- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Aktív témák
-
Enjoy
addikt
válasz
sentgyorgy #18135 üzenetére
Azért a nagyon jótól messze áll szerintem, de valóban tiszta marad.
Régi D600-am és az N82 is jobb volt ezen a téren, de ugye azokban kettő hangszoró volt -
Csabee.
nagyúr
válasz
sentgyorgy #18133 üzenetére
Konkrétumokat még nem lehet tudni sajnos.
-
Nems
tag
válasz
sentgyorgy #16203 üzenetére
Köszi széken.
akkor inkább veszek egy másikat, ez egyszerűbb.
üdv:én -
Nems
tag
válasz
sentgyorgy #16205 üzenetére
Ezt most jól értem...a kocsi tipusa érdekel?
Persze nem titok Peugeot 307 SWüdv:én a
-
Ulkesh
őstag
válasz
sentgyorgy #16194 üzenetére
"Ezzel szemben a Maemo?"
Debian Linux-ra épül.
"Melyik előtt áll fényesebb karrier szerinted?"
Mindkét rendszer 3 éve van a piacon, szerinted?
-
Ulkesh
őstag
válasz
sentgyorgy #16188 üzenetére
Az iPhone rendszere a Mobile OSX, a desktop rendszer, mobil processzorra fordított változata, amin grafikus felületként az Aqua helyett a Springboard teljesít szolgálatot.
A rendszer a freeBSD Unix-ból fejlődött ki és ma már teljes értékű Unix rendszerként van számontartva.Egyébként valóban, az OSX-nek van szerver változata is
-
BloodyEddie
őstag
válasz
sentgyorgy #15208 üzenetére
Omg, végre...
Ha az emeleten töltőn van a telóm, én meg a kertben kapálok nyakig sárosan, biztos hogy többet csörög 30mp-nél, mire eljutok odáig hogy felvegyem. Akkor meg hadd legyek már olyan "sznob", hogy olyan hosszú csengőhang szólal meg, amilyet én akarok
Ezt próbáltam az előző hsz-emben is magyarázni...
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
sentgyorgy #15203 üzenetére
Bocsi, nem vettem eszre hogy vki valaszolt. Azt hittem, hogy a cikk uj, mert csak a honapot neztem, az evet nem. Remelem lesz megoldas mert nagyon sokat hasznalok VoIP-et es nem mindig vagyok WIFI kozeleben.
-
z67
őstag
válasz
sentgyorgy #15208 üzenetére
Tőlem nem kell, csak azt furcsállottam, ezen mit nem lehet érteni.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
sentgyorgy #15207 üzenetére
Az igényesség nem egyenlő a sznobizmussal!
-
sentgyorgy
tag
válasz
sentgyorgy #15206 üzenetére
Hagyjuk, sok lúd diszót győz
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sentgyorgy #15194 üzenetére
Képzeld el, én is szeretem a teljes számokat hallgatni csengőhangként ;)
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
sentgyorgy #15198 üzenetére
Nem is értem miért szólsz bele! Amit kérdeztem arra megkaptam értelmes emberektől a választ. ..és igen egy kedvenc 30mp-nél hosszabb mp3-amat szerettem volna beállitani.
"Akikkel nekem dolgom van, megvárják hogy felvegyem..." igen akik hívnak általában megvárják amíg felveszem. Nem mindig tudom magamnál tartani a telefonomat, de nem hiszem hogy emiatt neked kellene magyarázkodnom..
Az meg hogy megkérdőjelezed ez alapján az igényességemet, és még le is "sznobozol" azért már sok.
-
z67
őstag
válasz
sentgyorgy #15198 üzenetére
Ok, legyen igazad. A kérdés meddig mész el, hogy ezt másokra is ráerőltesd.
Megérkezel egy beszélgetés végére, amihez amúgy érdemben egy szót nem szóltál, majd leoltasz mindenkit.
Ja, és legyen inkább szimfónia.
-
z67
őstag
válasz
Ne hülyéskedj már, ha neked van egy bevált 47 másodperces csengőhangod, akkor nekiállsz g*cizni a megvágásával, vagy ráteszed egyben?
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Nekem is ért már véget 30mp-es csengőhang csengésnél, pedig nem húztam az időt. Vagy szeretné igényesen megvágni, 30mp-nél félbecsapás helyett.
-
z67
őstag
válasz
sentgyorgy #15192 üzenetére
"Nem a csengőhangot szeretném hallgatgatni a pajtásaimmal a 6-os vilamoson!"
Ezt próbáld meg értelmezni. Teljes dalt szeretett volna csengőhangnak és kapott.
-
z67
őstag
válasz
sentgyorgy #15190 üzenetére
Nem tisztem senkit megvédeni, de egy kis zavar van a mátrixban, csengőhangról beszélgettünk, nem nézted az előzményeket.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
sentgyorgy #15186 üzenetére
SonyEricssonra egy iPhone-t??
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
sentgyorgy #15124 üzenetére
Fring already hacked to allow calls over Edge and 3G
Meg nem volt idom megkeresni a cikkben emlitett patch-eket, de ha te esetleg megtalalod belinkelhetned vagy priviben, ha publikusan nem szabad. -
<NewL>
addikt
válasz
sentgyorgy #14630 üzenetére
Jaaa,ez megvan nekem is,hogy bugyborékos msn szerű. De ő azt kérte ,hogy ha küld egy sms-t,szóval olyan embernek is akit nem ismer és nincs elmentve a kontakt az megjelenik ezzel.
Kipróbáltam,működik! Mondjuk ha töröljük innen az sms-t akkor nem tudom ,hogy számolná.
Nems : a MobileLog olyan mint a Nokiákon a napló,kimenő,bejövő stb és még a hívásokat is tárolja.
-
Nems
tag
válasz
sentgyorgy #14630 üzenetére
igen így igaz, hogy előbb embert kell keresnem. de én olyan progit kerestem, ami mindent mutat, nem kell előbb a levelező partnert megkeresnem.
ez egy kicsit macerás, mert nem mindíg tudom, hogy kivel is leveleztem.köszi: én a
-
Nems
tag
válasz
sentgyorgy #14626 üzenetére
Meg kell, hogy cáfoljalak Sárkány koma:-)
ha én arra bökök, hogy üzenetek, akkor a beérkezettek ott vannak de az elküldöttek nem.
most néztem meg.
viszont letöltöttem az Irealsms 2.0-t és az műkszikköszke, én a :
-
<NewL>
addikt
válasz
sentgyorgy #14628 üzenetére
Belépek az Smsekbe,látom a kontaktokat akik küldtek nekem smst,felül van egy ikon,jobb oldalt sms írás,bal oldalt szerkeszt gomb,ha erre rányomok akkor törölhetem az üzeneteket. Más gomb nincs!
-
Nems
tag
válasz
sentgyorgy #14417 üzenetére
szia!
nem merem, mert nagyon nem értek hozzá és félek, hogy elrontom.
marad a 3.0üdv a:
-
beugró
csendes tag
válasz
sentgyorgy #14251 üzenetére
Köszönöm a választ, azt hiszem értem
-
beugró
csendes tag
válasz
sentgyorgy #14242 üzenetére
Nálam ezekszerint komoly fogalomzavarok vannak
Én azt értem, hogy van olyan, hogy nincs op. rendszer. De az nem katasztrófa azt bármikor fel lehet tenni, újra lehet rakni le lehet törölni kvázi mint egy PC-n az op. rendszert. Viszont, hogy véglegesen tönkre lehet tenni vele, ezt nem tudom megemészteni. Olyan lenne ez mint amikor BIOS-t frissítek PC-n? Mert ott valóban úgy van, hogy ha elszáll frissítés közben akkor minimum egy alaplapi bigyó (elnézést nem tudom a szakkifejezést, talán ROM?) csere. Viszont ha az op. rendszer száll el, azt bármikor újrateszem. Eddig azt hittem az iphone OS az iphonon egyenlő a windows-al a pc-n, tehát nem tudom vele sehogysem kinyírni a hardvert.
-
beugró
csendes tag
válasz
sentgyorgy #14239 üzenetére
Köszönöm a választ, ma is tanultam
Mondjuk eddig azt nem tudtam, hogy egy ilyen frissítésnél bizonyos hiba esetén (egy rossz pillanatban bekövetkező kapcsolatbontás) még maradandó károk is okozhatók. Azt hittem a restore mindenre megoldás. Tényleg tönkre lehet így tenni a szifont? -
beugró
csendes tag
válasz
sentgyorgy #14232 üzenetére
Na ebbe már én is beleszólok, már csak okulásképpen is (mármint, hogy én tanuljak, ha esetleg rosszul tudom).
Szóval én úgy vettem észre, hogy egy update-nél először az itunes leszedi az aktuális firmware-t. Ekkor akár a telefon a zsebembe is lehet míg dolgozik mert a telefon nincs ilyenkor benne a játékban. Aztán van a második fázis mikor a telefonra nyomja fel ezt a frissítést. Én úgy gondolom, hogy ilyenkor nem is az a lényeg, hogy a telefon ne merüljön le (mert szerintem se tud lemerülni miközben töltjük), hanem, hogy a számítógép is szünetmentesen legyen (laptopnál ugye ez az akksi tulajdonképpen). Ugyanis ha nincs szünetmentesünk és jön egy áramszünet frissítés közben (nem letöltés közben), akkor valóban ideiglenesen meghal a dolog. Egy restore és elölről kezdés megoldja a problémát szerintem. Én így gondolom, ha valamiben tévedek szívesen veszem a hozzáértőbb kollegák véleményétJa és szerintem a tetheringes internetkapcsolattal is működik a dolog, legalábbis az aktiválásig, ott viszont már lehetnek gondok
-
[Ace]
aktív tag
válasz
sentgyorgy #14228 üzenetére
Kár, hogy Apple-ről beszélünk mi? Amúgy nem mértem le, lehet van 15 perc is, de annál tuti nem több...
De nem értem miért is lenne amúgy a 15 perc kevés, már egy win 7 is fenn van annyi idő alatt egy újabb gépen.
-
macikos
addikt
válasz
sentgyorgy #14212 üzenetére
Bocs, de szerintem is hülyeségeket írsz.
Ezt végképp nem értem mi akar lenni:
"tehát a PC lesz a modemed Wifin keresztül (Én Mekiben szoktam csinálni ((már egyszer csináltam)) de ha otthoni rutered van az még jobb)" -
[Ace]
aktív tag
válasz
sentgyorgy #14204 üzenetére
Gondold már át amit mondasz! Ha a telefon gyorsabban merülne használat közben, mint ahogyan töltődik, akkor igencsak rövid lenne a használati idő! Ha folyamatosan használom a telefont, mindenféle dologra, wifi miegymás, akkor is bírja 2-3 órát, ezzel szemben 45 perc alatt 0-100%-ra töltődik usb-ről...
Arról nem is beszélve, hogy a telefon be sem kapcsol addig, amíg egy bizonyos töltöttségi szintet el nem ér, ez kb 2-3%, utána már megy és nem foglalkozik azzal, te mit csinálsz vele.
A tapasztalatlanságot azért bóknak veszem... :-) Anno a Siemens S65-öt is teljesen kiismertem, patcheltem mindenfelé, ott pedig nem volt annyira egyszerű, mint most egy JB...
-
[Ace]
aktív tag
válasz
sentgyorgy #14176 üzenetére
Örülök, hogy lelkes vagy, de ne írj már hülyeségeket.
- "Ne kezd el piszkálni a telefont" - Amíg le nem tölti az iTunes az új fw-t addig semmit nem csinál a telefonnal, a kábelről is le lehet húzni.
- "Az akku legyen teljesen feltöltve" - Mivel fw frissítéshez a kábelen kell lennie, ezáltal áramot is kap, ezért szintén hülyeség.
- "Az egész folyamat bő fél óra" - Hát ez attól függ milyen neted van, van ahol 1 perc alatt leér, az fw felrakása meg max 10 perc szokott lenni.
- "Ilyenkor az iPhonet semmire sem tudod használni, tehát a PC lesz a modemed Wifin keresztül (Én Mekiben szoktam csinálni ((már egyszer csináltam)) de ha otthoni rutered van az még jobb)" - ez számomra abszolút érthetetlen, mit akar jelenteni
-
Nems
tag
válasz
sentgyorgy #14142 üzenetére
Én is megcsinálnám, Sárkány Úr de nem értek hozzá, mint az aláírásom is mutatja.
nem akarnék mindent elveszíteni ezért marad az őskövület 3.0.üdv a :
-
bombadil
tag
válasz
sentgyorgy #14165 üzenetére
Már ha van mire kicserélni. Tegnap a MOM-ban egy sem volt, ma a Westendben ez volt az utolsó darab...
A héten már nem szeretném bevinni, hétvégén megyek vidékre, csak a zene szóljon az út alatt, más igényem nincs, számhordozás miatt csak hétfőn aktiválják a kártyámat. -
bombadil
tag
válasz
sentgyorgy #14159 üzenetére
Nos, nem akarom megint elkiabálni, de úgy néz ki abbahagyta. Feltettem a 3.1.2-t.
-
samgar
őstag
válasz
sentgyorgy #14159 üzenetére
Ez nem igy működik. Először power gomb amit fel nem ajánlja a kikapcsolást, majd ezután nyomd a home gombot amig el nem tünik a kikapcsolást menü.
-
bombadil
tag
válasz
sentgyorgy #14153 üzenetére
Sajnos elhamarkodtam a választ
Még mindig csinálja. Próbáljak egy restore-t, vagy frissítsek 3.1.2-re
Nem volt bedugva se töltő, sem headset, mégis kiírja.
-
bombadil
tag
válasz
sentgyorgy #14153 üzenetére
Megtörtént, közben a headset be volt dugva, és indításnál is kiírta ugyanezt. De csak egyszer, azóta semmi.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
sentgyorgy #14142 üzenetére
Miért ne lenne biztonságos? Vagy a 3.0.1ben javított hibára gondolsz?
(#14143) kiki22: CopyTrans. Más módszerről nem tudok.
-
Nems
tag
válasz
sentgyorgy #14135 üzenetére
az gáz mert csak 3.0 van
üdv: sárkánykaölő:-) -
Nems
tag
válasz
sentgyorgy #14115 üzenetére
Te nem is Szentgyogy hanem csak egyszerűen király vagy:-)
ha még tudsz ilyen kanfasztikus progikat csak lökd a kódot. A gyorshívás ugyan eddig viszi a pálmát.szép napot én a:
-
Nems
tag
válasz
sentgyorgy #14068 üzenetére
Szijja Uram, de ez nme ébresztő csak mutatja az időt!
nekem nem sikerült ébresztőt készíteni belőle.üdv én a:
-
Laby
őstag
válasz
sentgyorgy #14100 üzenetére
Akkor marad a jóöreg wifi. Egy iphone első generáció használtan garancia nélkül jobbnak tűnik netezni mintha vennék egy LG GT500-ast 2 év garanciával meg újonan?? LG-be annyira nem hiszek telefonokba nem az igazi ha jól tudom, mondják hogy le is fagyogat, de arra tudok garanciát, ha meg iphone-t veszek használtan 40-ért aztán behal nekem akkor sokra nem megyek vele.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
sentgyorgy #14096 üzenetére
Ugyanazt írtam mint te, nem értem mi a gond
(#14097) Karma: egyetértek, bár én a 3G-met hónapok óta csak wifin használom, nekem így is megfelel mindenre.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
sentgyorgy #14094 üzenetére
Viszont macerásabb vele netezni. Azt írta, Wifis telefont szeretne, vagyis gondolom inkább wifin netezne, abban az esetben jobb választás egy iPhone. Ha 3G-t is használna, akkor S60as Nokia szvsz, de azon se valami élmény netezni...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sentgyorgy #14068 üzenetére
Köszi kipróbálom! Reggel az iwakeUp-ra keltem, de megnéztem hát 30%ot evett az akksiból! ugyanis folyamatosan futott ugye. a főkijelzőn, gondolom ezért evett ennyit! Olyan kéne ami a háttérbe fut! Megnézem amit ajánlottál!
Más valami ötlet?
-
válasz
sentgyorgy #14033 üzenetére
Jól képzeled, a híradásokban is úgy volt, hogy a fejlesztők frissítik majd a szoftvereiket úgy, hogy ne legyen benne a korlátozás. Addig is ott a VOIPover3G meg társai.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sentgyorgy #14030 üzenetére
Szerintem nem kacsa, a chip tudja elvileg a rádiót, úgy hogy hamarosan lesz rá program! Én nem is értettem hogy alapból miért hiányzik ebből a készülékből a rádió! Ahogy megjelenik rá a program megveszem, és eladom az mp3 lejátszómat
Mert azt csak a rádió miatt tartogatom!
-
[Ace]
aktív tag
válasz
sentgyorgy #14016 üzenetére
Juj...hát szerinted miért kell a cmd.exe? :-)
Egyébként konvertáláshoz én ezt használom:
- VGA felbontás - képerány tartással - 25fps (mielőtt valaki belekötne...tudom, hogy kissebb a kijelző felbontása, de ha egy 16:9-es filmet teszek rá, majd azt kiteszem nagyra akkor így a jobb)
- 1200kbit-es videó, 128kbit-es audio, stereo -
jacis
nagyúr
válasz
sentgyorgy #14003 üzenetére
Szia. Ez jó lenne a 3g-ben is de ha jól értem akkor csak a 3gs ben lesz?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sentgyorgy #14016 üzenetére
Nekem nem jön be, 700mbból 2gb-ot csinál?..Ez nagyon nem jó, én egy filmre 3-400mb-ot szánnék, de ez nagyon sokat konvertál. Nem is értem kisebb felbontásra konvertál és nagyobb mérete lesz?..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sentgyorgy #14014 üzenetére
Az nem lesz jó! ha 1gb-os alapból a filmed akkor lesz belőle 2-3gb
ÉS nem vágom mér.. keresek majd jobb progit
-
válasz
sentgyorgy #14008 üzenetére
Egyértelműen oda esik, mint ahogy a mikrohullámú sütők, a Bluetooth és az egyéb rádiós billentyűzetek, és más varázslatok - ez a nyílt, bárki által használható frekvenciatartomány
Mindenesetre kíváncsi leszek, ha tényleg van FM rádió is, az ellentábornak újfenn eggyel kevesebb érve lesz
Csabee: Drag n drop? Nekem azonnal menni szokott, amit generál.
-
válasz
sentgyorgy #14003 üzenetére
Csak tudnám honnan veszik, hogy a Nike+iPod FM frekvencián működik... Én azt olvastam, hogy ANT-t használnak, a 2,4 GHz-es sávban.
-
Csapi007
veterán
válasz
sentgyorgy #13948 üzenetére
Radio nevű progi.
Csabee.: Cyntact
-
zsolt501
nagyúr
válasz
sentgyorgy #13942 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a WunderRadio programot, ha kipróbálod akkor meg fogsz lepődni olyanokat tud, és olyan rádió adásokat mit el sem tud az ember képzelni.
Egyedül a felvétel ami hiányzik belőle, de minden más tökéletes. -
Polllen
félisten
válasz
sentgyorgy #13942 üzenetére
Fstream már majdnem a kezdetek óta elérhető - a magyar appstore-ban ingyenes. Megy normálisan akár edge-n is egészen addig, míg a netrádió minősége nem haladja meg az edge adatátvitel korlátait.
És tud felvenni is.
-
Csapi007
veterán
válasz
sentgyorgy #13437 üzenetére
Hy
Amerikaihoz nem fog működni. Az a tuti hogyha van egy magyar accod bankkarival és egy amerikai gift cardal. -
Csapi007
veterán
válasz
sentgyorgy #13432 üzenetére
Egy cikkből ugyanarról az oldalról:
Az Apple tett az ügy érdekében, így minden hivatalosan Magyarországon forgalomban lévő bankkártyát, mely dombornyomott (és/vagy ezáltal internetes vásárlásra is alkalmas), vagy nem dombornyomott, de internetes vásárlásra alkalmas (Pl.: VISA Electron), vagy csak internetes formában létezik, azt már elfogadja a magyar AppStore. -
Atlantis
veterán
válasz
sentgyorgy #13347 üzenetére
Ott akadtam el, hogy nincs net, pedig a kapcsolat megvan telefon és a gép között. Ez amúgy a céges gépem, innen most nem tudok vele próbálkozni, de mivel bent ugye nincs net, ezért onnan meg írni nem tudok ide...
-
Atlantis
veterán
válasz
sentgyorgy #13343 üzenetére
Oké, de így mihez fog csatlakozni?
-
Atlantis
veterán
válasz
sentgyorgy #13341 üzenetére
Namost ez neked lehet, hogy világos, de nekem nem igazán...
A kapcsolat megvan a gép és a telefon közt..
-
samgar
őstag
válasz
sentgyorgy #13333 üzenetére
Ez szép volt.
-
válasz
sentgyorgy #13231 üzenetére
Wifi klienst? App Store-ban? Vissza is olvasod, amit írsz?
zsoltke: Egyébként elvileg támogatja a TKIP és az AES titkosítást is, úgyhogy ezzel nem szabadna gondnak lennie. Valamint, az értelmesebb Wifi stackek nem is engedik kézzel állítani a titkosítást (a régi ASUS stackben láttam ilyet, dehát az olyan is volt), nem látnám értelmét az iPhone-on se.
Nem lehet, hogy a hibaüzenet igazat mond, és nem jó a felhasználóneved/jelszavad? Mondjuk elfelejtetted regisztrálni magad a használat előtt? Vagy más géppel megy?
-
törölt tag
válasz
sentgyorgy #13146 üzenetére
Már bocsánat, de ha ideraksz egy csomó offot, és a post lényegi mondanivalója az, hogy az eppöl nem támogatja rendesen a magyar nyelvet, legalább te példát mutathatnál nekik azzal, hogy alkalmazod eme nyelv helyesírási és nyelvtani szabályait.
-
válasz
sentgyorgy #13076 üzenetére
Sajnos nem tudom, mit lehet vele csinálni
Angol cuccal kísérleteztem csak angol Windows-on, azóta meg célhardverrel olvasok könyveket.
-
cilo9
aktív tag
válasz
sentgyorgy #13071 üzenetére
Már én is megbántam, hogy feltettem, maradtam volna a 3.0.1-nél.
Elég sok bug van (billentyűzet...ma megint szivatott, most az X betűvel; paste/copy hiba...csak itt a PH!-n).
A WiFi nekem nem lett jobb, akksiba se érzek javulást, egyedül a kikapcsolás és a bekapcsolás gyorsabb. Appstore-s ajánló nem rossz annak, aki vásárolgatja a dolgokat.
Nem éri meg frissíteni szerintem, majd talán a következő.Itt vannak 3Gs képek (távoliak is készültek), meg egy videó. Ráncba és egy hsz-be szedtem a dolgokat, rendes képfeltöltős oldalon vannak. [link]
-
válasz
sentgyorgy #12897 üzenetére
Az iTunes nem támogatja a FLAC-et, nem fogja átkonvertálni Neked. Lásd előző hozzászólásom, ott van program, ami megcsinálja.
Csak a biztonság kedvéért, ugye nem MP3-at akarsz átkonvertálni FLAC-be?
-
manchester85
veterán
válasz
sentgyorgy #12862 üzenetére
Én elsősorban Skype klienst használok, de azzal teljesen meg vagyok elégedve. Egyetemről szoktam, ahol elég jó a net, még a sok használó ellenére is. Ha túlterhelt a hálózat, nyilván gyengébb lesz a minőség, de nekem volt, hogy jobb volt a hang, mint T-mobile hálózatban, úgyhogy ne írd le azért.
-
Integra
titán
válasz
sentgyorgy #12863 üzenetére
ki beszélt itt 30 napos akku időről?
-
manchester85
veterán
válasz
sentgyorgy #12856 üzenetére
Sztem ha wi-fin müxik, az is nagyon nagyon jó dolog. Gondolj bele, ha van egy jó adatforgalmi csomagod, azzal kiváltod a percdíjakat? Ez nyilván hülyeség lenne, és a szolgáltatók nagyon rosszul járnának. Viszont a nagyvárosokban könnyedén lehet találni levédetlen hálózatokat, a nyilvános hotspotokról nem is beszélve. Amúgy, ha teheted, inkább a Skype klienst használd, mert nekem a Fringet és a Nimbuzzt volt olyan wi-fi hálózat, ami tiltotta, a meki mindenképp, hogy rohadnának meg. Be se töltötte a progit, csak csatlakozni próbált. Mondjuk nyilván Skype-on csak a skype használók lesznek fenn, de legalább elindult, míg a másik kettő nem fog.
-
manchester85
veterán
válasz
sentgyorgy #12853 üzenetére
Most a 3GS-ről van szó? Csak mert Iphone 3G-n is csak wi-fi-n keresztül tudsz voip hívást indítani.
-
GuguGuru
tag
válasz
sentgyorgy #12663 üzenetére
Mármint mit nem hagytál volna ki a Safarival kapcsolatban ? Lehet csak nekem kerülte el vmi a figyelmemet, de ugyanaz, csak gyorsabb, de kb. annyival, mint a telefon többi része.
A JB elhatrolódás az jogos, más kérdés, hogy ettől még az az 1% valóban elég naiv elképzelés.
Azt meg azért nem igazán gondolom, hogy a JB, és társai miatt jutott csak az Apple eszébe, hogy boltot csinál, meg kiadja a szoftver fejlesztést.
Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy az egész Apple-nél egy mérnöknek/fejlesztőnek sem jutott eszébe, mikor a készüléket tervezték, hogy mire lesz képes, és hogy alkalmazásokat adjanak el rá. És csak késöbb csaptak a fejükre, amikor látták hogy "pár suhanc" (mindamellett full respect nekik) különböző alkalmazásokat írt, hogy nahát, mi ezt miért nem csináljuk. Nem mondom, hogy 1-1 ötlet nem jöhetett onnan, vagy legalább a csírája, de azt állítani, hogy emiatt van egyáltalán bármi az iPhonera, azért az elég hülyeség.
Az Apple-nél ez üzletpolitika, ha még vkinek nem tünt volna fel.
Bele tudta volna ő tenni a Gs zseniális kameráját/GPS, és Compasát már a 2G-be is, valszin a copy/paste, MMS, meg a millió feature és társai sem fektették volna két térdre az Apple fejlesztőgárdáját azok közül amiket csak szépen csepegtetve kapunk meg.
Az egész arról szól, hogy eleget adni ahhoz hogy megvegyék sokan, és részben elégedettek legyenek, viszont a konkurenciánál nagyságrendekkel jobb legyen a lehető legtöbb szempontból (ez a "boom" a gyorsaság, a Safari zsenialitása, és a multi touch volt a 2G esetében ami eladta, ugyanakkor AppStore nélkül a 3G már nehezen lehetett volna ilyen mennyiségben eladni.) ugyanakkor bőven hagyni még lehetőséget a késöbbi eladásokhoz is. Látható is, hogy most már a 3G és a 3Gs eladásai között nem lesz olyan durva ugrás, hiszen amit hoz, az a legtöbb embernek teljesen felesleges, még a 3G-t se használják sokan ki. Ezért van az hogy ellentétben a mi kis fura országunkkal (abszurdisztán...), úgy történt a váltás USAban, hogy 3G olcsóbb "belépő szintű", mig a Gs a régi áron kerül forgalmazásra, ezzel fenntartva az eladásokat, ugyanakkor az olcsó 3G-vel újabb piacokat megnyertek. Megsúgom, nem egy nem két piaci elemző vizsgálja a világot, és a folyamatokat, mire egy termék ilyen szintre eljut. -
D@niel
addikt
válasz
sentgyorgy #12630 üzenetére
jójó kössünk békét
rájöttem nekem az a szimpatikus ember akinek iphone-ja van=p
-
CsuRi101
tag
válasz
sentgyorgy #12615 üzenetére
1777 egy automata, és csak dominosoknak.
-
manchester85
veterán
válasz
sentgyorgy #12584 üzenetére
Thx, akkor egyelőre marad a wifi.
-
Tommmmka
senior tag
válasz
sentgyorgy #12569 üzenetére
Igazi PIIIIÁROS a srác
-
Ulkesh
őstag
válasz
sentgyorgy #12516 üzenetére
"Nem azt akartam mondani a 0.9x SAR értékre hogy veszélyes, hanem más gyártók ez alatt vannak. Ez presztis kérdés egyenlőre."
Más gyártók sincsenek alatta, csupán néhány készülékük.
Azt azonban mindenki elfelejti, hogy az alacsony sugárzási érték miatt hamarabb lát a kijelzőn No Carrier feliratokat, ami szerintem bosszantóbb, mint a presztízs miatti aggodalom"Nekem is egy 3GS-m van és a SAR értéken kívül mindenben minden mást ver, de én maximalista vagyok."
Én meg inkább annak örülök, hogy abban a liftben is gond nélkül tudok telefonálni, ahol az eddigi összes Nokiám elvesztette a térerőt
-
Ulkesh
őstag
válasz
sentgyorgy #12488 üzenetére
Ha átlagot veszünk akkor az iPhone esetében is 0,4 jön ki, de felesleges ezen agyalnod, mert a napi sugárdózisodat nem a telefonod adja nagyrészt, hanem a téged körülvevő elektromágneses szmog.
A mobilod sugárzása elenyésző ahhoz képest amit a napi szinten használt háztartási berendezésekből, a falakban lévő kábelekből, az asztalod mellett álló számítógéptől stb. megkapsz.
Ha bekapcsolsz egy mikrót akkor onnan annyi terhelést kapsz, mintha 1 hétig mobiloztál volna, szóval ezen rágódni teljesen felesleges, szép dolog, hogy a mobilgyártók maximalizálják ezt az értéket, de amíg a többi termék gyártója erre nem figyel, addig semmi értelme.---
Ha meg zavar a dolog, akkor követheted az egyik ismerősöm példáját, Ő minden elektronikus eszközt száműzött a házából és a falakat is a vakolat alatt rézhálóval vonta be, leárnyékolva a teljes belső teret, gyakorlatilag egy faraday ketrecben lakik.
A meglepő számomra az volt, hogy Ő ezt nem mondta el nekem, de a házba lépve nekem kellemetlen érzésem volt, egyből éreztem, hogy valami nem stimmel, csak mikor beszélgettünk derült ki ez a "bogara" és lett magyarázat a furcsa érzésre. -
samgar
őstag
válasz
sentgyorgy #12490 üzenetére
Ha jobban belegondolok, még JB nélkül is meglennék, de legalább az sms jelzőhangokat lehetne cserélni. Mert az bizony a szifon szégyene.
-
manchester85
veterán
válasz
sentgyorgy #12488 üzenetére
Sztem ez nem márkafüggő. Nézd meg a nokia E66 SAR értékét, még az Iphone 3G-hez képest is nagyon magas. Az átlagos értékszámítással én is egyetértek, nyilván kell egy mérce ahhoz, hogy sorrendet tudjunk állítani.
-
lacika35
csendes tag
válasz
sentgyorgy #12490 üzenetére
Igen tudom, de sajna behalt a teló, és amikor restore-t csináltam nem fogadta már el a 3.0-s softot. Most ami aggaszt az a beragadt categoris alkalmazás.... ezt már csinálta jb alatt is egyszer. Akkor az volt a megoldás, hogy visszaraktam az alkalmazást és már láthatóak is lettek benne az ikonok. most ez a variáció ugye a JB hiány amiatt nem alkalmazható.
Egyenlőre erre kellen valami megoldás...
De persze a 3.0- visszaállítás sem érdektelen -
törölt tag
válasz
sentgyorgy #12378 üzenetére
-
adise
őstag
válasz
sentgyorgy #12285 üzenetére
régen volt már ilyen gond, akkor az volt a baj, hogy egy két szolgáltatás le volt tiltva a windowsba általában ezért nem szokott menni, de ezeket megnéztem eloszor. most az volt a gond hogy ugye be sem kapcsolt a telefon ez volt a gond. de egyszer csak magatáol bekapcsolt.. nem volt bedugva nem volt megnyomva se egyszer csak elindult magátol. alma logo majd bejott a connect to itunes. ezutan siman ment a restore
-
Csapi007
veterán
válasz
sentgyorgy #12286 üzenetére
Bőven elég ha off a data roaming nem fog felmenni.
Btw SBSettingsből is ki tudod lőni a 3G-t meg az EDGE-t.webibebi: A feltöltés és a letöltést össze kell adni, akkor már közelebb is vagy.
-
Poci3
tag
válasz
sentgyorgy #12286 üzenetére
Nálam tuti ez a baj (mármint, hogy valamelyik progi használni akarja a netet). Nem tudok rájönni, hogy mi zabálja az aksit!
-
Poci3
tag
válasz
sentgyorgy #12153 üzenetére
Az APN alappóol ki van kapcsolva (nincs kitöltve) és a 3G is ki van kapcsolva...
-
adise
őstag
válasz
sentgyorgy #12109 üzenetére
azt irtam, hogy ezeket már megcsináltam és még mindig 1601
-
adise
őstag
válasz
sentgyorgy #12106 üzenetére
sajnos ezek nem segítenek
-
válasz
sentgyorgy #12096 üzenetére
Ez videókonverzió esetén elég nagy ökörségnek hangzik.
-
sentgyorgy
tag
válasz
sentgyorgy #12096 üzenetére
Sajnos ez a jövő, vannak szoftvercégek akik így bíztosítják maguknak a jogdíjjat, profitott. Pl adatbázis kezelök, koplex irodai megoldások, és ha elszáll a bérszerver, tönkremehet a céged.
-
C^^
őstag
válasz
sentgyorgy #12094 üzenetére
Nem. Vagyis hogy érted, hogy online konvertál?
-
C^^
őstag
válasz
sentgyorgy #11873 üzenetére
Google contacts, Address Book, iCal, meg még gondolom tud mással is.
-
Csapi007
veterán
válasz
sentgyorgy #11862 üzenetére
Voda féle mobilinternet nem támogatja a wap-ot, lehet a T-s sem.
-
kispéé
senior tag
válasz
sentgyorgy #11859 üzenetére
Miért nem? Van más megoldás is?
-
truhali
csendes tag
válasz
sentgyorgy #11366 üzenetére
Go to Google Magyarország? A Safari MacBookon tudja.
-
válasz
sentgyorgy #11230 üzenetére
Ennek semmi köze az OpenGL ES 2.0-hoz.
-
cilo9
aktív tag
válasz
sentgyorgy #11230 üzenetére
Ne két újjal nagyíts, hanem ùgy, hogy kétszer tapizz arra a részre (pl. Szöveg hasábra), amit nagyítani akarsz.
-
manchester85
veterán
válasz
sentgyorgy #11215 üzenetére
Macikos képén egy 2G-s Iphone van, nem? Annak a hátoldala azért strapabíróbb volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest