- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Aktív témák
-
persil
nagyúr
Nem használ az adott játék netet semmihez, hacsak nem úgy teszi, hogy ezt sehol sem közli a felhasználóval.
Ha ranglistáról, vagy bármiről lenne szó, azt látnám. Nem mellesleg nem hiszem, hogy egy ranglista 3 megámba kerülne, pedig jelenleg ott tartok...
De ehhez a hozzászóláshoz igazán kár volt koptatnod a billentyűzetet.
-
Kashim
őstag
Valóban? Akkor az mi a lap alján? http://www.apple.com/ios/
Segítek: "choose from 17 new alerts"
http://www.youtube.com/watch?v=zNwSyrESLjE -
tr00p3r
addikt
DEttó ez a problémám. 100% jelerősségnél ledob a net pár másodpercenként. A beálltások-WiFi menüben látja az otthoni netet, de a WiFiFoFum alkalmazással nem, minden mást igen. Nagyon idegesít, hogy nem tudom használni a netem otthon. Mindez a 3.1.2 FW frissítés, eső és hó után.....
-
FefeeX
veterán
-
<NewL>
addikt
Nekem is kiírta a régi szoftverrel,most nem. De lehet ,hogy valamelyik Cydiás hívásos programban volt ez benne. A régin volt telepítve most nincs.
Tegnap megszereztem az- E mercit az Asphaltba,nagyon ott van ez a játék. Az érzékenységet 30-ra levettem így nagyon kezes az irányítása,néha azért még most is betép kicsit,főleg startnál. (nekem sem sikerült még összetörni a többi kocsit,4 volt a rekord.valaki írta ,h csak kettőt tudott
de az összest nem lehet szerintem)
Szerintem délután meglesz az MLEzért a Doom-ért én egy fillért sem adnék
-
Mr. Teddy
őstag
Szerintem nem érdemes kicseréltetni. Szétszedés miatt a gari ugrik mindenképp. Ha már gari nincs rá, akkor persze ez nem gond, max az utángyártott tokok minősége lehet szempont. Ugye eredeti hátlapot nem kapni, mert mindegyiken serial number van, így csak utángyártottak vannak, amik lehetnek jó minőségűek, de ki tudja.
-
C^^
őstag
Megoldható
(lehet, hogy másol is kapható) -
Legalább linkelni volnátok képesek normálisan: https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do...
-
Thorn19
csendes tag
Sziasztok!
Hanee helyettem kérdezte a küldföldi netezős témát mert lusta voltam akkor regelni
adise: Én is így értelmezem, hogy elvileg ha azt off-ra rakom akkor nem kellene forgalmat generálnia, ez szépen le is van írva alá tételesen, hogy mél, mms, web stb.
Lehet más a szoftver azért nincsen nekem benne ez a Cellular data-s fül.
Na mind1, akkor elvileg ha OFF-on van a roaming data akkor nem lesz adatforgalmam.
-
Próbáltál már VNC-n hangot átvinni 3G-n keresztül, vagy csak szapulsz ész nélkül? Szerinted mennyi sávszélesség kell hozzá? Nagyon nem erre való...
Persze hogy értem mit mondasz (bár ez nem volt benne a kérdésedben). De inkább hagyjuk.
Most találtam egy olyan progit, ami 3G-n keresztül is felhasználóbarát, állítólag.
-
-
JarrekStar
tag
szia!
Gyors gugli után ezt találtam. Remélem segít
tuskooo: Jaja, szerintem is, eleve, ha az ügyintéző bunkó volt akkor lehet, hogy már csak azért is ki akar cseszni a vásárlóval...chege: Szerintem menj be és kérdezz meg egy másik ügyintézőt, hogy van-e a neveden előjegyzés és, ha nincs akkor csináltass megint
-
cilo9
aktív tag
Értem. Pont az a bajom, hogy általában a benti gépemen szinkronizáltam eddig mindent. De újabban, az asszony gépére telepedtem át, mert ott van gyors net, plusz az otthoni gép és kicsit káoszos lett ugye emiatt maga az iTunes tartalma. Ezért gondoltam (többek közt), hogy veszek egy nettopot és csak azzal lenne szinkronizálva a szifon, de a töltögetést asszony gépén csinálnám, aztán pendrive-val átteszem a nettopra. Ami nem volt tiszta, hogyha így átmásolva kerül bele a progi az iTunes-ba akkor is érzékeli-e, hogy az accountommal lett leszedve, csak ugye más gépen.
-
Csapi007
veterán
Attól még a gyári fogja a továbbiakban kezelni, ugyanúgy elveszítheti.
-
Kasza08
őstag
feletsd el....
de nem értem, hogy azt a csapatot, akik egyébként úgyis megcsinálják ingyen a magyaroknak a fordítást, azt miért nem tudja felkérni egy akkora cég, mint az Apple, hogy ugyan srácok, csináljátok már meg.... Az összes szomszédos nyelv benne van. Csak a magyar nincs... pedig, ha az a sok tudatlan amcsi tudná, hogy hány olyan dolgot használnak, amiket magyarok találtak felnagyon fel tud bosszantani.
vagy csak egyáltalán, ha már hoznak iPhone-t ide, akkor miért nem képesek belerakni azt a kurva fordítást -
Barett 50cal
senior tag
xD
hátazfaxa.azszép.akk acsávó jóltud hazudni
Ilyenkor mitlehet tenni??nem lehet használni vmi másik,pl pannonos kártyával,turbosim segitségével.
am ez mirejó???
hozzászólás -
cilo9
aktív tag
Most így (all songs and playlist sync) úgyfest felmegy rá, de az összes többi szarság is ami pedig nem kéne. Igazából csak azt az albumot akartam.
Biztos én vagyok a béna, de nem értem egyelőre e téren az iTunes logikáját!szerk: bázzz, így sem ment fel csak az első szám az adott albumból!
-
DroneZ^
őstag
sikerült, nem azzal volt a baj hogy nem offline mode-ba raktam. 0-t választottam ki részletességnél, gondoltam kicsinyiteni alap h tud. Aztán vettem észre h csak maximum nagyításon látszik a mentett térkép
Mondjuk elég gáz hogy nemlehet utvonalat tervezni vele, ottvannak az utcanevek, nem lenne nehéz 1 vonalat összekötni a céllal meg a jelenlegi hellyel
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest