Hirdetés
Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. T-nél vannak még i4 hiányok?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Hol érdemes most i4-et venni?
Hol a legolcsobb független 16GB-os és persze garis? -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Ezt most olvastam (lehet, hogy már más látta):
Idén remélem lesz már fehér az i5-ből.
Bocsi srácok most látom, hogy volt már..........
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
BUÉK mindenkinek
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Ma végre megnyomkodhattam egy i4-est. Nagyon komoly a telefon megjelenése. Sokkal szebb mint a 3G. Nem bírtam ki és leteszteltem az antennagate hibát is. Sajnos tényleg él a dolog. Igaz az öt egységből kettőt tudtam leszedni. Ami viszont számomra és a cimborám számára is furcsa volt az az, hogy egyik percről a másikra lemegy a térerő egy pálcikára és úgy is marad egy darabig. Eközben az N8 meg full térerőt jelzett. Remélem az i5 már lesz fehérben is és akkor visszatérek a szifon világba.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Van valaki aki már iPhone 4-et használ? (tudom hogy van csak nem követtem egy ideje a iPhone fórumot)
Akinek van kedve és segíteni akar egy bizonytalan emberen leírhatna egy-két tapasztalatot.
Thank's a lot! -
jacis
nagyúr
Szifonon már írják hogy nagyon jól sikerült a 4.1
Állítólag nagyon gyors lett -
jacis
nagyúr
válasz
manchester85 #34922 üzenetére
Ahogy most állnak a dolgok lehet, hogy hamarabb kijön a fehér iPhone 4 mint az N8. (talán karácsonykor lesz magyarországon)
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Sziasztok.
Mikor jön ma a 4.1-es szoft.
Várom mint a messiást, de sehol sámli. -
jacis
nagyúr
T-mobile oldalát nézte valaki már ma?
Az első jel..... -
jacis
nagyúr
Azoknak a fórumtársaimnak a véleményére lennék kiváncsi akik ettől a naptól vártak valami fejleményt az i4 ügyében, hogy még most is várni fognak?
-
jacis
nagyúr
Most meghalt a közvetités?!
Csak nálam? -
jacis
nagyúr
Két perc és kezdődik az élő közvetités
Úgy izgulok[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
100%-ig egyetértek mindenkivel aki felszívta magát az Apple féle pofátlanul bunkó stilus miatt.
Én is úgy érzem, hogy az alma most ezzel az egész herce-hurcával akár vevő vesztést is elérhet. Mivel biztos sokan fogják azt meghuzni amit én is, hogy fogom magam és nem várok februárig vagy jobb esetben decemberig az új szifonra hanem megveszem egy konkurenciájuk egyik csúcskészülékét. Bizom benne, hogy jól belebuknak majd ebbe a nagyképű stratégiába és jövőre már nem így fogják az új készüléket árusítani. A jövő évi iPhone-t szeretném megvenni majd, de ha újra ez lesz újra más gyártó készülékét veszem meg.
És mégegyszer: bizom abban, hogy egyre többen teszik azt amit én és előbb-utóbb eljut a feketepólos majomember agyáig.
Aki a várakozásra teszi a voksát annak sok sikert kivánok.
(az iPhone 3G-m meg már teljesen halálán van 4-es szoft miatt)
Ez az Apple csak így tovább![ Szerkesztve ]
-
-
jacis
nagyúr
válasz
mecsek20 #34118 üzenetére
Olyan bosszantó ez az egész iPhone 4 mizéria. Én is a 4-esre várok és már elegem van, de egyszerűen nincs más lehetőség. Nincs olyan telefon amit most az iPhone után megtudnék szeretni.
Nagy sz.pás ez az egész.
Amúgy meg lehet hogy most h.lyének néztek, de lehet hogy megvárom az N8 megjelenését és megveszem azt és kiszálok ebből az egész iPhone sztoriból. (azért az N8-ra gondoltam mert az Android-tól is herótóm van már)[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Sziasztok.
Tegnap este fordúlt meg először a fejemben hogy földhöz vágom a 3G-met. Egyszerűen már odáig eljutott a telefon hogy bármit be kell neki tőlteni akkor 20-30mp-ket kell várni mert ennyi idöre gyakorlatilag megfagy (nem érzékeli az érintést, forgatást semmit). Mióta a 4-és szoft van fent rendszeressé vált az is hogy fogja magát és kidobb a safariból gondolom memória hiány miatt. Tegnap viszont először csinálta azt hogy lefagyott és elfeketedett a kijelző és újraindúlt magától. (a mostani hozzászólás írásakor is megfagyott 20mp-re)
Valaki tud arról valamit hogy az Apple hogyan nyilatkozik a 3G leamortizálásáról? Lesz valami javítás? Egyenlőre így semmit nem ér a teló -
jacis
nagyúr
Sziasztok. Remélem hogy a 4.1-és szoft megoldja a 3G-nél jelentkező fagyásokat mert az enyém már 8db web oldalnál a safariban meg akar halni. (akadozik, lefagy stb...)
-
jacis
nagyúr
Sziasztok Urak,
Tudja már valaki hogy mikor lesz kishazánkban kapható az öreg 4-es szódagyár?
El akartam pártolni az Apple mellől a mostanában történt dolgok miatt de nem fog összejönni. Sajnos egy olyan telefon van csak ami hasonló szinten van de az meg elvből nem veszem meg. (Samsung galaktikuS)
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Azon gondolkodtam az új Samsung galaxy s és Nokia N8-as tesztjét olvasva, hogy az Apple miért csinál ekkora balgaságokat? (tokot ad mert gyenge a telefon antennája, nem egyszerre jelenik meg a készüléke minden országban, aki fehére akar venni annak meg még azt sem tudják megmondani, hogy „akkor paraszt November 1-től megkapod bármelyik országban”, kiad egy olyan szoftvert amivel megkeserítik az előző iPhone tulajok életét (3G))
A teszteket olvasva megfordult a fejemben, hogy egy ilyen specifikációkkal (pl.: N8) rendelkező telefonért lehet, hogy megválnék a most moslékká vált 3G-mtől és lehet, hogy nem is várok még fél évet (vagy többet) azért, hogy vehessek magamnak egy fehér iPhone 4-et. Szomorú dolog ez mivel én egy igen erősen Apple párti emberke vagyok(talán voltam) és most ami történik lehet, hogy megváltoztatja majd ezt az érzést.Szerintem ez egy elég rossz stratégia az Apple-tól! (bárki megcáfolhat, de én most ezt érzem)
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
manchester85 #32783 üzenetére
Én tegnap neteztem egy keveset a haverom 3GS-ével és elmondhatom hogy az én 3G-ém egy moslék mellette.
Kár, hogy kicsesztek így velünk....... -
jacis
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #32746 üzenetére
Nekem is gyorsabb lett egy hangulatnyit, de azért nem megyek falnak tőle.
Nekem ettől függetlenül megmaradtak a Safaris 5-10mp-es fagyások. -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Most olvasom hogy újabb határidő csúszás lesz a fehér szifon 4-es. Én meg vártam a szeptembert most meg már úgy néz ki hogy örülhetek ha idén tudok venni egyet -
jacis
nagyúr
Ezentúl biztos, hogy csak úgy frissítek majd hogy várok 4-5 napot és amikor már mindenki leírta a tapasztalatait akkor teszem fől csak.
-
jacis
nagyúr
Srácok nekem a 3G-ém egy nagy kalap kaki lett ezzel a 4-es szoft-al.
Rendszeressé váltak az 5-10mp-es fagyások. Mióta iPhone-om van azóta ilyennel szererncsére nem volt gondom most viszont újra. Előtte egy 5800-ám volt és ott sem vettem az ilyen jelggű f.szságokat szivesen mivel az is 110eFt volt.
Nagyon bosszant hogy így elcseszték jó kis telómat! -
jacis
nagyúr
Szia Karma.
Nem is baj, hogy ez így alakúlt.
Én nem használtam soha JB-et és nem is fogok.
Olvasom a szifont is de ott 80%-a csak arról szól ill. csak arról tudnak írni/beszélni.
Én azért vagyok itt mert ez a része tiltott és számomra is érdekes dolgokról van szó.
Remélem így is marad![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Opel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Nyomtató topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...