- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Aktív témák
-
-
Enjoy
addikt
válasz
dabgergo #47729 üzenetére
Szia!
Ez érdekes, akkor nekem, hogy-hogy kicserélték?
Győr, Baross úti T-Mobile üzletbe vittem.
Ha megvan valahol róla a papír előkeresem...Tuti, hogy 11. hónapban vittem vissza, mert arra kellett várnom, hogy eladhassam a 3GS-t gari lejárta előtt.
(Gondoltam a következő tulajdonos ne egy töredezett USB kábelt kapjon kézhez) -
Enjoy
addikt
válasz
dabgergo #47660 üzenetére
Szerintem biztosan cserélik, mert nekem a kábelt is cserélték anno 3GS-nél
(Pedig csak esztétikailag volt 'hibás' - a szigetelő kábelen volt repedést, egyébként hibátlan volt)
Mindez a gari lejárta előtt 1 hónappal -> ergo 12hó lehet a tartozékokra is.
Nekem 2 hét alatt cserélték ki, de én "vidéki" vagyok (Győr) -
-
-
Peti567
aktív tag
válasz
dabgergo #42405 üzenetére
"Eddig ki volt kapcsolva a szókiegészítés, de most bekapcosltam és tök jó mert sokszor kiegészíti az ékezet nélküli szavakat ékezetessé. Az lenne a kérdésem h h lehet vele szavakat "tanítani"?"
Kaptál rá választ, mert én nem látok?!
Valaki tudja hogy lehet szavakat tanítani, ugyanis engem is érdekelne!? -
colbert
csendes tag
válasz
dabgergo #39740 üzenetére
köszi a gyors választ ez volt a kérdésem. Ha már ilyen gyorsan válaszoltatok lenne még egy kérdésem.
lehet, h nem legális.
apptrack.org-ról töltök le progit (tudom nem legális) és zippelve érkezik, kibontás után nem találom a ipa fájlt csak paypal és egyéb fájlokat a méretük megegyezik a progi méretével.
Gondolom valahogy másként kell kibontani.
Köszi -
madgie
titán
válasz
dabgergo #38647 üzenetére
A négyes firmware óta sokkal érzékenyebb a wifi hálózatokra, azt én is tapasztaltam. Anno a 3.1.3-mal lesétáltam a ház előtti park közepéig, végig ment a wifi, most itt-ott eldobálja már a lépcsőházban is, a parkban lévő padokhoz érve meg egyáltalán nem akar kapcsolódni, pedig még látja a hálózatot.
-
Doresz
tag
válasz
dabgergo #38271 üzenetére
Nekem is ez volt, megcsináltam iPhone-on a VPN-t leírás szerint, és mégsem ment a wifi a suliban. Bementem az informatikai központba, srác elkérte 1 percre a telefont, beírtam a kódomat, és azóta működik gond nélkül. Ha mást nem, kérdezd meg a őket, hátha tudnak segíteni.
-
mecsek20
tag
válasz
dabgergo #38211 üzenetére
1. ha nincs előfizetésed, nem megy a mobilnet se
nem értem a kérdést. mondd le a "mobilinternet start" csomagot az ügyfélszolgálaton, ami minden előfizetéshez automatikusan jár. Vagy iphone beállítások - általános - hálózat: mobil adatforgalom - off.
2. fekete 3gs-em volt: tokban használtam, ahol ki volt vágva az almalogó helye, ott kopott, és mindig volt kosz a tok és a telefon között.
-
manchester85
veterán
válasz
dabgergo #38211 üzenetére
Beállításokon belül le tudod tiltani a mobilnetet. Ez a 4-es szoftvertől elérhető feature.
A hátlap karcolódik, hacsak nem teszel rá IS-t. Ellenben ha tokban van, még reped is.
Nincs mit tenni, ez sajna ilyen, de ha 1 év garid van, és elkezd repedni, garanciálisan cserélik.
-
kispéé
senior tag
válasz
dabgergo #38086 üzenetére
De jó az is, de az fizetős. A srác ingyeneset és reklámmenteset keres.
Hatesz: Az nem bug, hanem featutre
Az Oplayer menüjében kutakodsz, akkor van egy új kapcsoló, hogy "lock screen". Ez be van kapcsolva, ezért nem fordul el. Én úgy szoktam, hogy elfordítom a telót fekvő módba, és utána kapcsolom be, így nem fog visszafordulni még véletlenül sem álló módba. Szerintem hasznos.
-
hatesz
tag
válasz
dabgergo #38086 üzenetére
Az Oplayerrel van egy kis gond, mármint a legújabb frissítéssel. Nem fordul fekvőre a lejátszott film (értsd olyanra mint ha tv-n néznéd) ha elindítok egy filmet. Múltkor felvetette már valaki ezt a problémát, ti mit tapasztaltatok? Csak a többiek miatt kérdezem, én visszaraktam az eggyel korábbi verziót, mert én is tapasztaltam a fent említett hibát.
Amúgy kapcsolódva a repedö fehér témához, nekem 4 hónapja van meg, rápattintható tokkal használom, eddig a hátlap repedés és karcmentes.
-
-
-
tikshow
addikt
válasz
dabgergo #37884 üzenetére
nekem igo 1 hónap után szétfagyott, viszont amikor működött akkor jó volt, annyi, hogy van benne sáv figyelmeztetés lámpákhoz, navigonba azt hiszem nincsen, viszont az igonak nagyon rossz a supportja, kommentek szerint volt olyan, hogy 2-3 hónapig csesztek frissíteni, esetleg még a copilot-öt is kipróbálhatod, nem tűnt rossznak képek alapján
-
válasz
dabgergo #37749 üzenetére
1.) Mit értesz dokumentum alatt? A program válogatja, hogy hogy lehet feltenni (goodreaderrel pl. lehet itunesba bedobálni, meg netről is leszedni árhelyről,stb).
2.) Az ujjad rajta tartod amíg nem kezd rezegni az ikon, és kihúzod onnan, és a helyére ugyanezzel a módszerrel raksz másikat.
-
-
kispéé
senior tag
válasz
dabgergo #37662 üzenetére
Lehet azért mert, rosszul csinálod. Kattints rá a bal oldali oszlopban a telódra, majd középen megjelennek a fülek , ott az apps-ra , majd gördítsd le az oldalt, ott lesz alul, hogy Oplayer, arra katt majd jobb oldali ablakba drag&drop módszerrel behúzogatod az avi-kat.
Remélem ez segíteni fog, ha eddig is így csináltad akkor bocsesz -
válasz
Programon belül "more" fül, ott Wifi transfer, amit ott találsz címet beírod a böngésződbe a gépeden (nekem a 2. működött), kidob egy ablakot, ahol betallózhatod neki, amit akarsz feltölteni a telefonra, és wifin keresztül feltölti. Aztán stop, és ott lesz a cuccaid között, amit betallóztál filmet.
Vagy total commanderben t-pot-al kikeresed: \\\T-PoT\private\var\mobile\Applications\C3B4F652-35CA-4E61-A7D3-49DEF40A9E2F(ez lehet más, ott lesza a program neve a könyvtárban)\Documents\ - és ide bemásolod a filmeket, amiket akarsz.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Szerintem a felbontással van gond. Amikor én is simán fel akartam tolni egy videót, visított, h az nem jó neki. De pl a pdf-et sem ismeri alapból, ezért az itunes-ban a pdflite-nak van egy saját ablaka, ahova ezeket be lehet húzni. Ennél a proginál nincs valami ilyesmi?
A citromailt meg megpróbálom, köszönöm!
(és napról napra jobban élvezem az iphone érzéstlehet, hülye vagyok?)
-
sirarcheer
senior tag
válasz
dabgergo #37597 üzenetére
Szia!
iStyle-nál lehet kapni, csak le kell tekerni a listát.
iStyle_iphone_tokok -
-
manchester85
veterán
válasz
dabgergo #37438 üzenetére
Kérdezhetsz, csak ne olyat, aminek nincs értelme.
Ha attól félsz, hogy letiltják, mert nem fizeti, van annak jelentősége, hogy mégis nem letilthatóvá válik? Mivel ebben a helyzetben az egyetlen mód, amivel kézbe veheted a sorsod az, hogy átvállalod az előfizetését, így teljesen lényegtelen dolog, hogy az ő tetteinek milyen következményei vannak. Ha a T kasszájába nem érkezik meg a fennmaradó 18 hónap előfizetési ára, akkor a készülék le lesz tiltva. Ennek fényében logikázhatsz tovább.
-
manchester85
veterán
válasz
dabgergo #37436 üzenetére
Ha szerződéshosszabbítással veszi. De nem tudok olyan szerződésről, amit fél év után meg lehetne hosszabbítani. Leghamarabb erre a hűségidő lejárta előtt 6 hónappal van lehetőség, és még akkor is kötbér fizetendő.
Vagyis ha jól számolom, erre még 1 évig nincs lehetősége. Vagy arra gondoltál, hogy két előfizetése lesz? Arra is van lehetőség, de az egyik előfizetésnek semmi köze a másikhoz.
Két telefon, két előfizetéssel két telefon letiltásával járhat. Szerintem ez a napnál is világosabb, de legalább annyira egyszerű, mint az 1x1.
Viszont nagyjából felvázoltuk a lehetőségeket, a találgatásaiddal meg csupán mindenki idejét rabolod, többek között a sajátodat is. Döntsd el, mit akarsz, és ne azt találgasd, hogy te mivel lehetsz bebiztosítva. Most eladja valaki neked a telóját, aztán ő kötbért fizet az előfizetésére, hogy aláírhasson egy újra, és így csak 1 évig kelljen remegned, hogy letiltják? Persze, lehetséges, csak épp realitása nincs sok.
-
válasz
dabgergo #37424 üzenetére
1. Telefonálni nem lehet, többi funkció működik.
2. Nem lehet, mert IMEI alapján tiltják le, vagyis csak alaplapcserével orvosolható a dolog (állítólag máshogy is, de ugyanolyan drága, is Isten ments, hogy bárkit is ilyen illegális tevékenységre biztassak), szoftveresen nem.
3. Fogalmam sincs, nem volt és nem is lesz ilyen "zsebszerződéses" telefonom. Viszont valaki itt biztos meg tudja mondani. -
manchester85
veterán
válasz
dabgergo #37419 üzenetére
Elég lesz a 8 giga. Legalább is szerintem az iPhone varázsa nem a tárhelyben van. Az alkalmazások, magyarul, amiről ez az egész szól, az bőven kijön 8 gigából. A netezés se foglal tárhelyet.
Zenével, filmmel meg 100 gigát is meg lehet tölteni. Szerintem ez egy lényegtelen tényező, sokkal inkább az a lényeg, hogy legyen valamilyen netcsomagod. Nem tudom, hogy flottás csomagot be tudsz-e vinni (nem értek hozzá, de lehet, hogy lehet). Arra gondoltam, hogy ha a legkisebb csomaggal aláírsz, és valakinek odaadod a családban, vagy nemtom, akkor te meg használod a saját csomagoddal, előfizuddal, erre értettem. Mert 1850-et azért már egy kisiskolásra is rá lehet sózni.
De ez csak egy példa volt. Ha be tudod vinni a flottás csomagodat, szerintem bőven jó vétel, a tárhely meg egy lényegtelen szempont, szerintem. Az iPhone legfontosabb erényei nem kifejezetten tárhelyigényesek.
-
manchester85
veterán
válasz
dabgergo #37417 üzenetére
110k-ért megveheted tarifahűség nélkül a 3GS 8 gigásat, az is bőven elég. Ami azt jelenti, hogy 2 évig előfizus leszel, de olyan csomagban, amilyet csak akarsz. Kiválasztod a legkisebb csomagot (1850ft asszem) és használod tovább a sajátoddal, ha az ennyire fontos. A másikat meg odaadod a húgodnak, vagy nemtom. Ez nem jó?
-
Misi1979
őstag
válasz
dabgergo #37407 üzenetére
Ezek a nulla napos "olcsó" iphone-ok sok esetben gyors pénzszerzési céllal kerülnek fel hirdetési oldalakra. Sok esetben meg a szerződést kötő amúgyis használni akarja az előfizetését és megelégszik a jelenlegi készülékével. Szóval ez lutri, én nem kockáztatnék.
Sőt, továbbmegyek, egyesek úgy kötnek előfizetői szerződést nagyobb értékű mobilokra, hogy eszük ágában nincs fizetni a havidíjakat, rögtön meg is hirdetik a készüléket, mindenki örül, de különösen az eladó.. a vevő meg max. 2 hónapig, ameddig meg nem jelenik a "no service" felirat. A T meg majd pereskedés után próbálkozik a behajtással, de ez jellemzően több évet is jelenthet, sok ember van, akit elcsábít a pillanatnyi 60-80e ft "haszon". (olyanok is vannak, akik haszonszerzés céljából művelik ezt, rendszerint személyi okmányokkal bíró hajléktalanokkal). Ezért van az ún. mobilelőleg, ami miatt reklamálnak egyesek.
Egy dolgot tehetsz, ha mégis belevágsz egy ilyen készülék megvásárlásába: szerződést írsz, belefoglalsz minden feltételt, 2 tanú legyen (legalábbis a papíron). Ezzel PICIT jobban be vagy biztosítva, mert te is perelheted (polgári per), ha átvert. Amit mindenképpen foglalj bele: visszavásárlás feltételei.
A T-t nem fogod érdekelni, sem most, sem utólag. A telefon, ameddig nincs kifizetve, jogilag nem az eladó tulajdona.
-
manchester85
veterán
válasz
dabgergo #37407 üzenetére
Legegyszerűbb, hogy gyári függetlent keresel. Az eladóval pedig közlöd, hogy átvétel előtt egy restore-ral kezded. Ilyenkor ugyanis visszazár eredeti állapotára Viszel egy laptopot, felteszed rá az iTunes-t, és a találkozókor nyomsz egy restore-t. Utána, ha bármilyen kártyával tudod aktiválni (mondjuk vodással vagy telenorossal, hisz egyiknél sincs és nem is lesz 3GS) akkor nyugodtan megveheted, hisz gyári független. De ha ezt így közlöd vele, és ő csak szoftveresen függetlenítette, akkor úgyse megy ebbe bele, így nem hinném, hogy sok potya utad lenne, ez a legtutibb szerintem. Vagy van, aki úgy árulja, hogy függetleníthető, mert lejárt a hűség. Azzal meg egy T pontban találkozol, és utána megveszed.
-
manchester85
veterán
válasz
dabgergo #37403 üzenetére
"persze nyilván nem, de mondjuk a ne a már eladott készülékét tiltsák le"
Hogyhogy eladottakat? Ezt nem értem. Mi köze a T-nek ahhoz, hogy azóta azt már eladta valaki? Most ha egy csaló elad neked egy lakást, amit ő ki se fizetett, akkor az már a tied? Ha rendezed a telefon adósságait, és átvállalod a havidíjat, nem kell félned a letiltástól.
Vagy akkor vedd meg dominósan illetve függetlenül, ennyi.
-
válasz
dabgergo #37396 üzenetére
Ha megmutatják, hogy lejárt a hűség, vagy dominoban lett véve.
Ha írtok egy adásvételit, azzal gyk. kitörölheted, mert semmit nem ér. Nem számít hivatalos papírnak, ha beviszed a T-hez, vagy a rendőrségre, arcon röhögnek. Az meg, hogy az eladó elmondja, hogy ő már 10 éve használja a számot, blabla, az meg enyhén szólva is "lutri" kategória.Pont ez a baj, mindenki olcsón akar iPhone-t, aztán megveszi, és jön ide sírni, hogy "Jaaj, frissítettem, visszazárt AT&T-re, mit csináljak?", meg hogy "Jaaj, letiltották, most mi lesz?"
Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest