- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Megvártad a 3-4 napot, míg felszívódnak a buborékok, amik maradtak, vagy egyből letépted?
Régebben leírtam a sikeres feltétel alapjait, ha követed, hónapokig szép lesz az eredmény, használattól függően: [link]
Nekem most is van rajta, lefényképezhetem, tökéletes...
Mikor feltettem csomó kicsi bubi volt rajta, 3-4 nap után mind felszívódott. -
D@niel
addikt
Amugy mitol lett ott a repedes es mekkora volt? Irtad hogy kaptal egy uj folias keszuleket. Tehat bontatlant vagy elotted bontottak fel az aktivacio miatt? Or mar egy bekapcsolt mobillal vartak csak rajta volt meg a folia? Kb. mennyi ido telt el a visszavitel es a T-s sms kozott? Mivel garanciasan csereltek, ilyenkor ujra indul a gari, ugye?
JarrekStar: Kattanj ra a Desire-ra!
-
Kommy
veterán
MIvel jailbreak-elt volt a telefonos, ezért nem szabad a telefonban lévő törlést használni, mert kiakad mint nálad is, most maradt az hogy restore-olsz 3.1.2-es fw-re, rakd recovery módba (dugd rá a gépre és nyomd addig a home + power gombot míg meg nem jelenik a alma logó + az usb kábel)
-
Ulkesh
őstag
Ne hagyjad, mert cserélniük kell, ez az Apple által is elismert garanciális probléma (ha más külsérelmi nyom nincs, ami egy leejtést bizonyíthatna).
--
Persze, ha jailbreaket használsz és a későbbiekben is használni akarod, akkor ez más színezetet ad a dolognak, mert a cserébe kapott új készülékeden 3.1.3 lesz gyárilag és egyelőre az nem jailbreakelhető.
-
Cyber_Bird
senior tag
-
Csabee.
nagyúr
pedig egyre több népszerű, jó grafikájú, játék van!
a programok terén is van számtalan! Attól függ hogy éppen mire van neked szükséged!
Én pl a winterboardot szeretem, amivel sestreszabhatod, egyedibbé teheted a készüléketed, új menürendszer, menü háttér, stb..meg vanak mókás programok, hasznos programok, akár bluetooth is
-
szebi :-)
csendes tag
egy pillanat és adom, csak tudod azt nemértem, hogy ugye a DHCP osztja ki nálam az ip-t, akkor hogy a bánatba ütközik az ip, elvileg akkor nem adhaja sehogysem ugyanazt az ip-t.
amugy elsőre énis erre gondoltam..azt elfelejtettem írni, hogy D-Link 380T modemem van, és egy 4ethernet portos Belkin wifi router
-
P3TR!CK
senior tag
Hali! ITT találsz egy bővebb információt az iTunes-ról. Tudtommal, ha a gépről letörölsz például egy filmet, akkor az a következő szinkronizáció során NEM fog elveszni, igaz én ezt csak játékkal, és zenével próbáltam. Biztonság kedvéért úgy csináld, hogy törlöd az iTunes-ból, és utánna a gépről (már ha onnan is akarod). Remélem tudtam segíteni.
-
C^^
őstag
"Mi történik ha újra kell telepítenem a windowst és megint authorizálni kell ( ha elfogy a limit) ?"
Újratelepítés előtt nyomj egy Deauthorize Computer-t. Ha "elfogy" az 5 lehetőség, akkor töröltetni tudod az összeset a Deauthorize All menüponttal. Ezt évente egyszer teheted meg.
sto1911: Hivatalosan nem lehet házilag cserélni. Beszerezni sok helyről lehet: Ebay, iFixit, DirectFix, stb.
-
Van pár opció.
Van dokk, ami az iphone 3G-re szabott teljesen, más nem megy bele. T-nél 6990.- ft.
Van még aukciós oldalakon is dokk, de azok elég sok utángyártott (attól még lehet jó).
Én spec. vettem egy univerzális apple dokkot, adtak hozzá dokkadaptert mindenhez, így tudom használni a családban lévő ipodokhoz, meg a telefonomhoz is, csak az adaptereket kell cserélgetni, és minden beleillik. Ja, és ami jó, iphoneon van agy Macally metro tok, ilyenkor nem rakok be adaptert, és tokkal együtt is bele tudom állítani a telefontJa, kampó nincs rajta, mint a kábelen.
-
-
-
RenegadeC2
aktív tag
Én meg csak leírtam neked hogy amit a forgalmazó írt szöveget, ilyen megfogalmazásban utoljára TVShop-ban hallottam. Felesleges reménykedned, a gyártónál (zagg.com) szépen le van írva minden normálisan. Ergo meg szeretnélek kímélni a reménytől, mint szükséges rossztól
De írtam: énfelőlem megpróbálhatod, nem az én időm és idegeim pazarlod vele.
Már szedtem le a telómról egyet, teljesen más még az állaga is. -
C^^
őstag
"Nem tudjátok, hogy tudok az Itunes Store-ba regisztrálni hitelkártya nélkül? Csak a free progikat akarom letöltögetni!"
Már le lett írva egy párszor... Kiválasztasz egy ingyenes alkalmazást -> Get App -> regisztrálsz, és a fizetésnél a "None"-t választod.samgar: Ez nekem is most tűnt fel... Remélem, az 1.0-ban már lesz valamilyen megoldás... Például, hogy csak akkor legyen kijelölés, mikor a billentyűzeten átváltasz a .?123-ra.
-
RenegadeC2
aktív tag
XMS vagy iStyle talán... vagy megrendeled a gyártótól, bár akkor külön macera ha garanciás problémára kerülne sor (angol miatt csak).
A spray-től nem lesz semmi baja a kamerának, nyomtalanul eltűnik, mintha ott sem lett volna. Elég macerás viszont feltenni. Én kétfajta méretezéssel találkoztam, ahol az előlapi fólia is vágva van sarokvédés céljából, azt könnyebb felrakni.
Vagy veszel hozzá ilyesmit, ez szerintem elég stílusos, nem csúnyítja el, az előlap meg úgyis karcmentes üveg. -
Cyber_Bird
senior tag
1. Hivatalosan nem, Jailbreak után igen, wifivel >> Kereső válaszolt volna és még csak végig sem kell mindent olvasnod hozzá.
2. headset használható, mostmár asszem a stereo headset is de mp3 lejátszásra a headset nem alkalmas, ugyanakkor a gyári füles headsetként is jó. szintén kereshető a topicban
3. Karcolódik de elsősorban az alma logó rajta, invisible shield a legjobb ilyen téren, nem csúfitja el a telefont( az iphone egy ékszer, nem kell teleaggatni minden szarral), átlátszó fólia erős és olcsó, barátnőm és én is ezt használjuk (igaz kell egy kis kézügyesség hogy fel tudd rakni)
4. Igen (le sem írom hogy szintén kereshető a topicban)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest