- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
slayerenkala #33527 üzenetére
A 1730-ra küldesz egy R betűt sms-ben, pár másodpercen belül kapod a választ, hogy mennyi percet használtál el eddig a hónapban.
Nekem ikon 400 csomagom van,gondolom 200 esetében ua, működik. 30-40 forint egy lekérdezés ára kb. -
kispéé
senior tag
válasz
slayerenkala #33516 üzenetére
Call counterben állítsd be, hogy " kerekités fel egész percekre" és akkor a helyes időt fogja mutatni. Nálam eddig jól működött, mindig benne vagyok a 200 percben.
U.i: nem is tudtam, hogy ennyi ikon200-as van közöttünk)
-
atika88
senior tag
válasz
slayerenkala #33527 üzenetére
Perc alapú számlázás = 15másodperc, 1másodperc, 59másodperc stb stb beszélgetésért mindig 1kerek percet fognak felszámolni! Szemét dolog mondjuk, de hát ez van.
-
CsuRi101
tag
válasz
Szia, a T percalapon számol, a telefon mp alapon, így gyakorlatilag csak támpontként jó a telefon számlálója... -
CsuRi101
tag
válasz
Szia, a T percalapon számol, a telefon mp alapon, így gyakorlatilag csak támpontként jó a telefon számlálója...
-
a000
őstag
válasz
slayerenkala #33518 üzenetére
Nekem eddig a gyári számlálóval sikerült mindig belül maradni a 200percben.
-
atika88
senior tag
válasz
slayerenkala #33518 üzenetére
Helo! Nem akarlak elkeseríteni de biztos a T-Mobil elszámolása a jó, én is voltam már hasonló cipőben: még részletes hívásnaplót is kértem ki! a Trétől És nekik volt igazuk! Sajnos a legtöbb számláló nem túlzottan úgy számol ahogy kéne...
Számoljunk: azt mondod 1900ft-ot számoltak fel pluszban: ami azt jelenti visszaosztva 35ft-os ikon200 díjcsomagban, hogy +55percet beszéltél többet! Akkor hogy jöhet ki, hiszen a számlálód 1óra,50percet mutatott és +55 az potom 165 perc... Szóval a számláló nemjó!
Bár lehet adatforgalom túllépés is.
-
a000
őstag
válasz
Az valami kulon progi? A gyari nem jo? Nekem eddig bevalt.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
slayerenkala #30194 üzenetére
Erről van leírás, hogy hogyan kell? És tényleg sokat jelent a navigációnál?
-
tikshow
addikt
válasz
slayerenkala #30194 üzenetére
notepad++ -t használj
-
Kommy
veterán
válasz
slayerenkala #29586 üzenetére
Lehet kérni jóváírást.
(#29587) Csaabi10: iOS 4-ben már van magyar nyelv.
-
a000
őstag
válasz
slayerenkala #29586 üzenetére
Az jusson eszedbe, hogy hol élünk
-
Doresz
tag
válasz
slayerenkala #28959 üzenetére
A Zagg tényleg cseréli, erről el is feledkeztem, Csapi007 jól mondja. Írták már páran, hogy simán kicserélték nekik is.
-
Csapi007
veterán
válasz
slayerenkala #28959 üzenetére
Ennek köze nincs a Starkinghez, zagg.com-on regisztrálod és ott kérsz cserét, a többi ott le van írva.
-
Csapi007
veterán
válasz
slayerenkala #28955 üzenetére
Leszeded, visszaküldöd a Zagg-nak és küldenek egy újat.
-
Doresz
tag
válasz
slayerenkala #28955 üzenetére
nem nagyon lehet úgy leszedni, hogy megmaradjon az eredeti forma, úgyhogy igen, valószínűleg elbúcsúzhatsz az Invisible Shield-től. elméletileg fel lehetne újra tenni, de csak úgy tudod leszedni, hogy megnyújtod.
-
[Ace]
aktív tag
válasz
slayerenkala #28938 üzenetére
2 iPhone-t is rendeltünk webshopon keresztül és nem kértek előleget.
-
slayerenkala
tag
válasz
slayerenkala #28929 üzenetére
Ezután a restoret választottam, visszarakta a 3.1.3-at.
A folyamat végén elindult a telo, lehetett aktiválni. Megint jelzi hogy 20% alatt van de eközbe folyamatosan tölti gépröl azt is mutatja.
Na probaképpen csak igy gyári állapotban kikapcsolom és nem kapcsol vissza, a kör után kikapcsol
Valaki segítsen -
Syl
nagyúr
válasz
slayerenkala #28923 üzenetére
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28923 üzenetére
google be birod hogy ihonefirmwre dwnlad. 1oldal aibjö, mgkeresd iphone 3g/ ameliyket e akarodtölteni, 3.1.2-t próbáld meg,
letöltöd, aztán DFU mód, itunesban shift-tet lenyomvakattintasz a restore gombra, betallózod ahova letöltötted azán OK
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28921 üzenetére
próbálj meg régebbit felrakni, vagy customot hátha azzal megy
-
slayerenkala
tag
válasz
slayerenkala #28920 üzenetére
Na vicces...
És igyis csak a kör jön elő és kikapcsol.
Csak a recovery mod müködik.
És amikor rádugom hálozati töltőre, nem is kezdi el tölteni. -
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28918 üzenetére
megjelenik a jel??
akkor az recovery nem DFU mód
DFU mód:
teló rá van dugva a gépre, kikapcsolod.(nem kikapcsolás után dugod rá.)
egyszerre nyomod mind2-t, pontosan 10 másodpercig aztán felengeded 10 sec utána power, és akkor ujabb 10 sec mulva kb hallanod kell a windowsnak azt a hangját hogy csatlakoztattál vmit, itunes bejön, hogy detected in restore mode vagy DFU nemtom melyiket írja nem emlékszek.
és eközben a telefon kijelzöje tök sötét
se alma se itunes se kis töltő jelecske
ki van kapcsolva a kijelző magyarán. -
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28915 üzenetére
recovery módban is próbáltad?
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28913 üzenetére
akkor újabb restore. hátha.
esetleg próbálj meg 3.1.2-t feltenni
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28911 üzenetére
gyári mérő 3g ben nincs elfelejtettem!!! elnézést.
azt tudom hogy ha custom firmware van rajta, és erstore után backupolsz meghülyülhet az akksi visszajelzés.
custom firmware után mindenképpen "set up as new iPhone" kell. nekem is meghülyült tőle.
alig akart ujraindulni? nem használsz véletlenül VM tuning csomagot? azoknál szokott ez lenni.
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28909 üzenetére
akkor nemtudom ez a hiba áltlában 3gs 3.1.2 nél van. és 3.1.3 ban javították. jb nélkül is csinálja? a gyári százalék mérő is csinálja?
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28907 üzenetére
3.1.2 van rajta? 3g v 3gs?
-
Jhonny06
veterán
válasz
slayerenkala #28659 üzenetére
Én se tudom elnetezni az 1 gigát, maximum ha egész nap azon lógnék - és ez a legkisebb csomag.
Ebbe még a tethering is bőven beleférne, de arra sincs szükségem.
-
Jhonny06
veterán
válasz
slayerenkala #28657 üzenetére
A küldött/fogadott adatforgalmat összeadva jön ki a tényleges, mér mindent, E-mailt és notifi-t is.
-
samgar
őstag
válasz
slayerenkala #28380 üzenetére
free up memory
-
samgar
őstag
válasz
slayerenkala #28357 üzenetére
Napi harmincat nyomok
-
33as
senior tag
válasz
slayerenkala #28357 üzenetére
Indítsd újra így egyszerűen valamelyik daemon szórakozik! Nem kell vele törődni nekem is néha csinál agyfosásokat a szifon.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
slayerenkala #28309 üzenetére
Totalcommanderrel is T-pot -al!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
slayerenkala #28297 üzenetére
Szivargyújtó elosztó!
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28297 üzenetére
szivargyújtó usb töltőröl. kb 2 ezer forint
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28294 üzenetére
de a nokiába van akksi, amivel megy minimum 10 órát, és nem hiszem h 10 óránál többet navigálnál egy huzamba. estére meg beviszed, szabványos nokia töltö és 2 óra alatt feltöltöd
mint egy telefont.vagy szivargyujtó elosztó. kapsz saturnban, media marktban, de még tescoban is.
én egyébként akksiról használoma copilot is ugyanolyan jó. a lényeg h sifstar III legyen benne ne vmi régebbi.
elvileg z összes bluetoothos műkszik a progival de itt egy kipróbált lista:http://www.roqy-bluetooth.net/hardware.html
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28287 üzenetére
én egy nokia ld3w-t vettem, használtan kapsz kb 5 ezerért itt ph-n is.
tehát veszel egy gps-t 5 ezerért és megveszed a roqy bluetootht 1500 ért, vagy meghackeled, plusz 1 tartó 3 ezerért és akkoris megvagy 10 ből.és ennyiért megkapod egy dedikált navi teljesítményét!!! általában házak között 5-6 műholdat vesz 70-80% jellel "országúton" pedig van hogy 9-10- et 90-95% jellel.
kézben tartva megnéztem koordinátákat, azt is jelzi hogy 3-at arrébb léptem. kb 2 métert.
ebben beépített akksi van, amivel megy 10-12 órát vagy szivargyújtóra dughatod, gyári nokia akksi van benne. tehát még az is cserélhető ha kipurcan.
+ ha felteszed a backgroundert, és futtatod a háttérben is a navit, akkor pedig tel hívás után egyből vissza tudsz lépni a progiba anélkül h be kéne tölteni megint stb.
teljesen jól használható. nagyon megérte nekem!
(mondjuk az hozzátartozik az igazsághoz h nekem nem fér bele 15 méter késés sem mert utcanevekkel hadilábon állok, azt tudom h hol lakom, hol laktam meg hogy hova járok egyetemre. vmiért nem bírom megjegyezni őket.)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
slayerenkala #28287 üzenetére
Nem állítottam át semmit, gyárin hagytam!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
slayerenkala #28283 üzenetére
Igen budapesti vagyok,és bármikor használom bárhol az IGO-t akkor tökéletesen megtaláltam mindent! Tény hogy kb 15métert késik.. de van olyan jó tájékozódó képességem hogy megtaláljam a dolgokat, máskülönben léteznek utca nevek is!: )
És az ismerőseim akik szintén igo-t használnak, nekik sincs vele gond. Megkell szokni vagy venni mellé vevőt plusz lóvéért!
GPS_el felesleges összehasonlítani az iPhone-t, mert ez egy okos telefon a másik meg egy navigállásra specializálódott eszköz.
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28253 üzenetére
ez nem csak a tieddel van, hanem mindegyikkel.
az egész iphoneba levő gps csak arra jó h megmondja h kb hol vagy. nincs benne normális vevő, normális antenna.
vettem hozzá egy külső gps-t 9 ezer forintért, amiben sirfStar III-as vevő van, mint az összes kapható normális naviban, bluetoothon csatlakoztatom a telóhoz roqyBT progival, és tökéletes pontosságod van mint ha külön gps-t vettél volna.
így tökéletes.
-
tikshow
addikt
válasz
slayerenkala #28170 üzenetére
a leggazdaságosabb, ha te cseréled ki minden proginak a saját ikonját, könnyedén meg lehet csinálni, kicsit keress rá google-be(vagy keresgess telefonba ilyeneket, hogy icon.png), hogy hogyan, de előtte mindenképpen csinálj egy biztonsági másolatot róla(nem, nem itunes, hanem szépen kimásolod gépre azokat a tartalmakat amiket módosítani akarsz, úgy, hogy tud, hogy hová valók)
-
adise
őstag
válasz
slayerenkala #28142 üzenetére
a gyári és a win7es a yahoot használja. az ozone meg mivel magyar gondolom nem...
a többit add össze -
Barett 50cal
senior tag
válasz
slayerenkala #27848 üzenetére
hát én 3GSen iGO myWay-t hasznalok,teljesen jó,bár kicsit késik,de gyorsan belelehet állítani mindentstb....
3G-n sokkal lassabb.Tesómnak az van, hát érezhetően lassabb.Én ugy vettem észre.
a 3GS-sen kényelmes a navigáció.3G-n meg nehézkes.ez az én véleményem -
D@niel
addikt
válasz
slayerenkala #27848 üzenetére
Naviban: jó kérdés, szerintem igen. Én még nem teszteltem, a többiek biztos tudni fogják.
Megnézném youtube-on egyes navigációs app-okkal 3G hogy muzsikál. -
Csabee.
nagyúr
válasz
slayerenkala #27834 üzenetére
Helyben le tesztelheted! Még akár azt is megtudod nézni hogy régi vagy új iboot-os-e (függetlenítés szempontjából)
-
Csapi007
veterán
válasz
slayerenkala #27834 üzenetére
Hy
JB-től nem valószínű hogy elöfordul ilyen. Ha baja van akkor az gyári szoftverrel is előjön. -
Csapi007
veterán
válasz
slayerenkala #27594 üzenetére
Hy
Nemrégiben volt itt egy link amivel megnézheted hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik, vagy hogy független-e.sptkyle: Manually manage?
balazs0102: Restore mikor az egész rendszert újrahúzod, update mikor a meglévőre rakod az új szoftvert és a dolgaid megmaradnak.
A többit az első hsz-ben megtalálod. -
Csabee.
nagyúr
válasz
slayerenkala #27594 üzenetére
Úgy is kiderítheted, de az elég gázos, hogy ha kiderül hogy mégsem az!
Kérj róla papírt hogy tutira független..
-
D@niel
addikt
válasz
slayerenkala #26694 üzenetére
Csak mert gondolom így egyszerűbb...
anno én is így toltam.
-
D@niel
addikt
válasz
slayerenkala #26691 üzenetére
Ja persze, ők aztán tudják más T-üzletben van-e, vagy sem.... Telózz be nyugodtan néhány üzletbe, ha nincs kedved bejárni a körzetet.
-
spedyboy
senior tag
válasz
slayerenkala #26681 üzenetére
Mért hazudnának?
-
Syl
nagyúr
válasz
slayerenkala #26359 üzenetére
Ha két évre szól a hűség, akkor számlanemfizetés miatt két éven belül tilthatnak.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
slayerenkala #26293 üzenetére
Nem kell félned..
-
válasz
slayerenkala #26291 üzenetére
Spirit az, nem sprint
-
Csabee.
nagyúr
válasz
slayerenkala #26291 üzenetére
Redsnow jó is a 0.9.2es
-
xxman
senior tag
válasz
slayerenkala #26282 üzenetére
am azért tilthatja le mert a szerződés szerint nem is a tied az iphone én ugy tudom...
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #26212 üzenetére
Szifon navi közbe nem hasznal netet, viszont a beépített gps nem igazán alkalmas autós navira. Ha pusztában mész szabad az ég akkor ok, de pl faluban nem emeletes hazak kozott is el szokta vesziteni anjelet es ha van az sem vmi pontos. Varosban, pl pesten használhatatlan.
Viszont a roqy bluetooth nevu progival tusz kulso gps- t kapcsolni hozza bluetoothon keresztul, bekem pl egy nokia ld3w van sirfstar iii- as vevővel, ami a rendes navikban is van. Igymár hozza egy drágább navi szintjét pontossagban biztos, gyorsasagban meg főleg, ha 3gs van. 3g-n a kevés ram miatt a navigon a hasznalhatobb. 3gs en a navigon kb 40 mb ramot eszik meg, az igo meg kb 80 at...
-
Csapi007
veterán
válasz
slayerenkala #26212 üzenetére
Mindkettőre rengetegszer válaszoltak már a topikban.
-
Csapi007
veterán
válasz
slayerenkala #26210 üzenetére
Nem.
-
ent
őstag
válasz
slayerenkala #26199 üzenetére
Az igo/navigon használ adatforgalmat? Én úgy tudom nem! Beépített GPS!
-
tikshow
addikt
válasz
slayerenkala #26199 üzenetére
várhatsz decemberig akkor, ha úgy csinálják mint tavaly akkor decemberbe fog legközelebb lemenni az ára
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #26186 üzenetére
valsz lejeebb megy majd az ára, volt 3g-m most 3gs van 3 hónapja, kezembevettem 1ik ismerős 3g-jét mondom uristen ilyen lassu izét hogy birtam hasnálni.
3g-t már akkorse vennék ha felébe kerülne a 3gs-nek.
-
manchester85
veterán
válasz
slayerenkala #26186 üzenetére
Szerintem a 3Gs árának esésére mindenképp lehet számítani, viszont a 3G-t nem hiszem hogy forgalmaznák tovább. Épp a napokban írta itt valaki, hogy már nem is kapható 3G, mondjuk azt nem tudom, hogy igaz-e.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest