- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
-
a000
őstag
válasz
_Fefe_ #34082 üzenetére
Ha nagyon adakozó kedvedben vagy, akkor nyugodtan amúgy meg elmondom azt amit mindig elmondom az ilyen embereknek, akik nagyot akarnak spórolni:
Apple terméket csak hivatalos kereskedésből!!!!!
Mit gondolsz miért adják annyiért a nemlétező terméket?
(#34083) INMOTEP: Egy itunes linket dobjál már, mert szerintem egy navigon eu sem ingyenes, max a t-mobile-os.
-
Everman
addikt
válasz
_Fefe_ #32400 üzenetére
Mint minden Android készülék gondolom az X10 is a Google fiókkal szinkronizálja a névjegyeket, naptárt. Ha a beállításoknál engedélyezve van a szinkronizálás akkor magától be fogja húzni az összeset. (Az x10-et nem ismerem, de Desire-t használtam és ott így vittem át én is a névjegyzékem.)
-
megema
őstag
válasz
_Fefe_ #32285 üzenetére
Én is ilyet akartam venni, de mivel XMS-ben pont elfogyott minden SwitchEasy tok, így aprók közül vadásztam egy használt CapsuleNeo-t. Mint tok baromi jó, viszont nekem nagyon nem jön be, hogy a készülék a kétszeresére dagadt tőle kb, úgyhogy ha valakinek tetszik, akkor elviheti tőlem.
A Doresz által linkelt SwitchEasy Vulcan tetszik nekem is. Ez mennyire vastagítja meg a készüléket? Képek alapján úgy néz ki nem annyira, mint a Neo.
Más: Valaki tapasztalt már olyat, hogy ha az iPod-ban elkezdi huzogatni az ujját egyenletesen a hangerő csúszkán, akkor ugrálgat?
Miután elengedtem visszaugrott arra a pontra, ahonnan elkezdtem húzni... Újraindítás megoldotta mondjuk, csak érdekes. 3.1.3-as szoft.
-
D@niel
addikt
válasz
_Fefe_ #31204 üzenetére
Te használtál ilyet? Most akkor ez egyben van, vagy a tokhoz kapok egy ilyen fóliát is, amit vagy felrakok, vagy nem? Mennyire tartós? Karcolódik? Vastag? Van súlya?
Köszi a linket, ha jókat írsz róla, már rendelem is.
Apropó rendelés, nem ide tartozik de: vaterán leülöttem egy iPhone tokot, jött mailben a feladó adatai ahogy lennie kell, vissza tudom még esetleg mondani, vagy már mindenféleképp meg kell vennem?
-
kersakdaved
tag
válasz
_Fefe_ #29700 üzenetére
Hali srácok. Az iTujes-szal frissíteném a szoftomat a 3GS-emre, de a letöltés végén azt írja h connection time out vagymi. Ami a legjobb h mindezt 377,9 megánál egy kis gondolkodás után. Az egyébként iszonyat lassú gépemben van a hiba vagy az apple szerverével? Milyen más módon tudom még frissíteni. Ha letöltöm úgy , ahogy fentebb írta valaki és az iTunes-ban shiftel update, ako az ugyanaz lesz mintha közvetlenül csak az iTunes-ból csinálnám?
Köszi -
Judy075
tag
válasz
_Fefe_ #23666 üzenetére
Köszi, kipróbáltam, kimenő hívásnál működik, legalábbis kicsörgött a vezetékes telefonom.
Tegnap este mikor próbáltam, akkor is működött volna, csak "megijedtem" mikor egy teljesen más számot láttam a kijelzőn, mint amit én beütöttem. Gondolom a hívásrögzítés szolgáltatás miatt. Kérdés csak az, hogy akkor ez külföldi hívásnak felel meg?Ezt a számot hívja:
-
Quaresma
aktív tag
válasz
_Fefe_ #23477 üzenetére
ne aggódj az invisible shieldel kapcsolatban...a felhelyezésnél nagyon fontos ,hogy minél nedvesebb legyen a felület, ráadásul az új fajta shieldet már szivaccsal kell feltenni keress rá youtube-on hogy IS with sponge és kidob egy csomót..ott is látszik hogy nem okoz problémát a nedvesség ..sőt..nekem tökéltesen fekszik rajta kivéve a sarkokat ott egyszer már felött de kis nyomkodás után visszatettem..jelenleg egy egyszerű fekete iphone plüss tokot is használok hozzá így nem okoz gondot ,hogy a zsebemben feljönne a shield..szóval én csak ajánlani tudom ,gondold meg
-
e-zoli
tag
válasz
_Fefe_ #23460 üzenetére
külföldi forumon olvastam pár emberről, akinek sikerült kinyírnia az iphone-ját az invisible shield felrakása közben
egyébként nekem nem jött be a fólia, 1 hónap után a szélei feljöttek, ahol a zsebbe rakáskor folyamatosan terhelve volt, és a por aláment
nagyon igénytelenül nézett ki a telefon így, sajnos fényképet nem csináltam rólaCase-Mate Barely There Black Case vettem helyette, nagyon jó
ajánlom mindenkinek[ezt] de van sok féle, ízlés szerint
-
[Ace]
aktív tag
válasz
_Fefe_ #23123 üzenetére
1. Mivel a GS szoftverében alapból benne van a lehetőség, még szép, hogy tudja
2. Elvileg az időt is alapból 24h-ban kell mutatnia
3. Jó üres az eszköz.Egyébként ha nem tudnád. A legegyszerűbben úgy tudsz képet csinálni a kijelző tartalmáról, ha egyszerre megnyomot a home+power gombot.
Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest