- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Barett 50cal #46914 üzenetére
Látom nem véletlen van a nick-ed alatt a "fanatikus" jelző.
Miért csinálsz úgy mintha az elektronika, és a rajta futó iOS nem egy egységes egészet képezne? A kettőt együtt hívják iPhone nak.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Barett 50cal #46914 üzenetére
en meg nem ertem mi olyan bonyolult egy kerdesen.. az volt a lenyeg h mi az iphonok hatranya.. mivel majdnemhogy mind ugyanaz csak mas a hardver.. egy sgs is jo lenne ios-el.. de artol meg az iosnek is vannak hibai ahogy mindennek, es ezekre volt kivancsi..
nekem a fajlkezelo hianya jut eszembe, h nem latja a windows hattertarkent.. ja bocs latja de csak a kepeket lehet lementeni gepre, es ratenni semmit nem lehet itunes nelkul.. -
cigam
titán
válasz
Barett 50cal #46901 üzenetére
Hanem minek a hibája? A braun borotváé?
+ha hw-es hiba/hátrány kell, hát tessék:
spéci csatlakozó (mikro usb már úgy ahogy, de mindenhol/könnyebben elérhető mint ez a spéci csati), és ha több napra elmész, problémás lehet a töltés az otthonfelejtett kábel miatt.
1.5-2 év multával mikor eljön az aksicsere ideje, akkor nem lehet házilag megoldani (nekem most lett "félnapos" az üzemidő ~13k a csere(futárral))
-
válasz
Barett 50cal #46901 üzenetére
Szerintem a szoftos részére is értette, nem csak magára a hardverre. Elvégre hardveresen milyen hibát rójunk fel neki? Ha leejted, megreped/eltörik? Nahát....
Ha már itt tartunk, én az iTunes-t említeném. Ha tudod kezelni, akkor már ritkán sz*psz, de akkor nagyot (lást a pár napos példám
).
-
Csapi007
veterán
válasz
Barett 50cal #41096 üzenetére
Hy
Bemész és megkérdezed tőlük.FuckeR19: Felhívod az ügyfélszolgálatot, biztos meg tudják oldani.
-
Doresz
tag
válasz
Barett 50cal #40778 üzenetére
Get info --> Options fülön átállíthatod a Media kind-nál valami másra. Vagy egyszerűen ugyanitt kipipálod a Skip when shuffling mezőt, és akkor nem fogja lejátszani abban a módban.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Barett 50cal #40559 üzenetére
én tegnap este restoroltam ezért, de ugyanolyan szarul írja ha automata..
pedig bp van beállítva amúgy..kijelöltem az összes state of trancet, majdnem mindent bepipáltam, új albumborítót kerestem nekik, előadó armin.., album: state of trance... erre micsinál???
hát ezt bammeg: fostuneslehet én vagyok a béna, de a többi zenémhez értek??...
minnyá leszedek egy winampot... -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Barett 50cal #40550 üzenetére
nekem régen iphone 3g-n megmaradtak úgyhogy azt mondanám igen, de most i4-el, új itunesszal, ha csak kiveszem a pipát, sync, majd visszarakom a pipát és újrasync, nekem akkorsem jegyzi meg a mentett állásokat..
icecave: na hát ezért sírok énis..
-
Kommy
veterán
válasz
Barett 50cal #40410 üzenetére
Csak nem a facetime ikon a hiba a képeken?
-
máyköl
veterán
válasz
Barett 50cal #40410 üzenetére
Nem értem, hogy hogyan jön ez az iPhone topikba.
Így is elég sok az OFF.
De milyen változást szeretnél egyébként a touch-ok között? -
d-boy
senior tag
válasz
Barett 50cal #39802 üzenetére
Én felveszlek, ha nem zavarok
Eccs_laci néven vagyok a gamecenterben. -
válasz
Barett 50cal #39802 üzenetére
-
Ceko
senior tag
válasz
Barett 50cal #35461 üzenetére
#35463 Neked ment.Bocsi.
-
Csapi007
veterán
válasz
Barett 50cal #33634 üzenetére
Hy
Igen, később rakják bele. -
a000
őstag
válasz
Barett 50cal #33580 üzenetére
Utána néztem, és azt írják, akkor ír ki ilyet, hogyha többször is rossz jelszóval próbálsz belépni az accodra. Nem lehet, hogy esetleg illetéktelenek kezébe került az accod? Azért is lehet az a 3x 2euro.
-
Csapi007
veterán
válasz
Barett 50cal #32308 üzenetére
iBand
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Barett 50cal #32179 üzenetére
Telenornál a net szócskát kell beírni tudtommal.
Kommy 4.0.1. nél nálam is ugyan ez a helyzet! Csak teker a csíkoska körbe körbe és nem jelentkezik be! Jó kis app
-
manchester85
veterán
válasz
Barett 50cal #28411 üzenetére
Már bocs, ebben a topikban sz*rtak is már páran életükben, mégsem itt fogsz székrekedéssel kapcsolatos tanácsokat kérni.
-
Landon
addikt
válasz
Barett 50cal #28408 üzenetére
Uhm javítsatok ki ha nincs igazam de nincs erre kifejezetten mac-es topic?
-
z67
őstag
válasz
Barett 50cal #27977 üzenetére
A közelmúltban én is érdeklődtem le lehet a backup-ot tiltani, mert utóbb már 5-6 percig is tartott. Senkitől nem kaptam választ sajnos és a neten sem leltem megnyugtató megoldást.
Viszont amire rájöttem, hogy ha az ember rendszeresen kipakolja a Facebook, Twitter és egyéb hasonló alkalmazások cache-ét (heti több száz file), akkor a backup ideje visszaáll a még normális 30-40 másodpercre.
A legjobb megoldás mindenesetre a backup letiltása lenne, aminek JB-s telefonnál semmi értelmét nem találom.
Csapi: ahányszor újra összedugod, ugyanaz a kínlódás, ha egész nap dróton hagyod, másodjára nem készít mentést.
-
Ati007
őstag
válasz
Barett 50cal #27784 üzenetére
ha winterboardot használsz akkor a beállításoknál engedélyezd a summerboardot is
-
Csapi007
veterán
válasz
Barett 50cal #27784 üzenetére
Esetleg meg az ikonok (kepek) jogaival lehet baj.
Es ha vegkepp nem megy egyenkent is bemasolgathatod oket.
-
válasz
Barett 50cal #27579 üzenetére
Az Avidemux is elég jó, én azt használom ilyesmire.
-
sptkyle
senior tag
válasz
Barett 50cal #27579 üzenetére
Én Any Dvd convertert használok. Emlékeim szerint van OSX változata is. Kezeli az mkv file-okat is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Barett 50cal #27474 üzenetére
Térerő nélkül se 3G sem Edge nem lesz!
-
manchester85
veterán
válasz
Barett 50cal #27474 üzenetére
Ha nincs térerő, akkor 3G mitől lenne?
-
trobi28
addikt
válasz
Barett 50cal #22811 üzenetére
Ifile -al másold át mondjuk a Képek mappába és utána TC-vel vagy simán a Windowsba kimásolod.Én így szoktam
-
Polllen
félisten
válasz
Barett 50cal #12524 üzenetére
Settings/general/delete vagy earese
-
C^^
őstag
válasz
Barett 50cal #12524 üzenetére
Szinkronizálod egy üres névjegyzékkel. Pl. Address Book-ban létrehozol egy üres listát, beállítod iTunes-ban, hogy szinkronizálja vele, és az Info fül alján kipipálod, hogy írja felül a gépen lévő listával a telefon névjegyzékét.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #12465 üzenetére
köszönöm viktor
de enmtudja milehet a baj??ha leakarom törölni a quicktimeot megyegykicsit utána visszafelé megy a zöld csik,és befejezi de semmi,fent marad a gépen...most mivan??ujranemrakom a gépet azszáz..de hiába nemtudom ujrarakni az itunest.
-
beugró
csendes tag
válasz
Barett 50cal #11607 üzenetére
Én úgy tudom, hogy igen működik, bár bevallom GS-ben nincs tapasztalatom, de ha jól emlékszem akkor ilyen szempontból még nincs különbség 3G és GS között. de ha tévedek egy szakértő majd kijavít
-
beugró
csendes tag
válasz
Barett 50cal #11598 üzenetére
Megy 3.01-el...
-
Nwis86
aktív tag
válasz
3.01 et nem tudom hogy lehet-e, amikor én a 2g-met unlockoltam akkor még nem volt 3.01 viszont levolt írva mit kell csinálni 3g és 3gs esetébe szóval 3.0 át tuti hogy lehet, 3G-t sokak unlockoltak is, ott a fórumba írták.
Tudtommal ha visszavan téve a gyári FW akkor utána senki meg nem mondja hogy előtte módosítva voltde ezt inkább mondja meg valaki más... szifon.com -on van sok leírás
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
még egy utolsó kérdés és hagyok mindenkit
lesz vmi 3GShez mostanság vmi ilyenfajta ulltrasn0w??
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Barett 50cal #11594 üzenetére
tudtommal ultrasnowal már hetek óta lehet
-
válasz
Barett 50cal #11592 üzenetére
LOL, pénzt kérni az ingyenesen elérhető dolgokért. Az ilyeneket puskával kéne kettéhasítani.
-
besk23
tag
válasz
Barett 50cal #10369 üzenetére
Nem írja ki de 160 ugyanúgy.
-
samgar
őstag
válasz
Barett 50cal #8461 üzenetére
Nem. 3.0-ás sw...
-
_Gomba_
tag
válasz
Barett 50cal #8419 üzenetére
Hali
Sehol. 1 idő után lejön róla. Max újat tudsz venni, de arról is le fog jönni elég hamar.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Barett 50cal #8431 üzenetére
én úgy olvastam hogy csak az új iphone 3GS-el lesz %-osan mutatva a töltöttség.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Barett 50cal #8419 üzenetére
vagy keresel neten, hát ha árulnak hibás fülhallgatót, vagy talán az apple store-nál..
-
Malory
tag
válasz
Barett 50cal #8213 üzenetére
Nem appstoreban, itunes ban:
más:
számomra apróságok, de mégis gyöngyszemek (régen fájt már, hogy nem javították) a 3.0-ban:
kijelzi a hívás időt és melyik számról hívtad az egyént
copypaste weboldalról
sms egyenként törlés%-os kijelzés nekem sincs, akárhova "tapizok"
spotlight rendben van, telefonkönyvbe nem kell belépni már a kereséshez -
Jhonny06
veterán
válasz
Barett 50cal #8156 üzenetére
Nyomogasd még párszor, illetve indítsd újra a gépet, nekem így sikerült.
-
P00By
nagyúr
válasz
Én várok hétvégéig, ráérek!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
hajnali órákban sztem már a szerver használható lesz, most ráment a nép! nem tudom mi olyan sürgős
-
bmx powa
tag
válasz
Barett 50cal #7761 üzenetére
Miért ugrik mindenki egyből rá, hogy 99 dollár? Az egy előfizetéses ár, aztán még a hűségnyilatkozat miatt kifizetsz rá párszázat...
Hogy hihetik azt az emberek hogy 99 dollárért kapnak egy zsírúj iphone-t garival? -
macikos
addikt
válasz
Barett 50cal #7507 üzenetére
Fetch akkor ki van kapcsolva? Mert az csinálta. A másik dolog amit érdemes kikapcsolni, az a Location Services.
-
macikos
addikt
válasz
Barett 50cal #7477 üzenetére
Van, MochaVNC a neve. Van belőle ingyenes MochaVNC Lite verzió is.
Kell hozzá egy VNC szerver program a gépedre. A legjobb a Real VNC. Keress rá Google-ben.
Még annyit, hogy VNC-hez forwardolni kell a routeren az 5900-as portot.
-
válasz
Barett 50cal #7331 üzenetére
Ne. Csináld. Ezt. Kérlek. Olvass vissza (ez az összes kérdésedre vonatkozik)!
Csak nem fogja kérni, ha először egy ingyenes programnál rányomsz, hogy Get App. Ekkor kéri, hogy jelentkezz be vagy regisztrálj, és amikor regisztrálsz, ott lesz a None a fizetési módok között..
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Barett 50cal #7331 üzenetére
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Barett 50cal #7326 üzenetére
1. Jelszóval tudod lekorlátozni a megjelölt itemeket.
2. a shazam full ingyenes.
3. tucc. -
válasz
Barett 50cal #7036 üzenetére
DFU-ban kéne próbálkozni. Esetleg az iTunes 7.5-öt visszarakni a legújabb helyett (ez egy ismerősnél segített, amikor iPod Touch-ot downgradelt).
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Barett 50cal #7032 üzenetére
jah, csak a baseband marad, mint legújabb.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Barett 50cal #7029 üzenetére
112 és 113as softtal ootb = Out Of The Box(azaz egyből működik)
az only 4.6 BL = csak 4.6os BootLoaderrel megy, vagyis ha nem ilyen van a telefonodon, ne is kisérletezz vele.
Meg egyébként is könnyen téglává változtathatod a telódat ha nem tudod mit csinálsz. -
szebi :-)
csendes tag
válasz
Barett 50cal #7014 üzenetére
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #7014 üzenetére
amugy amikor quickPWN.el jailbreakelem a telót,akk aprogivalvissszalehetfrissiteni??
tehát nem 2.2.1et jailbreakelek hanem 2.2őt.nemleheet megoldani a progi második lépésénél??
ÜDv -
válasz
Barett 50cal #7011 üzenetére
Nézd meg jobban a Winterboard beállításait, van benne egy Server example vagy valami nagyon hasonló
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #7009 üzenetére
hupsz a kép
-
válasz
Barett 50cal #7009 üzenetére
Milyen szöveg?
-
INMOTEP
őstag
válasz
Barett 50cal #6846 üzenetére
Helló ( Barett 50cal ) Lenne egy javaslatom ami lehet segítene de nem biztos
, nekem is csinált az iphone 3g 16 osom, olyat hogy fügétlenítettem yellowsnow-al így szoftveresen, én pannon előfizetéses kártyával akartam használni csinált olyat hogy amikor sikeresen fügétlenítettem beraktam az elöfizus kártyám és nem volt térerő nem volt hálózat semmi ! ilyenkor átraktam a feltöltőkártyás pannon simet és már jó volt, ilyenkor gyorsan feltöltős kártya ki előfizetéses kártya be és jó volt tehát először mindig feltöltőkártyás simet kellet berakni és utána előfizetéses és nem volt sim lock ! ha hasonló történik nálam ez volt, furcsa azért,Nagy meglepetésemre viszont átraktam a pannon mobil internet modememböl a simet (3g ) és automatikusan felismerte és volt net
-
C^^
őstag
válasz
Próbáld meg restore és DFU módban is.
tl-x: Jelenleg sajnos sehogy. Majd miután kijött a 3.0.
-
majom2
senior tag
válasz
keresd meg az eladót, és szerezd vissza a pénzed
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Barett 50cal #6843 üzenetére
iTunes-t elindítod, restore-ra kattintás közben nyomod a shift gombot is, majd megadod neki az ispw-t. Felrakja, és van egy jailbreak-elt telód.
Most olvasgattam közben, próbáld kikapcsolt 3G-vel. Azt írták egyes esetekben nem vált át automatikusan 2G hálózatra, bár nálam ilyen még sosem fordult elő. Próba cseresznye. Ha utána sem megy, akkor hardverhibás (halott baseband), vagy letiltott telefont vettél.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Barett 50cal #6837 üzenetére
Igen, vagy le van tiltva, vagy csak szimplán van valami a hálózattal. Másik telefonnal tudtok hívást indítani ezekkel a SIM-ekkel?
Esetleg "eljátszotta" a baseband-et. Utóbbi esetekben alaplapcsere, ami egy telefon ára. Esetleg ha tudsz angolul olvass picit, nem vagy egyedül: [link]"am ez mirejó"
Előre aktivált fw. -
adise
őstag
válasz
Barett 50cal #6839 üzenetére
turbosimmel se hiszem, hogy menne ugytudom ilyenkor mind3 hálozatrol levan tiltva.
-
adise
őstag
válasz
Barett 50cal #6837 üzenetére
levan tiltva...
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Barett 50cal #6835 üzenetére
Elkérni az eladótól emailben vagy faxon a legutolsó befizetett számláról a bizonylatot...
Szerintem letiltották, bár nem tudom hogy iTunes ebben az esetben is aktiválja-e a telefont. Esetleg próbálj meg custom fw-t felrakni, pl innen ezt:
Nem T-mobile-os iPhone 3G / előre aktivált / 500MB root / eredeti logó:
iPhone12_2.2.1_5H11_Custom_Restore500mega_aktiv_javitva.ipsw [link] -
Csabee.
nagyúr
válasz
Barett 50cal #6622 üzenetére
megéri megvenni rossz kamerával? Mennyivel olcsóbb így a készülék?
ha belenyúlnak, sanszos hogy a garanciád ugrik!
-
macikos
addikt
válasz
Barett 50cal #6622 üzenetére
Azt miből gondolod, hogy az XMS-ben kicserélik?
Jobban jársz, ha megérdeklődöd az szifon.com-on. Ott van a főoldalon balra az iPhone javítással kapcsolatos e-mail cím.
HD filmeket nem játszik le, hacsak nem konvertálod át őket. 640x480-at tud max lejátszani, de azt 2.5Mbps-es bitrátával, szóval az elég jó. De muszáj átkonvertálni.
-
válasz
Barett 50cal #6174 üzenetére
A Google szerint segít, ha a Vezérlőpult - Rendszer - Speciális - Teljesítmény (Beállítások gomb) - Speciális - Memória alatt a Programok-at választod ki.
-
Ceko
senior tag
válasz
Barett 50cal #6061 üzenetére
Ha elolvastad volna könyvet amit adtak hozzá tudnád,hogy csak a baloldali a hangszóró a jobboldali a mikrofon.
Szerk: Megelőztek.
-
Atlantis
veterán
válasz
Barett 50cal #6061 üzenetére
Ez azért lehet, mert az egyik hangszóró, a másik meg mikrofon. Ha azon is hangot hallasz kijönni, az szerintem régen rossz.
-
Ceko
senior tag
válasz
Barett 50cal #5991 üzenetére
Nekem a T-Online-nál mail.t-online.hu a kimenő levelek kiszolgálója.Ez működik a iPhone-on nálam.
-
C^^
őstag
válasz
Barett 50cal #5991 üzenetére
Milyen firmware van a telefonon? Esetleg Restoret próbáltatok már? Kezdetek óta ilyen? Jailbroken a telefon?
"Ezt irja ki ha küldeni akarsz: CANNOT SEND MAIL The connection to the outgoing server "smtp.t-online.hu" failed."
Akkor szerintem neki nem az smtp.t-online.hu a kimenő szervere. Többet nem tudok, mert nincs T-s mail címem. Nézzétek meg, hogy az Outlook-ban mi van beállítva.
Esetleg még az lehet, hogy az smtp szerver hitelesítéssel működik. Ezt a Settings/Mail, Contacts.../<mail account>/SMTP alatt lehet beállítani. -
válasz
Barett 50cal #5895 üzenetére
Tegyél le róla, az iPhone OS 3.0 előtt csak a mono headseteket támogatja a telefon. Majd júniusban vedd elő újra ezt a kérdést
-
válasz
Barett 50cal #5798 üzenetére
GOOGLE.
Vagy a hivatalos oldal: [link] -
kiszu
senior tag
válasz
Barett 50cal #5743 üzenetére
Cydiában a szifon.com repo-ból. Ot már törve van.
-
válasz
Barett 50cal #5741 üzenetére
Nincs rajta infraport, így nincs.
-
C^^
őstag
válasz
Barett 50cal #5659 üzenetére
Ezt a funkciót főleg siketeknek találták ki. Az a lényeg, hogy beszéd helyett lehet írásban is kommunikálni. Ha jól tudom, Magyarországon nem érhető el ez a funkció. (Vagy nincs elterjedve.)
-
kiszu
senior tag
válasz
Barett 50cal #5627 üzenetére
Nehogy vegyél.
Semmivel sem jobb mint egy sima bluetooh headsett de 2x drágább,ráadásul semmi nem fogja oda a füledhez és elég nek 1x kiesnie.Ami totálisan jó hozzá,sosem akad,sose szaggat,tökéletesen kapcsolódik és párosul azok a motorola,plantronics headsetek. Ezeket próbáltam. Én pl a Vaterán vettem bontatlan Motorola H710 headsetet (fóliás dobozban meg minden,6000ft-ért. Boltban 16000 lenne.
Kár kidobni az Apple fülesére. Más esetben én is preferálom z eredetit,de ez esetben totális pénzkidobás -
No-kia
addikt
válasz
Barett 50cal #5300 üzenetére
mindenképp 3g-et ha iphonet választod
mod.:iphone lényege úgy is a net, szvsz -
C^^
őstag
válasz
Barett 50cal #5300 üzenetére
"...de olyan kérdésem lenne,hogy 2G-set vagy 3Gset vegyek??"
Ne haragudj, de ez milyen kérdés? Ez neked kell tudnod. Ha szükséged van a 3G által biztosított plusz funkciókra, akkor 3G, ha nem, akkor 2G.No Offense.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Barett 50cal #5255 üzenetére
Hali!
A díjcsomag havidíja kerül ennyibe, amire adott esetben 24 hónapos hűséget vállalsz (pontosabban nem erre a díjcsomagra, de min. ennyi kell, hogy legyen havonta).
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Barett 50cal #4605 üzenetére
amikor bedugod az iphone-tn ézd meg az eszközkezelőben hogy érzékeli-e, esetleg próbáld meg ne az előlapi usb-be dugni az iphone-t hanem az alaplapon lévő hátsó usb portok egyikébe
-
ptoma
tag
válasz
Barett 50cal #4605 üzenetére
Ha van itunes-od akkor igen , csatlakoztasd az iphone-d a géphez és indisd el az itunes-t.
-
válasz
Barett 50cal #4583 üzenetére
Inkább 10000. Nézd meg jobban azokat az Ikon csomagokat
-
válasz
Barett 50cal #4579 üzenetére
Az előfizetés havidíját kell még kifizetned 24 hónapon át.
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Modellvasút topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topik
- BestBuy topik
- Óra topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest