Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
vladgabor
tag
Europark, T-pont: új ECO előfizetés, 32GB 3GS: 145k+75k előleg, mondja a liba, mert ezzel biztosítékot vállalok arra, hogy fizetni fogom az előfizetést. Ezek se normálisak, hogy ennyit cseszekednek havi 1850 HUF miatt.
30 méterrel arrébb, T-com, de nem T-pont: Eszükbe sem jutott az előleg.
Remélem teljesítményalapú a kis hülye liba fizetése...
..
-
Coyote2000
őstag
gratula.
bakker már regota megvan nekem is, es most jottem ra, hogy a 32GB-bol csak 11 GB-t hasznalok, azt is ugy, hogy nagy resze mp3 amit aranylag ritkan hallgatok no meg alkalmazas, amit ritkan hasznalok :-)))Jatekok, amit ajanlok mindenkinek (legalabb megnezni):
1. Physics (korabban Finger Physics)
2. Valet Hero
3. Stair Dismount
4. iLust
5. Manga Poker
6. Jungle Crash
7. BeJeweled 2
8. Orba
9. Unblock Me
10. Labyrinth
11. Assassin's Creed
12. Terminator (Salvation)A Stair Dismountot tegnap ismertem meg - barkinek az arcat rarakhatod a babura (akar Facebookrol is), amit le kell loknod a lepcsorol. A cel, hogy minel jobban osszetorje magat. Beteg otlet, de nagyon vicces es szoraztato!
-
D@niel
addikt
Tudod hogy érdekeset kérdeztél?
Kétségtelen, hogy elég megtévesztőek ezek a szavak, főleg ha fizetés van a háttérben, én speciel ezt nem értettem:
"Belföldről indított hívásokra, belföldi előfizetőkkel való beszélgetésre" - Tehát most akkor csak előfizetőket hívok??? Most akkor tudakoljam meg hogy a rokonságban, barátok között ki előfizető??? Vonalasokat nem is hívhatok??? Na, utólag kiderült, hogy vezetékest,dominósat, mindenkit lehet hívni, lényeg hogy belföldi legyen.Bármilyen (.com,.net,.hu,.co.uk, etc.) nemzetiségű oldalt megnyithatsz.
"belföldi", vagyis M.o. területéről való internetezés.FaceBook-ra pedig a klienset ajánlom.
Apropó internet: elkészült a sztaki szótár mobilos verziója!
Még annyi, hogy Az adat forgalomnál 80%-nál jön az SMS. Én ezt szívesen át variálnám 50%-os jelzésre, nem tudom erre van-e valamilyen lehetőség... ?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szólánc.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...