- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
-
OliApa
aktív tag
válasz
OliApa #19752 üzenetére
Nos, megpróbáltam egy restore-t, leszedett előtte egy frissítést (3.1.2 volt fent), majdnem kész volt, amikor a firmware ellenőrzéskor kidobott hibaüzenettel, ismeretlen hibaként. Mentem a másik gépre, ott is az volt a baj. Lehet, gyári kábellel kellet volna megpróbálni? Most szervizben van a 2 hetes GS...
Gyári állapotú volt. Lehet az volt a baj?...
Pffffuuuuu...
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
OliApa #18967 üzenetére
OliApa: Nemtudom ERRE gondoltál-e!?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
OliApa #13596 üzenetére
A programokat kijelölöd és nyomsz egy entert akkor visszarakja őket a programok közé az itunes-be, sajnos a többiről nem tudok nyilatkozni még.. De mért nem csinálod azt hogy szinkronizálod az iphone-oddal, és a rendszer újratelepítése után az iphone-ról szinkronizálod át a dolgokat pc-d re! (gondolok itt névjegyekre)
-
z67
őstag
-
joey04
titán
Pedig benne van.
Amennyiben az iPhone 3G belső hőmérséklete túllépi a normál üzemi hőmérsékletet,
az alábbiakat tapasztalhatja, amint a készülék megpróbálja szabályozni saját
hőmérsékletét:
az iPhone leáll a töltődéssel
a kijelző elhalványul
a mobiljel elgyengül
megjelenik a hőmérsékleti figyelmeztető képernyő
[link] -
cilo9
aktív tag
Nekem is gyorsabban merül úgy veszem észre. Most tesztelgetem.
Az első "etapban": a használat 3h25p (3G/Location Service bekapcsolva, max 20-25p telefon, 30-60p játék, a maradék főleg safari és némi program nyomkodás); készenlét 1nap12h.És éjszakára kikapcsolva van. (ez általában este 11-től reggel 7-8-ig tart)
Nagyon sovány szerintem, most úgy tesztelgetem, hogy location service kikapcsolva. Aztán 3. etapban 3G nélkül fogom. És igyekszem kb-ra az arányokat tartani (telefon, játék, net, stb).
-
RenegadeC2
aktív tag
A szerverről volt szó, nem pedig adatmentésről 5ezer helyre.
Gmail-ben is exportálhatod Google CSV-be, Outlook CSV-be és vCard formátumba.Az állandó gombnyomogatás, mentegetés pedig minden csak nem kényelmes. Egy olyan embernek akinek sűrűn változik a kontaktlistája, ez nem alternatíva.
-
RenegadeC2
aktív tag
Vagy én értelmeztem félre valamit, vagy alternatív telefonkönyvkezelő progikat keresett, mint például a Contacts+, Visual Contacts, vagy ABContacts. Az általad említett alkalmazás nem csinál mást, mint szerverre szinkronizál manuálisan, és adatvesztés esetén onnan visszateheted a kontaktlistát.
Egyébként az utóbbi esetre a Google Címtárát használom Exchange-n keresztül, ami valós időben, oda-vissza ment, mihelyst valamit változtatok a telefonkönyvben. Nem kell nyomogatni semmiféle gombot, nem kell hozzá külön alkalmazás, és google szerverei azért szerintem megbízhatóbbak mint egy sufnicégé. -
RenegadeC2
aktív tag
#5973: Akárhány iPhone-t láttam, mindegyiknek tükörsima volt a kijelzője. Nem, nem csak egy volt a kezemben.
"Gyártás során keletkezik".... többek közt a selejt is.
Honnan tudod hogy a cserekészülék vadiúj volt? Előtted vették ki a dobozából?#5974: Kereső
Jailbreak pl.: [link]
#5975: Nem, itt nem csak arról lehet beszélni. De ha egy ember megfigyelése alapján elkezdjük találgatni, vajon hány beszállítója lehet az Apple-nek... szerintem ez felér azzal a szituációval, amikor Marcsi és Aranka néni kiülnek a padra, és elkezdik találgatni vajon Terike miért fogta meg Józsi kezét. Nem állt szándékomban ezzel megbántani, de én ezt így gondolom, bocs. De nem is muszály egyetértenünk.
-
Lehet.
Persze, az is lehet, hogy mivel mindenkinek azt a fehéret adják cserének, tudnak annak hibájáról, de mivel használni lehet, cserekészüléknek jó....
Meg a hullámos tükröződés attól is lehet, hogyan használod a telefont. pl. Nyomod mindig a kijelzőt, mint állat, és egy idő után hullámosodik (persze rohadt kis mértékben) a használattól.
Én megnéztem a 3 napos iphonomat, hát nem hullásmos (még). -
A szinkronizáció meg az iTunes library-t köti össze az iPoddal egy irányban. Egy szinkronizációval mehet fel több accounthoz tartozó alkalmazás/zene is, ezt én is csináltam, amíg az USA-beli regisztrációmat párhuzamosan használtam a magyarral, valamint egy library-hez tartozhat több iPod is, de egy iPod egyszerre csak egy könyvtárhoz.
-
Ulkesh
őstag
"Ez az iTunes egy akkora baromság, hogy leírni nem lehet"
Miért is?
Az Active Sync-hez, meg a Nokia PC Suite-hoz képest maga a megtestesült tökéletesség
---
"képeket se tenni rá pl rendesen.. Ami pedig vicc, hogy amit rátesz azt lekonvertálja alacsonyabb minsőgébe. Nem csoda hogy olyan gyors a képnézegető ha 1mp-el képeket kell megnyitni.."
???
Egy 320x480-as kijelzőjű eszközre miért is szeretnél XXX MPixeles képeket rárakni?? Az 1200x1600-as képek is sokszorosa a felbontásnak, ennél nagyobbat hülyeség rátenni, hacsak nem pazarolni akarod a helyet, de azt megtehet mással is -
Ha egyszer jailbreakeled, próbáld ki. A gyári lejátszónál kicsit többet tud: lehet a lock képernyőn egyszerű ujjmozdulattal vezérelni, meg tud simán rámásolt fájlokat is lejátszani, majdnem mint egy sima MP3 lejátszó. (Nekem az előbbi funkciója miatt tetszik, semmi bajom az iTunes-szal, főleg OSX-en.)
A mondat második fele igazából Viktornak szólt
-
sgery
őstag
Köszönöm az sms csenghang linket!
Az itunest én is utálom, nem lehet képeket se tenni rá pl rendesen.. Ami pedig vicc, hogy amit rátesz azt lekonvertálja alacsonyabb minsőgébe. Nem csoda hogy olyan gyors a képnézegető ha 1mp-el képeket kell megnyitni.. Nokia meg 5mp-eseket nyit azért lassú..
Az iphone pedig magában egy szar kütyü lenne ha nem lenne rá ennyi okosság. Meg az üzletpolitika is érthetetlen. Megvesz egy ember egy méregdrága telefont és aztán fizessen azokért az alkalmazásokért ami más gyártóknál egyértelműen belekerül?? Mekkora lehúzás már!
De én amúgy szeretem, kicsit lassú néha, max 2 alkalmazást tud nyitva tartani, net közben többször beszaggat nálam a zene stb... kicsit nagyobb mem kellett volna bele, a proci az jó.. De attól még jó cucc, nem bántam meg, hogy megvettem -
Én elkövettem ezt a hibát, az lett a vége, hogy a szépen rendezett kontaktjaim közé bekerült vagy száz emailcím, a feladó nevével együtt. Mivel szinkronizálásról van szó, a Google-höz is felkerül az összes adat a telefonodról, majd a fenn lévő összes adat lejön a telefonodra is.
Persze lehet hogy csak én baltáztam el valamit.
-
Közben elindítottam a virtuális gépem, megnéztem, XP-n is a Start menüben ott van a Programok hozzáférése és alapértelmezései, abban ha lenyitod az Egyéni fület, ott kéne lennie, hogy Alapértelmezett email... és ott kéne lennie az Outlooknak.
Ezen a virtuális gépen nincsen office, se iTunes (a hoszt-gépet használom ilyen célokra
), sőt Office 2000-at már (szerencsére) évek óta nem láttam, így ha ez nem oldja meg, sajnos kifújtam
Ha az Outlook sikeresen beimportálta a cuccot, és látod is a dolgaidat, ha elindítod, akkor a második ötlet is tárgytalan.Kerio: Egy kérdés bőven elég. Várj türelemmel!
Vagy addig is keress.
SZERK: megelőztek -
Akkor két ötletem van:
- Nézd meg, hogy a Programok alapértelmezései... alatt az Outlook-e az alapértelmezett levelezőprogram (Vistán a start menüben, XP-n meg asszem a Programok telepítése és törlésében van)
- Az Outlookot használod? Azaz hoztál már létre profilt benne? (Első indításkor a varázsló megteszi.)
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest