- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
-
ForRedGlory
félisten
válasz
macikos #34381 üzenetére
Igen, tudom hogy magasa labda volt, de akkor nézd meg ezt a videót, ha már annyira hitelesnek gondoljátok azokat a képeket
iPhone 4 Retina Display vs Samsung Captivate Super AMOLED
Részemről befejezve, ez kb olyan, mint az intel-amd csata, értelmetlen, kinek a pap, kinek a papné.
-
Doresz
tag
válasz
macikos #34167 üzenetére
Pár napja írtam én is erről. Csak nekem nem oldódott meg a probléma. A memokat nem akarom letörölni, így viszont nem tudom szinkronizálni, mert lefagy az iTunes. Azt olvastam, hogy ha le is szedem máshogy a memokat, ha új felvételt készítek, megint nem fut végig a szinkronizálás. Elég gáz :S
-
kispéé
senior tag
válasz
macikos #33649 üzenetére
Kicsit összezavarodtam, te az "értesítésekre" gondolsz? Vagyis a beállítások/értesítések -belül van a messenger ahol bekapcsolhatom a riasztasokat, jelvényeket stb.
Ha erre gondolsz, akkor minden be volt kapcsolva. És mégse maradok online, pedig mondom 3.1.2-ön müködött. -
manchester85
veterán
válasz
macikos #33614 üzenetére
Akkor megint az lesz, hogy ha cserélni kell az üveget az iPhone-on, (mondjuk megjelenik egy buborék az üveg és a digitizer között, vagy nem érzékeli az érintést valahol) akkor 50k-ért cseréltetheti ki rajta az ember mindkét alkatrészt? Hát ez remek lesz, mondhatom. Mert ugye 2G tulajok esetén is ez volt, de ez már hivatalosan is forgalomban lesz itthon, két év hűséggel, 1 év garival meg azért ez nem kis stressz szerintem...
-
Csapi007
veterán
válasz
macikos #33480 üzenetére
Hy
Nem fog a 3GS sehova se eltűnni. Kit érdekel hogy ugyanúgy néz ki? Ég és föld a 3GS a 3G-hez képest.
Továbbá nem hinném hogy bárki meglát nálad egy 3G iPhone-t leszarozná.
Azért forgalmazzák mert olcsóbb, meg merem kockáztatni hogy tögg "tavalyi" modellt adnak el mint az aktuálisat. (persze nem akkor mikor kijön a 4-es).a000: Kétlem hogy pont Kínában mutatná be az Apple.
Az vmi fake cucc lehetett.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
macikos #33071 üzenetére
mondjuk mert aszervizek rohadt drágán csinálnak mindent.
de persze nem azt mondom hogy bárki szedje szét, kell hozzá egy kis kézügyesség és nagy odafigyelés..
én már többször szétszedtem magamnak és egyszer sem csináltam semmi hibát.. megkímélve magam több tizezres kiadásoktól.. -
manchester85
veterán
válasz
macikos #32780 üzenetére
Így igaz. A 3G ugyanis hardveresen megegyezik a 2G-vel. Vagy akkor adjanak alternatívát, de nem az, hogy frissíts, aztán a jó kis telónak annyi... Azért ez nem a JB-ről meg a függetlenítési kiskapuk lezárásáról szól, itt olyan emberekkel basznak ki, akik egyszerűen abban a formában szeretnék használni a készüléküket, ahogy az iOS4 előtt tették.
-
a000
őstag
válasz
macikos #31577 üzenetére
Mi a lényeg? Az, hogy ez a todo, meg calendar progikhoz jó, meg minden olyanhoz, ami eddig csak push-al tudott neked jelezni, kivéve a messenger meg hasonló progikat, amik amúgy is neten lógnak.. Nem kell a fostalicska push-al szórakozni, ami szívja az akksit meg használja a netet. Vágod?
-
D@niel
addikt
válasz
macikos #31563 üzenetére
Miután mindent beírtam hibátlanul, ahogy az oldalon van, done után visszalép és ez ugrik elő:
Beírom a jelszavam, megint felugrik. Ha belépek az e-mailekhez, látom hogy ott van az exchange, de ha belépek, megint jön az ablak és kéri a jelszavam. Amit ugye jól adok meg, de nem fogadja el.
Ráadásul először amikor beírom az adataim, a next után nem ugrik elő Unable to Verify Certificate felirat.
-
-
hcs57
addikt
válasz
macikos #29928 üzenetére
Hasonló gondjaim vannak... A JB-t a 3G-re tudnám feltenni, a 3GS-re custom fw-t kellene rakni, amitől kissé tartok, nem akarok mp3 lejátszót csinálni belőle.
Gondom van az iStore-ba regisztrált e-mail címmel is, mert meg fog szünni, nem tudom hogyan cseréljem minimális veszteséggel.. -
-
D@niel
addikt
-
Csabee.
nagyúr
válasz
macikos #17114 üzenetére
Most jutottam el, mert igazándiból én számítógépen hallgatom a zenéimet, illetve ha úton vagyok akkor a rádiót hallgatom többnyire, mert ott közbe mondják a híreket, a trafipaxot, na meg kocsiba is eddig rádiót hallgattam , vagy cd lemezt!
Viszont ami feltűnt, hogy az mp3 lejátszómhoz képest baromi hangos az iphone! -
Scoobyka
addikt
válasz
macikos #16244 üzenetére
10 órásnál voltam Debrecenbe...mindegyik azt mondta,hogy ő ezt nem vállaja....ilyen indokkok voltak,hogy ők csak körlapokat tudnak polirozni..illetve telefont azért nem ,mert felmelegeszik a tft és megolvadhat a felület...meg ilyesmik...
amúgy a kijelző részén vannak karcok...nem túl mélyek...inkább nagyon kicsi kis karcok..,de ilyesmire nagyon hárzsártos vagyok...
-
szandro
senior tag
válasz
macikos #15730 üzenetére
Nem sértődök meg, úgy csináltam. =)
Mellesleg voltam T-mobilenál azt mondta a szervízes, hogy holnap jön valami apple illetékes tőle megkérdezi, hogy a világító pixel minek számít, szal holnap visszamegyek, aztán választ kapok rá.
De rendes volt, ő is látta, mondta, hogy igen, az világít. -
<NewL>
addikt
válasz
macikos #15262 üzenetére
Én 3.0-ról frissítettem. Nem gondoltam volna ,hogy ilyen/ennyivel jobb lesz. Az Asphalt játszhatatlanul szaggatott most meg szépen fut meg se rezzen. Az akksi is jobban bírja,2 óráig nyomkodtam tegnap 11-től kb,végig Cydia meg játékok próbálgatása,wifit bekapcsolva hagytam most reggel 83%-ot mutatott. A régi szoftverrel lemerült ennyi idő alatt 60% is. Gyorsabb is valamivel,mondjuk a régin nem irtottam ki a daemonokat,de a programok többsége ugyanaz van most is fent.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
macikos #15262 üzenetére
Nem tudom mennyire más a gond, de jóval jobban bírja a rendszer most és még mindig 100%on van, hiszed vagy sem!
Igaz nekem az előzőnél a hangfal is állandóan berezonált, most meg nem csinálja azt sem! Lényegtelen végülis, de szerintem gyorsabb maga a 3.1.2 és jobb mint a 3.0,3.0.1! És ez nem csak az én véleményem!dirty.yakuza tudtommal még nincs ilyen lehetőség!
Jah és jöttek fóliák, akit érdekel írjon
[link]
-
<NewL>
addikt
válasz
macikos #15016 üzenetére
Na ezt kipróbálom,ha lejött és beüzemeltem este írok egy privit.
Csabee : ezt is
Tegnap este a Cop&Robberrel játszottam,jópofa kis gamma.
Meg ezzel : Coast Defense - 10. pályán leragadtam,elfogyott a gold. -
manchester85
veterán
válasz
macikos #14861 üzenetére
Thx, megcsináltam. Azonban a helyzet nem változott.
Egyébként ez az apró zöldes pont szabad szemmel olyannyira aprócska, hogy már a szemem is megfájdult.
Igazából észrevehetetlen, úgyhogy sztem hagyom annyiban egyelőre. Ha meg nem (olyan) fekete a háttér, mint a főmenüben, vagy töltésnél, akkor meg egyáltalán nem lehet látni.
-
Csabee.
nagyúr
-
8nemesis8
veterán
válasz
macikos #14443 üzenetére
Köszi, egyenlőre elleszek a gyárival csak érdekelt, hogy ezen lehet e változtatni, mert elsőre amikor T-nél nézegettem kicsit zavaró volt.
Bár lehet a végén még majd meg is tetszik. JBezni nem akarom egy ideig, csak ha tényleg szükségességét érzem.Sima beállításoknál JB után több beállításra van lehetőségem?
Vagy maradnak az eredeti gyári lehetőségek? -
<NewL>
addikt
válasz
macikos #14317 üzenetére
ezaz ,de nincs netem,wifin akarom csak.
de akkor ha jol latom akkor ezt nem lehet megoldani a vadaval,mert nincs ilyen ingyenes szerveruk vagy mi a szosz.:svagy beirom oda az itthoni net felhasznalonevet es jelszavat,de akkor nem tudok kuldeni wifirol mar megint csak itthol. hat,csak kell egy basic csomag
-
lacika35
csendes tag
válasz
macikos #14290 üzenetére
Kösz mindenkinek a segítséget. A régit eladtam, lementettem elvileg az előzőről az Itunes mappát, ami ha jól láttam tartalmazta az appokat és a zenéket. Gondoltam ezt majd felmásolom az új gép megfelelő helyére. De ezelött pár héttel, még a régi gépen volt winyó csere ott ezt a módszert próbáltam és akkor a telóról leszedte az appokat viszont a zene és az sms-k maradtak minden appot újra kellet raknom. Kicsit tanácstalan vagyok, hogy ezt a módszert merjem-e ismét alkalmazni, mert nincs időm 6 GB appot ójra felpakolgatni....
L
U.I. a deautorizáció viszont lemaradt -
LeBron1989
csendes tag
válasz
macikos #13733 üzenetére
Nagyon poénos valaki ilyen későn
De egy mobil mégiscsak más.. bár ki mihez hasonlítja..Azt hittem hogy vannak rajta gyári zenék (nem csak csengőhangok)
Egyes nokiákon filmek voltak előtelepítve, ill. legtöbb N szériás készüléken Moby számok is voltak gyárilag... Gondoltam rákérdezek, de akkor nincs. -
Zefír
őstag
válasz
macikos #13247 üzenetére
Köszi
Értelek#13253) manchester85
Jó, bocsi, ha valamiben nincsen otthon az ember, akkor nemnagyon tudja elmondani, hog ymit szeretne,
A számomat szeretném, megtartani, új készülék lenne a legjobb, de az nem hiszem hogy 60k. Tehát használt is belefér, de csak ha nem hibás, karcos. Gondolom azt megérted, hog ymiértRemélem így már javítottam pontatlanságomat
Ja igen, +G és 3GS közt gondolkodok, csak érdekelne, hog ymivel jobb mint a 2G
-
-
-
Enjoy
addikt
-
Polllen
félisten
válasz
macikos #12219 üzenetére
Nálam 1 hét után akadt be először (aztán hosszú ideig egyszer se), még JB se volt meg semmi...fogalmam nem volt mit csinálja vele, így elkezdtem nyomogatni a két gombot különböző módon és egyszer csak újraindult...
uh én se néztem utána, inkább magam próbálkoztam...xD (persze nem is gondoltam akkor még, hogy milyen kombinációkat tudnak kitalálni epölnél 2 db gombra...pl dfu mód...xD)
-
AirBundy1
tag
válasz
macikos #12197 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam, de sajnos ezzel nem működik az iGo, úgyhogy vissza az egész. Lenne még egy kérdésem (lehet, hogy a topicban korábban volt már róla szó): hogy lehet valamilyen flasht telepíteni, ha nem csak a flash alapú videókat szeretném megnézni, hanem egyéb alkalmazásokat is (pl live scoring a sportoldalakon)?
-
8nemesis8
veterán
válasz
macikos #12159 üzenetére
Persze én ezt gondoltam is. Csak érdekelt, hogy kb milyen élettartam várható ettől az akksitól. Egyébként ugye kisütésnél mindig arról beszélünk teljes feltöltés után érdemes még rajta hagyni. De minek?
Ugye most is írtad, hogy elektronika úgyis kikapcsolja a töltést, akkor mi értelme van? -
konzol01
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Star Trek
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Könyvajánló
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest