- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
darál0w #37515 üzenetére
Sajnos nem, mert akkor már tegnap ment volt.
Találtam egy jó videót és nem volt logikus teljesen nekem legalábbis, de legalább működik.
Egy bizonyos programnak nem a 3.1.3mat kellett megadni, hanem 3.1.2-őt.Más:
Kipróbáltam, ha wifit kikapcsolom, akkor egyből egy nagy E betű kerül a wifi helyére, ami edge-t szimbolizálná.
Beállítások alatt mobilnet letiltva és 3G is, így ugye nem fog semmilyen adatforgalmat generálni?
Próbáltam internetet indítani és írta, hogy nincs edge előfizetésem. -
hatesz
tag
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
darál0w #36821 üzenetére
csak annyit ehhez hogy egy hátlap csere sztem legalább olyan húzós mintha be lenne törve elöl az üveg.. 10ezer forint körül van és ez nem egy lepattintható hátlap hanem maga a ház- bele vannak építve a cuccok tehát nem egyszerű a cseréje (persze megoldható..)
hozzáteszem én már találkoztam jópár 3g/gs-el de egyiken sem láttam repedéseket ahogy az enyémen sem. általában feketék voltak így lehet hogy azért nem tűnt fel- egy biztos ha meg is van repedve, max esztétikai hiba lehet. az természetesen más ha a repedés akkora hogy kilátszik a bele mert modjuk leejtette vki a 10.ről...TBMC:
beviszed papírokkal a telefont, mást nem kell, és kb másfél hét múlva megkapod az újat, addig kapsz vmi szart..
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Légies iPhone halvány színei
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Quadro FX 570 eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest