- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #50818 üzenetére
Igen. Amúgy sincs igazából szükségeb jb-re.
-
StLui
veterán
válasz
rolcsibácsi #50775 üzenetére
RunKeeper? Én ezt használom.
-
kispéé
senior tag
válasz
rolcsibácsi #50777 üzenetére
Ha esetleg feltelepítenéd az xbmc-t és úgy néznél filmeket, akkor letöltenéd az xbmc távirányító progit appstore-ból és megvan oldva, szerintem ez a legkényelmesebb megoldás. Nálam is így megy a rendszer, csak azzal a különbséggel, hogy a nappali tv-re van kirakva az xbmc hdmi-n keresztül, azon lehet filmezni stb. közben lehet a gépet is használni.
Van egy egyszerűbb megoldás is, ha esetleg filmlejátszásra media player classic-ot használsz, ott engedélyezni kell a webes felügyeletet, aztán letöltöd appstoreból a távírányítós progit rákeresve mpc-re ha jól emlékszem és azzal is tudod vezérelni.
Mindkettő megoldáshoz javallott az otthoni wifi router.
Én kérdésem, hogy be van állíva a gmail a telómon, de most vettem észre, hogy nem tudok fotót küldeni emailen. A szöveget átküldi,de ha rakok bele mellékletet akkor nem megy át, se imap-on se exchange-n sem, 4.3.2 szoft van rajta, eddig működött, ti nem találkoztatok ilyennel?
-
Soak
veterán
válasz
rolcsibácsi #50796 üzenetére
Hát freetől ne várj sokat szvsz .
-
persil
nagyúr
válasz
Félre, elnézést mindenkitől
-
Soak
veterán
válasz
probáld ki a log me in-t , en ezt használom remote controlra és nagyon jó.
szerk : VLC remote , ez kell neked ha videot akarsz irányitani.
-
mecsek20
tag
válasz
szia,
én ezt használom, nekem bevált. van ingyenes verziója is de a teljes verzió is csak 0.79 euro [motionX gps]elég sokáig bírja vele az akku, és beállíthatod hogy időnként bemondja a fontosabb adatokat, így nem kell a kijelzőt bámulnod. én a zsebemben hordom bringázás közben.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Hát nekem semmi gondom nem volt vele, telepítésnél kiválasztottam hogy ingyé van, oszt csókolom.
Egyébként erre Airvideo 3G kell neked, a legjobb progi, de sajna fizetős. Akármilyen vidit lejátszik hibátlanul, viszont gépet távirányítani nem tudsz vele. Valamit valamiért.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Most végülis mire szeretnéd használni?
Teamviewer egyébként saját felhasználásra ingyenes, céges stb. használatért kell fizetni. De maga a program ugyanaz, csak a licensz más.
-
Oxi
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #50771 üzenetére
Köszönöm.
Nagy megkönnyebbülést érzek...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #50766 üzenetére
TuneIn van már ingyenesben is.
-
Pink Floyd
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #50754 üzenetére
Köszi! Letöltöttem egy zip file-t, 630 mega. ami tartalmaz többek között 3 db dmg file-t. Ezek közül a 610 megásat átneveztem ipsw-re, de a redsnow azt írja, hogy unable to recognize specified ipsw. Szerinted mi lehet a gond?
Ahonnan töltöttem:
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ -
válasz
rolcsibácsi #50715 üzenetére
Én viszont imo-nl is észrevettem, hogy ha gondol egyet, teljesen mindegy, hogy kijelentkezel rendesen, be is zárod multitaskból meg minden, ha akar, úgy pushol mg utána is, mint a huzat
-
tomiika
tag
válasz
rolcsibácsi #50715 üzenetére
Megpróbálom, köszi a tippet. Remélem ha legyalulom az IM+-t akkor már kilép
-
tomiika
tag
válasz
rolcsibácsi #50713 üzenetére
Igen, pont ez a probléma. Amikor újra belépek akkor látom, hogy írtak, és ez így gáz egy picit... Ha nem lehet megoldani, hogy ne legyek bejelentkezve, ha kilépek, akkor inkább törlöm.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #50631 üzenetére
-
fodorp
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #50590 üzenetére
pontosan.
sajnos én külföldön tartózkodom. :S
köszönöm, hogy megpróbáltatok segíteni! Minden tiszteletem! Lehet, hogy bemerészkedem vele egy apple storeba... ha minden kötél szakad.
a vicc az, hogy még így is elégedettebb vagyok vele, mint a htc hd7-essel voltam.
nincs csúszka. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #50590 üzenetére
nem ilyen ugye? -
fodorp
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #50588 üzenetére
se a jailbreak se a recoveryfix nem segít
mindig visszaáll recovery módba.
nem tudom mi a következő... dobjam el? -
fodorp
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #50566 üzenetére
Akkor tehát: Jelen pillanatban a telefon egy dolgot tud. Azt mutatja, hogy csatlakoztassam az itunes-hoz. Ha ezt megteszem, közli velem, hogy recovery módban van a telefon és végre kell hajtani egy restore-t. (szeretném is) Ha elkezdem futtatni, akkor pedig az iphone firmware verifying-nél leáll és ez kapom:
"Error 1015: This error is caused by attempts to downgrade the iPhone, iPad, or iPod touch's software. This can occur when you attempt to restore using an older .ipsw file. Downgrading to a previous version is not supported. To resolve this issue, attempt to restore with the latest iPhone, iPad, or iPod touch software available from Apple."
Köszönöm szépen!
A pénz tényleg nem vicc, ha valaki érdemben segít! -
kispéé
senior tag
válasz
rolcsibácsi #50566 üzenetére
Na én asszem el is döntöttem megy vissza a 4.1-es szoft, utánanéztem, szinte semmi lényeges változtatás nincs a 4.3.2-hoz képest 3GS-en úgyhogy, fel se fog tűnni, csak az hogy gyorsabb lesz, remélhetőleg...
-
persil
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #50537 üzenetére
Ment egy priv.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #50369 üzenetére
Melyik az eredeti és hogy kerül oda hamis host file? Nekem valami gs.apple.com van benne.
-
chevyfan
tag
válasz
rolcsibácsi #50376 üzenetére
tényleg ingyenes sz@rral csináltam... de sikerült a neten megoldani
[link] -
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #50364 üzenetére
A 3194-es hibát amit a szifon ír hogy oldottad meg vagy elő sem jött?
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #50255 üzenetére
Ha érdekel melyik fájlban kell módosítani akkor /system/Library/Carrier Bundles/iPhone/TMobile_hu.bundle/carrier.plist és ebben a ShowCallForwarding-et kell true-ra állítani a módosítsához az iFile-t ajánlom, és amikor rányomsza fájlra akkor a Property List Viewer-t válszd. telefon újraindítás és megoldódik a gond.
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #50172 üzenetére
ha telenor-os vagy akkor carrier fix kell, hogy meg tudd oldani a call forwarding-et. Ha nem akkor egy plsit fájl módosítással megoldható a dolog, ha kell a plsit fájl akkor kikeresem neked.
-
Soak
veterán
válasz
rolcsibácsi #50176 üzenetére
Tényleg ez volt a baj, nálam nem szokott, gondolom azért mert én sürübben nyitom meg
-
válasz
rolcsibácsi #50177 üzenetére
Nekem is csak fixrecovery 4.3 tartalmazta a keresett ddll-t, azt másoltam be a 4.2-eshez. Küldj priviben egy emilcímet, elküldöm.
-
válasz
rolcsibácsi #49618 üzenetére
Értem. Akkor sosem kapsz sms-t, facebook és egyéb push üzeneteket?
Ezeket lehet vele bekonfigolni, hogy feugorjon, vagy ne, stb. -
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #49565 üzenetére
De megy.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49553 üzenetére
Jah beletartozik...az eszköz maga választja ki. Ha ki tudja. Mert sok "auto" beállítást rosszul kezelnek az eszközök. Ezt nem mondta a rendszergazda?
Nem azt mondom hogy itt is ez van, csak amikor hibakeresést csinálunk akkor semmit se hagyunk "auto" beállításban, mert lehet akár az is a probléma gyökere.
Bár én nem vagyok rendszergazda. -
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49551 üzenetére
Szerintem a jelszó milyenségével, és a védelem fokával nincs kibékülve. Mintha nekem is lett volna hasonló gondom. A jelszavaknál és a védelemnél elég sok időt elkúrtam mire jó lett.
Nálam a legutolsó lett jó a "WPA-PSK/WPA2-PSK" az encryption-nél pedig "AES" van megadva 4 betü+4 szám jelszóhoz.
Ha más nem, próbáld ki így.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
rolcsibácsi #49549 üzenetére
Esetleg menj el, ha van a közelben wifi hot-spot és próbáld ki azzal. Látja e, tud e csatlakozni, megy e a böngészés.
Pl. McDonalds, Burger King...stb. -
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49545 üzenetére
Milyen tipusú a WiFi router?
Bár nincs 3G-m, de ha jelszó nélkül, ill. MAC szűréssel felmegy, akkor ott valami beállítási gond lehet.
Én pont ezért vettem TP-Link tipusú routert (1043 ND), mert viszonylag sok a gond a többi gyártóval. -
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #49545 üzenetére
Pont ilyen!
Rolcsibácsi: a tieden (3G) is behalt végül?
-
válasz
rolcsibácsi #49543 üzenetére
Itt is volt róla szó csomószor, hogy 3G-n (lehet GS is) meghal a wifi egy idő után csak úgy magától, nem is lehet csak szervizben cseréltetni a megfelelő részt. Nálad nem ez lehet?
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #49539 üzenetére
3.1.3 az igazi a jó öreg 3G-re.
Nekem az égvilágon semmi bajom vele, 2 éves, semmi wifi hiba, gyors, megbízható, fiatalosan teszi a dolgát.
(Amúgy én csak akkor kapcsolom be a wifi, ha használom, szerintem az állandó wifi keresés is megrövidíti az élettartamát) Az enyém is a bnőmnél fog kikötni, már el se adnám idegennek, kíváncsi vagyok, mikor hal be a wifije, és hogy behal-e egyáltalán.
-
hemaka
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49538 üzenetére
Az szívás, akkor marad a mac cím szűrés. Úgy már csak menni fog, és a hálózat is védve van.
-
hemaka
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49528 üzenetére
próbáld 6-os csatornán
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
rolcsibácsi #49530 üzenetére
"Csak klikk rá jobb oldalt a vonalakra, és húzd feljebb-lejjebb." Ezt angolul nem találtam a programba de jó hogy te ami nincs is odaírva azt is le tudod fordítani,
-
válasz
rolcsibácsi #49528 üzenetére
Most ezt mire mondod? A lockinfo angol, és leírtam, melyik menüpontban találja....
-
Szecsy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #49459 üzenetére
Nekem meg 4.2 van mindket eszkozon
-
sbazsi
veterán
válasz
rolcsibácsi #49459 üzenetére
a source között nincs ringtone.
talán az apple kivette?
még egy cikk. -
trobi28
addikt
válasz
rolcsibácsi #49419 üzenetére
Az MxTube még müxik,Installousban kersd
-
válasz
rolcsibácsi #49422 üzenetére
Ja, csak ha egyből kilép a gyári appom, hogy töltöm le? Mert nekem már el sem indul a youtube app, egyből kilép mikor rányomok.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49384 üzenetére
Sorry. Akkor én qúrtam el.
Annyira nagy iramot diktálok, hogy nem is figyeltem a 2 betü eltérést, ez okozhatta a kalamajkát.
csiga:
El se hiszem hogy meg tudták oldani.
Mondjuk az is tény, hogy ehhez hónapok kellettek, de a lényeg hogy müxik.
-
válasz
3.1.3-ban volt már spotlight? Nem úgy emlékszem, de lehet tévedek
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
"tobbieknek: ifile-cydia es ifiles-appstore...ezek kozott eleg nagy a kulonbseg.."
Jaja, ezt akartam én is írni, hogy valszeg nem ugyanarról beszéltünk zack-kal.
-
válasz
rolcsibácsi #49331 üzenetére
2G-től fogva így csinálom, így szoktam meg, mondom, minden elővigyázatosság. Volt már, hogy nem lehetett JB-zni sem emiatt. Azóta persze mindig hivatalosan függetlenített vagy gyári független iPhone-jaim voltak, így elkopott amúgy is a jelentősége a számomra.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #49320 üzenetére
Joey20 írta: "közben becsúszhat pár restore"Na jó nem pofázok bele Zack felnőtt azt csinál amit akar.
-
válasz
rolcsibácsi #49320 üzenetére
Csak sajnos nem ki a lockscreenre.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49306 üzenetére
Hát...Lehet hogy én egy kívételes ember vagyok, de nem fogom kapcsolgatni a 3G-t, mert minek. Nem fogom kapcsolgatni a fényerőt se, mert az autómatikust is be lehet lőni, mekkora legyen az alap fényerő sötétben, és ehhez képest változtassa a fényerőt. WiFi folyamatosan megy nálam, és autómatikusan csatlakozik ha hálózatot talál. Ezt sem kapcsolgattam még. Adatforgami tiltás hasznos lehet, de ez sem érint 1Gb mobilnet mellett. GPS-t szintén nem szoktam kikapcsolni, ami akarja, és engedélyezve is van, az használhatja. Process-ek kilövése pont u.a. mint az alap bezárogatás. Ennek semmi értelme. Airplane kapcsoló szintén felsleges nekem, mert nagyon ritkán használom. A "Fast Notes" az jó dolog, de menüből is gyorsan elérhető.
Mondom...Lehet én vagyok egyedi eset, de én nem látom át ennek a proginak azt a tulajdonságát, hogy ezért is jó a jb. Lehet van olyan közületek, aki több mindent kapcsolgat, szinte már-már repülőgép pilóta szinten, de én úgy gondolom első benyomásként, hogy nekem teljességgel felesleges.mod:
A progik bezárása bill. kombinációkkal sem érint, mert amit nem használok, mindig zárom. -
joey04
titán
válasz
rolcsibácsi #49301 üzenetére
lényergében annyi, hogy így ki tudok lépni a programból. pl ha valami memóriaigényes játékot futtatok, és megunom, akkor hosszú nyomás a home-on, és akkor valóban kilépek. A power hosszú nyomásra meg mindent zár. ez szerintem gyorsabb meg egyszerűbb, mint a sbsettingset használni erre. De sokat nem használom utóbbi funkcióját, mert ami már nem kell, abból kilépek, az a pár dolog meg jó is, ha a memóriában marad.
zack: ez nem arra van, hogy appstoreos progik megfelelőjét keresgesd, hanem olyan funkciók feloldására, amit az Apple nem enged. vagy a különböző módosítások a kezelőfelületen, egyéb apró kényelmi megoldások. ha mást vársz, csalódni fogsz.
-
zsambek
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #49304 üzenetére
Úgy értve, hogy multitask fogyaszthat, és kilövöd a folyamatokat, ha nem kell bt, akkor azt is kilövöd, így szerintem tudunk perceket megspórolni
De kérlek javíts ki, ha ez nem így vanzsambek`
-
norbesz74
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #49285 üzenetére
Neharagudj, de volt van androidos vackom. Nehogy már csinálnak egy nyilt rendszert, de a gyártó szabja meg, hogy 3.0ra frisithetek-e! És nehogy már jobb android, mert olyan gyerek betegségekkel jöt ki, hogy iphone ilyet nem mert volna meglépni! Akkor neked jó SGS is ami mellete szól a képernyő és a kamera azt sanyi van gyerekek. Én használni akkarom a telefont és nem fényképezni és nem vagizni milyen szép képe van. Én mikor ezt vettem sajnáltam, hogy nem a másik rosszabat. És IPs kacsingat rám. Ó szörnyen szépek rajta a szinek és frusztáltnak tünik mesterkélt a SGS ez után. Fekete az fekete kéremszépen iphonon. Egyszerüen x8 zenére használom, mert nekem az jön be.
Akinek meg zárt gyártó kell az vegyen többet androidfost a 3.0 inkább tekintem ránc felvarásnak, mint sem fejlődésnek ÉS nem kompatibilisak egyik prog a másikkal. Így 2.1 el x8 már csak zárt készüléknek tekinthettem. Úgyanis szabad kezet kaptam a gyártotól. Ezt miért nem írjátok le egyik szolgáltatónál?
Felháborított, hogy kidobtam egy olyan telefonért 40000ft-ot, ami egy petákot SE ért. És basznák teherbe a SonyEricsson , hogy EZT MEGMERTE LÉPNI. És aki nem ért velem egyet az elvakult DONQIHOTE sült galamb. És Voalá NEM CSAK A SONYERICSSON LÉPTE MEG!! Így Zárt oprendszernek tekintem androidott. Hajrá.
Nekem 3 évig tuti telefonom lesz, mert Van apstorom és szoft támogatásom és erre IRIGYKEDJETEK: 40000ft csengettem ki és leírom kis okosoknak androidos barátaimnak: havi 1800ft üzletis csomagom van és 8500ft törlesztő részletem egy évig. És nem SGS 120000ft ami már most meg sugom ping pong ütőnek tőkéletes.
És nem várok választ ki mire használja, mert ha csak gps re kell akkor vegyél egy ólcsó nyomi 6210 navit arra tökéletesebben nem találsz és telefonálhatsz. És ezt az én véleményem ha már nem is érted mit irok, mert te trabantra kényszerülsz én meg lada szamarám van. Nem azért, mert te neked van suzukid, de nekem sajnos bérből élek és nem lopom a pénzt mint egyesek. Nem költenék se hitelre 40000ft hogy szutykom legyen, mert gondolkozok és megelékszek a szamárral ennyit. Nekem ennyit megér. Neked meg android, mert zárt gondolkozól azt ezt irtam a JB micsodának is, mert már írtam nem vagyok tolvaj. PEddig a winfost lopom, mert csak filmet nézek és cod4 ezek.. Mert a linuxxal nem jöttem ki. Peddig androidosok nagyon okosok azt csá. Aki nem ért velem egyet köszöném, hogy csöndben lehajtott fejjel elmegy KÖHÖNTEM akit megsértettem irasommal hejesirassal annak meg csokoltatom is menjen haza csináljon egy kis öcsköst!!!XDDDDD
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49249 üzenetére
Küldtem pü-t.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49244 üzenetére
Még mindig nem tudok dönteni mitévő legyek jb ügyben.
Itt van pl. az SB Settings. Már többen is írták hogy nem működik tökéletesen 4.3.1 alatt.
Ez lenne az egyik nagy előnye a jb-nek úgy tudom. De miután 3,5 hónapja nem találkoztam olyan dologgal ami ne működne megfelelően, igen érzékenyen érintene, ha azt a konklúziót szűrném le, hogy amiért feltörtem a rendszert, azok a funkciók tulajdonképpen nem 100%-os biztonsággal működnek.
Megcsinálnám én akár most éjjel is, ha tudnám, hogy a mostani felhasználói élményem nem szenvedne csorbát, és csak pozitív dolgokat tapasztalnék.
De már ide is írta valaki, hogy az sb settings, hol kikapcsolja amit kell, hol nem, tehát elég rapszódikusan működik. Lehet jön belőle majd frissebb verzió, de úgy gondolom abban a júzer ikszpérienszben, amit az Apple megálmodott, ezek a bizonytalan működésű dolgok nem férnek bele.
Ami miatt szvsz. ki fogom próbálni, az csak azért lesz, hogy betekintést nyerjek a másik oldalra is, még akkor is, ha 2 nap múlva a restore mellett döntök és a jb mentességet választom.
Tényleg kíváncsi vagyok, mi az, ami ennyire megfogta azokat a felhasználókat, akik kipróbálták a jb-ket, az alap gyári állapothoz képest. -
manchester85
veterán
válasz
Elmondom, én milyen szitut tudok elképzelni. Ha valakinek kell egy kép, amit lát a telefonomon, elküldöm neki e-mailben, vagy megosztom picasan. Ha gagyi a telefonja, kénytelen lesz megvárni, míg hazaér. Ugye abban egyetértünk, hogy e-mail címe legalább annyi embernek van, mint bluetooth-os telefonja?
Fordított eset: nála van egy kép, ami nekem kell. Megkérem, hogy küldje el e-mailben. Ha nincs wifis, netes telója, valszeg a képminőség is gagyi, tehát nem kell.
Ha meg gépről tette fel, akkor fenn van neki gépen is. De egyébként meg unom már a képeket, videókat, mióta facebook meg iwiw őrület van, nem kell senkitől semmi, úgyis a pofámba nyomnak mindent, azt is, amit nem kérek.
Amúgy meg telefonra sose teszek képet, semmi értelme. Onnan kell felvinni albumokba, nem fordítva, szerintem.
"akarmennyit is de az edge a gprs stb viszik a penzt."
Oké, nekem van netcsomagom, az enyémet viheti. Tehát én bárkinek el tudom juttatni a képet, csak a fordított esettel lehet gond, amiről leírtam, nem érdekel. Küldje el otthonról, nem lehet olyan fontos.
"de az apple tanul a jb-bol"
Igen, ez így van, aláírom. Nincs is semmi bajom vele. De mint írtam, engem az zavar, hogy úgy beszélünk a JB-ről, mintha nem lehetne nélküle élni. Most leírom, én mit használok:
pushme.to, atp live, picasa, tv24, viber, skype, meebo, fn, hvg, blikk, facebook, accu weather, árfolyamok. Ez nekem mindenre elég. Hírek, netezés, voip, meg persze telefonálás. Biztos, hogy JB-vel szebb UI-t varázsolhatnék, egy-egy klikkeléssel kapcsolgathatnám a wifit, stb, de pont, hogy a tartalomszolgáltatás lenne, ami nem változna. Én meg kényelmes ember vagyok, nem szeretek kísérletezgetni, restore-olni, mert valljuk be, a JB-s progik be tudnak kavarni, ez tagadhatatlan.
-
Totheground
addikt
válasz
Nem érintős/netnélküli telóra meg roppant fontos képet küldeni, hogy aztán nézhesse 128*160 pixelen.
iPhone előtt sokáig volt olyan telefonom, amin lehetett bluetooth-on filet küldeni. Egyszer használtam, amikor nem találtam a kábelt. Többet soha. Másnak attól még lehet, hogy kell, de nekem tuti nem.Ed.: typo
-
Soak
veterán
válasz
rolcsibácsi #49209 üzenetére
Set as new iphone-t nyomtál? Én azt vettem észre, hogy mintha a 100ból hamar csökkenne viszont középen meg jobban tartja magát . Most 4 óra használattal (játék, letöltés, net, gps kicsit ) 40% ... Szertinem 4.2.1-el több lenne, de lehet, hogy csak bemagyarázom magamnak, még fel teszem ugyis este egy akksi kezelő appal, az eddig jól működött, holnap eldől milyen lett.
szerk : nekem sbsettings kicsit bugzik 4.3.1 , ha pl kikapcsolom a 3G-t nem kapcsolja vissza, csak ha airplanebe teszem meg vissza, többször is akár, wifinél is csinált ilyet, de csak párszor, nem mindig .
-
Zjunior
veterán
válasz
rolcsibácsi #49223 üzenetére
Korábban, ezen a gépen nem, elfelejtettem
Köszi a helpet most felraktam már a Jailbreaket is....
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #49211 üzenetére
Dupla
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #49211 üzenetére
Pár kiegészítéssel??? Kilencven %-a megvalósult az iOs 4-el.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #49207 üzenetére
a megfelelo oldalakon minden eleg egyertelmuen le van irva, telleg nemertem miert nyafog mindenki beragadt recovery-k meg egyeb baromsagok miatt.. brutal
amugy feltettem a 4.3.1et i4re, redsnowval jb-ztem es tokeletes rajta minden. az akku kb del ota 8szazalekot ment le. telepitgettem a cydias cuccaimat 3g-n keresztul, emaileztem parat, 1-2telo volt, kis imo(facebook, msn) maskor nem birta ilyen jol sztem az akku
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #49173 üzenetére
Az önmagában szar
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #49172 üzenetére
ja felreertheto talan de facebook sem a jb miatt sz@r
-
Szecsy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #49153 üzenetére
Es ott megy a skype beszed?
Amgy az akksit ha mar ugyis szetszedted akkorjolesz. A wifi sajnos 3gn 1-2 ev es elromlik ami alaplaphiba nem eri meg cserlni... Dragabb mint a telo.
Sztem probald meg eladni alkatresznek ugy lesz a legkisseb gondod vele
-
Skinee
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #49110 üzenetére
próbáltam párat, de volt hogy átírta a nevem mire beléptem gépen az msn-be :S
ez mindenkinél így van vagy ez ellen lehet valamit tenni?illetve az érdekelne h iphone4 4.2.1-et melyik fajta programmal jb-zem vagy ez mind1?
persze ami untethered
-
BloodyEddie
őstag
válasz
rolcsibácsi #49102 üzenetére
Ez kiment a fejemből, én az általános garanciális feltételekre gondoltam, amik javításnál érvényesek
-
válasz
rolcsibácsi #49110 üzenetére
Ja, bár már lemondtam róla, mikor megszűnt a skype támogatása.
-
válasz
rolcsibácsi #49105 üzenetére
IM+ nem épp ingyenes, 8 euro a teljes verzió (bár van ingyenes korlátozott verziója is). Megvettem régebben már, de annyit nem ér, mint amennyibe kerül, szép-jó, csak épp a multitaskolásnál művel érdekes dolgokat.
imo.im ami király és ingyenes is. Skype-ra, msn-re ezt használom és nem volt vele gondom eddig.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
rolcsibácsi #49088 üzenetére
Sőt, úgy tudom a cserélt alkatrészre újabb 30 nap gari lesz, ha lejáratnál van leadva a teló
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Lehet hogy azért van ez mert itt vidéken van némi átfutási idő bár neked van igazad és ha neadj'isten tényleg így alakulna biztos lehetsz benne hogy ragaszkodnék az utolsó napig tartó garihoz.
-
D@niel
addikt
válasz
Már is jó napom van, hogy neked is egyértelműnek tűnik a dolog
nekünk meg egészen más tapasztalataink vannak... (bár a neten is találsz rengeteg élménybeszámolót)
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49072 üzenetére
Mi több, a Samsung Wave térereje tényleg leugrott 2-3 egységet, és ezt érdekes módon nem verték nagy dobra. Tudom, mert kipróbáltam az enyémen amikor megjelent az i4. Valószínű több tapis telónál elő lehet csalni a problémát, csak az Apple termékeknél tényleg nagy a hype, és ehhez hozzátartozik a negatívumok ok nélküli "felfújása" is.
-
válasz
rolcsibácsi #48925 üzenetére
http://repo.benm.at/ esetleg? Most nincs nálam iKütyü úgyhogy nem próbáltam. Sokkal rosszabb nem lehet az androidosnál, hiszen ez ugyanaz
-
válasz
rolcsibácsi #48911 üzenetére
"itt meg meg jb-vel sincs sajnos.." Meg a nagy lószart. A Frash minekvan?
-
Kasza08
őstag
válasz
rolcsibácsi #48707 üzenetére
Üveget és digit egyben cserélnek. Azért, mert egy másik kolléga 14-ért vállalja ugyanezt, igaz ő vállal rá garanciát is. Szeretnék olcsón kijönni belőle, de azt se akarom, hogy szarabbat kapjak (jó, nem ennél, mert ez törött, de úgyértem, hogy a gyárinál).
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #48707 üzenetére
A digitizer és az üveg csak együtt cserélhető.
rolcsibácsi:
Az elég gáz.
3G és 3GS esetében az üveg és a digitizer egyben van, 2G és 4 esetében pedig mind a 3 egyben van: az üveg, digitizer és az LCD is. De olyan egyik modellnél sincs, hogy a digitizer és az üveg külön cserélhető lenne. Na jó, ebay-en olyat is lehet venni, amit még fel se találtak.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #48698 üzenetére
Nem értem. Én a behúzós manuális módszert használom, és nincs hasonló gondom.
Pont azért használom ezt, mert az okés, hogy jól müxik az iTunes, de nem akarok agyalni rajta, hogy szinkronnál mi és hogy fog megejelenni, melyik oldalt fogja alapértelmezetté tenni, és a gép felöli vagy a telefefonon levőket törli e ki, vagy 3. lehetőségként összefésüli.
Ha z iTunes-t kellene jellemeznem, azt mondanám, megtanultam vele együtt élni, mindent amire szükségem van meg tudok oldani vele, de ahol lehet az auto szinkronizálást mellőzőm, mert még mindig egy hatalmas "fekete lyuk" és az adataim védelmében számomra nem megbízható.
Lehet ők így az USA-ban pofon egyszerűnek gondolják, de ez nagyon messze van attól.
Összetett szoftver, aminek lehet ez a mellékterméke, de tegye a szívére a kezét, aki azt mondja, nem tudna elképzelni egyszerűbbet, és tényleg olyat, amihez nem kell 5x meggondolni és 10x lementeni az adatot, mielőtt szinkronizálsz bármit is.
Mi azért itt viszonylag nagy spílereknek számítunk azokhoz képest, akik megveszik, és "lóbálják" a diszkóban, majd eszükbe jut, van ennek iTunes része is, próbáljuk ki...
Arra célzok evvel, hogy a laikusoknak szánt egyszerűen kezelhető iPhone mellé jár egy igen kacifántos szoftver, ami azért valljuk be. Igen nagy csapda.
Mi elvagyunk vele, így-úgy megtanultuk kezelni, csak azért vannak olyanok is akik sosem olvasnak fórumot, és nem mozognak ennyire tipus specifikus körökben.
Ahogy olvassátok, az iTunes sokszor rajtunk is kifog, időről-időre előjön 1-1 WTF szitu, tehát a pc szoftveres oldalon, egyszerűségben lenne mit fejlődnie még az Apple-nek. -
válasz
rolcsibácsi #48700 üzenetére
Nyomd a ctrl-t, akkor is rá kell klikkelni, de törölni csak egyszer kell, amiket együtt kijelöltél.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
rolcsibácsi #48698 üzenetére
Szia!
Itunesban van show duplicates, én ott szoktam törölni.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #48697 üzenetére
nincs valakinek ötlete hogy lehet a duplicated zenéket kitörölni egyszerűen????????????????????????????????????
most látom van amiből 3at csinált... grat apple
-
válasz
rolcsibácsi #48694 üzenetére
-
hemaka
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #48686 üzenetére
.
-
hemaka
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #48686 üzenetére
Lehet csak rosszul látom, de tethered JB már van.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #48572 üzenetére
mivel lehet elkussoltatni a töltöttség- alacsony szintjének a riasztóját? vagy változtatni hogy ne 20-10-nél szóljon..
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #48500 üzenetére
Én sem értem. Feleségem netbookján is bejött minden weboldal meg a telefonomon is, csak az én laptopomon nem. Volt router restart, reboot, kutyafüle minden de semmi nem segített. Két órán át baszakodtam. A crack mappában volt két file egy keygen meg még valami na azt is elindítottam látszólag nem csinált semmit aztán mégis.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #48490 üzenetére
Sztem folyamatosabb a 4.2-nél, de ez szubjektív is lehet akár, mert 4.3 használtam utoljára. Az tuti, hogy a 4.3-nál jóval folyamatosabb, dinamikusabb.
Nálam ugye a 32Gb kb. 16-18Gb állandóan foglalt, ebből csak a programok 10Gb ,és akkor még a zene, kép és videó anyagokról még nem is beszélve.Tehát nálam azért érzékelhető a gyorsulás talán drasztikusabban 4.2.1-hez képest is, mert tudom mennyire volt gyors a nem kevés installált progival, 4.2.1 és 4.3 alatt.
Most viszont a rengeteg progival is olyan folyékony, mintha "szűz" rendszer lenne.Természetesen restore+update volt, és így tettem vissza a backup-ot, nem csak sima update.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #48466 üzenetére
ja jó most megadtam neki az alapértelmezett könyvtárat, az előbb nem nyomtam elég hosszan a shiftet valószínűleg..
köszi szépen a segítséget
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #48459 üzenetére
Nem az iTunes a fos ( a te szavaiddal) hanem tudni kell használni. A legegyszerűbb ha azt csinálod, hogy a c-ről a music mappából az iTunes mappát áthelyezed, majd a shift-et nyomva indítod el az itunes-t és beadod az új helyet és ezután oda fog menteni, meg mindent csinálni. A zene kettőzés pedig azért van mert alaphelyzetbe bemásolja magát a saját könyvtárába ezt a beállításokon belül az advenced fülön lehet beállítani, a Copy files to iTunes Media folder when adding to library elől vedd ki a pipát.
-
Kasza08
őstag
válasz
rolcsibácsi #48442 üzenetére
Volt ez a hisztéria, amikor az iPhone nem állt át téli időmszámításra tavaly. Na aznap este ezzel álmodtam, hogy nem ébresztett fel és elkéstem miatta. Aztán felébredtem, ránéztem a telómra... És akkor már elkéstem
-
Mtt
tag
válasz
rolcsibácsi #48367 üzenetére
Igazad van, nekem ugye egy AKG K324p van a végén, de az egyik fele nem szól... Valami szétcsúszhatott vagy nem tudom, mert nem tűnik úgy hogy meg lenne törve a kábel. De jön a szülinapom aztán, újítok\újíttatok valamit. Most éppen egy Nixon - The Wire 8mm fülessel szemezek.
Esetleg valakinek tapasztalata van a fülessel kapcsolatban? -
Everman
addikt
válasz
rolcsibácsi #48236 üzenetére
"azert csinaljak kulon mappat hogy a telomra tudjak tenni kepeket?.. szamomra az lenne a kenyelmes hogyha egyszer a telon akarom nezegetni oket, ha csak rahuznam a kepek mappamat oszt kesz.."
Szerintem senki nem kötelez téged arra, hogy a gyári képnézegetőt használd, használj másikat és szabadon húzkodhatod a képeidet és törölgethetsz. Van pár ezer ilyen jellegű alkalmazás a Store-ban.
-
Soak
veterán
válasz
Ez a vilag roheje hogy nem tudsz telorol torolni. Telon kb 1sec , gepen meg osszedugni meg szarozni az itunesal ... Legalabb wifin lehetne manipulalni a telot... Majd az iOS5 , remelem megreformalnak ezt-azt.
Newyorker : szerintem forget this network ( a nyil utan ) es ujra csati .
-
Everman
addikt
válasz
rolcsibácsi #48212 üzenetére
"ifiles mire jó? nem tudok bele zenét tenni majd ipoddal lejátszani, nemtudok bele filmet tenni amit lejátszana."
Máshol sem a filemanager játssza le a zenét, hanem az adott alkalmazás, itt is másolgathatsz az alkalmazások alá iFile-al zenéket és filmeket, amiket aztán le tud az játszani.
-
Everman
addikt
válasz
rolcsibácsi #48204 üzenetére
"mikor anyam mondja hogy a fostos lg-jevel csinalt kepeket akarja kinyomtattatni velem es h atkuldi nekem bt-on "
Ha nyomtatni akar, akkor miért egy másik telefonra akarja küldeni és nem egy gépre, amiről lehet nyomtatni????
-
hemaka
nagyúr
válasz
Nekem eleve nem omlesztve vannak a gepemen a kepek. Igy csak szepen a mappakat szinkronizaltam, aztan mindjart latni, hogy melyik mappa milyen temaju kepeket rejt.
Szerintem ez igy teljesen jo, de ez csak az en velemenyem.
Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Bittorrent topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Autós topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Háztartási gépek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest