesről hívsz!!
pont ezért én megkerestem a digi tv külföldről hívható számát ami egy normális budapesti szám 06 1 ... stb az viszont bele tartozik az ikon csomagba, így az ingyen van a 40-es számukkal ellentétben! vigyázz hogy ne hívogass ilyeneket.. -
Sajnos nincs ilyen "all in one" oldal.
Ahol tudsz venni karbon matricát, tokot, fóliát előre-hátra: SGP Store
Ahol csak karbon fóliát tudsz, de fehéret is: iCarbons
Ahol karbon matricát, elölre-hátulra, plusz az oldalára is: Lucky Labs
Az IS-t ugye a Zagg gyártja, így az oldalukon tudsz rendelni, de egészen véletlenül van nálam egy bontatlan maximum coverage pack iPhone 4-re, szóval tudod, mit kel tenned (privi)
-
-
Igen, buktad.
Ha ugyanazzal az accountal lépsz be, nem fogja kérni.
Ha mégis nem baj, visszakapod úgyis.
Nekem vol olyan, hogy nem volt pénz az internet kártyámon. Mikor tettem rá, újból levonta a 2 Euro-t, plusz a vásárolt app árát, de mint annó regisztrációnál, ugyanúgy visszakaptam.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest