- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
D@niel
addikt
Mivel 3GS-t is lehetett arra venni, i4-et is lehet. Most gondold el, ha nem írtál volna semmit, nekem sem kellene itt pötyögnöm.
Az eredeti 3GS árak voltak belinkelve.HPEx20i16v: Ezt én is tudtam, hisz most is ikonban vagyok 3GS-el. De törlesztés akkor is van, függetlenül attól mi a konstrukció neve.
A törlesztés érdekelne elsősorban, vagyis hogy nem egyben fizeted ki az előfizus készülék "relatív" árát. -
Kashim
őstag
Na meglestem, activatorral sajna külön kedvenceket nem lehet előhívatni, legalábbis én nem találtam rá opciót. Phone-t és a Contacts appot lehet csak neki beállítani. Ettől még akadhat rá valami megoldás, biztos van is, talán valaki használja is itt és tud majd segíteni.
Látom meg is előztek szokás szerint. -
z67
őstag
Mit értesz ez alatt? Egy-egy hálózathoz kapcsolodó logot bármikor lehet csereberélni.
System/Library/CarrierBundles/Unknown.bundle könyvtárban kell szerkeszteni.
A carrier.plist fájlban meg kell nézni, hogy melyik képfájlt rendeli hozzá a szolgáltatódhoz, majd a képfájlokat adott néven bemásolni az Unknown.bundle könyvtárba, és respring.
Pl. az alábbi néven bármilyen PNG-t berakhatsz, ha a mérete megfelelő:
Default_CARRIER_T-Mobile HU
-
Kommy
veterán
-
AirBundy1
tag
A GPS frissítés sűrűségét így állíthatod JB-elt telefonnál:
1. Lemented és csinálsz belőle biztonsági másolatot: /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.locationd.plist (a locationd a GPS chip daemonja)
2. Megnyitod pl. pledit-tel (PropertyList Editor)--> megkeresed: <key>ThrottleInterval</key>
<integer>3</integer>
3. Ezt a 3-at átírhatod pl. 1-re. A változó azt állítja, hogy hány másodpercenként frissítse be a rendszer a daemon állapotát.Sok sikert
-
Kommy
veterán
Nézd meg ezt a leírást hátha jó arra amit akarsz. Lehet hogy a fájl más helyen lesz, de megfogod találni név szerinte elvileg.
-
Gicz
addikt
angol alapból.
szintúgy, sokkal többet vártam tőle! Sztem azért engedte ki az apple h ezt akartátok nesztek, nemis gyorsabb annyival, plusz a safari sokkal jobban jeleníti meg a weboldalakat.
majd 2-3-4 frissítés után jövőre már jó lesz az opera
nagygépen csak operát használok, főleg az egérparancsok miatt, de szifonon asszem csak akkor fogom ha csak edge lesz elérhető. mert ott a tömörítés miatt tényleg gyorsabb -
Gicz
addikt
prohardver nekemis szar rajta, pedig nem nyomtam el semmit
nincs meg a fórum, apró, meg ezek a menük fent, meg oldalt az rss, ezenkívül elég furcsán tördel, belezoomkor lemarad a fél szöveg, aztán köztes állás meg nemnagyon van.
ezenkívül én gyorsabbnak ugyna érzem ugyan. de kurv*ra nem 5ször, max 20-50%al, tehát másfélszer.
-
Tommmmka
senior tag
ezt a navigon féle iphone autós tartót, itt magyarhonban nem lehet kapni sehol? Mert kissé sokallom h. a posta az több mint a fele a tartó árának(25EUR).
-
-
husleves
csendes tag
Én nem értem. Rengeteg fórumon írták, hogy behalt a Cydia, nálam meg tökéletesen fut.... Ez meg hogy lehet?
Néztétek ezeket az őrülteket? Már megint Kívánságsort csinálnak holnap. (ilyet is ritkán lát az ember) -
Érdekes. Mikor megjött az olasz független 3gs-em, megnéztem a dobozokat...
A kis műanyag lapot, amiben a telefon fekszik, kivettem a 3G dobozából, amibe jól passzolt, átraktam a 3GS-ébe, amibe meg beleesett, szóval az nagyobb volt (lehet csak belül, de lehet nem).Lehet, országonként is eltérőek a méretek, pl. láttam neten, ahol majdnem fele olyan magas volt az új 3GS doboza, mint a régebbi 3G-nek.
szandro: ok, gondolok.
-
-
FefeeX
veterán
zárolás alá kerül a pénzed, mert a bankoknál úgy megy, elküldi a terhelés requestet, kap egy választ, hogy okés vagy nem és akkor megkérdik, hogy tényleg kéri-e. Mivel neki már elég a válasz amit kap a banktól, így nem hagyja jóvá a pénz levételét. A pénz a számládon marad, de zárolt, asszem 2 hét a zárolt összegek határideje, utána leveszik róla...
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest