- Külföldi SIM-ek itthon
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
-
Gicz
addikt
sztem tedd a tv mellé hogy halljad h tuti nem kommunikál e feleslegesen a hálózaton!
kikapcsoltam a mail frissítést a notificationst meg midnent mégis lemerítette mgaát és az asztalom a tv mellett van ugyhogy hallottam h mindig duruzsolt vmit a toronnyal.
aztán sbsettingshez letöltöttem az adatforgalmi kapcsolót. ha szkségemvan mobilnetre előbb benyomom azt, azóta meg kikapcsolva tartom az adatforgalmat. mostmár nem merül
-
Landon
addikt
Erre mint érdekesség kíváncsi lennék, hogy a VM miben és hogyan károsíthatja az iPhone-t?
Lehet, hogy most nagy butaság amit mondok de a virtuális memória ugye épp azért virtuális mert alapvetően egy "software-s" megoldás, namost akkor ez hogy tudhatná károsítani az iP-t hw-esen? Mert ha pl lehetne olyat csinálni, hogy túlhúzni a RAM/CPU órajelét akkor arra azt mondom, hogy ok az a melegedés miatt hosszú távon tuti nem tesz jót. De így
-
-
Mr.Grincs
veterán
-
Kommy
veterán
Ez a 3 hozzászólás mehetett volna egybe is. 5 Percen belül tudsz szerkeszteni.
Amúgy meg minek töltse le az ember törten ha legálisan is meglehet ingyen és ezt gond nélkül lehet frissíteni is később.
Én úgy vagyok vele, hogy a jb arra van , hogy az olyan funkciókat amik nem elérhetőek azokat lehessen használni. Megbecsülöm a fejlesztőket azzal, hogy megveszem a programját ha egyszer tetszik, mivel nem kis munka van bennük.
-
Játékos
addikt
Az eredeti gazdája elvileg ajándékba kapta, és ezért nem firtatta az eredetét. Mindegy.
A lényeg, hogy kicsit lassúcska mostanság a kis kedvesem. (Mármint a telefonom.)
Ezért gondolkodok egy restore-on, de Vodás karival használom. Nem csináltam még fw frissítést, meg restore-t, így kicsit félve vágok bele. (Egyébként 3.1.2.+JB+független.) Ha jól olvastam, nagy gond nem érhet. Meg az is zavar, hogy még a régi gazdijának a nevét "hordja" a telefon.
Ha iTunes-ban nyomok restore-t, akkor, ha jól értem töröl mindent a gépről, és gyakorlatilag gyári állapotba kerül 3.1.2 fw-rel, ugye?! Nekem ez teljesen meg is felelne, és aztán szépen visszapakolgatnám a cuccokat egyesével...
Jól gondolom? -
xxman
senior tag
a rossz éerő sose volt wifi meg csak 3.1.2-nél mert geohot kihagyott egy parancsot az RC2 blackra1nböl de az RC3 ba potolta..
a jailbreak teljesen megbizhato és biztonságos , egyetlen volt nálaom egyetlen 1DB pixel ami piros lett de letünt ez ugymond egy jelölés , szinte észrevehetetlen...
Jailbreaket mindenkinek ajánlom
a 3.1.3 nál meg még várnod kell mkb egy hetet amig kijön a Spirit nevű dolog (bővebben szifon.com) -
manchester85
veterán
Pont, hogy nem. Azért nem vehetik vissza bírósági úton, mert a készülék a tiéd. A készülék akkor nem minősül a tiednek, ha részletre veszed. IKON 600-ban a 3G ára 990ft, így ezt miután kifizetted, a készülék a tied. És ez így is marad, csak a GSM hálózati funkcióktól szabadítják meg az iPhone-t, ha nem fizeted a havidíjat, mert a szolgáltatásra is hűséget vállaltál.
-
Gicz
addikt
hát 2g ugye, szal már régóta használatban van, nem mondom h a köv 1 évben elromlik miatta érted, de most ha megnézed az iphone flash e akkor iródik, ha számokat töltesz rá itunesból vagy progikat appstore ból, cydiából.
ehhez képest az h mindikg amikor indítasz vmit, vagy csak éppen netezel foyton használatban van. ami akárhogyis nézzük legalább 1000 szeres terhelés neki.
nekem volt egy gyári független 3g-m 8gb. miután 1 hónapig kb használtam a vm tudnigot azóta csak kb 5.re sikerült restorolnom, mindig oylat irt h error writig on 0x2342342 balblabla... space.
és vm tuning előtt ilyet nem csinált, szal betette nálam a kaput, eladtam a 3gt és azóta nem használom a VM-et.
-
Gicz
addikt
mert feltette az iphone VM tunig csomagot, amit nem kellett volna.
ezzel virtuális memóriát akdsz az iphone nak olyasmi mint a lapozófájl windowsban, csakhogy a flash memóriáját nem arra tervezték h másodpercenként több 10 ezer irás olvasást csináljon mint egy RAM.
ez előbb utóbb kinyírja a flash tárolót benne.
-
Gicz
addikt
sb settingsnek van olyan kapcsolója ami kikapcsolja az adatforgalmat teljesen, cydiában rákeresel h data, lesz ott olyan h data toggle, ami sbsettingsbe tesz egy kapcsolót amivel kilőheted, meg lesz egy data blocker, azis kikapcsol elvileg mindent.
azért írom h elvileg mert sosem próbáltam mert használom a netet, de valsz műkszik különben nem lenne ott
-
Gicz
addikt
Karika az gprs kapcsolat, legrégebbi.
E betű az edge, asszem 128 kb/ secet tud
3g az ertelem szeruen 3g kapcsolat, 7 megabites kb.
Iphone 2gn vagy karika vagy e betu lehet mert ugye az 3g-t nem tud.
Ha nem hasznalsz mobil internetet akkor tokmind1 mi van ott, beszélgetént nem erinti csak az adatforgalmat.
Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest