Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Srácok, nem lehet valahogy visszaállítani iTunes-t, hogy feldobjon ablakot fájl átvitelkor?
Tudjátok, felszokta tenni a kérdést hogy mit csináljon: (Transfer, Dont Transfer, alul pedig hogy ne kérdezzen rá többször opció)Tegnap éjjel biztos fáradt voltam, vagy nem tudom mi, és bepipáltam, hogy többé ne jelenjen meg ez az ablak + Dont Transfer..
Most minden egyes sync-nél törli az iPhone-on telepített appokat
Nézegettem iTunes-ban:
Edit-Preferences-Advanced: Reset Warnings
de mintha nem csinált volna semmit sem, ugyanúgy törli a cuccokat iPhone-ról.
Nem lehet ezt visszaállítani valahogy, vagy csak nem szúrja ki a szememet ez a menüpont? -
Enjoy
addikt
válasz
vadászcsiga #49941 üzenetére
Megnyitottam az új topikot:
Szabd testre az iPhone-odat! (Témák, Ikonok...stb.)[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
vadászcsiga #49938 üzenetére
Amint haza értem nyitok egy külön topikot ennek a témának.
Elég sokan vagyunk, akiket érdekel.. Addig kitartás, nem kell a cirkusz![ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Én ReaddleDocs-ot ill.QuickOffice-t használok, de szerintem DocsToGo-nál is így oldották meg:
1, Progi által generált elérési címet bemásolod a PC böngészőjébe, s ott betallózod a kívánt fájlt.
2, iTunes - iPhone - Apps fül, s legörgetve a progihoz, betallózhatóak a fájlok az alkalmazásba.Emailben kapott fájlok:
1, Gyári email kliensben tartsd hosszan lenyomva az ujjad, s felkinálja, hogy melyik progiba mentse le.
2, Progin belül (ReaddleDocs, QuickOfficeÍ) Add Attachments-nél alapból kiszedi az email csatolmányokat. -
Enjoy
addikt
Nem igazán értem, mi is a kérdésed
A lényeg, hogy az iOS Customization különüljön el a szakmai topiktól.
Aki régóta benne van az iOS témában, annak amúgy is csak arról szól javarészt ez a topik, hogy a zöldfülűeknek segít, s leír mindent ezerszerÉn meg ezektől a hsz-ektől mentes GUI topikot akarok nézegetni, ahol elleshetem, ki hogyan szabta testre a springboard-ját, milyen témát, ikonokat használ. Egyes képfájlokat merre talál az ember az iOS fájlrendszerében...stb
SZERK: Igen, természetesen a JB maradna itt, én is így gondoltam, Sry, ha félreérthetően magyaráztam!
Kommy: Find my iPhone szolgáltatás az ingyenes véglegesen iPhone 4 tulajoknak, többi szolgáltatás viszont csak 60napig próba gyanánt. Progiba be tudod írni a korábbi acc-odat, de az apple id-s címedet is elfogadja, ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Most, hogy szabad a JB, szerintem is kéne csinálni egy topikot direkt iPhone témáknak...
Ez a topik kezd nagyon "telítődni", szükség van egy kis szelekcióra, ez pedig maradjon meg egyéb szakmai dolgok kitárgyalására.Androidnak is van hasonló topikja:
"Témázgatunk, témázgatunk!? ..avagy mutasd a HomeScreen-ed! (Android)"Kéne valami jó kis topik nevet találni neki, vagy csupán ennyi:
Szabd testre az iPhone-odat! (Témák, Ikonok...stb.)[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
-
Enjoy
addikt
válasz
dabgergo #47729 üzenetére
Szia!
Ez érdekes, akkor nekem, hogy-hogy kicserélték?
Győr, Baross úti T-Mobile üzletbe vittem.
Ha megvan valahol róla a papír előkeresem...Tuti, hogy 11. hónapban vittem vissza, mert arra kellett várnom, hogy eladhassam a 3GS-t gari lejárta előtt.
(Gondoltam a következő tulajdonos ne egy töredezett USB kábelt kapjon kézhez)[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
dabgergo #47660 üzenetére
Szerintem biztosan cserélik, mert nekem a kábelt is cserélték anno 3GS-nél
(Pedig csak esztétikailag volt 'hibás' - a szigetelő kábelen volt repedést, egyébként hibátlan volt)
Mindez a gari lejárta előtt 1 hónappal -> ergo 12hó lehet a tartozékokra is.
Nekem 2 hét alatt cserélték ki, de én "vidéki" vagyok (Győr)[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
vadászcsiga #47255 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy ez a magyar nyelv végett van
-
Enjoy
addikt
Akik játszanak az Infinity Blade-del, azoktól kérdezném, hogy miután megöltétek a főellenséget (aki a robot testből bújt elő), utána mire mentetek?
Play NewGame+ vagy Play Next Bloodline
Fogalmam sincs, hogy mit takarhat az, hogy NewGame+
Nem akarok rámenni, nehogy nekem itt nullázza az emberem képességét, meg felszereléseitDe gyanús az a + jel nekem...
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
Mr.Grincs #46119 üzenetére
Műsorújság appot szedd le
-
Enjoy
addikt
7 frissítést kaptam ma reggel, közülük aminek a legjobban örülök, hogy beépült a Műsorújságba a MobilTV
-
Enjoy
addikt
Nekem speciel nem jött be.
Pont 360-at lehetetlen vele csinálni szerintem...
(Pedig asztalra raktam, s úgy forgattam körbe, de miután körbeértem, még maradt terület a teló szerint.)
Ráadásul illesztések sem a legjobbak. Ehhez mindenképpen valami állvány kell, hogy használható képet csináljon az ember. -
Enjoy
addikt
Én DualFit-et használtam, amikor 3GS-em volt.
Eléggé szorult benne a telefon, szenvedés is volt kivenni belőle a telefont
(De ugye annak íves hátlapja volt, s lehet ezért csinálták szűkebbre a tokot)
-
Amúgy én lebeszélnélek arról, hogy az iPhone-t használd futáshoz.
Én ~5km-eket szoktam futni, s talán izzadtság nem is érte, de a testhő végett rendszeresen bepárásodott, s el is színeződött az indikátor alul. Persze nincs para, ha van készülék biztosításod.
Erre a célra ajánlottabb egy ~5ezres Shuffle, vagy gagyi mp3 lejátszó is.
Nike+, TrackID meg hasonló dolgok 1-2 alkalom után fölöslegessé válnak.
-
Egyébként masszív, kényelmes - persze csak, ha nem húzod meg annyira, hogy vágja a karodat[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
Aftereffect #44680 üzenetére
Nem tudom, hogy mit értesz az alatt, hogy magyar videók
Megnéztem jó néhány videót, amiket magyarok töltöttek fel, ill. saját szerzeményeket, de azok mind hozzák a HQ-t.
Biztos vannak olyan videók, amik még feldolgozás alatt vannak, vagy szimplán nem támogatottak (de azokat sehogy sem nyitja meg).
Gondolom sikeresen beletrafáltál ezekbe..Az mindenesetre biztos, hogy sokkal jobb, mint a gyári beépített kliens.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
::Trunks:: #44670 üzenetére
Igazából, nem nagyon értem, hogy miért nem működik nálad.
De ha az érdekel, hogy hogyan lehet mobilnetről jó minőségben YT videókat nézni, akkor: Link
Amennyiben YT videókat akarsz letölteni, akkor pl. megteszi egy MiTube. -
Enjoy
addikt
válasz
essexboy #44623 üzenetére
Teljes EU térképet tartalmazó navik (Navigon, iGO) ~100$-ba kerülnek, ami durván 20e Ft, s akkor még venned kell autós töltőt, ill. tartót.
20e Ft-ért már faja PNA-kat lehet vásárolni 5" kijelzővel, sokkal erősebb jelvevővel.
Ha netán jövőben szervizbe kerülne az iPhone, vagy netán eladnád, akkor ezzel egyben navigációs eszköz nélkül maradsz. Megfontolandó[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Xenon az = vaku. Xenon vaku van pl az N82-n vagy a K850i-n.
A xenon vaku nem más, mint egy gázzal töltött villanócső, ergo nem tud folyamatosan világítani, csak villani.Az iP4-ben, mint ahogyan Wave-ben is LED fényforrás van.
Egyébként anno az Omniámban nem volt ilyen erős a LED, szóval szerintem egész jó LED-et raktak bele.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
Solar_Wind #44578 üzenetére
Én is ezt használom.
Nagyon szépen ki van dolgozva, ill. sok beállítási lehetőség van.
Kb csak egy negatív dolgot tudok elmondani róla: Nem tetszik az ikonja -
Enjoy
addikt
válasz
icecave #44566 üzenetére
Hula-t én is nézegettem, de sehol sem találtam Mo-n feketét
Idétlen zöld, kék, sárga színekben meg hülyén nézne ki a telefon.
Külföldről pedig nem tudok rendelni.Erről a Rocka-ról meg az a véleményem, hogy bár védi a teló oldalát, de az esést nem igazán tompíthatja. Akkor meg ugyanott vagyunk szinte, mintha csak Carbon fólia lenne a telón.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
icecave #44558 üzenetére
Én még mindig egy fekete Switcheasy Trim-ben gondolkodok, főleg azért mert adnak dock adaptert, így belerakhatnám egyszerűen az universal dock-ba.
(de az meg elég elrondíthatja a készüléket..)
Most csak a carbon fólia van rajta, de az esés esetén nem védene..
(Mondjuk 3GS-t sem ejtettem le egyszer sem, de az ördög nem alszik)Van még olyan gyártó, aki mellékel dock adaptert a tokjaihoz?
-
Enjoy
addikt
Magára a díjcsomagra nem vállalsz hűséget, ezért drágábbért adják a készüléket.
Ebben az esetben csak arra vonatkozik a hűség, hogy a T-Mobile-nál maradsz 1évig, s fizeted a számlákat.Többi esetben a hűség vonatkozik a díjcsomagra is, tehát nem válthatsz alacsonyabb havidíjú csomagra. (Max ugyanabba a kategóriába, vagy feljebb)
De ha jársz a T közelében, ők is szívesen felvilágosítanak.-
Paul119:Melyik FW van a telódon? (Milyen iPhone-od van?)
Amennyiben iOS4-et használsz, akkor 2x home gomb megnyomása után alul felugranak a futó alkalmazások. Hosszan nyomva tartod az ujjadat a kiszemelt alkalmazáson, s a piros minuszon, s be is zárta.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
Sorrentino #44548 üzenetére
Huhh, ilyet még nem láttam
Én kiszedném a Dock-ról azokat az ikonokat, majd nyomnék egy újraindítást.
Ha ez sem oldja meg, akkor Restore.Szerk.: Ha volt JB akkor mindenképpen Restore, ahogy' azt icecave is írta.
Azt tudom elképzelni, hogy volt valami Dock progi telepítve Cydiából, p.: 5 ikonos dock.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
manchester85 #44517 üzenetére
+1
Remek kis alkalmazásokért sajnálni 200Ft-ot..
Ráadásul a legtöbb fejlesztő folyamatosan dob ki frissítéseket. -
Enjoy
addikt
válasz
csokimikulas #43824 üzenetére
Nem véletlen csatoltam az iTunes linkeket, de természetesen ingyenes.
-
Enjoy
addikt
Unalmamban arra gondoltam, írok egy kis app ajánlót:
Gondolom többetek belefutott már a Google-t böngészve (valamilyen szerencsétlen módon) a 4shared.com (fájl megosztó-feltöltő-letöltő) oldalba.
Egy-két hónapja elkészítették iOS-re szánt alkalmazásaikat:
4shared , 4musicBiztos voltatok már úgy, hogy akár jópár napig "gép-távolban" voltatok, de megtetszett egy-két szám, amit szívesen hallgatnátok ez idő alatt az iPhone-on.
Erre a célra volt korábban is számtalan megoldás (youtube videó letöltés, vagy más alternatív progi segítségével).A 4music progi viszont mostanában nagy szolgálatot tett nekem, ezért meghálálom ezzell a kis szösszenet írással.
A progi keresőjébe beírsz egy-két kulcsszavat, s kidobja a megoldásokat, természetesen meg tudod hallgatni a számokat háttérben is, továbbá lejátszási listákat is lehet létrehozni a progiban..
Ezek a lejátszási listák megjelennek párhuzamosan 4shared progiban, ahol egy klikk-kel le is tudod tölteni azokat. Természetesen itt is van kereső, de már nem csak zene fájlokat dob ki, hanem minden olyan fájl, ami egy ilyen oldalra felkerülhet. Letöltés után természetesen lehet rendezgetni a fájlokat (átnevezni, törölni... további kedvenc: átmásolni iFiles-ba, vagy egyéb office progiba, amennyiben ilyen jellegű fájlt töltöttünk le) Végül ha már hazaértél át tudod tolni PC-re is Wifi-n keresztül. -
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Kéne egy olcsó tok iP4-hez, ami védi dock csatlakozót, ill. a 3,5 jack nyilást.
Síelni megyek januárban, s korábban mindig bepárásodott elég rendesen a telefonjaim kijelzője.. Nem akarom, hogy elszíneződjenek az indikátorok, ezért gondoltam, hogy kéne rá rakni valami tokot.
Vagy valami más javaslat, tipp, ötlet? -
Enjoy
addikt
válasz
Ghosti #42170 üzenetére
"Hifi-t" kezelni (számváltás, szüneteltetés..stb)
Egyszerűbb-gyorsabb, mint feloldani a billzárt, s iPod-ban turkálni
A sima dock szerintem gagyi.. (meg nem kelt túl biztonságos látványt)
Az iPig, meg hasonlók viszont nem valami elegánsak, nem is szólnak úgy, mint a Hifim.
Arról nem is beszélve, hogy engem zavarna, hogy mindig feldobja azt az ablakot, hogy nem kompatibilis.
60-70 ezret meg nem adok egy épkézláb dock-kihangosítóért. -
Enjoy
addikt
válasz
rolcsibácsi #42168 üzenetére
Nem olcsó (16.500Ft), de csak 1-2 ezer Ft-tal drágább, mint amennyiért itthon meg lehet venni a régebbi kiadást. De mivel a régihez még nem adtak iP4 aljzatot, azt is meg kellett volna venni (3 ezer Ft) szóval ha úgy vesszük még olcsóbb is, mint az eggyel régebbi.
Főleg, hogy ehhez már adnak adatkábelt, s töltőt is.
Plusz elegánsabb lett a távirányító (ami ráadásul fém). -
Enjoy
addikt
Tegnap rendeltem egy ilyet.
Eleinte valami kihangosítós dock-ban gondolkoztam, de túl drágák, s ahhoz képest nem szólnak vmi jól.
Inkább egy ilyen + rákötöm a hifire.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
Aftereffect #41701 üzenetére
Nehéz lesz pont ezt a változatot megtalálni, mert ez Photoshop tutorialként indult:Link
S elég sok verzió létezhet, én speciel ezt a variánst találtam így hirtelenKép
De azért hajrá
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Ingyenes limitált ideig a Driver!
Szedjétek AppStore-ból! -
Enjoy
addikt
Nekem most ez a tok tetszik nagyon:
Switcheasy Trim - Videó -
Enjoy
addikt
1 hónap Samsung Galaxy S szenvedés (3GS után), ill. további 2 hét várakozás (előjegyzést követően) megérkezett végre az iPhone 4-em, de csak holnap tudom kezeim közé venni, mert a mai 3 zh nem tette ezt lehetővé.
De a lényeg, hogy végre visszatértem közétek
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
-
Enjoy
addikt
Attól függ, mit akarsz vásárolni!
Ha csak alkalmazásokat, akkor a magyar Store-ba simán be tudsz regisztrálni a valós adataiddal, ekkor a magyar AppStore-t éred el.
Viszont, ha zenéket (és miegymást) is szeretnél vásárolni, akkor US Store-ba érdemes beregisztrálni, viszont oda amcsi címet kell megadni,
Ha bankkártya nélkül akarsz beregisztrálni, akkor ez alapján tudod: Link -
Enjoy
addikt
Mindenkinek más-más, ami hasznos, ezért én nem is jelölöm meg az én kedvenc alkalmazásaimat, hanem inkább megmutatom mik vannak meg, s aki akar csemegézhet belőle:
Kép -
Enjoy
addikt
Én a hátlapra és az oldalára rendeltem fekete színűt, ami szerintem elegáns.
Fehér nekem sem tetszik, se a fehér készülék, se a matrica.icecave:
Egyébként ma reggel jött meg a csomag az iCarbons-tól.
~10 nap volt a szállítási idő.
Október 1. -> Október 11.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
ForRedGlory #34377 üzenetére
Most komolyan belinkeltél egy screenshot-ot?
Ezzel mit kezdjünk? -
Enjoy
addikt
válasz
Everman #34337 üzenetére
Akksid hogy bírja 3GS-hez viszonyítva?
Növekedett valamit az átlagos üzemidő az akksinak - ill a procinak hála?
Vagy a jobb kijelző , s egyebek épp' annyival fogyasztanak többet, hogy ugyanazon a szinten van. (Ergo 1 nap)(Nyilván le lehet meríteni ezt is fél nap alatt, de engem most egy átlgaos nap érdekelne)
-
Enjoy
addikt
válasz
Scoobyka #33905 üzenetére
Ezek a vékony tokok arra jók, hogy ne legyen tiszta karc a hátlap, ill. hogy egyedivé tedd a készüléket.
Én két okból tartom jobbnak az Incipio Feather-t:
1, Nem gyűjti az ujjlenyomatokat, mint a Nude (mert ugyebár matt)
2, A Nude-t nyomkodva, erősebben megfogva "nyikorog"-recseg-ropog, vagyis olcsóság hatását kelti.YouTube-on láttam is róla videót, de majd ha megtalálom, akkor belinkelem.
a000: Ezért is raktam Off topic-ba, amit éppen ezért találtak ki.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
Scoobyka #33899 üzenetére
Én két boltot tudok ajánlani:
PreSystem & LimeBoxIlletve nekem ezek a tokok a kedvenceim: Incipio Feather, SwitchEasy Vulcan, Skech Custom Jacket FlipStyle
Illetve ha egy igazán minőségi, igényes tok kell, akkor a Vaja tokok-at tudom ajánlani!D@niel: YouTube link
[ Módosította: #65675776 ]
-
Enjoy
addikt
Én még nem találkoztam vele, de nem is valószínű, hogy lesz az AppStore-ban (sztem), ugyanis ez a játék a Doodle Jump-nak az Androidra írt megfelelője.
Videó a Doodle Jump-ról
A videóban látott alap "pályát" és karaktert meg tudod változtatni.. -
Enjoy
addikt
T-s iPhone-osoktól kérdezném, hogy ti is kaptatok "Carrier Update" push-t?
-
Enjoy
addikt
Szia!
Régóta használom már az iFiles-t, de én az email csatolmányokat úgy szoktam iFiles-ba "varázsolni", hogy hosszan nyomva tartom az ujjamat a csatolmányon (Mail - gyári email alkalmazáson belül), ekkor felugrik az ablak, s a második lehetőség felkínálja, hogy Open in iFiles
Így bemásolja automatán az iFiles főkönyvtárába az adott fájlt.
De ha olyan fájl az email csatolmány, amit kezel a telefon (pl. az xls - legalábbis gmail esetén) akkor azt megnyitva a jobb felső sarokban is lesz egy ilyen "fülecske".Nekem most valamiért a file feltöltés (upload) funkció nem működik a Google Docs-omba..
-
Enjoy
addikt
Azokhoz lenne kérdésem, akik használják az iFiles-t.
Megy nálatok a feltöltés funkció?
Google Docs account-omhoz hozzáférek, tudok mappákat létrehozni, fájlokat átnevezni, de feltöltés végeztével kidobja a "Communication error." hibaüzenetet. -
Enjoy
addikt
válasz
rolcsibácsi #33173 üzenetére
Persze, tudom. A gyári YouTube "player"-t nem is használom, mióta elkészült az optimalizált mobil-webes verzió.
Akkor csak erről a letöltős-lejátszós progikról maradtam le. -
Enjoy
addikt
Nah, szerintem mostantól a YourTube-ra sincs szükség, most hogy megjelent az AppStore-ban a MiTube. (Legalábbis részemről eggyel kevesebb ok, hogy JB-et használjak)
-
Enjoy
addikt
Nem tudja valaki, hogy hol találom a Lockscreen dátum formátumát tartalmazó .plist fájlokat?
Korábban itt voltak:
/System/Library/Frameworks/UIKit.framework/DateFormatsiOS4-ben nem is találtam DateFormats mappát, vagy én vagyok vaksi?
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Reggel én is JB-eltem unalmamban a telómat.
Érdekelne, hogy működik-e a következő néhány progi/kiegészítő iOS4 alatt:
iFile, SBSettings, OpenSSH, MobileTerminal, YourTube, yxFlash, 3GUnrestrictor[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
adnoctum18 #30771 üzenetére
iTunes - AppStore-ban keress rá egy Free app-ra, "vedd meg" és akkor kér regisztrációt, s ott már feldobja a none lehetőséget.
-
Enjoy
addikt
Ma reggel olvastam twitteren, hogy sikeresen portolták 3GS-re az iMovie-t.
Videó: YouTubeIlletve, jópár Gameloft játék 0,99$ mai napon az AppStore-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Email-eknél a swipe-olásra (jobbra-ballra húzás) a Delete helyett Archive felirat jön elő.
Ez mit is csinál? Még nem sikerült rájönnöm, azon kívül, hogy eltűnik az email, s nem a kukába teszi.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Ti melyik zenefelismerőt használjátok? (Shazam vagy SoundHound)
Melyik lehet jobb? -
Enjoy
addikt
Közben én is kipróbáltam ezt a térerős dolgot, s nálam is eljátsza ezt az ingadozást.
Készítettem róla videót is, mindenki eldöntheti, hogy drasztikus-e vagy sem:
YouTube - LinkEgész eddig észre se vettem, hogy ilyet produkálna a teló.
-
Enjoy
addikt
válasz
Kashim #30017 üzenetére
Tartsd meg ezt a jó szokásod
Sokszor elkerüli az ember figyelmét az egyes akciók, pedig ezek nagyon frankó játékok, s 1$-t simán megérnek.
_Jut eszembe, nektek települt a GameCenter, vagy az csak iPhone4-en lesz?
Mert nálam nincs. Bár nem is érdekel ez a dolog, csak eszembe jutott, hogy azt is új fejlesztésként adta elő Steve papa. -
Enjoy
addikt
Lehet, hogy akkor a régebbieket nem fűzi csak össze, mert végre egyik "párbeszédet" összefűzte.
Azt hittem, hogy az egy személytől érkező email-eket is egybe rakja, mint pl. Vater, Neptun, PÜ értesítés... stb
Az iPHUpper tökéletesen megy iOS4-en.
Köszi a többi help-et is.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
icecave #29877 üzenetére
Hmm, nem igazán értem a kérdést.
Nekem korábban azzal volt bajom, hogy a fényképek/képek minőségét, amiket gépről telefonra szinkronizáltam, az iTunes lerontotta a minőséget.
iPhone-on "szemcsések - homályosak" voltak a képek, főleg ha még bele is nagyítottam...Most már ugyanolyan jó minőségűek a képek iPhone-on nézve.