- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kis telefon hatalmas teleppel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
a000
őstag
válasz
Markusz King #33800 üzenetére
O biztos nem mert o moderator. Ird le megegyszer a kerdest, erthetoen es akkor valaki fog segiteni.
-
válasz
Markusz King #33776 üzenetére
Tilos a warez a fórumon!
-
vota
csendes tag
válasz
Markusz King #31929 üzenetére
Hello. Kérdezném, sikerült e megoldást találni a problemára, mert hasonló slamasztikában taposok jómagam is.
Ájfónt, Ájtúnszt, újratettem, és mégis..Ha tudnál segíteni, az nagyon ó lenne.
Előre is köszönöm!
T. -
Misi1979
őstag
válasz
Markusz King #32237 üzenetére
Sztem sok kellemetlensegtol megkimeled magad ha eladod es veszel egy gyarifuggetlent..
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Markusz King #32239 üzenetére
Igen, ott. :-)
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Markusz King #32237 üzenetére
Nagyon hamar lesz rá megoldás....
-
TheMarci
addikt
válasz
Markusz King #32233 üzenetére
a sorozatszámtól függ, semmi mástól:
"Check your model number....if it begins with "MC" then you have the new bootrom if it is not "MC" then you have an older bootrom also check the 4th and 5th number in you serial number if it is lower then 40 then you have an old bootrom.
settings, general, about........scroll down to model number and check.............. mine is MC131C (new bootrom) and check serial number as well... my serial is new bootrom ***43****** the first two numbers in the serial are the factory numbers, the third number is the year it was made and the two numbers following those numbers are the week of that year it was made." yahoo answers-ről.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Markusz King #32233 üzenetére
Ha régi akkor igen! Az új iboot meg attól függ hogy az itunes-ről frissíted-e az iphone-od vagy nem!
Ha 2009október előtt vetted a 3GS-ed és nem itunes-ről updatelted hanem cfw-eket raktál fel akkor megőrizted a régi iboot-od, ha meg nem akkor új iboot-os telód lett! -
Kommy
veterán
válasz
Markusz King #32216 üzenetére
Restore-nál csak akkor rakja fel a 3.1.3-at ha te azt valahonnan letöltöd máshonna, de csak akkor tudod felrakni ha le voltam mentve az SHSH fájlok a 3.1.3-as rendszerhez. Ha le volt akkor módosítani kell a host fájlt és utána SHIFT+ restore-al kell felrakni a régebbi firmware-t. Ha jól tudom akkor a 4.0-at csak akkor lehet jb-zni ha regi iboot-os. De te nen is tudo felrakni a 4.0-at mivel ahhoz nincsenek SHSH fájljaid, így csak 4.0.1-et tudsz felrakni.
-
Csapi007
veterán
válasz
Markusz King #32080 üzenetére
Hy
Nehéz lehett volna Googlbe beírni ezt: How To Change iPhone SMS Tones, nekem is majdnem leszakadt a kezem...
Hívásátirányítás ablak kikapcsolására meg szfion source-ban van egy csomag, logo/callfw fix néven. -
a000
őstag
válasz
Markusz King #32080 üzenetére
NEm mert itt nem tema.
Call forwarding-al sokaknak baja van, mintha valaki azt irta volna, hogy azt is jb utan le lehet tiltani. Erdekes nekem nincs ez az ablak.
-
a000
őstag
válasz
Markusz King #32078 üzenetére
Ign jb utan.
-
Csapi007
veterán
válasz
Markusz King #31949 üzenetére
Hy
Nem, visszafelé nem kompatibilisek. -
hito
nagyúr
válasz
Gyári szoft van rajta, vagy tört? Ha az utóbbi akkor a probléma az ön iTunes verziójában van
Gondolom 9.2 van fenn, tedd fel a 9.1.1-et és jóra fordul minden!
-
megema
őstag
válasz
Pü ment.
Más: Tapasztaltatok térerő problémákat 3GS-sel 3.1.3-as szoftverrel? Hívásokkal semmi gondom sincs, de a 3G (HSDPA) térereje 2 helyen is 0 közeli volt. Az egyik helyszín a S*voya Park (itt korábban nem próbáltam netezni, így nem tudok más készülékről nyilatkozni), a másik pedig egy Moszkva tér közeli kocsma első emeleti helysége (ahol tegnap jártam először). Budafoki dombtetőn és a Sashegyen megingathatatlanul maximumot mutat mindig.
-
a000
őstag
válasz
Markusz King #31239 üzenetére
De vannak ilyen progi, amivel lehet excel-t is nézni/szerkeszteni a telón. Pl quickoffice. A progin belül wifivel rá tudod küldeni az anyagokat amit akarsz.
-
Csapi007
veterán
válasz
Markusz King #31236 üzenetére
Hy
Onnan csak úgy tudsz törölni, vagy új mappát létrehozni ha az iTunesban kijelölt mappában csinálod ezeket és szinkronizálsz.
Háttértárként való használathoz JB kell, illetve vannak AppStore-os progik de azok nem teljes értékűek... -
Syl
nagyúr
válasz
Markusz King #29124 üzenetére
Pedig bizony ez egy fehér 16-os.
a000
Van egy nyomdai lupém, azzal nézegettem alaposan körül a telefont, de sehol semmi. Pedig nem egyszer el is ejtettem, előfordult, hogy utcán is. -
Csapi007
veterán
válasz
Markusz King #29115 üzenetére
Hy
Mappak kozt nem tudsz athelyezni, de ha hatterkepet akarsz onnan beallitani akkor azt egyszerubben is lehet. -
Pastika
aktív tag
válasz
Markusz King #29115 üzenetére
Telenoros kártyával rendesen megy nektek az MMS 3GS-en? Ma próbáltam több embernek is küldeni, T-Mobileosnak és Telenorosnak is, azonban senki sem kapta meg, pedig nekem azt jelezte hogy elküldte... Még a pannononos beállításaim voltak meg, most átírtam a telenor honlapján meglévőkre, azonban így minden üzenetnél piros felkiáltó jel van és azt írja hogy hiba a küldésben. Van valami ötletetek? Lehetséges olyat kérni az ügyfélszolgálattól, hogy frissítést küldjenek a kártyára (van egyáltalán ilyen?)
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Markusz King #29086 üzenetére
Szabályos.
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Markusz King #29083 üzenetére
Én is akkor cseréltem. :-)
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Markusz King #29079 üzenetére
Nem fogják keresni.
-
tikshow
addikt
válasz
Markusz King #29078 üzenetére
van net előfizetésed a telefonra vagy sem? ha nincs akkor gond, de akkor meg hívd fel őket, hogy a telefon adatforgalmat generál és nem kéne neki, és kapcsolják ki a kártyán ezt a lehetőséget, ha meg van akkor meg ne foglalkozz vele, az iphone net nélkül félkarú óriás
-
tikshow
addikt
válasz
Markusz King #29072 üzenetére
persze, de ha azt se tudod, hogy mit raktak ők fel és mi az amit a cydia alapból felrakott, akkor teljesen mind1, mert nem fogom most neked azt a kb 100 progit végignézni, hogy azt magától rakta fel, vagy én raktam-e fel, de ilyen, hogy wheater icon vagy valami wheaterrel kapcsolatos cucc pl szívja a netet
-
tikshow
addikt
válasz
Markusz King #29064 üzenetére
nem az appstoreos appok erdekelnek minket ilyenkor, hanem a cydiasak, az appstoreosnal termeszetes, h neha lekerdezi, h van-e ujjabb belole(persze ha warezolt akkor nem)
szoval akkor cydiabol miket raktal fel? -
bmwk1200s
őstag
válasz
Markusz King #29064 üzenetére
Mindenesetre addig is még nincs megoldás, és esetleg jársz külföldre, a roamingot kapcsold ki...
Nem fut valamelyik ezek közül mindig háttrében? Olyan programod nincs, amit gyakran használsz és megjelennek benne reklámok? -
bmwk1200s
őstag
válasz
Markusz King #29062 üzenetére
JB van? Nincs telepítve az intelliscreen, hírek, időjárás? Az appstore nem csak akkor generál forgalmat, ha engedélyezed neki a pusht? Illetve ha elindítod magad...
Hirtelen nincs több ötletem, bár nem is én vagyok ennek a guruja...
Bár mindenképpen érdekel a probléma....kíváncsi vagyok mi derül ki. -
bmwk1200s
őstag
válasz
Markusz King #29060 üzenetére
A mailben a lekérdezés manualra van állítva az advanced résznél is?
Push be van e kapcsolva? Csak mert ne legyen! -
a000
őstag
válasz
Markusz King #28773 üzenetére
FakeAPN és nem fog a netre menni.
-
Csapi007
veterán
válasz
Markusz King #28773 üzenetére
Az nem, app store csak respring, bekapcsolás meg akkor ellenőriz ha elindítod.
Ez a push a többi alkalmazás használja, pl twitter DM-nél vagy IM. Ezt a settings/notificationsban tudod kikapcsolni.Hiába van wifi, éjszaka (lock után egy idővel) energiatakarékosság szempontjából kikapcsolja, és azért használja a mobilnetet.
-
Csapi007
veterán
válasz
Markusz King #28770 üzenetére
Hy
A push az egy dolog, fetch-el is ellenőrizheti magától a mail-t. Ugyanott állítsd manualra a fetch-t. Esetleg lehet még a weather app vagy az apple psuh szolgáltatás. -
Jhonny06
veterán
válasz
Markusz King #28768 üzenetére
Valószínűleg be van kapcsolva a push notification.
Kikapcsolás: Settings->Mail, Contacts, Calendars->Fetch New Data (Push)
Itt ki/be kapcsolgathatod, ha be van kapcsolva és manual-on van, akkor elvileg nem frissíti, csak ha be van jelölve valamelyik azok közül, hogy mennyi időnként frissítse.
(Mivel írtad, hogy óránként fut valami, gondolom az óránkénti frissítés be van kapcsolva ott, ahol írtam.)
-
xxman
senior tag
válasz
Markusz King #28200 üzenetére
hát ha garis akk egyértelműen cserélik!!
Gicz szerintem nem oaraszt csak sok a gyökér...
-
Csapi007
veterán
válasz
Markusz King #28213 üzenetére
1.5-2 hét. Nem valószínű hogy 3.1.3-ast fogsz kapni. Én 2-3 hete 3.1-eset kaptam.
bendikeee11: iPod Touch topik, első hsz-ben a válasz.
-
Misi1979
őstag
válasz
Markusz King #28203 üzenetére
Ha gariban cserelik, jo esellyel 3.1.3 uj basebandes GS-t kapsz. Illetve.. 99%.
en a helyedben varnek junius kozepeig legalabb -
Csabee.
nagyúr
válasz
Az egészet, ha jb-elt akkro meg restorolj egyet gyári állapotra! Előtte backup-olj!
-
Csapi007
veterán
válasz
Hy
Az egészet cserélik.
Ha JB-s a függetlenítés akkor belekötnek. De ha valami külföldről hozott független cucc akkor felesleges is a T-hez menned mert nem foglalkoznak vele. -
tikshow
addikt
válasz
ember, restore előtte, ha jb-zve viszed el, ugrott a gari, de extrémebb esetben lehet a telefon is
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Markusz King #28200 üzenetére
Vidd el... hátha cserélik.
-
Csapi007
veterán
válasz
Markusz King #28033 üzenetére
Hy
Szifon source-ból felrakod a logo fix-et és az kitölti.G^zC^mp€r: Lehet rá magyar nyelvet rakni rá JB után. Ugyanez van az unlockal is. (de az itt tiltott téma)
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest