- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Aktív témák
-
Csapi007
veterán
válasz
Dexar007 #8987 üzenetére
Otthon egyszerűen DFU módban restore-olj.
[OFF]bmwk1200s: Nem a részletfizetés miatt nem lehet hanem azért mert nem kötsz hűséget. Hívd fel őket és kérdezd meg, neked részletre kell de vállalsz hűséget akkor mi van.
RenegadeC2: Ne ijesztgesd.
Látod hogy nem ért hozzá ennyire.[/OFF]
-
válasz
Dexar007 #6780 üzenetére
Na jó, ez jogos. Csak a wishful thinking szólt belőlem, hogy azokat, akik megveszik előfizetésesen a telefont, aztán nem fizetik ki, közben eladják, más alól meg kitiltják a telefont emiatt, megetetik a gorillákkal. De erre eddig még nem került sor, és tényleg sok letiltott iPhone szaladgál az apróhirdetésekben...
Mintha a topikban is történt volna már ilyen kitiltás-után-kifizet-mindent eset, és akkor visszaaktiválták a telefont. De nem vennék rá mérget.
-
P3TR!CK
senior tag
-
válasz
Dexar007 #6769 üzenetére
Hűségnyilatkozat havidíj nélkül... Wow
Pedig a táblázat elég egyértelmű. Amit a T-nek kell végül fizetned, a Dominót leszámítva mindig két részből áll: egyösszegben fizetett díj + (hűség ideje x havidíj).
A legelső táblázat mutatja az egyösszegű díjat, ha ikon csomagokkal veszed, az alatta lévő táblázat legelső sora az Ikon havidíjakat. Az ikonos alatti táblázat meg az egyéb előfizetések esetén fizetendő díjakat (a havidíjakat gondolom más táblázatból kéne kihalászni), az első oldal végén pedig a dominós árak vannak.
Ha eladásra kell a telefon, akkor készülj fel rá, hogy az előfizetést is át kell ruháznod - a T vidáman letiltja a telefont az összes hazai hálózatról, ha nem fizetik a havidíjat.
-
-
Dexar007
veterán
válasz
Dexar007 #6101 üzenetére
Nos hazaértem!
Átéltem életem legnehezebb 2óráját.(gyári független 16-osról van szó)
Szóval a történet: Gyöngyösről -->Pestre busszal --->iphone-os csávóval tali.
Nah ott vagyok a találkozóhelyen a csávó előhúzza az iphonet a dobozával együtt én kiveszem , berakom a simkarit bekapcsolom..és mit látok? Egy szép nagy itunes feliratot h aktiváljam a telót.
Mondom hát ennek nem így kéne kinéznie, csávónak odanyomom a kezébe reakció: ,,hát nemtom én nem értek hozzá de vodafone-os karival használták." hát mondom most a menüig sem jutunk el sajnos.Felhívja egyik haverját ,ő meg azt mondja hogy előtte nyomtak egy komplett restore-t vagy minek hívják .. összes adatot mindent töröltek a telóból ..mondom magamba akkor ez télleg gyári független lehet ha ezután meg baszik bekapcsolni.
Dobozát megnézem olaszul van irkálva valami, plusz a teló imei száma megegyezik a dobozán lévőn...nah mondom most megvegyem vagy ne ugyanis 113eFt-ról volt szó /fehér 16-os 3g/ végül úgy döntöttem hogy megveszem,mivel külföldre mennek el ezek és 16-osért még ha függő is akkor is elmegy 130körül hála a magas euronak.
Szóval kifizettem neki a telót és egész úton hazafele arra gondoltam h hogy lehetek ekkora balek hogy átveszek egy ilyen telót ennyi pénzért. Már tervezgettem is mailt amit majd írok neki meg a negatív értékelésem szövegét is stb.
Aztán végül hazaértem és a saját vodás simpin-es karimmal sikerült aktiválni a telót itunes-on keresztül.Szoftver verziója: 2.2.1
Ámen.113-ból teljesen új gyári független 16-os fehér.amit már el is adtam.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Dexar007 #6000 üzenetére
Yellowsn0w csak a 02.28.00 baseband-del működik, amit a 2.2-vel lehet frissíteni. Sem a korábbiakhoz, sem a 2.2.1-gyel frissített 02.30.03-hoz nem jó. A verziót a Settings > General > About menüben találod, Version, illetve Modem Firmware résznél.
Amit megadtál linket az semmire sem jó, nálunk legalábbis. Szerintem ez amúgy is csak garanciális információkhoz jó. -
válasz
Dexar007 #6000 üzenetére
Nyomj egy restore-t. Ha ezután nem fogadja el a simedet, akkor nem volt gyári független
Egyébként én ezt csinálnám.... személyes átvétel, és mondani neki, hogy akarsz csinálni egy restore-t. Ha ezután is belemegy a kártyád, és elfogadja, akkor gyári független a cucc (ne T-set próbálj).
Vagy csak kérdezz rá, hogy restorolta-e simán, (nem custom FW-vel, hanem eredetivel), vagy hogy Te megcsinálhatod-e ott előtte és csak akkor veszed meg. -
válasz
Dexar007 #5998 üzenetére
Kamuznak. Nem gyári független az ilyen. Nekem T-s van, dominóba vettem, majd kifizettem a T-nek a függetlenítést. Így legális, független, nem zár vissza restore-nál, meg ilyenek...
Ha Olasz, vagy szlovák gyári független, az sem zár vissza, mert nincs mire visszazárnia.
Amit írtál, az azt jelenti, hogy szolgáltatófüggő volt, és ha restoreolsz, visszazárnak.
Kamu az, hogy gyári független.Pont ezek miatt vettem így, ahogy vettem. gsmhome, gsmline, stb. állításukkal ellentétben feltörteket árulnak, nem gyári függetlent.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Dexar007 #5423 üzenetére
Ha olyan telefont forgalmazol, aminek a származási helyéről fogalmad sincs, az a te rizikód. Ha a júzer ilyen telefont vásárol, megint az ő egyéni szociális problémája. Hogy utána ki perel és milyen indokkal, vagy kinek szidják az anyját... én biztos hogy nem kereskednék ilyen telefonokkal
Ha ez "vigasztal", rengeteg ember vett külföldi előfizetésből származó telefont (általában Angliából és Svájcból), és még nem hallottam róla hogy valakinek letiltották volna ezen forrásból szerzett eszközét.
Ha T-mobile le is tiltja itthon, külföldön csak akkor kerül tiltásra az IMEI, ha az ottani operátorokkal megállapodása van erre vonatkozólag. Én legalábbis így tudom.
-
macikos
addikt
válasz
Dexar007 #5423 üzenetére
Csak részben vagy hibás?
Tudtad, hogy milyen telefonról van szó, amikor megvetted, nem? Előfizetéses, amit utána már nem fizettek, tehát gyakorlatilag a telefon "lopott". Ezt te megvetted, tehát lopott árut vásároltál, sőt, később még el is adtad, tehát lopott áruval kereskedtél.
A legjobb az, hogy mindezt egy nyilvános fórumon hirdeted és így ötleteket is adsz embereknek, hogy lopják ki a szolgáltatóktól a telefonokat és adják el külföldre... szép, mondhatom...
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Dexar007 #5421 üzenetére
Olvasd el a szerződést meg az ÁSZF-t, és megtudod. T-mobile nem azért adja az iPhone-t "nyomott" áron, hogy utána csak úgy eladjuk és ebből hasznot húzzunk. Azért adja ennyiért, mert feltételezi, hogy a tulajdonos aki megvette, az fizeti rendesen a számlát, és használja a telefonját.
A vevő szerződéssel együtt vette meg, szerződéssel együtt ruházhatja át másra... Aki előfizetéses telefont nem így vesz, az saját maga alatt vágja a fát.Szerencsétlen tényleg nem tehet róla, de tudod mit? Aki hülye haljon meg, már bocs. Én ezért nem szoktam "használt" telefont vennil. Ha előfizetéses volt a telefon akkor szivacs, mert egyrészt nekem nem ér az átiratás annyi macerát, másrészt kideríthetetlen, hogy honnan származik. Hacsak nem látom a pre-paid előfizetést és egyezik az IMEI-szám, ez természetesen más tészta.
Gyári kártyafüggetlent kell venni, azzal nincs macera. Ja, hogy az drágább? Akkor vállalja a vásárló a rizikót! -
Ulkesh
őstag
válasz
Dexar007 #2851 üzenetére
"Nem úgy értem hogy a telót-.- hanem hogy majd ha letiltja a tmobile akkor semmilyen más hálózattal nem lehet majd használni vagyis lesz egy ipod touch -od 106k-ért?"
Egyik szolgáltató sem tilt ki a hálózatáról mobilt, hisz nem ellensége saját magának.
A lopott, vagy eladott és nem fizetett mobilon is beszélnek, így hasznot hoz neki az előfizetésen keresztül."Mert akkor nem értem hogy miért írják oda független telóknál hogy ,, nem tiltják le mint a tmobilosokat" "
Mert jól hangzik és sokan nem gondolva bele elhiszik
"de akkor ennyi erővel 990Ft-ért bemegyek nem fizetem a havidíjat turbosim be és vodás leszek és kész? "
Igen, kész.
Csak ne lepődj meg, mikor 1-2 év múlva egy behajtó cég a tartozásod kamatokkal és egyéb költségekkel megterhelt összegét fogja rajtad követelni, vagy nemes egyszerűséggel lefoglalják a kocsidat, vagy ráterhelik az ingatlanodra -
Zoty4
őstag
válasz
Dexar007 #2851 üzenetére
nem ilyen egyszerű hogy nem fizeted a havidijat sztem, benne van a szerződésben hogy mennyit kell kifizetned ha teloért ill a szerződésből való menekülsért és ugye 1. hónapot is ki kell fizetned. Elmondom neked hogy kb ugyanott vagy mintha egy évig fizeted a havidíjat.
Amúgy meg nem biztos hogy jó, ha végrehajtót küldenek az emberre nem fizetés miatt. -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Dexar007 #2765 üzenetére
én 100Kért vettem néhány hete bnőmnek 8Gb-s nem letilthatós t-s iPhonet
szal szerintem nem rossz vétel.
Dronez: Touchon nézd meg hogy melyik repoban volt benne, és add hozzá azt a repot az iPhone-hoz, de amúgy én ezt használom hozzá: http://1phone.hu/2008/09/19/windows-quickpwn-2.1/
-
bepe79
addikt
válasz
Dexar007 #2587 üzenetére
Az enyem nem turbo-sim-el megy, nem is feltort, megis fuggetlen.
Itt az UK-ban sikerult kifogni egy olyan seller-t, aki az olasz fuggetlen iPhone 3G-t arulta vadonatujonnan, bontatlanul. Na egy ilyennek lettem en tegnap a tulajdonosa.
Csak aradozni tudnek rola, de irtam mar rola itt a topikban, akit erdekel reszletesebben, majd visszaolvas. Fuggetlen, es a 2.0.2-es firmware-el erkezett, tegnap este aktivaltam az iTunes-on keresztul.
-
bepe79
addikt
válasz
Dexar007 #2550 üzenetére
En most vettem egy Olaszorszagbol behozott fuggetlent itt az UK-ban, ma jott meg.
(reszleteket lasd lentebb) Semmi gond vele, tenyleg gyarilag fuggetlen, de ez sem volt valami olcso (479 font).
MOD.: milyen tokot ajanlotok hozza? Az Invisible Shield nem igazan tok, ezert azt nem is sorolnam a tokok koze, ezert az kiesett (ahogy lattam, az inkabb ilyen Brando-fele kepernyovedo folia-szeruseg). Lattam atlatszo tokot valami 8-10 fontert, de nem tudom, hogy az mennyire vedi a telot, meg mennyire ronda abban. Mindenesetre biztos vedettebb benne, mint igy csupaszon, ugyhogy hamarosan beszerzek valami atlatszo tokot.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Dexar007 #2450 üzenetére
ha nem kell 9900-es csomagban foglalt cuccok egyike sem, akkor jól mondod bár azthiszem 1690 a legolcsóbb havidíjas díjcsomag a T-nél, ez pedig az ECO így a havi 990 havi 1690-re módosul
c45: ha nem akarsz fizetni a játékokért,programokért amiket pénzért árulnak az appstore-ban, akkor nem elég, ha fizetni akarsz értük, akkor bőven elég.
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
Dexar007 #2308 üzenetére
hm.. azt hittem túladtál már rajta!
Firmwarenek semmi köze a szolgáltatóhoz!
Ha előfizis... akkor úgyis tiltsák ha majd nem fizetik lásd tmobiles iphone.
Ha külföldi és nem független pl. swisscom ( kártyás ) az nem gáz.
Tiltás Imei alapján megy.Válasz a kérdésedre nem tiltják le...
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest