Hirdetés
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
mecsek20 #50779 üzenetére
Én is letöltöttem. Legközelebb ki fogom próbálni futás közben. Bár a Joggy Coach eddig verhetetlennek tünik.
rolcsibácsi: Hihetetlen.
Nem tudom mi lehet a gond. Kipróbáltam ezt a motionX GPS-t, és ahogy beléptem, egyből mutatta a koordinátákat, és stabil volt a jel.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz
mecsek20 #37466 üzenetére
Nagyon jó kis progi, amire nekem kell, ill symbianos/nem érintős társaihoz képest okos. Az adatforgalom számlálás megvan, mondom, nem vészes, ikon 200-ban vagyok, csupán érdekelt - ha már tolómérőprogi is van rá
Amúgy beszélgettük öcsémmel, h az ágyban való böngészésre, msn-re nekünk most nem kéne tabletPC. Hétvégén összefutottunk ismerősökkel, na kinek mije van? Fura volt, h mindenki percekig bökdöste a kis almát
Meg az is, h haver i9000es androidos samsungja 6x fagyott szét, amikor a többiek próbálgatták... És ugye a nagy android meg az 1 GHz-es proci volt, h programindítástól kifagyott.
-
zolikaDB
veterán
válasz
mecsek20 #37315 üzenetére
Hallod papa, megy ez mint az ágybasz.rás
PDFreaderlite ingyenes app a store-ból! Az apps menü alatt van neki egy kis külön ablak az itunes-ban, ott add-ra kattintva nemcsak PDF-eket, hanem képeket is tudok feltolni a telefonra - látom, nagyítok, törlök, stb
Plusz be van állítva a yahoo-s mailcímem, és azt szeretném megkérdezni, hogy ha csak szimpla leveleket fogadok, semmi csatolmány, és olvasás után bezárom a Mailt, akkor kb mennyi adatforgalmat generál? Adatforgalom és hívásidő (nem cydiás) progiból melyiket ajánljátok (ha van ilyen)? Olyan van, ami számolja, h mennyi üzenet fordult meg a telefonban? -
zolikaDB
veterán
válasz
mecsek20 #37315 üzenetére
Nagy király vagy, köszönök minden segítséget! Ettől függetlenül élvezem ezt a készüléket, rég volt ilyen érzés egy mobilféleséget birtokolni, talán utoljára a Nokia N90 volt, de elment a kedvem attól, h 1 hét után mindig fagyott, meg symbianbajai voltak.
Itt minden gyors, működik, ugyan kissé nyakatekert néhol, de "adja"
Kijelzőitökön van fólia? -
zolikaDB
veterán
válasz
mecsek20 #37226 üzenetére
Hali főnök, jöttem megint!
Tkp ha a safarit nem lövöm le, akkor oldalakat hogy zárok be?
Felmentem yahoo-ra meg citromailre, mindent lehet, de levélhez nem tudok semmit csatolni (kép pl), mert nincs ilyen opció! Ez miért van?
Apropó képek! Na ezek bekavartak. Ha vmit letöltök, fényképezek, az a filmtekercsekbe megy, azt látom gépen is, törölni is tudok. DE! Hogyan teszünk képeket fel a telefonra PC-ről? Ha pl hívóhoz akarok rendelni vmit, vagy csak háttérnek. Az világos, ha a devices-ben az én Iphone-omnál, a Photos alatt beszinkronizálok egy mappát, de amikor másikat is szinkronizálnék, akkor az az új letakarítja a telefonról az előzőt és felteszi magát, illetve ezeket a képeket sem tudom törölni... Hogy lehet ezt megoldani? -
a000
őstag
válasz
mecsek20 #34306 üzenetére
Csak én érzem úgy, hogy az apple megint nagyurat játszik?
Azért remélem egyszer nagyot fognak koppanni, mert már elszaladt velük a ló.Mondjuk az iphone 4 dolog kicsit belul sült el, met ugye már a bemutatója előtt mindenki tudta, hogy fog kinézni, ami elég nagy baki volt. Aztán most a sok gond vele.
Lehet, hogy most ezzel állnak bosszút, visszaszivatnak mindenkit. Jobsnak elszállt az agya.
-
Csigger
őstag
válasz
mecsek20 #34306 üzenetére
én azér még várok egy kicsit, tudomásom szerint a nagyobb cégek már kaptak ajánlatot az új iPhone-ra a T-től! a készlet biztos nem lesz nagy, de ha vki szemfüles fog kapni, ha meg nem akkor elmehet az Apple a fenébe!
amúgy meg nevetséges, hogy a németek meg nem kapnak eleget, miközben már közel 20 másik országban forgalmazzák a készüléket...
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
mecsek20 #34118 üzenetére
Olyan bosszantó ez az egész iPhone 4 mizéria. Én is a 4-esre várok és már elegem van, de egyszerűen nincs más lehetőség. Nincs olyan telefon amit most az iPhone után megtudnék szeretni.
Nagy sz.pás ez az egész.
Amúgy meg lehet hogy most h.lyének néztek, de lehet hogy megvárom az N8 megjelenését és megveszem azt és kiszálok ebből az egész iPhone sztoriból. (azért az N8-ra gondoltam mert az Android-tól is herótóm van már)[ Szerkesztve ]
-
tsimora
tag
válasz
Chris, az antenna-dolog nem kamu. Balkezes telefonáló vagyok, nap mint nap vigyáznom kell a fogásra, mert könnyen "beep-beep-beep" a hívás vége.
De ami ennél is súlyosabb hiba, hogy a proximity sensor az 4.0.2-vel sem lett jó. Rendre visszakapcsolja a kijelzőt amíg beszélek és ebből szintén napi gondom van, tartásba tett hívástól a véletlenül megszakítottig minden.
-
Landon
őstag
válasz
mecsek20 #34116 üzenetére
Pontosan... Még úgy is olcsóbban kijön ha a taxist átúsztatom a csatornán kb...
Ez már tuti h Voda is fogja árulni...? Btw nekem is ez volt az első megérzésem, h ez a "termék hiányosságok" duma csak betanított hülyeség. :\ Egyszerűen nincs és kész. Ha lenne kb leszarnák mi baja annyian vennék...
[ Szerkesztve ]
-
szejc
aktív tag
válasz
mecsek20 #34120 üzenetére
srácok tavaly amikor voltam kint Kanadában 3GS-t is alig lehetett vadászni...
Tehát a készlethiány még fent fog állni egy ideig, amíg ott nem lesz normális supply, addig itthonra ne is várjunk 3-4 darabnál többet boltonként... (amig meg ugye nem lesz elég)
@horzso1234: osztom az előttem szóló véleményét...
üdv
szejc[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz
Csak Csigger-t tudom idézni, hogy nem hiszem, hogy ez a T-n, vagy a vodán múlik:
"sajnos most itt sokan szidják a T-mobilet! higgyétek el, hogy nem ők tehetnek róla!
nekik lenne a legnagyobb biznisz, ha már rég tudnák forgalmazni, nem lenne ennyi külföldről behozott darab "méregdrágán"!
sajnos ez az egész a kedves Apple-ön múlik, hogy az adott országnak mikor tudnak szállítani egy megadott mennyiséget! a kommunikáció meg ugye mint tudjuk, ilyen szempontból nem az erősségük!
úgyhogy várjatok, lesz iPhone 4, ha már tudtunk rá várni ennyit, ezt már csak kibírjuk..."(#34057) Csigger válasza joey20 (#34053) üzenetére 2010-08-26 18:20:40
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával